Διαγραμμένο μέλος 174163
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.861
- Πόντοι
- 441
Ρε αγόρι μου έγραψα εγώ πουθενά ότι το γνωρίζω;
Είπα τι ακούγεται,ας είναι παπάτζα,ακούγεται.
Αν ήθελα να πω ψέματα θα έγραψα πως είναι βιζιτάρα ,θα βαζα και μια ψεύτικη τιμή και τέλος.
Νιώσε πια,από τα μέρη της είμαι και ακούω διάφορα.
Δεν έγραψα πουθενά και ποτέ πως ξέρω,ή οτι είναι βίζιτα η κοπέλα.
Και μακάρι να μην είναι,γιατί μπορεί να βγάλει και αλλιώς λεφτά.
Εγώ δεν πιστεύω πως είναι,διότι στο ίδιο σχολειό πηγαίναμε μέχρι να γίνει 18,και δεν έχει ανάγκη τέτοια λεφτά.
Τέλος πάντων,ας μη το συνεχίσουμε.Ξεχάστε ότι έγραψα κιόλας,κακώς έγραψα.
Όσο για σενα Zane,για να μη πω οτι εισαι βλακαμας,τα στορυ στο ινσταγκραμ διαγραφονται μετα απο 24 ωρες,και πριν πεις οτι καποιος ειναι μπουρδας μαθε.Και δικο σου θεμα αν δεν ειδες 2 στορυ που ανεβασε προχθες Opus με εναν μαλακα να τραγουδαει λαιβ.Αντε με τον καθε μαλακα εδω μεσα,ετοιμοι ολοι να την πειτε στον αλλον αλλα δε ξεστραβωνεστε λιγο.Και αυτο που βλεπεις πριν εναν μηνα τωρα το βαλανε στο ινσταγκραμ,να αποθηκευεις τα στορυ σου να φαινονται δημοσια.
Μιλάμε.
Είπα τι ακούγεται,ας είναι παπάτζα,ακούγεται.
Αν ήθελα να πω ψέματα θα έγραψα πως είναι βιζιτάρα ,θα βαζα και μια ψεύτικη τιμή και τέλος.
Νιώσε πια,από τα μέρη της είμαι και ακούω διάφορα.
Δεν έγραψα πουθενά και ποτέ πως ξέρω,ή οτι είναι βίζιτα η κοπέλα.
Και μακάρι να μην είναι,γιατί μπορεί να βγάλει και αλλιώς λεφτά.
Εγώ δεν πιστεύω πως είναι,διότι στο ίδιο σχολειό πηγαίναμε μέχρι να γίνει 18,και δεν έχει ανάγκη τέτοια λεφτά.
Τέλος πάντων,ας μη το συνεχίσουμε.Ξεχάστε ότι έγραψα κιόλας,κακώς έγραψα.
Όσο για σενα Zane,για να μη πω οτι εισαι βλακαμας,τα στορυ στο ινσταγκραμ διαγραφονται μετα απο 24 ωρες,και πριν πεις οτι καποιος ειναι μπουρδας μαθε.Και δικο σου θεμα αν δεν ειδες 2 στορυ που ανεβασε προχθες Opus με εναν μαλακα να τραγουδαει λαιβ.Αντε με τον καθε μαλακα εδω μεσα,ετοιμοι ολοι να την πειτε στον αλλον αλλα δε ξεστραβωνεστε λιγο.Και αυτο που βλεπεις πριν εναν μηνα τωρα το βαλανε στο ινσταγκραμ,να αποθηκευεις τα στορυ σου να φαινονται δημοσια.
Μιλάμε.