baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
σας εχει ξεκωλιασει ο βαγγελας κοιυα μην ασχοληθει με το μασκετ και ξεκωλιασει και τον πρεζακια σας που εχει μεγαλο στομα.
σας εχει ξεκωλιασει ο βαγγελας κοιυα μην ασχοληθει με το μασκετ και ξεκωλιασει και τον πρεζακια σας που εχει μεγαλο στομα.
μην βριζεις φιλε-μπαρεσας εχει ξεκωλιασει ο βαγγελας κοιυα μην ασχοληθει με το μασκετ και ξεκωλιασει και τον πρεζακια σας που εχει μεγαλο στομα.
τι λενε οι πηγες σου θα αγορασει αλλη ομαδα?
εχεις δικιο.μην βριζεις φιλε-μπαρε
Ρε στειλε μια τουχαλιστον αυτο που εχεις να το πιστεψουμε οτι υπαρχειΚαι εγώ το θέλω σε καλή ποιότητα γιατί η ανάλυση που μου το στείλανε είναι τραγική
Να λυθεί η περιέργεια…Ρε στειλε μια τουχαλιστον αυτο που εχεις να το πιστεψουμε οτι υπαρχει
Και πώς το γνωρίζεις ότι λέω ψέματα κύριε;;; Έχεις λάβει κάτι, γιατί εγώ όταν το ζήτησα αυτή την απάντηση έλαβα....
Ψεύδεσθε κύριε ...
Αυτή η χώρα είναι λες και την έχουν ψεκάσει με παραισθησιογονα.Αν κάτσεις και αναλογιστείς τις σουρεαλ καταστάσεις που ζούμε καθημερινά ...145 σελίδες στο θεμα και τουλάχιστον στις 45 ζητάνε το ανύπαρκτο βίντεο της Φυρου
Αθάνατε Έλληνα!! Ο εξυπνότερος λαος του κόσμου σου λεει μετα
Έχεις ρε μουνί.Ο μπουστης @Marquis_de_Sade λέει στα μέλη ότι έχω βίντεο ο γαμιολης και μου στέλνουν π.μ
Δώστα στον Αντζελο να πιάσουν και τόπο.Αγοράζω το βίντεο με αντάλλαγμα 10 πιτογυρα ,θέλω να το κάνω δώρο στον φίλο @baros
Ε αφού εγώ όπως λες το έχω σβήσει ,και εσύ το έχεις να το στείλεις σε αυτούς που το ζητάνεΈχεις ρε μουνί.
Από αυτά που σβήνονται μετά από λίγες ώρες.
Εσύ μου το έστειλες....
ρε σεσκουλα δωσε βιντεο να τον παιξει το κοινο.Ε αφού εγώ όπως λες το έχω σβήσει ,και εσύ το έχεις να το στείλεις σε αυτούς που το ζητάνε
Πόσα πιτογυρα κερνάς ;ρε σεσκουλα δωσε βιντεο να τον παιξει το κοινο.
ενα απο φινο ειναι ισο με τρια απο αλλου.Πόσα πιτογυρα κερνάς ;
ο σεσκουλας εχει και την συνεχεια που με γιογκα κανει αυτογλυφομουνι.
Ένα σε εμένα και ένα στον φίλο Αθηναίο , επίσης και από μια μπύραενα απο φινο ειναι ισο με τρια απο αλλου.