ακριβως το αντιθετο ειναι τυπαρα....το αντιθετο της μεσης Ελλεηνίδας....
τι εννοω ?
οτι αν υπηρχε ποτε περιπτωση να γουσταρει φαση μαζι σου, θα προχωρουσε χωρις μα και μου...ανεξαρτητως στατους.
δεν ηταν αυτο που λεμε η κλασικη γκολντιγκερ..το αν στην πορεια της ζωης της εκμεταλλευτηκε καποιες γνωριμιες,αυτο ειναι κατι θεμιτο και το κανουν οι 11 στους 10 Ελλέηνες...
λαικη κορασιδα με καταγωγη απο τη Σκυδρα του Νομου Πελλας....που σπουδασε και εγκατασταθηκε Θεσσαλονικη,
εκανε τα πρωτα της βηματα στο ραδιοφωνο των Αθλητικων Νεων, ιδιοκτησιας Λαμπρου Σκορδα.....
ετυχε να τη γνωρισω τοτε σε ενα χριστουγεννιατικο παρτυ του ραδιοφωνικου σταθμου ..
απο τις λιγες φορες που μετανιωσα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ στη ζωη μου που δεν χωθηκα...
τοτε ημουν πιτσιρικας,αρα και πιο κομπλεξικος , εδινα βαση στο τι θα πουν οι αλλοι....
ομολογω πως εβλεπα αρκετη οικειοτητα απο την πλευρα της,αλλα....κολωσα επειδη ηταν αρκετοι παρατρεχαμενοι εκει γυρω!
δε ξερω αν με συμπαθουσε υπερβολικα ή αν απλα ηταν ιδεα μου,θεωρω πως θα μπορουσα να σκοραρω ιστορικο γκολ
μαλιστα η συνομιλια μας ξεκινησε μεσω facebook,θυμαμαι πως αυτη (αν και μεγαλυτερη) με παροτρυνε να παω στο παρτυ για να γνωριστουμε...
σε παρεμφερη περιπτωση,ειχα καταφερει να φαω την Αντωνα...η οποια ηταν παραγωγος στο zoo radio.
τις ειχα και τις δυο φιλες στο facebook, φυσικα τα επομενα χρονια το απενεργοποιησα ....
.....οταν αρχισαν φτιαχνουν προφιλ ακομα και οι γιαγιαδες..... !
χαλασαν την πιατσα ρε πουστη μου !
προσωπικα ειχα μπλοκαρει τη μητερα μου και τον αδερφο μου για καποιο διαστημα..
για μενα ακομη και το διαδικτυακο καμακι εχεις καποιους αγραφους κανονες....ιδιωτικοτητας
δεν ηθελα να βλεπουν τα σχολια που εκανα με μουνιτσες..ειτε στο δικο μου προφιλ ,ειτε σε αλλα προφιλ...
τα εν οικω μη εν δημω!
χωρια οτι υπηρχαν καποια σκουπιδια(λυκοφιλιες) απο τον "κυκλο" μου που μ'εκαναν συνεχεια...ταγκς!