ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.041
- Πόντοι
- 5.006
Πω ρε πουστηΗ εθνική μας βυζαρου, μεγάλη ψωλα
Πω ρε πουστηΗ εθνική μας βυζαρου, μεγάλη ψωλα
Ε,οχι και ανυπαρκτο..145 σελίδες στο θεμα και τουλάχιστον στις 45 ζητάνε το ανύπαρκτο βίντεο της Φυρου
Αθάνατε Έλληνα!! Ο εξυπνότερος λαος του κόσμου σου λεει μετα
Αφού κυκλοφορούσαν (τώρα δεν ξέρω) σε doscord. Το βίντεο με τον κώλο που αναφέρει ο @Talibanakos44 το έχω δει, 43 δεύτερα είναι, αλλά έχει κακή λήψη....Δεν έχει κανένας κανένα βίντεο. Είναι εσωτερική πλάκα που κάνουν στο φόρουμ σε όσα threads είναι για διάσημες. Μην ζητάτε γιατί δεν έχουν τίποτα. Τσάμπα στέλνετε και περιμένετε απάντηση.
Συναγωνιστή όπως τα λες είναι, αλλά απ’ ό,τι καταλαβαίνω το είχες δει από την πρώτη ομάδα που είχε δημιουργηθεί αυτή που κλείσαμε τότε με τα εξώδικα του Κοψ, Όταν ξανακυκλοφόρησέ την δεύτερη και τελευταία φορά ήταν και γαμώ η ποιότηταΑφού κυκλοφορούσαν (τώρα δεν ξέρω) σε doscord. Το βίντεο με τον κώλο που αναφέρει ο @Talibanakos44 το έχω δει, 43 δεύτερα είναι, αλλά έχει κακή λήψη....
Δως τα και στους αλλουςΕτσι ΜΑΝΙΜΑΛ....Δωσε τα βιντεακια να ξεχαρμανιασει ο οχλος..
Ετσι μωρο κουνα το κορμι σου και οι πουτσες ανεβαινουν
Για πολυ σοφατισμα η μουρη της.....και οι βυζοι της
Tι συμβαινει αγαπητε?Πως μπορω να σας βοηθησω?Μισο λεπτο γιατι ενημερωνω κατι τυπους που μου στελνουν πμ για το βιδεο να το ζητησουν απο εσενα που το εχειςΑυτό το μουνοπανο ο celebre θα τον γαμησω το μουνι
του εστειλα και εγω και με γραφει ο μουνηςTι συμβαινει αγαπητε?Πως μπορω να σας βοηθησω?Μισο λεπτο γιατι ενημερωνω κατι τυπους που μου στελνουν πμ για το βιδεο να το ζητησουν απο εσενα που το εχεις
Δεν έχει κανένας κανένα βίντεο. Είναι εσωτερική πλάκα που κάνουν στο φόρουμ σε όσα threads είναι για διάσημες. Μην ζητάτε γιατί δεν έχουν τίποτα. Τσάμπα στέλνετε και περιμένετε απάντηση.