Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
γιατί νομίζεις ότι το λοιπό μπου θα χαριζόταν?
άσχετα τι γράφουν
γιατί νομίζεις ότι το λοιπό μπου θα χαριζόταν?
ετσι...γιατί νομίζεις ότι το λοιπό μπου θα χαριζόταν?
άσχετα τι γράφουν
καταρχάς είναι ωραία γκόμενα η τύπισσα (εξαιρώντας το φρύδι), και κατά δεύτερον εδώ πληρώνουν άλλες κι άλλες (για να μην προβώ σε χαρακτηρισμούς που δεν μου αρέσουν), στο φρύδι θα κώλωναν?ετσι...
και την φρυδουμπα θα της εγλειφαν της μουναρας
Μη κλέβεις τύπε.καταρχάς είναι ωραία γκόμενα η τύπισσα (εξαιρώντας το φρύδι), και κατά δεύτερον εδώ πληρώνουν άλλες κι άλλες (για να μην προβώ σε χαρακτηρισμούς που δεν μου αρέσουν), στο φρύδι θα κώλωναν?
στην τελική υπάρχει και το doggy
ετσι...
και την φρυδουμπα θα της εγλειφαν της μουναρας
να το κάνουμε doggy με καθρέφτη?Μη κλέβεις τύπε.
Ειπαμε, όλο το πακέτο.
να το κάνουμε doggy με καθρέφτη?
τύπε θα έχουμε ατυχήματα πιθανότατα και θα διαμαρτύρεται μετά...Να την κοιτάς στα μάτια την κοπέλα βρε αλήτη.
Στα φρύδια καλύτερα.
συμφωνω σαν να τα εγραψα εγωκαταρχάς είναι ωραία γκόμενα η τύπισσα (εξαιρώντας το φρύδι), και κατά δεύτερον εδώ πληρώνουν άλλες κι άλλες (για να μην προβώ σε χαρακτηρισμούς που δεν μου αρέσουν), στο φρύδι θα κώλωναν?
στην τελική υπάρχει και το doggy
Με τα τόσο όμορφα σου φρύδια, πάρε Σοφία φόρα και γλύψε μου τα @@δια.τύπε θα έχουμε ατυχήματα πιθανότατα και θα διαμαρτύρεται μετά...
Δυνατός παίχτης και σκληρός καριόλης 2 σε 1.Τα φρυδια δεν ειναι ασχημα, απλα ασυνηθιστα. Πιο πολυ με χαλαει το ψευτικο βυζι. Εμπαινα, πριν τα φουσκωσει.
Έβαλε νομίζω.Είχε σιλικονάτο βυζί και το βγαλε????
Όχι.Στις Απόκριες φοράει μάσκα ή δεν χρειάζεται;
Δεν είναι αυτό το δήλωνα φίλεΑμα βγαλει τα φρύδια, ειναι καραμουναρος η τύπισσα.
Δουλευόμαστε τώρα μεταξύ μας?
Απλα βρήκε κατι για την κουβεντιάζουν και γίνει ντορος γυρο από το όνομα της