Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους η Φυρού προσδοκεί ότι θα βγάλει χρήματα: αρπαχτές σε νυχτερινά μαγαζιά, ντι-τζεϊλίκι, μπραντ λίντερ στο ίνσταγκραμ, διαφημίσεις προϊόντων, γιατί όχι και με δική της εκπομπή στην τηλεόραση, γλάστρα σε μεσημεριανά, εύρεση πειθήνιου χορηγού  κ.τλ. και βίζιτες.
τύπε ειχε την ευκαιρια της και την πέταξε,αφου δεν τον εφαγε τον τραγουδιαρη να γινει ντόρος πάει,πέταξε το πουλάκι,οσο και να μοστραρει κωλους και λαχταριστούς βυζους ποτε δε θα μπορεσει να ξεπερασει την εκπαγλου καλλονη συνατσάκη :wanker:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Ίσως το καλύτερο μουνί του φετινού καλοκαιριού :wanker:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Οτι πρέπει για τσόντα του sirina είναι η μουναρα. Σε ολα τα δυνατά σχήματα..gangbang ffm
:2on1: :2on1: :pipa1: :lheel: :knockinb: :tits:

Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
2.861
Πόντοι
441
Ακούγεται πως είναι βιζιτα...Αλλά πολύ κλειστός κύκλος,εγώ δε θα πω ούτε τιμές,ούτε τέτοιες μαλακίες που λένε άλλοι ψεύτες...Εθεάθη πριν μέρες στο καζίνο πάρνηθα με κάτι ρουμάνους ...

Γενικά.πολλές οι φήμες από άτομα που ξέρουν παραπάνω από εμάς..αλλά ακριβή...Βέβαια το καταλαβαίνει κανείς και από το ινστα της..μέρα παραμέρα σε κότερα,οι δημοσιογράφοι μύκονο να την διαφημίζουν κτλ..Αλλά δεν γνωρίζω σίγουρα..λέω τι ακούγεται από άτομα όχι τυχαία...
Δεν υιοθετουμε οπως λεει και ο θωμαιδης

Επισκέπτης
Ακούγεται πως είναι βιζιτα...Αλλά πολύ κλειστός κύκλος,εγώ δε θα πω ούτε τιμές,ούτε τέτοιες μαλακίες που λένε άλλοι ψεύτες...Εθεάθη πριν μέρες στο καζίνο πάρνηθα με κάτι ρουμάνους ...

Γενικά.πολλές οι φήμες από άτομα που ξέρουν παραπάνω από εμάς..αλλά ακριβή...Βέβαια το καταλαβαίνει κανείς και από το ινστα της..μέρα παραμέρα σε κότερα,οι δημοσιογράφοι μύκονο να την διαφημίζουν κτλ..Αλλά δεν γνωρίζω σίγουρα..λέω τι ακούγεται από άτομα όχι τυχαία...
Δεν υιοθετουμε οπως λεει και ο θωμαιδης

παίζει διακτινισμός στην μέση δηλαδή, τύπε?  :huh: :huh:
γιατί μονο εκεί δεν ήταν

και επιπλέον δες καλά πριν μιλήσεις... πήγε βίζιτα στο κότερο με όλοι την παρέα της? νέο σχέδιο business είναι αυτο  :think:

ψέματα για :vomit: :vomit: :vomit:

εάν έχεις να πεις κάτι σίγουρο πες το αλλα μην λες αρλουμπαρλιές
γενικολογίες και άγιος ο θεός

Επισκέπτης
μην κλαις επειδή σου κατάρριψαν το ψέμα, όλα καλά θα πάνε
:babycry: :babycry: :babycry:

Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
2.861
Πόντοι
441
Φώτισε μας λοιπόν εσύ που ξέρεις τόσα,γιατί από ότι είδα και από προηγούμενες σελίδες μόνο μαλακίες γράφεις και το παίζεις,τίποτα της προκοπής δεν έχεις πει.
Εγώ είπα τι ακούγεται,ούτε είπα ότι ξέρω,όυτε τίποτα τέτοιο.
Και στο κάτω κάτω αν είναι με μεγάλα κεφάλια,ντρέπεται να πάει όπου της καβλώσει αυτηνής ή αυτωνων μέσα σε λίγες ώρες ε;
Μαλάκα,πες μας τίποτα πιο σοβαρό αλλιώς άσε μας να λέμε και κάνε τον δικηγόρο κανενός άλλου καραγκιοζάκο.
Στο bourdela είσαι,όχι στην δίκη του σκαι

Επισκέπτης
οταν λες πριν λιγες μερες? γιατι εγω απο Αγιου Πνευματος και μετα καρφωμενη να βγαζει μεροκαματο Μυκονο τη βλεπω.

Και για να μη παρεξηγηθω, μεροκαματο = promotion οχι βιζιτες

δεν ξέρεις εσύ... μονο ο τύπος ξέρει

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Εθεάθη πριν μέρες στο καζίνο πάρνηθα με κάτι ρουμάνους ...

οταν λες πριν λιγες μερες? γιατι εγω απο Αγιου Πνευματος και μετα καρφωμενη να βγαζει μεροκαματο Μυκονο τη βλεπω.

Και για να μη παρεξηγηθω, μεροκαματο = promotion οχι βιζιτες

Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
2.861
Πόντοι
441
Οκ ,προφανώς μπήκα για να πω ψέματα,όπως όλοι θα διαβάσετε γράφω πως είναι ξεκάθαρα βίζιτα.
Ωρίμασε πιτσιρίκο.Άντε γλείψε κανά παπούτσι τώρα της Φυρού και άδειασε μας την γωνιά σκατιάρη.

Όσο για τα υπόλοιπα που είπα,Η φυρού πριν λίγες μέρες ήταν στην Αθήνα,σε opus,ακανθους και τα λοιπά σκατομάγαζα,δεν έχει μπαστακωθεί στην Μύκονο.Ούτε ο ίδιος με τα ίδια μου τα μάτια την είδα στην Πάρνηθα.
Ακολουθήστε την στο ίνσταγκραμ και θα βλέπετε που είναι,και πως πριν 2-3 μέρες ήταν Opus.για να μην γίνετε και σεις ένας gr2121 ξερόλας καθυστερημένος.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Οκ ,προφανώς μπήκα για να πω ψέματα,όπως όλοι θα διαβάσετε γράφω πως είναι ξεκάθαρα βίζιτα.
Ωρίμασε πιτσιρίκο.Άντε γλείψε κανά παπούτσι τώρα της Φυρού και άδειασε μας την γωνιά σκατιάρη.

Όσο για τα υπόλοιπα που είπα,Η φυρού πριν λίγες μέρες ήταν στην Αθήνα,σε opus,ακανθους και τα λοιπά σκατομάγαζα,δεν έχει μπαστακωθεί στην Μύκονο.Ούτε ο ίδιος με τα ίδια μου τα μάτια την είδα στην Πάρνηθα.
Ακολουθήστε την στο ίνσταγκραμ και θα βλέπετε που είναι,και πως πριν 2-3 μέρες ήταν Opus.για να μην γίνετε και σεις ένας gr2121 ξερόλας καθυστερημένος.

λινκαρε ρε τυπε τη φωτο που λες απο ινσταγκραμ να ξεστραφωθουμε κι εμεις. Εγω σου λεω τι βλεπω με τα ματια μου, οχι τι μου πε ο μπαρμπας μου ο ψευτης.

Επισκέπτης

Τσάμπα ο χρόνος που μπήκα στο κόπο να απαντήσω πάλι, όπως είπα και την άλλη φορα αποχωρώ.

Απλά μου την βαράει αυτή η αερολογία χωρίς αποδείξεις, καυλώνει κάποιος και γραφει ότι θέλει και προσπαθεί να το παράσει έως αλήθεια με αοριστίες και γενικότητες

Κάπου,κάποιος, κάποτε, κάτι...  :vomit:

Εάν είναι κάτι σίγουρο πες το, αλλιώς ποιο το νόημα λες και δεν ξέρουμε ποσα παραμυθια κυκλοφορούν

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Instagram story λεγεται,καλως ορισατε στο 2018

thanks τυπε για το καλωσορισμα

τις μπουρδες που λες δε βλεπω σε κανενα στορυ ομως :(

ενα απο αιγινα βλεπω ενα απο μυκονο κι ενα απροσδιοριστο πριν κανα μηνα

Επισκέπτης
και κάτι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:
Στο opening του Nalu ήταν όχι Opus.. ήμουν εκεί, και μπορείς να το δεις ότι ήταν εκεί
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom