Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.839
Πόντοι
1.056
Εντάξει ρε τυπε απο εδω και περα θα καταθέτουμε αποδείξεις για οτι γράφουμε στο Bourdela και θα τις γράφουμε στα πρακτικά.

ΟΚ τότε και γη είναι επίπεδη και δεν θέλω αντιρρήσεις για αυτό λολ

Άλλες φορές, που κράζεις ακριβως αυτά που κράζω τώρα είναι κάλα, άλλα επειδή μάλλον είναι "φίλος" ο τύπος τώρα υποστηρίζεις

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
Τύπε έχεις την εντύπωση ότι αυτές οι καριόλες θα λέγανε όχι σε χιλιάρικα για μια βραδιά??? Εδώ ο Κοψιαλης που την γκαστρωσε, την βγάζει φορά παρτίδα βυζάρες, κωλάρα, σχεδόν τη διαφημίζει και το παίζει δήθεν "άνετος" ενώ αν το προσέξεις "τον ζώνουν τα φίδια" και ξέρει σίγουρα ότι αργά η σύντομα θα του γαμηθεί η καβλιάρα!
Και το παιδί ποιος θα το κρατήσει την ώρα που θα γαμιέται τύπε;;

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.839
Πόντοι
1.056
Τύπε έχεις την εντύπωση ότι αυτές οι καριόλες θα λέγανε όχι σε χιλιάρικα για μια βραδιά??? Εδώ ο Κοψιαλης που την γκαστρωσε, την βγάζει φορά παρτίδα βυζάρες, κωλάρα, σχεδόν τη διαφημίζει και το παίζει δήθεν "άνετος" ενώ αν το προσέξεις "τον ζώνουν τα φίδια" και ξέρει σίγουρα ότι αργά η σύντομα θα του γαμηθεί η καβλιάρα!

Φίλε, δεν την ξέρω προσωπικά, ας κάνει ότι θέλει η τύπισσα.
Δικαίωμα της

Έχω πρόβλημα όταν λέει ο καθένας την παπάρια του και θέλει να την περάσει έως αλήθεια γιατί το ξέρει από έναν φίλο του ψαγμένο και δεν συμμαζεύεται η φαση

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.834
Πόντοι
9.931
ΟΚ τότε και γη είναι επίπεδη και δεν θέλω αντιρρήσεις για αυτό λολ

Άλλες φορές, που κράζεις ακριβως αυτά που κράζω τώρα είναι κάλα, άλλα επειδή μάλλον είναι "φίλος" ο τύπος τώρα υποστηρίζεις
Ουτε που τον ξερω τον τυπο!!! Δεν συνηθίζω να κανω φίλους απο το Bourdela.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Φίλε, δεν την ξέρω προσωπικά, ας κάνει ότι θέλει η τύπισσα.
Δικαίωμα της

Έχω πρόβλημα όταν λέει ο καθένας την παπάρια του και θέλει να την περάσει έως αλήθεια γιατί το ξέρει από έναν φίλο του ψαγμένο και δεν συμμαζεύεται η φαση
Αν λοιπόν γνωρίζεις από Ιντερνετ γιατί προφανώς δεν γνωρίζεις, αν αρχίσουμε και γράφουμε ονόματα, μετά θα γίνει ότι έγινε και στα άλλα τόπικ.. Θα κλείσουν και θα έχουμε και τρεχάματα. Αν εσύ θεωρείς ότι δεν έχω τίποτα, δικαίωμα σου.
Σκέψου λοιπόν που μόλις το έγραψε ο άνθρωπος ότι δεν γνωριζόμαστε καν από έξω, αλλά εσύ πιστεύεις ότι είμαστε και φίλοι.

Ο μόνος άνθρωπος εν τω μεταξύ που έχω βρεθεί από κοντά, για όσους ξέρουν. ήταν ο yorkie.
Με όλους τους υπόλοιπους μέσω μηνυμάτων μόνο.

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.216
Πόντοι
6.765
Αν λοιπόν γνωρίζεις από Ιντερνετ γιατί προφανώς δεν γνωρίζεις, αν αρχίσουμε και γράφουμε ονόματα, μετά θα γίνει ότι έγινε και στα άλλα τόπικ.. Θα κλείσουν και θα έχουμε και τρεχάματα. Αν εσύ θεωρείς ότι δεν έχω τίποτα, δικαίωμα σου.

Σκέψου λοιπόν που μόλις το έγραψε ο άνθρωπος ότι δεν γνωριζόμαστε καν από έξω, αλλά εσύ πιστεύεις ότι είμαστε και φίλοι.

Ο μόνος άνθρωπος εν τω μεταξύ που έχω βρεθεί από κοντά, για όσους ξέρουν. ήταν ο yorkie.
Μια και τον ανέφερες τι κάνει ο yorkie ; τεράστιος τύπος .

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Μια και τον ανέφερες τι κάνει ο yorkie ; τεράστιος τύπος .
Έχω να μιλήσω μαζί του πάρα πολλά χρόνια.. Είχε τα κονέ με Αμερική λόγω δουλειάς, αλλά κάτι παραπάνω δεν γνωρίζω.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.839
Πόντοι
1.056

Έγινε, ρε μπρο! Είσαι μεγάλη αυθεντία και σε αδίκησα :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.834
Πόντοι
9.931
Αφήστε τους υπαινιγμούς και δώστε το βίντεο με την παρτούζα στο λαό!!!!
Καλε τυπε κανε την πλακα σου εσυ αλλα δεν ειναι απίθανο να εχει κανει κανα τριολε μαζι με τον Κοψ και καμια φιλη ετσι για ποικιλία στο σεξ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Καλε τυπε κανε την πλακα σου εσυ αλλα δεν ειναι απίθανο να εχει κανει κανα τριολε μαζι με τον Κοψ και καμια φιλη ετσι για ποικιλία στο σεξ.
Εγώ φίλε @Anemodoura για την παρτούζα γενικά είπα, δεν μίλησα για πρόσωπα (κατευθείαν στη σέντρα με βγάλατε:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy: )

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.934
Πόντοι
6.946
Δηλαδη ρε τυπε εσυ θες να σου φέρει αποδείξεις οτι έπαιρνε 5Κ για να τον πιστεψεις;; Γινονται αυτα; Δικαιωμα σου να μην τον πιστεύεις αλλα οχι και να απαξιώνεις τον τυπο που τον έγραψε...
Δηλαδή δεν πήρε και η εφορία το 24% του ΦΠΑ; Φοροδιαφυγή.
Κάνεις δηλαδη φίλους από τον υπόλοιπο αλητικο κόσμο εκτός Μπου;
Μεγάλη προσοχή.

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
ηθελα να ξερω αν κερδισει κανεις τα λεφτα κ του στειλει μηνυμα κ αυτος της εχει στειλει ηδη ποσα μηνυματα πχ εισαι καυλα με τις βυζαρες σου θα τα παρει τα λεφτα η οχι? χαχαχα

mpougatsas5

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
Screenshot_2024-07-12-07-51-08-998_com.instagram.android.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Screenshot_2024-07-12-07-51-14-948_com.instagram.android.jpg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ειναι ιδεα μου οτι φαίνονται μονουχειλα see through αμα κανεις σκρισοντ σε καποια σημεια ή ειναι αλήθεια;
Τυπε με τοσα εγκεφαλικα κυτταρα που εχεις καψει απο τις μαλακιες ειναι θαυμα που δεν βλεπεις και εξωγηινους να βγαινουν απο το μουνι της....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom