Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Θα ελεγε ουτε καν μετρια περιπτωση, ποσα να βγαζει τωρα απο το influencing; ας πουμε μαξ 10000 το μηνα;; και ειναι 31, στα 41 που λογικά θα εχει περάσει η μπογια του και οι πιτσιρικάδες τοτε θα ακολουθούν κάποιον αλλο θα βγάζει τα ιδια λεφτα, οχι μπορει ουτε τα μισα.
Κοιτα αν ειναι εξυπνος θα επενδυσει τα λεφτα που βγαζει για να εχει ενα εισοδημα οταν δεν θα περναει η μπογια του.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Μαρινακης και Αγγελικουσης δεν παντρεύονται τετοιες τυπε, επιλέγουν γυναίκες απο τζακια, πλούσιες, με μόρφωση και κουλτουρα...δεν προκεται να παρουν για γυναικα τους γκομενες τυπου Φυρρου αυτες ειναι μονο για πηδημα. Ετσι εκανε και ο Μαρινακης πήδηξε και εφυγε.
Ναι αυτό λέω συμφωνώ απόλυτα, θέλω ν πω όμως ότι κ η Νοβα κ η Χριστίδου κ άλλες τέτοιες που παντρεύτηκαν κροίσους δεν είναι από τζάκι αλλά τσόκαρα, όμως είδες δεν πετάνε κωλους κ βυζους σα τη Σοφία ούτε σου έρχεται πρώτη λέξη τι πουταναριο.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Ρε μάγκες επειδή δε θυμάμαι δυστυχώς ποιος ήταν ο τύπος από εδώ που σου έστελνε αρχείο zip τη παρτουζα της Σοφιας στο Μίδα μεσα στο τζακούζι μέσω discord γινότανε η συννενόηση κ έδινες ένα μειλ αχρησιμοποίητο ώστε να σ περάσει το βίντεο σε αρχείο volafile με σκοπό να μην είναι ανιχνεύσιμο , που έπρεπε να το ανοίγεις κάθε 48 ώρες ώστε να μένει ενεργό να μη χαθεί, δυστυχώς το ξέχασα μια φορά κ σβήστηκε. Εάν θυμαμαι καλά ήθελε ένα 20€ σε crypto usdt στο Coinbase. Οποίος θυμάται όνομα ας μου στείλει πμ, οποίος μου τον βρει του στέλνω βίντεο με Μαριποζα να παίζει με dildo …. Ευχαριστώ λαγωνικά του μπου

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Ρε μάγκες επειδή δε θυμάμαι δυστυχώς ποιος ήταν ο τύπος από εδώ που σου έστελνε αρχείο zip τη παρτουζα της Σοφιας στο Μίδα μεσα στο τζακούζι μέσω discord γινότανε η συννενόηση κ έδινες ένα μειλ αχρησιμοποίητο ώστε να σ περάσει το βίντεο σε αρχείο volafile με σκοπό να μην είναι ανιχνεύσιμο , που έπρεπε να το ανοίγεις κάθε 48 ώρες ώστε να μένει ενεργό να μη χαθεί, δυστυχώς το ξέχασα μια φορά κ σβήστηκε. Εάν θυμαμαι καλά ήθελε ένα 20€ σε crypto usdt στο Coinbase. Οποίος θυμάται όνομα ας μου στείλει πμ, οποίος μου τον βρει του στέλνω βίντεο με Μαριποζα να παίζει με dildo …. Ευχαριστώ λαγωνικά του μπου
@athinaios44
@raopau
@pipaVarkiza

Αυτοί με το αντίστοιχο αντίτιμο.

Πρόεχει η ασφάλεια στο dark Web...

:mati:

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
@athinaios44
@raopau
@pipaVarkiza

Αυτοί με το αντίστοιχο αντίτιμο.

Πρόεχει η ασφάλεια στο dark Web...

:mati:
Μπράβο ρε φίλε ένας από αυτούς ήταν , δε λέω ποιος μη τον εκθέσω κιόλας και να μη καρφώνουμε επίσης γιατί τα εξώδικα του Κοψ είναι στη γωνία άσε ότι είναι κ εδώ μέσα κ βλέπει κιόλας. Στείλε μου ένα μειλ πμ να σου περάσω βίντεο Μαριποζας που κάνει το μαύρο δονητή άσπρο απο τα ζουμιά …. Είσαι γίγαντας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.517
Πόντοι
12.756

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
ο πρωτος και ο τριτος να πουμε οτι ειναι το ίδιο άτομο :coffee:
Κάνεις λάθος μάλλον....
Πίσω από τον πρώτο φοβάμαι ότι κρύβεται ο "τιμωρός τραβεστί"...
Φτηνά την γλύτωσα και εγώ να ξέρεις γιατί με είχε ψήσει να πάμε για μπύρα....

:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.517
Πόντοι
12.756
Κάνεις λάθος μάλλον....
Πίσω από τον πρώτο φοβάμαι ότι κρύβεται ο "τιμωρός τραβεστί"...
Φτηνά την γλύτωσα και εγώ να ξέρεις γιατί με είχε ψήσει να πάμε για μπύρα....

:confused:
και αυτος ειναι ,... απλα εγραψα για τον τριτο γιατι αυτον ανέφερες

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Αν οντως εχεις δει το βιδεο της παρτουζας θα θελαμε να μας διευκρινισεις ετσι οπως την εχουν στα 4, ο μπλε δρακος δινει πιπα και ο μαυρος δρακος γαμαει ή το αντιστροφο? Επισης ο κοκκινος δρακος τελικα πηδηξε κι αυτος ή απλα την επαιζε σε φαση cuckold?

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Αν οντως εχεις δει το βιδεο της παρτουζας θα θελαμε να μας διευκρινισεις ετσι οπως την εχουν στα 4, ο μπλε δρακος δινει πιπα και ο μαυρος δρακος γαμαει ή το αντιστροφο? Επισης ο κοκκινος δρακος τελικα πηδηξε κι αυτος ή απλα την επαιζε σε φαση cuckold?
Μη ζηλεύεις τύπε, εάν θες τα βίντεο στείλε στα παλικάρια που αναφέρονται σε προηγούμενες σελίδες και εάν θέλουν ίσως σε κατατοπίσουν για τις περεταίρω διαδικασίες

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.328
Πόντοι
3.656
Εγω παντως μου εστειλα πμ,αλλα μου απαντησα οτι δεν το εχω γιατι εκανα φορματ(οι γνωστες δικαιολογιες...)

grg85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Like
1.656
Πόντοι
201
Sf

Συνημμένα

• IMG_20230213_225917.jpg
    IMG_20230213_225917.jpg