mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
ΜΑΛΛΟΝ θα εχει ανυπαρκτο εγκεφαλο
Ανύπαρκτη αυτή είναι. Μυαλό αμοιβαδας... Τι παράδειγμα τώρα δίνει αυτή τη χαζοβιολα στο παιδί της; Ο άντρας της χαζός δεν είναι σίγουρα.Ποτέ δεν κατάλαβα τέτοιο θεόμουνο τι κάνει με αυτόν τον ανύπαρκτο
Ισχύει και γκόμενα ωραία και βυζάρεςΌτι και να λέμε η γκομενα είναι πάτομουνο και τη κατάφερε αυτός που τη κατάφερε .. (όλες οι μουναρες έχουν άντρες φλωρους .. έτσι δεν λέμε .. ; ) μπορεί ο κοψιάλης να έχει πουτσα 40 πόντους και να την κράτησε ..
Τυπε 40 ποντους δεν εχει σιγουρα ο Κοψιαλης, αυτο που εχει μεγαλύτερο ειναι το IQ απο την Φυρού. Πιθανολογώ η εξυπνάδα του μαζι με μια ελαφριά απαξίωση που μπορει να της έδειξε (του τύπου το ξερω οτι εισαι μουναρα αλλα δεν πρόκειται να κανω και κωλοτουμπες προκειμενου να μου κάτσεις) να εκανε το γκομενακι να τσιμπήσει.Ότι και να λέμε η γκομενα είναι πάτομουνο και τη κατάφερε αυτός που τη κατάφερε .. (όλες οι μουναρες έχουν άντρες φλωρους .. έτσι δεν λέμε .. ; ) μπορεί ο κοψιάλης να έχει πουτσα 40 πόντους και να την κράτησε ..
Ποτέ δεν κατάλαβα τέτοιο θεόμουνο τι κάνει με αυτόν τον ανύπαρκτο
Τυπε 40 ποντους δεν εχει σιγουρα ο Κοψιαλης, αυτο που εχει μεγαλύτερο ειναι το IQ απο την Φυρού. Πιθανολογώ η εξυπνάδα του μαζι με μια ελαφριά απαξίωση που μπορει να της έδειξε (του τύπου το ξερω οτι εισαι μουναρα αλλα δεν πρόκειται να κανω και κωλοτουμπες προκειμενου να μου κάτσεις) να εκανε το γκομενακι να τσιμπήσει.
Ποιος τον γαμαει αυτόν!Ο κοψιαλης εντομεταξυ άμα χάσει κιλά μια χαρά ωραίος τύπος είναι. Ρωτήστε τις γυναίκες η τις φίλες σας καλά σας λέει ο από πάνω. Εγώ από γυναίκες έχω ακούσει θετικά σχόλια για τον τύπο
Η ΦΥΡΟΥ!!!Ποιος τον γαμαει αυτόν!
Λες να τον στραποναρει;Η ΦΥΡΟΥ!!!
Μπα...με τη μουναρα της του γαμαει το πουτσο..Λες να τον στραποναρει;