Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 736
Γαμιολα όπως τ πες , πολλά χιλιόμετραΣκέτη καυλα είναι η γαμιολα!
Γαμιολα όπως τ πες , πολλά χιλιόμετραΣκέτη καυλα είναι η γαμιολα!
Κ ευτυχώς ακούραστη στο να μας καυλωνει!Γαμιολα όπως τ πες , πολλά χιλιόμετρα
Βυζαρες για ισπανικα και χυσιμο στο καφε....
Τυπε λογικά σκέφτεται τι μουναρα κατάφερα και εριξα στο κρεβατι μου ο μπουχεσας και ευτυχώς που την γκάστρωσα αμέσως γιατι αλλιως με το που θα τέλειωνε η καραντίνα θα την εκανε για αλλου η τυπισσα μιας και σίγουρα θα ειχε πολλες προτάσεις.Δηλαδή τώρα βλέπει ο Αλεξανδρουλης αυτές τις φοτο και δε σκέφτεται τι πουτανα παντρεύτηκα κ έκανα και παιδί ;;
Δε ξέρω αλλά τρομερές βυζάρες έχειΔηλαδή τώρα βλέπει ο Αλεξανδρουλης αυτές τις φοτο και δε σκέφτεται τι πουτανα παντρεύτηκα κ έκανα και παιδί ;;
ΥΓ: αυτή η καριολα αξίζει μόνο γαμησι ξεφτίλισμα τίποτα λιγότερο
Δηλαδή τώρα βλέπει ο Αλεξανδρουλης αυτές τις φοτο και δε σκέφτεται τι πουτανα παντρεύτηκα κ έκανα και παιδί ;;
ΥΓ: αυτή η καριολα αξίζει μόνο γαμησι ξεφτίλισμα τίποτα λιγότερο
2023 θα μπει ή το 1823?
γιατι προφανως η σωστη γυναικα ειναι κουζινα, νοικοκυριο και μπουργκα μονο...
εσυ παρε την "σοβαρή" και μετα να την κερατώνεις με αυτες τις "πουτανες"
ή ακομα χειροτερα να σου τρεχει το σαλακι για "πουτανες" και βαρας μαλακια για παρτη τους
δεν ξερω τι κανει η
Πρώτα απ όλα Είσαι subscriber στο Σοφακι κ παρεξηγήθηκες. Δεύτερον ούτε γι κουζίνες ούτε γι μπούργκες μίλησα. Φυσικά ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το κόσμο και κάνει ότι κρίνει σωστό, όπως η άποψη μου σου φαίνεται εμετική έτσι κ η δικιά σου μου φαίνεται προσκυνημένη. Δηλαδή ρε φίλε είναι ωραίο να μοστραρει η γυναίκα σου το κωλο της να βάζει βίντεο να πηγαίνουν να βυζια της πάνω κάτω κ να ανοίγει τικ2023 θα μπει ή το 1823?
γιατι προφανως η σωστη γυναικα ειναι κουζινα, νοικοκυριο και μπουργκα μονο...
εσυ παρε την "σοβαρή" και μετα να την κερατώνεις με αυτες τις "πουτανες"
ή ακομα χειροτερα να σου τρεχει το σαλακι για "πουτανες" και βαρας μαλακια για παρτη τους
δεν ξερω τι κανει η συγκεκριμένη, αλλά η άποψη σου γενικότερα είναι ενας εμετουλης, αδερφε μου.
αντε καλες γιορτες να εχουμε!
Πάντως για να μην έχει κάνει πλαστική στην μύτη της δείχνει ότι δεν είναι καμιά χαζογκομενα.....σου λέει με τέτοιες βυζάρες και τέτοια κωλαρα στα @@@ της για την μύτη της
Για βυζομαλακια ατελειωτη!Σαν να λεει "Τσα, εκπληξη, ηρθα για γαμησι"