Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 136 άτομα (1 μέλη και 135 επισκέπτες)

forest93

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
312
Πόντοι
21
Ποτέ δεν κατάλαβα τέτοιο θεόμουνο τι κάνει με αυτόν τον ανύπαρκτο
Ανύπαρκτη αυτή είναι. Μυαλό αμοιβαδας... Τι παράδειγμα τώρα δίνει αυτή τη χαζοβιολα στο παιδί της; Ο άντρας της χαζός δεν είναι σίγουρα.

Zeygariathens

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
240
Πόντοι
20
Ότι και να λέμε η γκομενα είναι πάτομουνο και τη κατάφερε αυτός που τη κατάφερε .. (όλες οι μουναρες έχουν άντρες φλωρους .. έτσι δεν λέμε .. ; ) μπορεί ο κοψιάλης να έχει πουτσα 40 πόντους και να την κράτησε ..

economy man

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
1.660
Πόντοι
1.296
Ότι και να λέμε η γκομενα είναι πάτομουνο και τη κατάφερε αυτός που τη κατάφερε .. (όλες οι μουναρες έχουν άντρες φλωρους .. έτσι δεν λέμε .. ; ) μπορεί ο κοψιάλης να έχει πουτσα 40 πόντους και να την κράτησε ..
Ισχύει και γκόμενα ωραία και βυζάρες

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.511
Πόντοι
9.931
Τυπε 40 ποντους δεν εχει σιγουρα ο Κοψιαλης, αυτο που εχει μεγαλύτερο ειναι το IQ απο την Φυρού. Πιθανολογώ η εξυπνάδα του μαζι με μια ελαφριά απαξίωση που μπορει να της έδειξε (του τύπου το ξερω οτι εισαι μουναρα αλλα δεν πρόκειται να κανω και κωλοτουμπες προκειμενου να μου κάτσεις) να εκανε το γκομενακι να τσιμπήσει.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ποτέ δεν κατάλαβα τέτοιο θεόμουνο τι κάνει με αυτόν τον ανύπαρκτο

Καλυτερο προσωπο απο το 90% των αντρων μηπως? Πιασε οποιαδηποτε φιλη σου και ρωτα την.

Αν πηγαινε με κανενα κοντομηνα η κανενα λατση τα ιδια θα ελεγες.

Ρε τι πλακα εχετε οταν δε μπορειτε να εξηγησετε τι γινεται.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Τυπε 40 ποντους δεν εχει σιγουρα ο Κοψιαλης, αυτο που εχει μεγαλύτερο ειναι το IQ απο την Φυρού. Πιθανολογώ η εξυπνάδα του μαζι με μια ελαφριά απαξίωση που μπορει να της έδειξε (του τύπου το ξερω οτι εισαι μουναρα αλλα δεν πρόκειται να κανω και κωλοτουμπες προκειμενου να μου κάτσεις) να εκανε το γκομενακι να τσιμπήσει.

Δεν ειναι και σπανιο δα να δεις κατι τετοιο εκει εξω.

Κατ' αρχας και μονο που τη θεοποιειτε αυτο σημαινει αυτοματα οτι ποτε δε θα εχετε ελπιδες με καποια τετοια εκει εξω.

Ο τυπος ξαναειπαμε μπορει να ειναι χαβαλετζης, να την επιασε μικρη, εχει ωραια μαπα, γενικα στην ig millenial κοινοτητα μετραει η απλα εκαναν connection και τα βρηκαν με το χρονο.

Ο μεσος αντρας μπορει να φαει γυναικα πολυ πανω εμφανισιακα εαν αφιερωσει χρονο ενεργεια και ξερει τι κανει. Το 99% δε θα το κανει ποτε γιατι βαριεται, ειναι μπουνταλας, θελει το ευκολο, γρηγορο, εχει εγωισμο, πληγωνεται η καρδουλα του. (Δε μου εστειλε σημερα οτι θελει να γαμηθει αρα ειναι πουτανα δε με θελει δεν ξανασχολουμε)

Και η τυπισσα φαινεται απλη, απο οικογενεια με τους γονεις συνεχεια μαζι, πιθανοτατα με μικρο body count. Ουτε 30αρα με 15 χωρισμους και ολο το τραυμα και το κεφαλι γεματο ιδεες.. Ουτε ισως προλαβε να "πουληθει" για να δει τι μετραει.

Στανταρ πιο προσβασιμη απο το 5ρι που τρωει κρεπα στο μπουρναζι.

Το ερωτημα ειναι πως περασε απο showbiz και τη γλυτωσε..

Ποσα τετοια 9ρια παντως εχω δει στη γειτονια η πρωην συμμαθητριες που τα εχουν με νορμαλ παιδακια κατα πλειοψηφια κατω του μεσου εμφανισιακα.

99.999% ζηλευετε Κοψιαλη.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Τον κοψιάλη και τον κάθε κοψιάλη σίγουρα τον ζηλεύουν πολλοί επειδή γαμάει τη φυρου...αυτή η πρόταση και μόνο δείχνει σε τι κατάντια έχουμε πέσει σαν κοινωνία...:truce:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κορμάρα εννοείται η φυρου μη παρεξηγηθώ...

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.874
Πόντοι
2.256
EA532465-E81E-4BDA-9C76-8E54F8DD4C98.jpeg
Δείτε το μουνι τι κάνει!

forest93

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
312
Πόντοι
21
Ο κοψιαλης εντομεταξυ άμα χάσει κιλά μια χαρά ωραίος τύπος είναι. Ρωτήστε τις γυναίκες η τις φίλες σας καλά σας λέει ο από πάνω. Εγώ από γυναίκες έχω ακούσει θετικά σχόλια για τον τύπο

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.874
Πόντοι
2.256
Ο κοψιαλης εντομεταξυ άμα χάσει κιλά μια χαρά ωραίος τύπος είναι. Ρωτήστε τις γυναίκες η τις φίλες σας καλά σας λέει ο από πάνω. Εγώ από γυναίκες έχω ακούσει θετικά σχόλια για τον τύπο
Ποιος τον γαμαει αυτόν!

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.874
Πόντοι
2.256
Να την έχει πασάρει;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Διαβάζεις τα σχόλια για τον Κοψιαλη και νομίζεις ότι θα δεις κάνα έκτρωμα. Πολλή ζήλια και κόμπλεξ κουβαλάτε ορισμένοι, χειρότεροι κι από γυναικούλες

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Η αλήθεια είναι πως όποιον και να παντρευόταν η Φυρού, ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας θα έβρισκε να πει την παπαριά του..

Ειδικά τώρα που παντρεύτηκε κάποιον στην ηλικία της που δεν είναι πλούσιος και όχι κανάν Κοντομηνά ή γιό Μελισσανίδη,
έχει πάθει κοκομπλόκο ο εγκέφαλός του και ψάχνει εξηγήσεις..

Ο Κοψιάλης έχει μούτρα καλύτερα από το 95% των Ελλήνων,έχει και το γαλάζιο μάτι ξανθός που είναι και πιο σπάνιο.
Ρωτήστε καμιά γυναίκα ή έστω διαβάστε τι του γράφουν από κάτω..
Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να παντρευτεί πολλές σαν τη Φυρού, αλλά άνετα θα μπορούσε να γαμάει εννιάρια μέχρι να σβήσει ο ήλιος..

Γράφει ο άλλος για βίζιτες, που η άλλη με μία ανάρτηση βγάζει το ποσό της βίζιτας και ο άντρας της το πενταπλάσιο..

Κοιτάξτε καλύτερα τον εαυτό σας και αφήστε τι κάνουν οι άλλοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom