Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

F.Ntais

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
0
Πόντοι
0
αδέρφια έχουμε όντως ντισκορντ; αν ναι κάντε μια παλικαριά και εδώ

megapouts

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Like
247
Πόντοι
20
μπειτε στο discord που σας εστειλα πμ μαλακες να δειτε τι βιντεαρα leakαρε :wanker:
καλοπερνανε οι αραβες τα καλοκαιρια, μονο απο τα αυτια δεν την εχουν γαμησει
Υπαρχει περιπτωση να στειλεις και σε εμενα ?Εχω σαλταρει στο οτι υπαρχουν τετοια βιντεο και δεν τα εχουμε δει!

megapouts

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Like
247
Πόντοι
20
Έχω φάει τα discord για να βρω τα βίντεο της και είναι μόνο με κάποια με πληρωμή αλλά δεν ξέρω αν όντως έχουν τα βίντεο

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Screenshot_20230520_170456_Instagram.jpg

Vatosl

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Παίζει το βιντεάκι της σοφίας ;; Καλησπέρα !

megapouts

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Like
247
Πόντοι
20
Υπάρχει, αλλά δεν πολυκυκλοφορεί για να μη διαρεύσει. Είναι σαν τα βίντεο της Άσπας από Survivor που κυκλοφορεί μόνο το 1 από τα 5 ή το πολυπόθητο βίντεο με τη Ράλλη. Ο @Νίπλης ξέρει περισσότερα για αυτό.

Τα έχουμε αναφέρει ρε μύστες χίλιες φορές, παλαιότερα κυκλοφορούσαν τα βίντεο της Σοφίας κ αυτό με τη παρτουζα στο τζακούζι στο παλιό Μίδα κ το άλλο π είναι στα τέσσερα κ λέει να το βάλουμε κ κωλο όσοι τα έχουν δει ξέρουν τι λέω. Είχε γίνει τότε μεγάλο θέμα και εδώ και γενικά σε διάφορους πειρατικούς server που κυκλοφορούσε. Ο Κοψιαλης είχε αρχίσει να στέλνει εξώδικα και μπλέξανε αρκετοί και από δω μέσα. Μετά από κάποιο καιρό ξανακυκλοφόρησαν νομίζοντας ότι ο Κοψ ηρέμησε έλα μου ντε που ξανά βρήκαν το μπελά τους: Εάν ένας θα μπορούσε να σας πει περισσότερα κ να σας τα δώσει αυτός είναι ο @Νίπλης . Αυτά καλο βράδυ
Κυκλοφορει σε discord?Ζητανε καποια χρηματα αλλα ρε γιλε μην πληρωσω τσαμπα...

megapouts

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Like
247
Πόντοι
20
Συνεχιζω το ψαξιμο μαγκες μυριζομαι και τρολια αλλα κραταω ελπιδες για τα βιντεο

SaoPaulo

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2020
Like
212
Πόντοι
20
Ρε παιδιά χώρισε ο ταραμάς με τη φυρου; Γιατί έχουν αφαιρεθεί όλα τα ταγκ στο ινστα και η λεγαμενη είναι εξαφανισμένη. Λέτε να είδε κ ο κοψ τα επίμαχα βίντεο;

megapouts

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Like
247
Πόντοι
20
Ρε παιδιά χώρισε ο ταραμάς με τη φυρου; Γιατί έχουν αφαιρεθεί όλα τα ταγκ στο ινστα και η λεγαμενη είναι εξαφανισμένη. Λέτε να είδε κ ο κοψ τα επίμαχα βίντεο;
Εδω δεν ξερουμε αν υπαρχουν ρε μπρο

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
κατι εχει γινει με τον αλλον...τον εβγαλε οντως απο τα ταγκ σε φωτο κτλ επισης ειδικα το στορι της εχθες επιβεβαιωνει οτι κατι εχει γινει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom