Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.879
Πόντοι
6.030
Εγώ πιστεύω ότι είναι σιλικονατα αυτα βυζιά και μετά την εγκυμοσύνη φούσκωσαν και άλλο και δείχνουν πιο φυσικά.

Σίγουρα έχει χτυπήσει και χείλια μαζί με μποτοξ.

Πιστεύω ότι έγιναν από χορηγίες. Πάνω κάτω όλες του συνναφιου της κατέληξαν με γόνους πλουσίων οικογενειών. Να και μια που διάλεξε έναν πιο νορμάλ τύπο που θεωρείται αυτοδημιούργητος ( χωρίς τα λεφτά του μπαμπά).

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο τύπος ούτε τι κάνει από αυτό το νήμα τον έμαθα. Αλλά το Σοφάκι το παρακολουθώ πολλά χρόνια γιατί έκανε παρέα με έναν γνωστό μου και αυτός κάθε βράδυ που έβγαιναν ή όταν πέρναγε από την δουλειά του ανέβαζε στορι ή φώτο. Έτσι την έμαθα ...
Για πες κανα κουτσομπολιο? Την ειχε φαει ο γνωστος σου? Ή εστω μιλαγανε σαν φιλεναδιτσες να του λεει τα γκομενικα της?

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.259
Πόντοι
2.420
Εγώ πιστεύω ότι είναι σιλικονατα αυτα βυζιά και μετά την εγκυμοσύνη φούσκωσαν και άλλο και δείχνουν πιο φυσικά.

Σίγουρα έχει χτυπήσει και χείλια μαζί με μποτοξ.

Πιστεύω ότι έγιναν από χορηγίες. Πάνω κάτω όλες του συνναφιου της κατέληξαν με γόνους πλουσίων οικογενειών. Να και μια που διάλεξε έναν πιο νορμάλ τύπο που θεωρείται αυτοδημιούργητος ( χωρίς τα λεφτά του μπαμπά).

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο τύπος ούτε τι κάνει από αυτό το νήμα τον έμαθα. Αλλά το Σοφάκι το παρακολουθώ πολλά χρόνια γιατί έκανε παρέα με έναν γνωστό μου και αυτός κάθε βράδυ που έβγαιναν ή όταν πέρναγε από την δουλειά του ανέβαζε στορι ή φώτο. Έτσι την έμαθα ...
Τον Δημήτρη?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.836
Πόντοι
9.931
305296894_190164723451801_2440255671880462583_n.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.836
Πόντοι
9.931
Αα ρε Σοφακι αν ειχες μυαλο τωρα θα αραζες την κορμάρα σου σε καποια μεζονέτα με πισινα προς Βουλα, Βουλιαγμένη, Βαρη και δεν θα ησουν κλεισμένη σε ενα διαμέρισμα 60τμ στο Παλαιο Φάληρο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.243
Πόντοι
6.536
Αα ρε Σοφακι αν ειχες μυαλο τωρα θα αραζες την κορμάρα σου σε καποια μεζονέτα με πισινα προς Βουλα, Βουλιαγμένη, Βαρη και δεν θα ησουν κλεισμένη σε ενα διαμέρισμα 60τμ στο Παλαιο Φάληρο.
Ζηλεύεις τύπο Κοψιάλη μεροκαματιάρη?
:tooth:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.836
Πόντοι
9.931
Ζηλεύεις τύπο Κοψιάλη μεροκαματιάρη?
:tooth:
Οχι ρε τυπε, αυτος την εκανε τη δουλεια του, τυλιξε την μουναρα, της εκανε και ενα παιδι στο τσακ-μπαμ για να την δεσει και τωρα αραξε.
Απλως θλίβομαι οταν βλέπω ανθρώπους που ενω ειχαν τα προσόντα μορφωτικά η εμφανισιακά να πανε μπροστά σε ενα καλύτερο επίπεδο ζωης δεν κατάφεραν να ανέβουν καθόλου.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.243
Πόντοι
6.536
Οχι ρε τυπε, αυτος την εκανε τη δουλεια του, τυλιξε την μουναρα, της εκανε και ενα παιδι στο τσακ-μπαμ για να την δεσει και τωρα αραξε.
Απλως θλίβομαι οταν βλέπω ανθρώπους που ενω ειχαν τα προσόντα μορφωτικά η εμφανισιακά να πανε μπροστά σε ενα καλύτερο επίπεδο ζωης δεν κατάφεραν να ανέβουν καθόλου.
Να μην θλίβεσαι.
Ο καθένας κάνει την επιλογή του.
Καλύτερα θα ήταν να ριναι πουτάνα στα Εμιράτα και να την κατουροχέζει ο κάθε κελεμπίας?
Η να είναι με εφοπλιστή και να είναι σύζυγος τεταρτοπέμπτη?
Καλύτερο επίπεδο ζωής δεν θα ήταν....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.836
Πόντοι
9.931
Να μην θλίβεσαι.
Ο καθένας κάνει την επιλογή του.
Καλύτερα θα ήταν να ριναι πουτάνα στα Εμιράτα και να την κατουροχέζει ο κάθε κελεμπίας?
Η να είναι με εφοπλιστή και να είναι σύζυγος τεταρτοπέμπτη?
Καλύτερο επίπεδο ζωής δεν θα ήταν....
Εσυ το πήγες στο αλλο ακρο, υπάρχει και το ενδιάμεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom