lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Τσομπάνη βάλε τίποτα.δωσε λίγο νόημα στο σαββατόβραδο σου ψάχνοντας παλιά πόστ μελών ενός σαιτ για πουτανες
θεικη ατακαΚορυφαία μου ατάκα ήταν όταν ο πιο τραγικός κι απ το σοφοκλή αλεξ71 είχε φτάσει τετράδα στον μιστερ μαλακα και του είπα ότι αν τελικά κερδίσει να αλλάξει τον τίτλο του σε πιο μαλακας κι απ τον πορνόπαπο
Τίποτε το τρομερό, αγαπητέ μου κ. Λόπεθ.
Απλώς αρέσκομαι όταν βρίσκομαι με καυτά αγόρια σαν τον κ. Βοδίμόρτη να τα στήνω στον τοίχο, και παίρνωντάς τα στα όρθια να τους στρίβω το μουστάκι και να τους ψιθυρίζω ιταλικά στο αυτάκι.
Φυσιολογικά πράγματα...
Γυναικα που δεν βαζει την καθαριστρια να καθαριζει γυρω γυρω απο την πισινα την χωριζεις.
Ποδολαγνος - 2013
Την ατάκα του 13 την είχε πει ο φούφουτος...
Όταν είχε σκοτωθεί ο ηθοποιός του fast and furious σε αυτοκινητιστικό,λέει ο φούφουτος 'πο πο τραγική ειρωνία...σα να καρφωθεί ο αχαχούχας με το κοντάρι με τα λαχεία'.
Οσοι μπερδεύουν αυτα που γράφουν ή αυτα που λένε συνηθως λενε ψέμματα έτσι συμβαινει συνηθως.
boldemort 2014
βαλτο στις ατακες των σοφων τυπε
εχω περασει αρκετες φορες και εχω πετυχει καμμια φορα μαυρες αλλα γυρω στα 2 κομματια,τις οποιες τις ξερω και αυττες,απλα κανα 9 μηνο πριν περιπου ειχα πετυχει χαμηλα της λιοσιων 5 με 6 κομματια,και ηταν μια η οποια το επαιζε πολυ αγρια,και εγω καυλωσα ηθελα οπωσδηποτε να της τον βαλω τις αγριας γαζελας,και της λεω ποσα και μου λεει με νευρα ''ντε ντουλευω'' και κατι της λενε οι αλλες διπλα, μπαμπατζουμπα καμπα μπατζιμα τζατζα τζουτζουκα γουελε γουελε,και τρεχει μια και μου λεει ''εσενα ξερουμε παρη εμεενα''?? αλλα νευριασα και εφυγα..
Έχω να το βαλω στο στομα μου 4μιση χρονια περιπου
θέλει συνεχη επαγρυπνιση και αγώνα οπως ολα οσα σε κρατάνε ζωντανο σε αυτη τη ζωη πχ η δουλεια , η φιλια , οι γκομενες
Μπολντερμοτ 11/2014
τυπε βρες κανα απ αυτα τα ωραια που ελεγε ο λακαρος για τραμιΕσένα σε πιστεύω!!! Μου βγάζεις έναν αέρα σοβαρότητας όχι όπως πολλοί εδώ μέσα που είναι απλά γελοία άτομα...
αλτης επι κυριας σε τραμουντανα
Εσένα σε πιστεύω!!! Μου βγάζεις έναν αέρα σοβαρότητας όχι όπως πολλοί εδώ μέσα που είναι απλά γελοία άτομα...
αλτης επι κυριας σε τραμουντανα
ειχα πεσει απ την καρεκλααπ τα καλυτερα θρεντ...βρισκει κανεις διαμαντια!!!
απο παραθεση του λουστ
Την ατάκα του 13 την είχε πει ο φούφουτος...
Όταν είχε σκοτωθεί ο ηθοποιός του fast and furious σε αυτοκινητιστικό,λέει ο φούφουτος 'πο πο τραγική ειρωνία...σα να καρφωθεί ο αχαχούχας με το κοντάρι με τα λαχεία'.
εχω λιωσει
Θα τις κόψω τις πουτάνες και θα βρω την υγεία μου
Τις γκόμενες τις βγάζουμε για καφέ με σκοπό να τις γαμήσουμε, δεν τις γαμάμε με σκοπό να τις βγάλουμε για καφέ
Πικερ 03/03/2016