Νέα

Σοφία Αλατζά (δημοσιογράφος Μακεδονία TV)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OMegasRagnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.235
Πόντοι
27.261
Θέλει φτιάξιμο η γυψοσανίδα.
την κοπανησε κανας καβλαντης
foot GIF by Coral Garvey

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Συνέντευξη με τον Ιντεγιε του Αρη.

για Ιντεγε δε ξερω κατι,παντως απο το 2005 μεχρι το 2009 την ετρωγε ποδοσφαιριστης του ΑΡΗ..

είναι ψηλομύτα, τύπε ?

ακριβως το αντιθετο ειναι τυπαρα....το αντιθετο της μεσης Ελλεηνίδας....:crazy: τι εννοω ?
οτι αν υπηρχε ποτε περιπτωση να γουσταρει φαση μαζι σου, θα προχωρουσε χωρις μα και μου...ανεξαρτητως στατους.
δεν ηταν αυτο που λεμε η κλασικη γκολντιγκερ..το αν στην πορεια της ζωης της εκμεταλλευτηκε καποιες γνωριμιες,αυτο ειναι κατι θεμιτο και το κανουν οι 11 στους 10 Ελλέηνες... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
λαικη κορασιδα με καταγωγη απο τη Σκυδρα του Νομου Πελλας....που σπουδασε και εγκατασταθηκε Θεσσαλονικη,
εκανε τα πρωτα της βηματα στο ραδιοφωνο των Αθλητικων Νεων, ιδιοκτησιας Λαμπρου Σκορδα..... :rockon:
ετυχε να τη γνωρισω τοτε σε ενα χριστουγεννιατικο παρτυ του ραδιοφωνικου σταθμου ..

απο τις λιγες φορες που μετανιωσα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ στη ζωη μου που δεν χωθηκα...
τοτε ημουν πιτσιρικας,αρα και πιο κομπλεξικος , εδινα βαση στο τι θα πουν οι αλλοι.... :jerking:
ομολογω πως εβλεπα αρκετη οικειοτητα απο την πλευρα της,αλλα....κολωσα επειδη ηταν αρκετοι παρατρεχαμενοι εκει γυρω!
δε ξερω αν με συμπαθουσε υπερβολικα ή αν απλα ηταν ιδεα μου,θεωρω πως θα μπορουσα να σκοραρω ιστορικο γκολ :headbang:
μαλιστα η συνομιλια μας ξεκινησε μεσω facebook,θυμαμαι πως αυτη (αν και μεγαλυτερη) με παροτρυνε να παω στο παρτυ για να γνωριστουμε...

σε παρεμφερη περιπτωση,ειχα καταφερει να φαω την Αντωνα...η οποια ηταν παραγωγος στο zoo radio.
τις ειχα και τις δυο φιλες στο facebook, φυσικα τα επομενα χρονια το απενεργοποιησα ....
.....οταν αρχισαν φτιαχνουν προφιλ ακομα και οι γιαγιαδες..... ! :confused: :confused: :confused: χαλασαν την πιατσα ρε πουστη μου !
προσωπικα ειχα μπλοκαρει τη μητερα μου και τον αδερφο μου για καποιο διαστημα.. :undecided:

για μενα ακομη και το διαδικτυακο καμακι εχεις καποιους αγραφους κανονες....ιδιωτικοτητας
δεν ηθελα να βλεπουν τα σχολια που εκανα με μουνιτσες..ειτε στο δικο μου προφιλ ,ειτε σε αλλα προφιλ...
τα εν οικω μη εν δημω! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
χωρια οτι υπηρχαν καποια σκουπιδια(λυκοφιλιες) απο τον "κυκλο" μου που μ'εκαναν συνεχεια...ταγκς!

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.385
Πόντοι
3.656
ακριβως το αντιθετο ειναι τυπαρα....το αντιθετο της μεσης Ελλεηνίδας....:crazy: τι εννοω ?
οτι αν υπηρχε ποτε περιπτωση να γουσταρει φαση μαζι σου, θα προχωρουσε χωρις μα και μου...ανεξαρτητως στατους.
δεν ηταν αυτο που λεμε η κλασικη γκολντιγκερ..το αν στην πορεια της ζωης της εκμεταλλευτηκε καποιες γνωριμιες,αυτο ειναι κατι θεμιτο και το κανουν οι 11 στους 10 Ελλέηνες... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
λαικη κορασιδα με καταγωγη απο τη Σκυδρα του Νομου Πελλας....που σπουδασε και εγκατασταθηκε Θεσσαλονικη,
εκανε τα πρωτα της βηματα στο ραδιοφωνο των Αθλητικων Νεων, ιδιοκτησιας Λαμπρου Σκορδα..... :rockon:
ετυχε να τη γνωρισω τοτε σε ενα χριστουγεννιατικο παρτυ του ραδιοφωνικου σταθμου ..

απο τις λιγες φορες που μετανιωσα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ στη ζωη μου που δεν χωθηκα...
τοτε ημουν πιτσιρικας,αρα και πιο κομπλεξικος , εδινα βαση στο τι θα πουν οι αλλοι.... :jerking:
ομολογω πως εβλεπα αρκετη οικειοτητα απο την πλευρα της,αλλα....κολωσα επειδη ηταν αρκετοι παρατρεχαμενοι εκει γυρω!
δε ξερω αν με συμπαθουσε υπερβολικα ή αν απλα ηταν ιδεα μου,θεωρω πως θα μπορουσα να σκοραρω ιστορικο γκολ :headbang:
μαλιστα η συνομιλια μας ξεκινησε μεσω facebook,θυμαμαι πως αυτη (αν και μεγαλυτερη) με παροτρυνε να παω στο παρτυ για να γνωριστουμε...

σε παρεμφερη περιπτωση,ειχα καταφερει να φαω την Αντωνα...η οποια ηταν παραγωγος στο zoo radio.
τις ειχα και τις δυο φιλες στο facebook, φυσικα τα επομενα χρονια το απενεργοποιησα ....
.....οταν αρχισαν φτιαχνουν προφιλ ακομα και οι γιαγιαδες..... ! :confused: :confused: :confused: χαλασαν την πιατσα ρε πουστη μου !
προσωπικα ειχα μπλοκαρει τη μητερα μου και τον αδερφο μου για καποιο διαστημα.. :undecided:

για μενα ακομη και το διαδικτυακο καμακι εχεις καποιους αγραφους κανονες....ιδιωτικοτητας
δεν ηθελα να βλεπουν τα σχολια που εκανα με μουνιτσες..ειτε στο δικο μου προφιλ ,ειτε σε αλλα προφιλ...
τα εν οικω μη εν δημω! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
χωρια οτι υπηρχαν καποια σκουπιδια(λυκοφιλιες) απο τον "κυκλο" μου που μ'εκαναν συνεχεια...ταγκς!

Εντάξει,απ'τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις ελλεεινίδας με τέτοια εμφάνιση να είναι όπως την περιγράφεις.Εδώ σκατόμπαζα και στραβώνουν μόνο που αναπνέετε τον ίδιο αέρα.
:headbang:

Βέβαια,μπορεί να σου'κανε τα γλυκά μάτια επειδή ήσουν και φίλος του Σκόρδα
:rockon:
(αυτός την είχε πάρει;)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Εντάξει,απ'τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις ελλεεινίδας με τέτοια εμφάνιση να είναι όπως την περιγράφεις.Εδώ σκατόμπαζα και στραβώνουν μόνο που αναπνέετε τον ίδιο αέρα.
:headbang:

Βέβαια,μπορεί να σου'κανε τα γλυκά μάτια επειδή ήσουν και φίλος του Σκόρδα
:rockon:
(αυτός την είχε πάρει;)

οχι ρε ουτε καν ... :tooth: σκορδοσκυλο ημουν κατα συνειδηση,οχι επειδη ειχα παρε δωσε μαζι του.
η δικη του νοοτροπια ηταν αυτο που λεμε ΑΡΗΣ 100% ,χωρις αστερισκους...εγω τον στηριζα ακομα και οταν τα σουπεροσκυλα γυρισαν τη μπιφτεκα για να προωθησουν κυκλωματα μανατζαρεων (βλεπε Κοντης),δυστυχως η πορεια των χρονων ηταν αμειλικτη και ακρως προδιαγεγραμμενη =πτωχευση.....

εγω κατηγορουμουν ως... υπαλληλος (!) του Σκορδα επειδη απλως δε στηριζα τα εκλεκτα λαμογια της "φαμιλιας"... :jerking: και οχι μονο της "φαμιλιας',αφου με τη συνεχιζομενη προπαγανδα απο το μηχανισμο των υπολοιπων κραταιων κιτρινομαυρων μεσων, καποια στιγμη το 70-80% των Αρειανων :headbang: ΠΡΑΓΜΑΤΙ εφτασε να πιστευει οτι ο Σκορδας ηταν το μαυρο προβατο.

.....απορροια ολου αυτου του μηχανισμου προπαγανδας ηταν ο εσωτερικος πολεμος ΚΑΙ στα Αθλητικα Νεα επειδη ηταν του Σκορδα ,με αποτελεσμα να κλεισουν δυστυχως προωρα... σε 2 -3 χρονια.
απο τα Αθλητικα Νεα ξεκινησε και ο Αριστοτελης Σαββιδης ( Betarades) .

οσο για το Σοφακι:wanker: :wanker: :wanker: ,σιγουρα θα μου καθοταν Σανταρα...
για να στο λεω εγω και για να επιμενω, η πεποιθηση μου δεν ηταν προϊόν ενστικτου...
....υπηρχαν σοβαρες ενδειξεις....εγω μαλακιστηκα....!
η κοπελα ειναι μια προσγειωμενη και αλανιαρα μουνιτσα της διπλανης πορτας....χωρις τουπε!

αν καπου-καποτε συναντωνταν ξανα οι δρομοι μας,δε θα της χαριζομουν...ΝΑΙ,ακομα και τωρα που εγινε πιο διασημη.
ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ...... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.979
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.979
Πόντοι
9.297
H φρεγάτα Αλατζ@ σκίζει τα λιμνάζοντα τηλεοπτικά νερά με στρογγυλό ντεκολτέ και άσπρη φούστα ...σκέτη φαντασίωση!

jfshjsshiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
2.328
Πόντοι
446
Κάνα πλάνο με κωλάρα είχε?

Stories

Νέο!

Stories