gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τουλαχιστον δεν σε λεει τσομπανη
Οτιδήποτε άλλο είναι εκ του περισσού, ελπίζω ότι το moderationναλειτουργεί σε αυτόν τον ιστότοπο.
Οτιδήποτε άλλο είναι εκ του περισσού, ελπίζω ότι το moderationναλειτουργεί σε αυτόν τον ιστότοπο.
http://[URL unfurl="true"]www.biteofthebest.com/wp-content/uploads/chobani_banner_big.jpg[/img[/URL]]
;D ;D
τιποτα απο αχαχουχα δεν εχουμε...απο κεινα τα ποστ που ελεγε για τον σεβασμο στον συνανθρωπο,διαλογοι με Αγγελικουλα κτλ... :tooth:
[/quote]
τοτε στις αρχες που εγραφε ο μογγολος 'δεν εχω καμια σχεση, δεν υπαρχει ενας μοντ να βοηθησει' και απανταει μοντ "απο την περιοχη σου μπαινει". αργοτερα στην καταθεση ψυχης παραδεχτηκε οτι εμπαινε απο διαφορα νετ καφε της περιοχης. πιο ηλιθιος και απο ξερα κοπρανα ο μογγολος.
η θα τους μορφωσω ή θα τους γαμησω εδω μεσασκληρη απαξιωση γραμματικης
Έχω φάει ψάρι σε όλες τις πλευρές που βρέχει ο Ειρηνικός:
τοτε στις αρχες που εγραφε ο μογγολος 'δεν εχω καμια σχεση, δεν υπαρχει ενας μοντ να βοηθησει' και απανταει μοντ "απο την περιοχη σου μπαινει". αργοτερα στην καταθεση ψυχης παραδεχτηκε οτι εμπαινε απο διαφορα νετ καφε της περιοχης. πιο ηλιθιος και απο ξερα κοπρανα ο μογγολος.
re παιδια!!συγγνωμη κιολας αλλα πως καταφερνετε κ παρακολουθειτε την κουβεντα?σε 3 λεπτα μπηκαν 15νεες απαντησεις...ουφ!!!δε θα τα καταφερω εδω μεσα ρε γμτ!! :'(
α ρε τσομπάνη ,γεμάτη συγκινήσεις είναι η ζωή σουαργοτερα βεβαια τα καταφερε και εκανε τις περιφημες τριπλες και τετραπλες παραθεσεις της που εμειναν στην ιστορια
για την τζουλια στη τσοντα 2 μαυροιΡε παιδες κανα λινκ με ηχο παιζει???
ειναι που ειναι ξενερωτη η πουτανα δεν ακουμε και τιποτα.
αποριεςΜια ερώτηση ρε παιδιά, όσους είτε έχουν φίλο, είτε οι ίδιοι δουλεύουν ταξί:
Πάντα είχα την απορία, με το κατούρημε του ταξιτζή τι γίνεται?
Εγω μεγαλωσα τι περιοδο,που τσακονοντουσαν τα κοριτσια για το ποιος ειναι ο πιο ομορφος τραγουδιστης ,ο ρουβας η ο τριανταφυλλος
... δεν ειναι αναγκη να της πηδηξεις και ολες...καποιες δεν αξιζουν το εργαλειο σου.
η Βλακεια δεν εχει ορια...
Μετα απορουμε πως βγαινει η Νεα δημοκρατια..
Ο μπολντοτυπος συνηθως στο καμακι χορευει
Ο Γάμος του Τσοχατζόπουλου δεν έγινε με λεφτά του κράτους.Έγινε με τα δικά του λεφτά.Τόσα χρόνια βουλευτής,έχει διατελέσει υπουργός.Δεν είναι άφραγκος.
Τσομπάνη βάλε και καμια δικιά μου
[move][size=90pt]ΑΠΟΧΩΡΩ!!!!!!![/size] [/move]