bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.904
- Πόντοι
- 456
αμα σας ελεγε η φυρου ενα 500ρικο και με γαμας .... θα τα δινατε ???
Ούτε για πλάκα.αμα σας ελεγε η φυρου ενα 500ρικο και με γαμας .... θα τα δινατε ???
Και τη γαμουσε ο κουραμπιές τζάμπαΕδώ δίνανε 4ψηφια ποσά και έπεφτε άκυρο (ΠΚ), και λέτε για 3ψηφιο??
Εγω θα τα δινα.αμα σας ελεγε η φυρου ενα 500ρικο και με γαμας .... θα τα δινατε ???
Ούτε τώρα δεν έχει κανένα ανάγκη ρε τυπε.Η Σοφία αν είχε μυαλό θα άνοιγε OnlyFans τώρα που χωρησε κ μετά δεν θα είχε ανάγκη κανένα μπουχεσα
Εννοείτε και μην ακούς όσους λένε εδώ μέσα ότι δεν θα τα έδιναν.Το 90% του bou. ακόμα και αν δεν τα είχε θα έπαιρνε δανεικά θα έσπαγε κουμπαραδες αλλά θα τα έβρισκε για το Σοφάκι.αμα σας ελεγε η φυρου ενα 500ρικο και με γαμας .... θα τα δινατε ???
Γενικώς περσοναλ γυμναστές, δάσκαλοι γιόγκα κλπ τρώνε πολύ από ότι μαθαίνω...Ο personal την ανέβαζε συνέχεια να κάνει squat, να μας δείχνει κωλάρα με στρίγκο όλο μέσα! Ο γυμναστής/personal αν είναι λίγο μπήχτης και είχε μπλα μπλα, το ξέσκισε το Σοφάκι χαλαρά... θα την είχε αγάμητη κάνα μήνα ο Σουβλακοφάγος και τις έριξε τρια-τέσσερα μανίκια ο άλλος!!!
Και μεις βγαζουμε το αχτι μας σοφια.βλεπουμε τη κωλαρα σου και τη παιζουμεΚέρασε και σήμερα κωλαρακι
Πω ρε η γαμιολαΚέρασε και σήμερα κωλαρακι
τί βυζάρες είναι αυτές???
Εγω ως και 2000 τα έδινα άνετα , αύριο κιόλαςΕννοείτε και μην ακούς όσους λένε εδώ μέσα ότι δεν θα τα έδιναν.Το 90% του bou. ακόμα και αν δεν τα είχε θα έπαιρνε δανεικά θα έσπαγε κουμπαραδες αλλά θα τα έβρισκε για το Σοφάκι.
ανετα θα τα εδινα ειναι γυναικαρα..αμα σας ελεγε η φυρου ενα 500ρικο και με γαμας .... θα τα δινατε ???
Έχετε μπλέξει τα μπούτια σας ορισμένοι.ανετα θα τα εδινα ειναι γυναικαρα..
Μια χαρά είναι το μωρό...Απ' τα καλύτερα που κυκλοφορούνΈχετε μπλέξει τα μπούτια σας ορισμένοι.
Άλλο ωραίο μουνι, άλλο γυναικάρα.
Για σένα δηλαδή ποια είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ στην Ελλάδα αν δεν είναι η Σοφία. Όχι ότι είμαι ιδιαίτερος φαν της αλλά από περιέργεια ρωτάωΈχετε μπλέξει τα μπούτια σας ορισμένοι.
Άλλο ωραίο μουνι, άλλο γυναικάρα.
Μη βρίζεις μανΠω ρε η γαμιολα