Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (8 μέλη και 84 επισκέπτες)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.630
Πόντοι
456
Εγω ειμαι της αποψης οτι μια ωραια γυναικα θα πρεπει να εχει και εναν ωραιο ανδρα διπλα της και το αντίστροφο. Ξερω οτι καποιοι δεν ειναι σύμφωνοι με αυτο αλλα ειναι η αποψη μου.
Δε λέω ότι δεν είναι όμορφος ο τύπος...Ίσα-ίσα.
Απλά βγάζει μία ανωριμότητα η φάτσα και το στυλ του.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.560
Πόντοι
2.646
Στα παπαρια του του Ρούντολφ. Αυτός έχει ένα εκατομμύριο ακόλουθους και το πουτανι 400κ. Από αυτόν ζει, εννοειται ότι κανένας απο τους 2 δε θα χαθεί. Η πουτανα θα βρει τον επόμενο χορηγο της να του φορτώσει το μουλικο και ο Ρούντολφ θα συνεχίσει να τρώει ωμά λουκάνικα λιώμα στα βίντεο του.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.686
Πόντοι
9.931
Μπορεις να πεις οτι εχει ωραιο πρόσωπο και μεχρι εκει, το σωμα του ειναι εντελώς ατσούμπαλο.

Δεν μπορω να φανταστώ οτι θα ειχα μια ωραια και φουλ σεξυ γυναικα σαν την Φυρου και να μην λιωνω στην γυμναστικη και στην διατροφή.
Αντιθέτως αυτος αν κρινω απο τα στορι εχει παρατήσει την γυμναστική και καθε τοσο ανεβάζει βίντεο να σαβουριαζει σουβλάκια και γλυκά.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.529
Πόντοι
5.595
Ρε μάγκες.. γιατι τοση κακια...???
μην ζηλευτε...
τα εχουμε ξαναπει....
μια χαρα ζευγαρι ειναι....
Αυτη μουναρα.. κ χαζουλα...
και αυτος ωραιος ειναι... (αν εχανε τα κιλα) αλλα το βασικότερο.. ειναι ο Νο1 instagramer στην Ελλάδα...
οποτε βγαζει-εχει πολυ χρημα.... για αυτο τον διαλεξε το Σοφακι...(κλασικη κουτοπονηρη γυναικα..)
Τωρα...αν χωρισανε.... σιγα....
ουτε οι πρωτοι ειναι.. ουτε οι τελευταιοι...
Αυτος θα βρει ενα αλο μουνακι.... (με τοσο χρημα που εχει..)
και αυτη εναν αλο χορηγο... (με τετοια κωλαρα κ βυζαρες που εχει..):grin:

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.907
Πόντοι
1.056
Ρε μάγκες.. γιατι τοση κακια...???
μην ζηλευτε...
τα εχουμε ξαναπει....
μια χαρα ζευγαρι ειναι....
Αυτη μουναρα.. κ χαζουλα...
και αυτος ωραιος ειναι... (αν εχανε τα κιλα) αλλα το βασικότερο.. ειναι ο Νο1 instagramer στην Ελλάδα...
οποτε βγαζει-εχει πολυ χρημα.... για αυτο τον διαλεξε το Σοφακι...(κλασικη κουτοπονηρη γυναικα..)
Τωρα...αν χωρισανε.... σιγα....
ουτε οι πρωτοι ειναι.. ουτε οι τελευταιοι...
Αυτος θα βρει ενα αλο μουνακι.... (με τοσο χρημα που εχει..)
και αυτη εναν αλο χορηγο... (με τετοια κωλαρα κ βυζαρες που εχει..):grin:

πιο πολύ κάκια εσύ έβγαλες απο όλους μπρο, άπλα καλυμμένη
και νο1 ινστγραμμερ σε 15χρονα ενώ είναι 30 χρόνων γάιδαρος ετσι

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.907
Πόντοι
1.056

Μπορεις να πεις οτι εχει ωραιο πρόσωπο και μεχρι εκει, το σωμα του ειναι εντελώς ατσούμπαλο.

Δεν μπορω να φανταστώ οτι θα ειχα μια ωραια και φουλ σεξυ γυναικα σαν την Φυρου και να μην λιωνω στην γυμναστικη και στην διατροφή.
Αντιθέτως αυτος αν κρινω απο τα στορι εχει παρατήσει την γυμναστική και καθε τοσο ανεβάζει βίντεο να σαβουριαζει σουβλάκια και γλυκά.

Συνδυασμός είναι η φάση ρε παιδιά.
Το 2019 ήταν εμφανίσιμος αρκετά και χωρίς καθόλου σαπίλα, έκανα γαργάρα το ανώριμος η Σοφία.
Τώρα είναι πατάτας ανώριμος και πάει για ψάρεμα λες και είναι μπαρμπαδι...
Είχε ημερομηνία λήξης το σκηνικό όταν μπήκε σε αυτό τον δρόμο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.758
Πόντοι
5.006

ναι, αλλα αυτος ήδη γαμησε τυπε :coffee:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.686
Πόντοι
9.931
Συνδυασμός είναι η φάση ρε παιδιά.
Το 2019 ήταν εμφανίσιμος αρκετά και χωρίς καθόλου σαπίλα, έκανα γαργάρα το ανώριμος η Σοφία.
Τώρα είναι πατάτας ανώριμος και πάει για ψάρεμα λες και είναι μπαρμπαδι...
Είχε ημερομηνία λήξης το σκηνικό όταν μπήκε σε αυτό τον δρόμο.
Προσωπικά πιστεύω το σκηνικό θα ειχε λήξη προ πολλού αν δεν ειχε μείνει έγκυος η Φυρού. Του Κοψιαλη του εκατσε πολυ καλα το σκηνικό με την καραντίνα, οχι μονο γκομενικα αλλα και επαγγελματικά.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.907
Πόντοι
1.056
Προσωπικά πιστεύω το σκηνικό θα ειχε λήξη προ πολλού αν δεν ειχε μην έγκυος η Φυρού. Του Κοψιαλη του εκατσε πολυ καλα το σκηνικό με την καραντίνα, οχι μονο γκομενικα αλλα και επαγγελματικά.

Και στα 2 που λες, συμφωνώ 100%.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.686
Πόντοι
9.931
ναι, αλλα αυτος ήδη γαμησε τυπε :coffee:
1000% κερδισμένος ειναι ο τυπος, γαμησε μια μουναρα, εκανε παιδί μαζι της και τωρα αν χώρισε θα βρει ενα ωραίο μουνι πιτσιρίκα λογικά και θα συνεχίσει την ζωαρα του μεχρι κάποια στιγμή να τον ξεχάσει το σύστημα.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.390
Πόντοι
3.446
1000% κερδισμένος ειναι ο τυπος, γαμησε μια μουναρα, εκανε παιδί μαζι της και τωρα αν χώρισε θα βρει ενα ωραίο μουνι πιτσιρίκα λογικά και θα συνεχίσει την ζωαρα του μεχρι κάποια στιγμή να τον ξεχάσει το σύστημα.
Θα του φαει πολλα η μουναρα για διατροφη καθε μηνα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.758
Πόντοι
5.006
αμα ειναι και μελος στο σαιτ, θα αγγιζε την τελειοτητα ως υπαρξη

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.390
Πόντοι
3.446
αμα ειναι και μελος στο σαιτ, θα αγγιζε την τελειοτητα ως υπαρξη
Εχω την εντυπωση πως εμπαινε κρυφα και απειλουσε με μηνυσεις οταν αναφερονταν στη γυναικα του.Το ειχε κανει και στο τσιλι καφενειο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.758
Πόντοι
5.006
Πως είναι να γαμας τέτοιο μουνι
θα σου πω εγω που εχω φαει τις παρυφες της σοουμπιζ με το κουταλι : αν γαμιεται καλα, θα κρατησει αρκετα...αλλιως οσο καλο μουνι και να ειναι, θα την βαρεθεις....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχω την εντυπωση πως εμπαινε κρυφα και απειλουσε με μηνυσεις οταν αναφερονταν στη γυναικα του.Το ειχε κανει και στο τσιλι καφενειο
οκ αμα ειναι ετσι και εγω θα τον παιζω "με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου"....
:coffee::coffee::coffee:

megapouts

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Like
221
Πόντοι
20
Μπρο, πρόσεχε με τα deepfakes.
Γράφεις και ιστορίες και μερικές αμοιβάδες παίζει να το πιστέψουν στο τέλος. :confused:
Και οχι μονο...
Για αυτο δεν ηθελα να ποσταρω το βιντεο, δεν ξερω αρχιζουν και μου φαινονται πολυ αληθινα τα αποτελεσματα δεν ξερω για εσας? Στο τελος φοβαμαι οτι θα τα παρεις κανεις απο εδω θα τα ανεβασει αλλου και θα με κυνηγαει καμια Φυρου μετα...

megapouts

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Like
221
Πόντοι
20
Ο κοψιαλης εχει baby face αλλα ειναι πολλες που γουσταρουν τετοιους και πριν την φυρου τα ειχε αν θυμαμαι με την καραμουναρα εβελιν κορνηλιου,απλα εχει γινει σα μπουχεσας τωρα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.758
Πόντοι
5.006
Ο κοψιαλης εχει baby face αλλα ειναι πολλες που γουσταρουν τετοιους και πριν την φυρου τα ειχε αν θυμαμαι με την καραμουναρα εβελιν κορνηλιου,απλα εχει γινει σα μπουχεσας τωρα...
και αυτη μπουρούχα εγινε πλεον :badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom