Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Karaflidi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2022
Like
54
Πόντοι
0
1000006900.jpg

volos1937

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
72
Πόντοι
0
με αυτα τα λεμονακια κανενα ενδιαφερον πλεον.......

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
1.235
Πόντοι
201
Μας είπε τελικά τι έκανε; μίκρυνε όντως ο βυζος;

GHOSTMAN

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
78
Πόντοι
0
Σε λιγο καιρο που θα αρχιζει να βαζει φωτο με μαγιο θα φανει η διαφορα :(

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Πριν μερικές εβδομάδες έγραψε ότι έκανε μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα σοβαρό θέμα υγείας.
Τώρα συνέχισε και είπε ότι έκανε και ένα ακόμα χειρουργείο και ότι όλα πήγαν καλά και ότι θα μιλήσει σύντομα στους followers για αυτό το θέμα και να μην ανησυχούν...
Το έμπειρο μάτι μου είχε παρατηρήσει κάποια διαφορά στο μέγεθος στα βυζιά της τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα βλέποντας το σημερινό βίντεο νομίζω πως μάλλον έκανε επέμβαση στο στήθος και πιθανή αφαίρεση...
Παραθέτω τα παρακάτω screenshot και περιμένω άλλους έμπειρους παίχτες να πουν την γνώμη τους...
Δεν θέλω μαλακίες, το θέμα είναι σοβαρό, αν τυχόν χάθηκε αυτό το βυζί!!
δε θελω να σε απογοητευσω αλλα σκεψου οτι ειναι ετσι με φιλτρο και με πριτι μπρα...

οψομεθα να δουμε σε κανα τριμηνο με μαγιο πλακα οικοδομης !

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
3.935
Πόντοι
746
Απ ότι παρατηρώ στα τελευταια στορις το Σοφακι μας δε δείχνει καθόλου βυζι και πάντα είναι καλυμμένο καλά είτε με φούτερ είτε με μπλουζάκι,ούτε ρόγα δε φαίνεται σε αντίθεση με παλιά.Θεωρω φοράει από μέσα σκληρό κ ενισχυμένο σουτιέν,πράγμα π σημαίνει ότι θέλει ν κρύψει κάτι κ παράλληλα ν τονίσει,προφανώς κ γνωρίζει ότι όλη της η αξία κ σταδιοδρομία χτίστηκε πάνω σε αυτές τος βυζαρες κ μάλλον προσπαθεί ν σώσει ότι σώζεται κ να τρενάρει το κατήφορο.Παρολα αυτά έχουμε ξανά πει πέρα από τη καυλα μας να είναι καλά το κορίτσι σ ότι θέμα υγείας κ εάν έχει αντιμετωπίσει.Τωρα ανέφερα κατηφόρο γιατί λογικά θα πέσουν οι μετοχές της δραματικά,οι περισσότεροι ακόλουθοι είναι καυλιαριδες σαν κ εμάς π ξερό χύνουν για τις βυζαρες όποτε όπως ανέφερε κ ένας μύστης θα χαθεί κ αυτή στα σκρολ.Τελος κάτι π ξέχασα ν αναφέρω,παρατήρησα ότι παίζει κ δείχνει πολύ κωλο τώρα τελευταία πάει ν αλλάξει το έργο αλλά δε νομίζω να τα καταφέρει γιατί τα βυζια θέλουν κ μούρη κ βλέμμα ενώ ο κωλος όχι κ αυτή το είχε το βυζο πακέτο.

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
1.235
Πόντοι
201
Στα στόρι του χοντρού φαίνονται πετσοκομμενα. Κρίμα

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
3.935
Πόντοι
746
Στα στόρι του χοντρού φαίνονται πετσοκομμενα. Κρίμα
Ναι πετσοκομμένα φαίνονται δυστυχώς,και κατά πασα πιθανότητα φοράει σουτιέν με ενίσχυση ώστε ν σώσει ότι μπορεί.

Masturbinio69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2025
Like
59
Πόντοι
0
Πριν μερικές εβδομάδες έγραψε ότι έκανε μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα σοβαρό θέμα υγείας.
Τώρα συνέχισε και είπε ότι έκανε και ένα ακόμα χειρουργείο και ότι όλα πήγαν καλά και ότι θα μιλήσει σύντομα στους followers για αυτό το θέμα και να μην ανησυχούν...
Το έμπειρο μάτι μου είχε παρατηρήσει κάποια διαφορά στο μέγεθος στα βυζιά της τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα βλέποντας το σημερινό βίντεο νομίζω πως μάλλον έκανε επέμβαση στο στήθος και πιθανή αφαίρεση...
Παραθέτω τα παρακάτω screenshot και περιμένω άλλους έμπειρους παίχτες να πουν την γνώμη τους...
Δεν θέλω μαλακίες, το θέμα είναι σοβαρό, αν τυχόν χάθηκε αυτό το βυζί!!
ονειρο ηταν και παει περασε....

Heavywash

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
18
Like
2.033
Πόντοι
2.471
Πάει το βυζο το υπεργαλαξιακό :cry: