Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Ωραία μου την είπες...δεν πάω ούτε για σεξοτουρισμό, ούτε για να μοστράρω τα χρήματα μου. Απλά τυγχαίνει να έχω φίλους/ες ξενιτεμένους και για τους λόγους που προανέφερες δε μας πάνε. my 2 cents !
επειδη εχω σπουδασει εκει,και δουλεψει,και εχω ζησει...δεν ισχυει αυτο που λες,το λεω μετα βεβαιωτητας,μιλαω για το μεγαλο ποσοστο οχι για εξαιρεσεις,χωρια που οποιοι δεν μας γουσταρουν εκει φταει και το γεγονος της αλλαζωνικης συμπεριφορας εκ μερους των φραγκατων σε εισαγωγικα συμπατριωτων μας :sunglasses:

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συνεχιζω,συναγωνιστες με το θεμα........ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1η μερα
Αφου εψαξα στο ιντερνετ και ειδικα στο site ειδα μια αγγελια με φωτογραφιες που μου κεντρισε το ενδιαφερον.......

Ως Fan των Μελαχροινων,ειπα να δοκιμασω την τυχη μου εδω
Πηρα τηλ. και με τσατρα-πατρα αγγλικα εκλεισα την εν λογω κυρια ονοματι Laura για 1 ωρα.....Αν μου εκανε κλικ,θα την κρατουσα και 2η ωρα....Βλεποντας και κανοντας

Ηρθε η ωρα για το ραντεβου και χτυπο στην πορτα του δωματιου...και ανοιγω την πορτα!!!

1η εκπληξη δυσαρεστη

Αυτη που ηρθε δεν ηταν οπως στις φωτογραφιες........Εμοιαζε λιγο αλλα απειχε παρασαγγας απ'τις φωτογραφιες.....Μαλλον οι φωτογραφιες ηταν τραβηγμενες πριν χρονια και "επεξεργασμενες"......και βεβαια ηταν μεγαλυτερη απ΄την ηλικια που γραφει στην αγγελια...........
Ειπα απο μεσα μου¨"Φιλε,1 ωρα μονο και πολυ ειναι..ας ελπισουμε στο κρεββατι να ειναι δυνατη!!!"

2η Εκπληξη Δυσαρεστη

Ενω στο site γραφει οτι η τιμη ειναι 80 λεβα την ωρα(γι'αυτο και εγω δεν ρωτησα ποσο παει η ωρα),μου ζητησε 100 λεβα για 1 ωρα.......ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕς,ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΣΧΕΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ SITE STO INTERNET!!!!

και 3η δυσαρεστη εκπληξη
Χαλια μαυρα στο κρεββατι......."Γαμα με να φυγω να παω στο σπιτι οπου εχω και δουλεια",ετσι ητανε........καθολου συμμετοχη,,,,εννοειται απογαρευοτανε τα φιλια και τα πιασιματα.......με το χερι στο κινητο συνεχεια(τ'οποιο χτυπουσε συνεχεια σ'αυτην την 1 ωρα και μου την "εσπαγε").....Ενα κομματι κρεας κανονικα......Πιπα μετριοτατη....Ενταξει,καταλαβαινω οτι δεν ειναι γκομενες μας αλλα οχι και τοσο ψυχρα!!!
Πριν τελειωσει ο χρονος,την εδιωξα!!!!!
Μετανοιωσα για την επιλογη αλλα ετσι μαθαινεις

Αφου εκανα 1 μπανακι μετα μαζι με τον φιλο,πηγαμε για φαι(σ'ενα πολυ ωραιο restaurant,καπου στο κεντρο.....Happy λεγεται και εχει πολυ ωραια φαγητα και καλες τιμες)......και μετα ξεκινησαμε για 2 στριπτητζαδικα το Velvet kai to Cleopatra

Velvet

Eνα νορμαλ στριπτητζαδικο με αρκετες κοπελλες μεσα αλλα λιγο κοσμο........Η Εισοδος 5 λεβα και μετα το ποτο......δεν θυμαμαι ποσο τωρα......Σορρυ
Αν σας αρεσουν οι κοντες και οι λεπτες κοπελλες,στο Velvet θα τις βρειτε(και γενικως η Βουλγαρια "σφυζει" απο τετοιες).......Ελα ομως που εγω προτιμω τις λιγο πιο "μπαμπατσικες"(Μεταφραση¨"Αφρατουλες").....Με τα πιασιματα τους,με τις ποδαρες τους,με τα ετσι τους,με τις μπουταρες,βυζαρεες......οχι χοντρες......Νταρντανες
Η μονη που αξιζε(για μενα) μια ψηλη μελαχροινη,με στητο βυζι που καπως ερχοταν στις προτιμησεις μου........Μπορουσες να την παρεις στο δωματιο σου με 150 Λεβα(1 ωρα),300(2 ωρες) και μου φαινεται 600 λεβα(ολο το βραδυ).......
Ειχε και κανα 2 γυφτακια μεσα αλλα οι περισσοτερες φαινοτανε "Λευκες"...Ηπιαμε το ποτα μας κα φυγαμε για Cleopatra...

Cleopatra

Σαν περιββαλον μου αρεσε περισσοτερο το Cleopatra......Eixe μεσα περι τις 15 κοπελλες και αρκετο κοσμο...εισοδος 5 λεβα παλι αλλα τα ποτα ητανε πιο ακριβα απ'οτι στο Velvet......Eπισης εδω οι κοπελλες μου αρεσαν πιο πολυ απ'οτι στο Velvet......Eixe ειδικα 1 ξανθια λες και ητανε αδελφη της Πετρουλας!!!!Της γνωστης Πετρουλας.....Αnnie την λενε(την πηρε ο φιλος μου οπου θα σας γραψει αναλυτικη περιγραφη μολις μπορεσει).....Αλλα ολα τα λεφτα ηταν η Μαιτρ toυ Μαγαζιου!!!Η μανατζερ(αυτη που κανονιζε τα παντα)!!!!!Μουναρος!!!!Το στυλ που θελω!!!!Ψηλη,Ξανθια με τα πιασιματα της.Πολυ σεξυ αλλα δεν "καθοτανε".........Τι της προτειναμε να την κερασουμε,,,,,,να παμε για φαγητο(μονο φαγητο),,,,,,,,,Αυτη Βραχος!!!Δεν δεχοταν με τιποτα!!!Τελος παντων.......
Σταμπαρα κανα 2 που μου αρεσαν.........την Russi και την Σονια.....Russie:Ψηλη,Ξανθια με αρκετα καλο προσωπο και σωμα οπως μ'αρεσει αλλα λιγο "ατσουμπαλο"(ο κωλος της πηγαινε μονοκομματα με την μεση της),,,,,,,Καλα αγγλικα......την κερασα 1 ποτο....δεν θυμαμαι ποσο εκανε το ποτο της.....τα ειπαμε λιγο και μετα την εδιωξα για ανεβηκε στην πιστα η Σονια και αγαθεψα!!!!Εκανε εναν χορο!!!!Ανεβαινε μεχρι πανω την μπαρα και κατεβαινε αναποδα με τα ποδια της!!!Παρα πολυ καλο κουνημα κορμιου!!!!Καλο σωμα(καλυτερο απο Russie) αλλα απο φατσα οχι τοσο καλη!!!Αλλα με τρελλανε με τον χορο της!!!Η πιο καλη μεσα εκει απο θεμα χορου.......Ειχε και αλλο καβλο-μπαζο(ωραιο σωμα αλλα χαλια φατσα και μεγαλουτσικη αλλα επρεπε να εκανε καλο κρεββατι....ετσι το εκοβα)
Μην σας τα πολυλογω,το ιδιο και εδω οι τιμες οπως Velvet.......150,300,600
Kλεινω εγω την Σονια και ο φιλος την Annie(Πετρουλα)για 1 ωρα
τις φορτονουμε στο αμαξι και παμε για Hotel

Σονια

Πολυ καλα αγγλικα(επιτελους μπορουσα να συννενοηθω)....η φωνη της πολυ γλυκια(σαν να μλαει η στρουμφιτα!!!!).....οπως ειπαμε το σωμα της περιπου στα δικα μου Standard(νορμαλ βυζι και γενικα σωμα συμμετρικο και καλο).....Πολυ καλη Πιπα...και αρκετα καλο sex,,,,η συμμετοχη της δεν ηταν οπως την ειχα φανταστει αλλα σιγουρα πολη καλυτερη απο της Laura!!!!Επικοινωνιακη και ευχαριστην στην παρεα(μετα το σεξ εννοω)...δεν τρελλαθηκα κιολας αλλα δεν μετανοιωσα!!!Στο τελος της εδωσα και 20 λεβα για το ταξι και εφυγε

Αυτα εν ολιγοις για την 1η μερα στην Σοφια..........
Συνεχιζεται

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Συνεχιζω,συναγωνιστες με το θεμα........ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1η μερα
Αφου εψαξα στο ιντερνετ και ειδικα στο site ειδα μια αγγελια με φωτογραφιες που μου κεντρισε το ενδιαφερον.......

Ως Fan των Μελαχροινων,ειπα να δοκιμασω την τυχη μου εδω
Πηρα τηλ. και με τσατρα-πατρα αγγλικα εκλεισα την εν λογω κυρια ονοματι Laura για 1 ωρα.....Αν μου εκανε κλικ,θα την κρατουσα και 2η ωρα....Βλεποντας και κανοντας

Ηρθε η ωρα για το ραντεβου και χτυπο στην πορτα του δωματιου...και ανοιγω την πορτα!!!

1η εκπληξη δυσαρεστη

Αυτη που ηρθε δεν ηταν οπως στις φωτογραφιες........Εμοιαζε λιγο αλλα απειχε παρασαγγας απ'τις φωτογραφιες.....Μαλλον οι φωτογραφιες ηταν τραβηγμενες πριν χρονια και "επεξεργασμενες"......και βεβαια ηταν μεγαλυτερη απ΄την ηλικια που γραφει στην αγγελια...........
Ειπα απο μεσα μου¨"Φιλε,1 ωρα μονο και πολυ ειναι..ας ελπισουμε στο κρεββατι να ειναι δυνατη!!!"

2η Εκπληξη Δυσαρεστη

Ενω στο site γραφει οτι η τιμη ειναι 80 λεβα την ωρα(γι'αυτο και εγω δεν ρωτησα ποσο παει η ωρα),μου ζητησε 100 λεβα για 1 ωρα.......ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕς,ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΣΧΕΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ SITE STO INTERNET!!!!

και 3η δυσαρεστη εκπληξη
Χαλια μαυρα στο κρεββατι......."Γαμα με να φυγω να παω στο σπιτι οπου εχω και δουλεια",ετσι ητανε........καθολου συμμετοχη,,,,εννοειται απογαρευοτανε τα φιλια και τα πιασιματα.......με το χερι στο κινητο συνεχεια(τ'οποιο χτυπουσε συνεχεια σ'αυτην την 1 ωρα και μου την "εσπαγε").....Ενα κομματι κρεας κανονικα......Πιπα μετριοτατη....Ενταξει,καταλαβαινω οτι δεν ειναι γκομενες μας αλλα οχι και τοσο ψυχρα!!!
Πριν τελειωσει ο χρονος,την εδιωξα!!!!!
Μετανοιωσα για την επιλογη αλλα ετσι μαθαινεις

Αφου εκανα 1 μπανακι μετα μαζι με τον φιλο,πηγαμε για φαι(σ'ενα πολυ ωραιο restaurant,καπου στο κεντρο.....Happy λεγεται και εχει πολυ ωραια φαγητα και καλες τιμες)......και μετα ξεκινησαμε για 2 στριπτητζαδικα το Velvet kai to Cleopatra

Velvet

Eνα νορμαλ στριπτητζαδικο με αρκετες κοπελλες μεσα αλλα λιγο κοσμο........Η Εισοδος 5 λεβα και μετα το ποτο......δεν θυμαμαι ποσο τωρα......Σορρυ
Αν σας αρεσουν οι κοντες και οι λεπτες κοπελλες,στο Velvet θα τις βρειτε(και γενικως η Βουλγαρια "σφυζει" απο τετοιες).......Ελα ομως που εγω προτιμω τις λιγο πιο "μπαμπατσικες"(Μεταφραση¨"Αφρατουλες").....Με τα πιασιματα τους,με τις ποδαρες τους,με τα ετσι τους,με τις μπουταρες,βυζαρεες......οχι χοντρες......Νταρντανες
Η μονη που αξιζε(για μενα) μια ψηλη μελαχροινη,με στητο βυζι που καπως ερχοταν στις προτιμησεις μου........Μπορουσες να την παρεις στο δωματιο σου με 150 Λεβα(1 ωρα),300(2 ωρες) και μου φαινεται 600 λεβα(ολο το βραδυ).......
Ειχε και κανα 2 γυφτακια μεσα αλλα οι περισσοτερες φαινοτανε "Λευκες"...Ηπιαμε το ποτα μας κα φυγαμε για Cleopatra...

Cleopatra

Σαν περιββαλον μου αρεσε περισσοτερο το Cleopatra......Eixe μεσα περι τις 15 κοπελλες και αρκετο κοσμο...εισοδος 5 λεβα παλι αλλα τα ποτα ητανε πιο ακριβα απ'οτι στο Velvet......Eπισης εδω οι κοπελλες μου αρεσαν πιο πολυ απ'οτι στο Velvet......Eixe ειδικα 1 ξανθια λες και ητανε αδελφη της Πετρουλας!!!!Της γνωστης Πετρουλας.....Αnnie την λενε(την πηρε ο φιλος μου οπου θα σας γραψει αναλυτικη περιγραφη μολις μπορεσει).....Αλλα ολα τα λεφτα ηταν η Μαιτρ toυ Μαγαζιου!!!Η μανατζερ(αυτη που κανονιζε τα παντα)!!!!!Μουναρος!!!!Το στυλ που θελω!!!!Ψηλη,Ξανθια με τα πιασιματα της.Πολυ σεξυ αλλα δεν "καθοτανε".........Τι της προτειναμε να την κερασουμε,,,,,,να παμε για φαγητο(μονο φαγητο),,,,,,,,,Αυτη Βραχος!!!Δεν δεχοταν με τιποτα!!!Τελος παντων.......
Σταμπαρα κανα 2 που μου αρεσαν.........την Russi και την Σονια.....Russie:Ψηλη,Ξανθια με αρκετα καλο προσωπο και σωμα οπως μ'αρεσει αλλα λιγο "ατσουμπαλο"(ο κωλος της πηγαινε μονοκομματα με την μεση της),,,,,,,Καλα αγγλικα......την κερασα 1 ποτο....δεν θυμαμαι ποσο εκανε το ποτο της.....τα ειπαμε λιγο και μετα την εδιωξα για ανεβηκε στην πιστα η Σονια και αγαθεψα!!!!Εκανε εναν χορο!!!!Ανεβαινε μεχρι πανω την μπαρα και κατεβαινε αναποδα με τα ποδια της!!!Παρα πολυ καλο κουνημα κορμιου!!!!Καλο σωμα(καλυτερο απο Russie) αλλα απο φατσα οχι τοσο καλη!!!Αλλα με τρελλανε με τον χορο της!!!Η πιο καλη μεσα εκει απο θεμα χορου.......Ειχε και αλλο καβλο-μπαζο(ωραιο σωμα αλλα χαλια φατσα και μεγαλουτσικη αλλα επρεπε να εκανε καλο κρεββατι....ετσι το εκοβα)
Μην σας τα πολυλογω,το ιδιο και εδω οι τιμες οπως Velvet.......150,300,600
Kλεινω εγω την Σονια και ο φιλος την Annie(Πετρουλα)για 1 ωρα
τις φορτονουμε στο αμαξι και παμε για Hotel

Σονια

Πολυ καλα αγγλικα(επιτελους μπορουσα να συννενοηθω)....η φωνη της πολυ γλυκια(σαν να μλαει η στρουμφιτα!!!!).....οπως ειπαμε το σωμα της περιπου στα δικα μου Standard(νορμαλ βυζι και γενικα σωμα συμμετρικο και καλο).....Πολυ καλη Πιπα...και αρκετα καλο sex,,,,η συμμετοχη της δεν ηταν οπως την ειχα φανταστει αλλα σιγουρα πολη καλυτερη απο της Laura!!!!Επικοινωνιακη και ευχαριστην στην παρεα(μετα το σεξ εννοω)...δεν τρελλαθηκα κιολας αλλα δεν μετανοιωσα!!!Στο τελος της εδωσα και 20 λεβα για το ταξι και εφυγε

Αυτα εν ολιγοις για την 1η μερα στην Σοφια..........
Συνεχιζεται
well done! keep writting bro!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
allantalon φιλε μου θα σου δωσω μια συμβουλη φιλικη χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος και παντογνωστης,μια και βλεπω οτι εισαι και ο οργανωτης τις εκδρομης.λοιπον,μην πολυπιστευεις οτι μαλακια βλεπεις στα σαιτ γιατι θα φας τα μουτρα σου και εσυ,αλλα θα παρασυρεις και τους.καλυτερα ειναι να ξεχυθητε στη σοφια και να ψαξετε,και πρωτα να βλεπετε ζωντανα το εμπορευμα και μετα να επιλεγετε.μην κολλας με τις φωτο που βλεπεις στα σαιτ γιατι στο τελος με την ορεξη θα μεινετε.το λιονταρι παντα το κυνηγαει το θηραματα του,αυτο πρεπει να κανετε και εσεις.

φιλε TSM παραθετω κατι που εγραψα πριν λιγες μερες και δικαιωνωμε στα λεγομενα μου.προσοχη λοιπον μην ξεχνατε οτι εσεις εχετε το χρημα και οχι οι πουτανες.αν και για μενα επρεπε να την διωξεις την γκομενα απο την αρχη αφου δεν σου αρεσε,και να ελεγες στο γραφειο οτι δεν ηταν αυτη που ειχαν στην φωτο.γαμιστε τους ρε ετσι θελουν για να σας σεβοντε.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φιλε TSM παραθετω κατι που εγραψα πριν λιγες μερες και δικαιωνωμε στα λεγομενα μου.προσοχη λοιπον μην ξεχνατε οτι εσεις εχετε το χρημα και οχι οι πουτανες.αν και για μενα επρεπε να την διωξεις την γκομενα απο την αρχη αφου δεν σου αρεσε,και να ελεγες στο γραφειο οτι δεν ηταν αυτη που ειχαν στην φωτο.γαμιστε τους ρε ετσι θελουν για να σας σεβοντε.
εχεις δικιο! αλλα μας πιανει η γνωστη μλκ... :idiot:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχεις δικιο! αλλα μας πιανει η γνωστη μλκ... :idiot:

ενταξει ρε φιλε αλλα οι συναγωνιστες ειναι στην πηγη της βιζιτας.καλο ειναι να ειναι και λιγο εκλεκτικοι.δεν κατεβηκαν σε καμια πιατσα και περνουν οτι βρουν.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ενταξει ρε φιλε αλλα οι συναγωνιστες ειναι στην πηγη της βιζιτας.καλο ειναι να ειναι και λιγο εκλεκτικοι.δεν κατεβηκαν σε καμια πιατσα και περνουν οτι βρουν.
ναι βεβαια εχεις απολυτο δικιο! εγω το ειπα σκεπτομενος την εδω φαση! οταν εισαι εκει πρεπει να ``παιξεις μπαλα`` με τα καλυτερα...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ισοτονικα ποτα να πινεται για μην αφυδατωθητε συναγωνιστες
keep fuking λοιπον!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι εγινε σημερα? οι συναγωνιστες δεν εστειλαν ακομα την αναφορα τους απο το μετωπο.πνιγηκανε σε κανενα μουνι μεσα?

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1

:think: :think: ...εχεις δικιο αλλα σε αυτην την φαση, εχω βρεθει ουκ ολιγες φορες και το σκηνικο με το μπαζο να εχει περασει στο δωματιο και τον Νταβα στην πορτα να περιμενει τα Ευρα... σε φερνουν σε αμηχανια και μετα απο ωρα καταλαβαινεις τι μαλακια εκανες που κρατησες το μπαζο...  :headbang: :headbang: Ομως μην ξεχνας οτι παθαινοντας μαθαινεις και το λες και στους αλλους οποτε δεν ξαναψωνιζει κανενας απο αυτο το πρακτορειο....ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ..... :rockon:

JJJKK

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας,Συναγωνιστες...........Ανταποκριση απο ΣΟΦΙΑ..... Θα σας περιγραψω την 1η μας μερα και γενικες πληροφοριες

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ξεκινησαμε το πρωι με ΙΧ απο Θεσ/νικη και φτασαμε Σοφια μετα απο 4.30 ωρες...Συνολικη απο σταση Θεσ/νικη-Σοφια 400 χλμ περιπου(οπου τα 200 ειναι Θεσ/νικη-Προμαχωνας{Συνορα Ελλαδας-Βουλγαριας}).....
Φιλε TSM αναλυτικοτατη η περιγραφη σου,βοηθαει πολυ λαο.Απλα εχω πατησει τον χιλιομετρητη και εχω γραψει 120χλμ απο Τουμπα-Προμαχωνα,κ Κουλατα-Σοφια 180χμ,μου φανηκαν πολλα αυτα που εγραψες.

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
:think: :think: ...εχεις δικιο αλλα σε αυτην την φαση, εχω βρεθει ουκ ολιγες φορες και το σκηνικο με το μπαζο να εχει περασει στο δωματιο και τον Νταβα στην πορτα να περιμενει τα Ευρα... σε φερνουν σε αμηχανια και μετα απο ωρα καταλαβαινεις τι μαλακια εκανες που κρατησες το μπαζο...  :headbang: :headbang: Ομως μην ξεχνας οτι παθαινοντας μαθαινεις και το λες και στους αλλους οποτε δεν ξαναψωνιζει κανενας απο αυτο το πρακτορειο....ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ..... :rockon:
Πες τα χρυσοστομε, ακριβως αυτη τη φαση εχει γινει αρκετες φορες και σε ct και σε cg.
Πρεπει να φτιαξουμε ειδικο club παθοντων για αυτο το λογο. Ευτυχως μεγαλωνοντας μαθαινουμε και βελτιωνομαστε.

Για την αποσταση οντως δεν ειναι 200χμ απο Θες/Προμαχωνα. Καμια 120-130χμ ειναι. Συνολικα η διαδρομη, με κανονικη οδηγηση, ειναι στις 4-4,5 ωρες μεχρι Σοφια.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πες τα χρυσοστομε, ακριβως αυτη τη φαση εχει γινει αρκετες φορες και σε ct και σε cg.
Πρεπει να φτιαξουμε ειδικο club παθοντων για αυτο το λογο. Ευτυχως μεγαλωνοντας μαθαινουμε και βελτιωνομαστε.

συναγωνιστες εχετε απολυτο δικιο σε αυτο ειναι μια μαλακια που εχω κανει και εγω.αλλα αλλο να σε πιανει λιγουρα οταν εχεις 3 φαγητα,και αλλο οταν εισαι μπροστα σε ολοκληρο μπουφε.αν εχεις υπομονη θα φας το καλυτερο στο μπουφε αμα διαλεξεις,στα 3 φαγητα τρως οποιο ναναι μονο και μονο να μην μεινεις νηστικος.

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι μου καλοι,καλοι μου φιλοι.........Συναγωνιστες και μαχητες του :knockinb:.......Μολις Εφτασα Ελλαδα και η 1η μου δουλεια ειναι να συνεχισω την περιγραφη της 2ης και της 3ης μερας στην Σοφια.......Αλλα πριν το κανω αυτο θελω να κανω καποιες διορθωσεις και επισημανσεις για τα προηγουμενα που εγραψα....

1)Η αποσταση Θεσ/νικη-Σοφια ειναι 300 χλμκαι οχι 400 που εγραψα.....

2)Ο δρομος για Σοφια(η εθνικη τους) ειναι σε καλη κατασταση αλλα με μεγαλα κομματια 1 λωριδας ανα κατευθυνση

3)Οι δρομοι Μεσα στην Σοφια ειναι με λακουβες και καλντεριμια.......γι'αυτο θελει προσοχη(να πηγαινετε με χαμηλες ταχυτητες)....

4)Οι τιμες στα διαφορα striptease club(Cleopatra,Kama Sutra,Velvet)ειναι οι εξης και ειναι ιδιες για ολα........1 ωρα(150 leva),2 ωρες(300 leva) και για ολο το βραδυ{ΣΗΜΕΙΩΣΗ¨"Οταν λενε για ολο το βραδυ εννουν μεχρι τις 5 το πρωι.....)ειναι 500 λεβα και οχι 600 που εγραψα.Αυτες ειναι οι τιμες των κοριτσιων που δουλευουν σ'αυτα τα μαγαζια

5)Οι τιμες των κερασμενων ποτων στα κοριτσια(για τα στριπτιτζαδικα μιλαμε),αρχιζουν απο 33 λεβα και "ανεβαινουν"......Το καλο ειναι οτι ΕΣΥ αποφασιζεις τι θα την κερασεις και οχι η κοπελλα........Μπορει η κοπελλα να θελει σπεσιαλ ουισκι αλλα οτι πεις εσυ φερνει η Σερβιτορα(και να ξερετε οτι συνηθως οι κοπελλες ζητουν το πιο ακριβο ποτο αν τις αφησεις να διαλεξει......για να κανει καταναλωση......γι'αυτο προσοχη!!!)

6)Οι τιμες στην εισοδο των στριπτιτζαδικων ειναι 5 λεβα και μετα για το Ποτο σου ειναι απο 8 με 10 λεβα.......(αναλογα τι θα παρεις)

Αυτα για τις σημειωσεις και τις επεξηγησεις για τα γραφομενα μου ως τωρα....

Παμε λοιπον να συνεχισουμε με την 2η Μερα....

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
2η μερα.......
Δεν ειχαμε τιποτα ιδιαιτερο την 2η μερα.....Ολο το πρωινο την βγαλαμε στο Ξενοδοχεια με τα spa μας........τα γυμναστηρια μας.......τις σαουνες μας.....τις πισινες μας......τα μασαζ μας........ΧΛΙΔΗ.........
Το απογευματακι κατεβηκαμε για λιγο κατω στο Κεντρο της Σοφιας(ηταν η μερα που επαιζε μπαλα ολη η ευρωπη για το Mundial.....οι Βουλγαροι παιζαν με την Κυπρο)και ειχε αρκετο κοσμο κατω στο κεντρο...Πηγαμε στο Εμπορικο Κεντρο στο City Center  και στο Εμπορικο κεντρο που ειναι απεναντι απ'το Sheraton Hotel(παλιο Balkan)......και τα 2 πολυ ωραια εμπορικα κεντρα...οι τιμες οπως Ελλαδα.....Και μετα ξεκινησαμε την "διευρυνση" στα λεγομενα "erotic clubs" που εχουν..........Παιδια.....εγω νομιζα οτι ειναι οπως το λεει και η λεξη club(με μουσικη....ποτα......ωραια περιβαλλον....που απλα εχει μεσα και κοπελλες και γινεται "φαση")

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

Οι Βουλγαροι οταν λενε erotic club εννουν τα Μπουρδελα τους!!!!Απλα μπορεις να πας μεσα και να γαμησεις επιτοπου η να την παρεις στο χωρο σου.......
Αλλα,παιδες...Τι να πω???Το τελευταιο μπουρδελο του Βαρδαριου και της Φυλης ειναι ΠΑΛΑΤΙΑ μπροστα σ'αυτα τα "Clubs"!!!Ετοιμοροπες πολυκατοικιες που συνηθως στον 1ο οροφο τους ειναι αυτα τα μπουρδελα και απο πανω μπορουν να μενουν οικογενεις!!!!Σε πιανει ψυχολογικο οταν πλησιαζεις την πορτα τους!!!Λες¨"Αν πατησω το κουδουνι δυνατα η περπατησω λιγο βαρβαρα,Θα πεσει ολο το κτιριο!!!!"
Τοσο χαλια!!!!Μονο που βλεπεις αυτα τα αθλια και απεριποιητα οικοδομηματα δεν σου κανει κεφι να μπεις μεσα!!!!Και οι κοπελλες μεσα Γ' διαλογης..........Βεβαια το καλο ειναι οτι ειναι φτηνα(60 με 80 λεβα την ωρα)και το οτι βλεπεις ο ιδιος το "προιον"(οπως και στα στριπτητζαδικα)......Γνωμη μου ειναι να αποφευγονται αυτα τα "clubs".....Βεβαια,αν ειστε τυχεροι και δειτε κανα αστερι μεσα,μπορειτε να γαμησετε πολυ φτηνα......

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Θελω να κανω μια ειδικη αναφορα στο Club Rai

Σ'αυτο το "club"(το οποιο δεν γραφει διευθυνση),πηραμε τηλ. απο 2 φορες εγω και ο φιλος allantalon και ακρη δεν Βγαλαμε........Την πρωτη φορα μας ειπαν οτι δεν ειναι το club rai.......την 2η φορα το κινητο μας ελεγε οτι "δεν υπαρχει τετοιο νουμερο" και την αλλη φορα το σηκωσε καποια η οποια μας ελεγε με πολυ λιγα αγγλικα να περιμενουμε και περνουσε κανα 2λεπτο αναμονης και επεφτε η γραμη!!!!!
Παρακαλειται οποιος εχει παει η εχει παρει τηλ. και μιλησε μαζι τους να μας δωσει τα φωτα του!!

Μετα απ' την περιηγηση στα "clubs",ηρθε η ωρα να παμε στο αλλο στριπτητζαδικο που ειχαμε στο προγραμμα,το Kama Sutra

Kama Sutra

Ενα νορμαλ στριπτητζαδικο με αρκετο κοσμο μεσα αλλα ειχε κατι ιδιαιτερο...
Πιπινια!!!!!1η φορα στην ζωη μου ειδα τοσο πολλα πιπινια μαζεμενα!!!Του Γαλακτος!!!η μεγαλυτερη πρεπει να ητανε γυρω στα 22-23 χρονων!!!!Ο παραδεισος των πιπινολατρων!!!Ωραια σωματακια,φατσουλες νεανικες αλλα μερικες ητανε Να της πιεις στο ποτηρι!!!!Απο αποψη κοριτσιων(ομορφιας και ηλικιας)απ'τα στριπτιτζαδικα που πηγαμε,το Kama Sutrα ηταν το καλυτερο........Τα ιδια και εδω.........Εισοδος 5 λεβα και μετα το ποτο σου γυρω στα 8-10 λεβα......Οι τιμες για τα κοριτσια οι ιδιες(150 λεβα,1 ωρα.......300 λεβα,2ωρες......500 λεβα ολο το βραδυ)....Ειχε κανα 2 γυφτακια μεσα(αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σ'ολα τα στριπτιτζαδικα που πηγα ειχε σιγουρα 2-3 "μελαμψες")αλλα οπως ειπα μικρουλες....Ηταν 2 Μεαχροινα εκει.........ΘΑΝΑΤΟς!!!Μην σας τα πολυλογω....δεν καναμε τιποτα και φυγαμε για το ξενοδοχειο αφου πηραμε τηλ. σε ενα "γνωστΟ" για να μας φερει 2 κοριτσια(χωρις να τα εχουμε δει πρωτα)........
Πριν σας πω για τις κοπελλες που ηρθανε,μια μικρη παρενθεση για κατι που εγινε ενω πηγαιναμε ξενοδοχειο.....
Ειμασταν με το αυτοκινητο μας και ειχαμε το GPS να μας καθοδηγει....Υπαρχει ενας κεντρικος δρομος εκει στην Σοφια(δεν ειμαι σιγουρος αλλα πρεπει να ειναι η Vitosha)ο οποιος αυτος δρομος,ενα κομματι του(μεγαλουτσικο) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το περνας λογω του οτι εχει μαγαζια και εχει κινηση(δεν ξερω και εγω ακριβως γιατι αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα)......2 η ωρα το βραδυ εμεις περασαμε απο αυτο το σημειο(το GPS μας οδηγησε εκει).......Ξαφνικα βλεπουμε σειρηνα και ενα περιπολικο να μας "παιζει" τα φωτα!!!Σταματαμε.......ερχονατι οι μπατσοι και μας λενε οτι απαγορευεται να περασουμε απ'αυτο το σημειο του δρομου και μας ζητανε αδεια και διπλωμα......οταν τους λεμε οτι δεν το ξεραμε(ειμαστε ξενοι εδω)........του δειξαμε το GPS(που εδειχνε οτι επρεπε να παμε απο εδω) και στο κατω-κατω οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ(ψυχη δεν υπηρχε),δεν μας αφησαν!!!!!Ηθελαν να μας γραψουν!!!Ευτυχως,βρεθηκε ενα παλληκαρι φοιτητης,Ελληνας εκεινη την ωρα εκει και ηρθε να μας βοηθησει στην γλωσσα(που να μιλησουν αγγλικα οι Βουλγαροι)......Ελεγε ο μπατσος οτι θα μας δωσει κληση διοτι μπηκαμε σε μονοδρομο και ειναι 150 λεβα το προστιμο και 10 βαθμοι στο διπλωμα......Τελικα,μας αφησαν αφου τους δωσαμε διακριτικα 20 ευρω και μαλιστα μας συνοδευσαν μεχρι το σημειο που επιτρεποταν να παμε!!!!!!!!!!!!Γι'αυτο παιδια,προσοχη οσοι πατε με αμαξι στην Σοφια σ'αυτο το σημειο του δρομου....Εκεινη την μερα ομως ειχε πολυ μπατσαρια στον δρομο!!!!Απ'την μια αυτο ειναι καλο....Νοιωθεις ασφαλεια.......και γενικως σ'αυτες τις 3 μερες που κυκλοφορησαμε στην Σοφια Βραδυ,συνεχεια βλεπαμε μπλοκα αστυνομικων για ελεγχο......1η φορα στην ζωη μου με σταματησανε τοσες πολλες φορες για ελεγχο(τυπικο) με το αμαξι!!

Τελειωνει η παρενθεση.......

Μετα απ'αυτην την μικρη περιπετεια μας,πηγαμε ξενοδοχειο και περιμεναμε τα κοριτσια.

Ηρθαν..........Αλλα αυτη την φορα,εγω την εδιωξα κατευθειαν.....Δεν ηταν ασχημη αλλα δεν ηταν ο τυπος που ηθελα........Γουστα ειναι αυτα........Πηγα για υπνο...

Σε λιγο και η τελευταια μερα της εκδρομης......3η και φαρμακερη

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
3η και φαρμακερη μερα στην Σοφια.......Τιποτα το ιδιαιτερο για τις πρωινες ωρες..relax στο Hotel.....Το βραδακυ πηγαμε προς City center μερια και φαγαμε στο τελευταιο οροφο του Εμπορικου κεντρου στο ιταλικο εστιατορια "Pastarita","Pastalita"(καπως ετσι).....Πολυ καλο φαγητο(εγω πηρα μια μακαροναδα η οποια εκανε 11 λεβα αλλα ηταν παρα πολυ νοστιμη!!!)....Μετα πισω ξενοδοχειο για φρεσκαρισμα και ετοιμασιες για εξω......
Αρχισαμε παλι την εξερευνηση στα διαφορα "erotic clubs"(μπουρδελα)της Σοφιας.....
Πηγαμε σε κανα 2 που ειχαμε δει στο ιντερνετ και αναμεσα τους ηταν και το
Δεν αξιζε κανενα τους ομως........οπως ειπα και πιο πανω δεν σου κανει αισθηση να χτυπησεις την πορτα βλεποντας τα χαλια των κτιριων που βρισκονται......

Για τελευταιο αφησαμε το Erotic Bar "Paris"......Ειναι ενα υπογειο σκοτεινο(για πολυ σκοταδι)με κατι "τελειωμενες" τανες μεσα.......Καταγωγι του Κερατα.......και θελανε και 100 λεβα την ωρα!!!!Βρε Ουστ!!!
Τελος Παντων......Λεμε τελευταια μερα να παμε ξανα Kama Sutra (στα πιτσιρικια) και να διαλεξουμε απο εκει.....Παμε στο Kama Sutra......οπως και χτες.....πιπινοθυελα!!!Σταμπαραμε κανα 2 καλα αλλα εδω μπαινει ενας αλλος προβληματισμος......Τα Βλεπω(ειναι σκετη γλυκα)......ειναι πιτσιρικια...Θα ξερουν πως θα με ευχαριστησουν?Θα ξερουν να κανουν κολπα στο κρεββατι για να βγαλω γουστα??Θα εχουν συμμετοχη στο κρεββατι η θα ειναι κατι σαν Laura(ενα κομματι κρεας)???Για 150 λεβα τα σκεφτεσαι λιγο αυτα.....Τελος παντων αποφασισαμε να παμε ξανα στο Cleopatra και να παρουμε την Annie{Πετρουλα){αυτη θα την επαιρνε ο φιλος)και εγω καποια αλλη......
Παμε Cleopatra.......Ο φιλος βλεπει την Annie(Πετρουλα)και τις λεει να ετοιμαστει για να ερθει ξενοδοχειο και μενω εγω να προσπαθω να δω ποια θα παρω μαζι μου για την  τελευταια μερα στην Σοφια.....Να πω την αληθεια εγω ηθελα παρα πολυ την μανατζερ στο Cleopatra...(εχω μιλησει γι αυτην στην αφηγηση της 1ης μερας) αλλα κλασσικα.δεν γινοταν!!
Τελος παντων....και ξαφνικα την Βλεπω!!!
Και το ονομα αυτης.....Netty........
Eνας Αγγελος απ'τον ουρανο!!!Μια κουκλα.....Μελαχροινη με μακρια μαλλια(φετιχ μου) και καταπρασινα ματια,μικροκαμωμενη,πολυ γλυκο και ομορφο προσωπο,πολυ ωραια χαρακτηριστικα,Βυζι κανονικο προς το μικρο....Γενικως μια ΓΛΥΚΑ...αυτη αξιζει και αν δεν κανει καλο  :knockinb:  μονο να την βλεπεις και να  :bigdick:
αρχισε ομως στο μυαλο να τριγυρναει η αμφιβολια.....και αν ειναι χαλια στο κρεββατι?και αν μου λεει¨"μη εδω γαργαλιεμαι....μη εκει,ενοχλουμαι..." και αλλες τετοιες παπαριες και μου την "σπασει"?
Τελικα το ρισκαρα και την πηρα και φυγαμε ολοι μαζι για Ξενοδοχειο

Σε γενικες γραμμες εμεινα ευχαριστημενος απ'την αποδοση της Netty(το οποιο βγαινει απ'το Natalina).......Η κοπελλα ειναι μια γλυκα.....Καλη Πιπα(με προφυλαχτικο),"ψιλοαφηνε" να φιλας(οχι στομα)και να πιανεις......η πρωτη σταση αυτη απο πανω......Το δουλευει καλα "το εργαλειο".....Εβλεπα το γλυκο της προσωπο και φτιαχνομουν...ευτυχως ειχε λιγο συμμετοχη(οταν εννοω συμμετοχη,εβγαζε και κανενα βογγητο και μ'αφηνε να φουχτωνω το κωλαρακι της)...Τελειωμα και λιγο διαλλειμα για τσιγαρο.......Ομως ειχαμε 1 προβλημα....Δεν ηξερα σχεδον καθολου Αγγλικα!!!Θα μου πεις¨"εχεις τετοιο μουνι διπλα σου και εσυ μιλας για Αγγλικα και μαλακιες??"...και ομως αυτο με "χαλασε"......Θελω να πω και 2 κουβεντες μ'αυτην που ειμαι στο κρεββατι.....Μ'αρεσει αυτο ...με "φτιαχνει"....να υπαρχει μια στοιχειωδης επικοινωνια.....Τελος παντων....Κουτσα στραβα κατι ειπαμε και παμε για 2ο γυρω.......εγω απο πανω.........Οπως ειπα προηγουμενως,μονο που εβλεπα το προσωπο της "φτιαχνομουν".......εβγαζε κατα διαστηματα και κατι βογγητα...αυτο ητανε...
Παει και η 2η φορα........
Γενικως εμεινα ευχαριστημενος με την Netty(πιο πολυ λογω ομορφια της,δεν χορταινα να την κοιταω).......Χαλαλι τα λεφτα(150 λεβα)......Ομως επειδη ηταν η τελευταια νυχτα ηθελα και κατι αλλο.....
Την Annie(Πετρουλα)........
Ο φιλος μου ειπε καλα λογια για την Αnnie και ετσι μολις τελειωσε μ'αυτην(εκατσε μαζι του 1 ωρα)αποφασισα να την παρω και εγω για 1 ωρα.......Εστειλα την Netty πισω με ταξι και ηρθε και η Annie στο δωματιο......
Annie
Ψηλη,ξανθια κοπελλα,μοιαζει της Πετρουλας με ωραιο βυζι(πιο μεγαλο απ'της Netty)καλο σωμα και γενικως ανταποκρινοταν στο στυλ γυναικας που θελω.......
Αν και κουρασμενη(μου την κουρασες!!!!!)ηταν αρκετα παιχνιδιαρα......Ελευθερα πιασιματα και φιλια(οχι στομα)......λιγο καλυτερη συμμετοχη απο Netty.......Μια φορα "την καταφερα"....δεν μπορουσα αλλο!!!Γενικως εμεινα πιο πολυ ευχαριστημενος απ'την Annie παρα απ'την Netty(σαν συνολο μιλαω)....

ΠΑΙΔΕΣ,αυτη ηταν η 3ημερη εκδρομη....αν θελετε να ρωτησετε κατι ευχαριστως να σας απαντησω........

Τα λεμε στην επομενη εκδρομη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom