vaggelis james
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά και εδώ όποιος θέλει
Στείλε και από εδώ παίχτηΈλα πάρτο και εσύ
δεν έχει παιχτη τιποτα τζιφοςΣτείλε και από εδώ παίχτη
O μονος λογος που εκατσε και γαμηθηκε μαζι του ηταν γιατι ειναι γνωστος influencer.Όσο σκέφτομαι ότι αυτό το μωρό το χαίρεται το γιουβαρλάκι με ποδια με κάνει να τρελενομαι. Είναι η ζωντανή απόδειξη ότι ο κόσμος δεν είναι δίκαιος. Βέβαια σε μερικά χρόνια θα χωρίσει αλλά θα χάσει τα καλυτερα χρόνια με αυτόν.
Λοιπόν Αλέξανδρε αν διαβάζεις αυτό το ποστ στείλε μου πμ να σου κανονίσω μια καλή δουλίτσα!Ναι φυσικά κ είναι , μη νομίζεις ότι δε τα βλέπει
Όσο σκέφτομαι ότι αυτό το μωρό το χαίρεται το γιουβαρλάκι με ποδια με κάνει να τρελενομαι. Είναι η ζωντανή απόδειξη ότι ο κόσμος δεν είναι δίκαιος. Βέβαια σε μερικά χρόνια θα χωρίσει αλλά θα χάσει τα καλυτερα χρόνια με αυτόν.
Γνωμη μου ειναι πολυ καλύτερος εμφανισιακά απο Κοψ ασε που ειναι και πραγματικά πλούσιος.
Καλά ρε παιδιά ο Κόψιαλης είναι και μια χαρά παιδί η άλλη η μουνάρα η Νομικού που πήγε με τον βουτυρομπεμπε που δεν ξέρει να ντυθεί γαμώ το κέρατο του που είναι και γαύρος και μας κάνει και ρόμπα; Εκεί τι να πείς;
Εμενα οπου να ναι θα μου στειλει και ο κοψιαληςΑμα συνεχίσετε να στέλνετε πμ για το βίντεο θα αρχίσουν να....
Μα για αυτό δεν στέλνουμε το βιντεοΕμενα οπου να ναι θα μου στειλει και ο κοψιαλης
Αμα συνεχίσετε να στέλνετε πμ για το βίντεο θα αρχίσουν να....
εννοω θα μου στειλει και θα μου ζηταει το βιντεο της Φυρου για να τον παιξει....Μα για αυτό δεν στέλνουμε το βιντεο
μην φάμε και καμμια μύνηση....
Λυσσάξτε τώρα.
Μια χαρά παλικάρι είναι ο Κοψ, πραγματικά πλούσιος δεν είναι όμως , βέβαια ανάλογα πως το θεωρεί κανεις το πλούσιος. Τώρα εάν έβρισκε ένα πραγματικά πλούσιο η βουτυρομπεμπέ δε θα βλέπαμε το βυζο της ποτε ούτε θα προσέφερε χιλιάδες παχιές στο λαό. Έξυπνη είναι φυσικά γιατί με Κοψ δεν υπάρχει φρένο κ κάνει κ αυτή το κομμάτι της, εάν είχε κάποιον εύπορο γόνο στο πρώτο εργάκι που θα έκανε θα έφευγε με τις κλοτσιές, δε νομίζω να δεχότανε κάποιος γιος Μαρινάκη πχ ιός αγγελικουσης η άλλος τύπος τέτοιου βελινικους να έκανε λαιβ η γυναίκα του από το ντουζ με μαγιό να φαίνονται φάτσα φορά τα πλούσια μαστάρια της και να τρέχουν τα νερά πάνω τουςΓνωμη μου ειναι πολυ καλύτερος εμφανισιακά απο Κοψ ασε που ειναι και πραγματικά πλούσιος.
Καλλιστα μπορούσε να ειχε βρει και η Φυρου εναν βουτυρομπεμπε αλλα θα επρεπε να ειχε πέντε δράμια μυαλο για να μπορέσει να το κανει.
Η εμφανιση ειναι υπομειμενικη αλλα οντως της Νομικου ειναι πραγματικα πολουσιος, ενω ο κοψ μεσαια περιπτωση.Γνωμη μου ειναι πολυ καλύτερος εμφανισιακά απο Κοψ ασε που ειναι και πραγματικά πλούσιος.
Καλλιστα μπορούσε να ειχε βρει και η Φυρου εναν βουτυρομπεμπε αλλα θα επρεπε να ειχε πέντε δράμια μυαλο για να μπορέσει να το κανει.
Μαρινακης και Αγγελικουσης δεν παντρεύονται τετοιες τυπε, επιλέγουν γυναίκες απο τζακια, πλούσιες, με μόρφωση και κουλτουρα...δεν προκεται να παρουν για γυναικα τους γκομενες τυπου Φυρρου αυτες ειναι μονο για πηδημα. Ετσι εκανε και ο Μαρινακης πήδηξε και εφυγε.Μια χαρά παλικάρι είναι ο Κοψ, πραγματικά πλούσιος δεν είναι όμως , βέβαια ανάλογα πως το θεωρεί κανεις το πλούσιος. Τώρα εάν έβρισκε ένα πραγματικά πλούσιο η βουτυρομπεμπέ δε θα βλέπαμε το βυζο της ποτε ούτε θα προσέφερε χιλιάδες παχιές στο λαό. Έξυπνη είναι φυσικά γιατί με Κοψ δεν υπάρχει φρένο κ κάνει κ αυτή το κομμάτι της, εάν είχε κάποιον εύπορο γόνο στο πρώτο εργάκι που θα έκανε θα έφευγε με τις κλοτσιές, δε νομίζω να δεχότανε κάποιος γιος Μαρινάκη πχ ιός αγγελικουσης η άλλος τύπος τέτοιου βελινικους να έκανε λαιβ η γυναίκα του από το ντουζ με μαγιό να φαίνονται φάτσα φορά τα πλούσια μαστάρια της και να τρέχουν τα νερά πάνω τους
Και εμένα 10 μου έχουν στείλειΜα για αυτό δεν στέλνουμε το βιντεο
μην φάμε και καμμια μύνηση....
Λυσσάξτε τώρα.
Θα ελεγε ουτε καν μετρια περιπτωση, ποσα να βγαζει τωρα απο το influencing; ας πουμε μαξ 10000 το μηνα;; και ειναι 31, στα 41 που λογικά θα εχει περάσει η μπογια του και οι πιτσιρικάδες τοτε θα ακολουθούν κάποιον αλλο θα βγάζει τα ιδια λεφτα, οχι μπορει ουτε τα μισα.Η εμφανιση ειναι υπομειμενικη αλλα οντως της Νομικου ειναι πραγματικα πολουσιος, ενω ο κοψ μεσαια περιπτωση.