Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Για το μνημόσυνο;Ας έχουμε και έναν παπά μαζί για σιγουριά..
Για το μνημόσυνο;Ας έχουμε και έναν παπά μαζί για σιγουριά..
Για να νικηθεί το πνεύμα που την κυρίευσε και μοιάζει σαν να έφυγε από κάνα ασυλο....Για το μνημόσυνο;
Για να νικηθεί το πνεύμα που την κυρίευσε και μοιάζει σαν να έφυγε από κάνα ασυλο....
Aκόμα και με τις οβίδες... αν δεν πάει πρώτα για ξύρισμα, δεν... ούητε η θρυλική σαβουρογαμία μου δε μου το επιτρέπει, να πηδήξω το αφεντικό μου με βυζιά.Το 64,3% του bou δεν έμπαινε Σοφία.
Εάν δεν είχε βάλει τις οβίδες δεν θα έμπαινε το 85,3%
Είναι Χέλι.Aκόμα και με τις οβίδες... αν δεν πάει πρώτα για ξύρισμα, δεν... ούητε η θρυλική σαβουρογαμία μου δε μου το επιτρέπει, να πηδήξω το αφεντικό μου με βυζιά.
το 64.3% θα βιαζε με την πρωτη ευκαιρια τις παρακατωΤο 64,3% του bou δεν έμπαινε Σοφία.
το 64.3% θα βιαζε με την πρωτη ευκαιρια τις παρακατω
Επαγγελματίαςακουγοντας την φωνη της, αναθεωρω την ψηφο μου. Λουσιμο με κλουβια αυγα και σαπισμενες ντοματες και μετα κατουρημα στο στομα
Αυτο ακριβως! Φαινεται κορμαρα παντως.. Ισως αν περιποιουνταν τα φρυδια να αξιζειΚλασσικη περιπτωση "Γυναικα γαριδα" ..... Πετας το κεφαλι και κρατας το υπολοιπο
Τύποι άνοιξα το νήμα και τρόμαξα με τη photo,
Θέλουν λίγο τριμάρισμα τα φρύδια της, κατα τα άλλα συμπαθητική φαίνεται !Για τύπε;
Δεν σου αρέσει το μωρό;
Θέλουν λίγο τριμάρισμα τα φρύδια της, κατα τα άλλα συμπαθητική φαίνεται !
Και εγώ με την προφορά της...αλλά ως εκεί .Καυλώνω με την φωνή της