raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.234
- Πόντοι
- 5.006
σε κανα δυο χρονια που θα χωρισουν, να κανεις κινηση....Αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτή ερωτεύτηκε τον Κοψιαλη.
σε κανα δυο χρονια που θα χωρισουν, να κανεις κινηση....Αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτή ερωτεύτηκε τον Κοψιαλη.
Ούτε να μου τον δεισε κανα δυο χρονια που θα χωρισουν, να κανεις κινηση....
με τον μαλάκα της είναι ΜύκονοΈκανε ραντεβού η κυρία;
φλεξαρε τζιπαρα,επιταγες,ρολεξ κλπ και κανε κινηση εντυπωσιασμουμε τον μαλάκα της είναι Μύκονο
Μια χαρά κορμάρα.
δεν μπορω τις βλάχες τυπεφλεξαρε τζιπαρα,επιταγες,ρολεξ κλπ και κανε κινηση εντυπωσιασμου
τοσο χαλια ειναι;δεν μπορω τις βλάχες τυπε
ε ναι ρε τυπετοσο χαλια ειναι;
Ναι τυπε . Ο Βρετός κουτσά κούτσα κ το Σοφάκι εγλυφε την πουτσαε ναι ρε τυπε
ΥΓ αυτη δεν ειναι που στουκαρε τον Βρεττο και γυριζει ο αλλος κουτσα κουτσα τωρα ?
Παρτουζιτσα Καλοκαιρι 2015 στα βραχακια στην Αγια Μαρινα με Βαγγελη ΚΤΜΤο Σοφάκι ήταν φωτιά στο κρεβάτι προ Κοψιάλη...
Γιώργος R1 Σοφάκι μου ;)
ειναι απο τις γκόμενες που μονο που ξέρεις με αυτους που εχει παει αρνησε να την πηδηξεις.
Ενταξει ρε τυπε και εσυ, με ποιους ηθελες να παει με καθηγητες μοριακής βιολογίας και νανοτεχνολογιας;; Με κανα celebrity της κακιας ωρας, με κανα λαμογιο-επιχειρηματια που δεν ξερει τη χρωστάει στο ΙΚΑ και στην εφορία και κανα τραγουδιστή της πλακας.ειναι απο τις γκόμενες που μονο που ξέρεις με αυτους που εχει παει αρνησε να την πηδηξεις.
Τουλάχιστον πηγε και διάλεξε όμοιο της αυτο της το αναγνωρίζω.
στην πολλη πεινα να της ρίξεις ένα, ετσι για να φυγουν τα χοντρα και να παιξεις λιγο με τα βυζόμπαλα
Καμία φωτογραφία η κάνα βιντεάκι ;;Παρτουζιτσα Καλοκαιρι 2015 στα βραχακια στην Αγια Μαρινα με Βαγγελη ΚΤΜ
Κωστας GS1200 Σοφακι μου! ?
Καμία φωτογραφία η κάνα βιντεάκι ;;