Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.687
- Πόντοι
- 8.346
Λίγο γυφτάκι από Λιόσια είναι.
6,3/10
6,3/10
Της πάνε τα μαύρα...Σοφία Αλατζά...όταν το πένθος μετατρέπεται σε σέξυ αμαρτία.
κουστουμι με σπορτεξ...Με το αμόρε...
Οντως περίεργο ντύσιμο....κουστουμι με σπορτεξ...
ας τον κρινει ο θεος....
Πες τα ρε....κουστουμι με σπορτεξ...
ας τον κρινει ο θεος....
κουστουμι με σπορτεξ...
ας τον κρινει ο θεος....
Προτιμούσα ο άνδρας να ντύνεται ανδρικά και όχι σαν γκόμενα η καγκουρας με σπορτεξ και κοστούμι και ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ η έστω με αυτές τις γελοίες κάλτσες κάτω από τον αστράγαλο .Πταίσμα τα σπορτεξ.Αντικειμενικά,σαν ζευγάρι δείχνει ταιριαστό
Προτιμούσες να βρει καναν χοντρο μπουγελοφατσα όπως η Δημητράκου;
Aν εξαιρεθεί το ντύσιμο,είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι...Προτιμούσα ο άνδρας να ντύνεται ανδρικά και όχι σαν γκόμενα η καγκουρας με σπορτεξ και κοστούμι και ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ η έστω με αυτές τις γελοίες κάλτσες κάτω από τον αστράγαλο .
Ένα στυλιστικό αισχος είναι....
Συμφωνώ αλλά πονεσανε τα μάτια μου ρε πουστη μου.....Aν εξαιρεθεί το ντύσιμο,είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι...
κουστουμι με σπορτεξ...
ας τον κρινει ο θεος....
Τόσο πολύ?Σκέφτηκες μήπως το ζευγάρι διαφημίζει κάποια καινούρια μόδα?Συμφωνώ αλλά πονεσανε τα μάτια μου ρε πουστη μου.....
τι καινουργια μοδα ρε τυπε?Τόσο πολύ?Σκέφτηκες μήπως το ζευγάρι διαφημίζει κάποια καινούρια μόδα?
Iσχύει.Για αυτό πόνεσαν οι αφθαλμοί του αγαπητού argyrotoxou από το ντύσιμο....τι καινουργια μοδα ρε τυπε?
ολοι οι καγκουρες κουστουμι με αθλητικα φορανε...
εσυ τι φορας στην πιατσα μωρακι ?Και ο Ινφαντίνο αυτό φόραγε στον τελικό του Μουντιάλ.
σκέφτηκες πολύ ώρα να γράψεις κάτι, δίχως να κάνεις αναφορά στα αγαπημένα σου μαυριδερα αγόρια???Πάλι το νου στα κωλομπαρίστικα τον έχεις ρε δροσερούλη; Πόσο αχόρταγη πια είναι η ροδαλή σουφρίτσα σου;
ελα τωρα σουρλουλου, που πας να τα μπαλωσεις...Ξέρεις εσύ από μαυριδερούς ρε δροσερούλη. Μέχρι και επίτιμο δημότη Καράτσι σε κάνανε μετά από τόσες πάκικες ψωλές που άρμεξες.