You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sofi trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tasosd
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρωτα τον απολυτοgnwrizei kanei tipota gia to en logo kommati?
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
ελεος ρε.......
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
περασαν τα καρναβαλια....
Θηλυκό?ρωτα τον απολυτο
ωραιο κομματιγνωρίζει κάνει τίποτα για το εν λόγο κομμάτι?
ΕΧΩ ΠΑΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΝΤΩΣ... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ... ΑΠΟ ΦΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ... ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΜΙ....ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ..ΜΕΤΡΙΟΣ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ..ΜΕ ΤΕΛΙΩΜΑ... 50 ΤΟ ΔΩΡΟ...Εχει κανεις εμπειρια απο την "κυρια"?
Φενεται δυνατο εργαλειο αν και τα χαλαει λιγο στην φατσα :S
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τι μαρκουνα ειναι αυτηγνωρίζει κάνει τίποτα για το εν λόγο κομμάτι?
Tgirlhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
μαλλον ειναι η ίδια με εδω..
και θα αναρωτηθώ κι εγω με τη σειρα μου: Σιγουρα δεν ειναι αποκριατικη φαρσα...;
και θα αναρωτηθώ κι εγω με τη σειρα μου: Σιγουρα δεν ειναι αποκριατικη φαρσα...;
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
...περι ορεξεως... κολοκυθοπιττα...
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ζηλεύουνε τα παιδιά και ρίχνουνε χολή ;)
Απαραδεκτη η Σοφη!!!!!Ζητησε 50 στο τηλεφωνο μετα 100 οταν πηγα στο σπιτι που ειχαμε συμφωνησει για συναντηση και τελικα ουτε 15 λεπτα δεν κρατησε το σκηνικο!!!!Μακρυα!!!!!!!!Αφηστε που ο χωρος που δεχεται ειναι τελειως βρωμικος!!!!!ΑΠΑΤΗ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ!!!!!!!!!!
translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
ναι πριν καμια τετρετια κυκλοφορουσε σαν ξανθια. και προηγουμενη βδομαδα ηταν καβαλας στο ρευμα προς αθηνα μαζι με μια ψηλη ξανθια τερστιων κυβικων...ηταν παλια ξανθια (Καβαλας,με mazda) ?
Lamborghina
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Pokos John αυτό συνέβη σε σένα δε σημαίνει οτι θα συμβεί σε όλους, μάλλον δεν της άρεσες...
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Τι θα πει, τα λεφτά όμως της άρεσαν...Pokos John αυτό συνέβη σε σένα δε σημαίνει οτι θα συμβεί σε όλους, μάλλον δεν της άρεσες...
Αν ήταν έτσι ας τον έδωχνε.
Lamborghina
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κατά τη διάρκεια του σεξ πολλά μπορούν να συμβούν και τις περισσότερες φορές φταίτε εσείς που δεν κάνετε τον άλλον να περνάει καλά μαζί σας.
Το "ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο" δεν ισχύει στο πληρωμένο σεξ είναι προσωπική επαφή.. και δεν νομίζω να είναι σωστό να προσπαθείς να κάνεις κακό στη δουλειά της άλλης λέγοντας "μακριά" είναι ξεπέτα και τα σχετικά..ότι βιώνει ο κάθε πελάτης δε το βιώνουν ΟΛΟΙ.
Το "ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο" δεν ισχύει στο πληρωμένο σεξ είναι προσωπική επαφή.. και δεν νομίζω να είναι σωστό να προσπαθείς να κάνεις κακό στη δουλειά της άλλης λέγοντας "μακριά" είναι ξεπέτα και τα σχετικά..ότι βιώνει ο κάθε πελάτης δε το βιώνουν ΟΛΟΙ.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Συμφωνώ ότι στον πληρωμένο έρωτα , αυτός που πληρώνει, δεν σημαίνει πως αγοράζει τον άλλο. Δεν σημαίνει οτι μπορεί να συμπεριφέρεται ως κάφρος.
Από την άλλη δεν εχει υποχρέωση να κάνει κάτι πέραν των τυπικών για να περάσει και ο άλλος καλά, αν ήταν έτσι θα έψαχνε για σχέση.
Ή ας ψάξει ο επαγγελματίας για κάποιον να κάνει σχέση, όχι να αναζητά τρυφερότητα από τους πελάτες.
Η ας το κάνει ... τσάμπα...
Από την άλλη δεν εχει υποχρέωση να κάνει κάτι πέραν των τυπικών για να περάσει και ο άλλος καλά, αν ήταν έτσι θα έψαχνε για σχέση.
Ή ας ψάξει ο επαγγελματίας για κάποιον να κάνει σχέση, όχι να αναζητά τρυφερότητα από τους πελάτες.
Η ας το κάνει ... τσάμπα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 61