Νέα

Smart... συμφέρει τελικά ? (κατανάλωση, συντήρηση κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stefanD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
που έχει πεζώ 10ετίας ότι τα σιτροέν και τα πεζώ στρίβουν και φρενάρουν καλύτερα απ όλα τα άλλα

Υπερβολικο σαν δηλωση,αλλα μεχρι πριν καποια χρονια ηταν (σχεδον)πραγματικοτητα...
 Την ιδια εποχη που αγοραζε καποιος 106 XSi με το TU μοτερακι,στα ιδια λεφτα και
 κατηγορια δεν υπηρχε αντιστοιχων επιδοσεων σε αισθηση και χαντλινγκ γιαπωνεζικο ή γερμανικο...

Κια δεν μιλω για κανα ειδικης περιπτωσης Ραλλυ,αλλα ενα σπορα χαρακτηρα 1400αρι σουπερμινι
 Απλα δεν υπηρχε.. η εταιρικη ταυτοτητα που ελεγα..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα κομπλεξικός και συ κύριος;
ε βέβαια.
επειδή εσείς εχετε ένα παπι της πλάκας ζητάτε να ψοφίσει το τζιπ του γείτονα.
ααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

Εμένα πάντως για μοτοποδήλατο μου φάνηκε κάτι που μου έδειχνε στην πλατεία.  :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
γκάμπααααααααααααααααααα

ποστάρει ακόμα ο τελευταίος...

κορυφαίο και το οτι τα γαλλικά εχουν φθηνά ανταλλακτικά.
ααααααααααααααααααχααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

νταξ ο ανθρωπος ειναι φανερα ΠΟΛΥ ευχαριστημενος με τα γαλλικα που ειχε ή εχει ακομα
 αλλα αυτο το "Καλύτερα αμάξια από τα Γαλλικά δεν υπάρχουν,ιδίως τα peugeot-citroen" σηκωνει
 μεγααααααααααααλη κουβεντα,ειδικα αφου ειναι γαλλοφιλος και αφηνει την Ρενο απ'εξω οπως επισης
 και τα φθηνα ανταλλακτικα μου εβγαλε το ματι λεμε....

Γαμω την Βαλεο,τις τρομπες νερου,τις καμμενες φλαντζες και την Φλενορ για τα ακρομπαρα του
 συστηματος διευθυνσης...αχρηστα πραματααααααααααα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  Υπερβολικο σαν δηλωση,αλλα μεχρι πριν καποια χρονια ηταν (σχεδον)πραγματικοτητα...
  κατηγορια δεν υπηρχε αντιστοιχων επιδοσεων σε αισθηση και χαντλινγκ γιαπωνεζικο ή γερμανικο...

Κια δεν μιλω για κανα ειδικης περιπτωσης Ραλλυ,αλλα ενα σπορα χαρακτηρα 1400αρι σουπερμινι

πίπες.
τα μόνα γαλλικά που έστριβαν καλά ήταν τότε τα ρενώ. ειδικά το γουίλλιαμς ήταν αλλη περίπτωση.
τα φρενα για γέλια σε όλα.
το μόνο που μπορείς να αναγνωτρίσεις στο γάλλο γενικά είναι η άνεση στο ταξίδι και στις εγκάρσιες ανωμαλίες (για παλιά μιλάμε).

όσο για την αλλη ατάκα περί φθηνών ανταλλακτικών με τα λεφτά που έδινα για το κλιό έπαιρνα για το φιατάκι και κάβα ανταλλακτικά για το μέλλον.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  νταξ ο ανθρωπος ειναι φανερα ΠΟΛΥ ευχαριστημενος με τα γαλλικα που ειχε ή εχει ακομα
  αλλα αυτο το "Καλύτερα αμάξια από τα Γαλλικά δεν υπάρχουν,ιδίως τα peugeot-citroen" σηκωνει
  μεγααααααααααααλη κουβεντα,ειδικα αφου ειναι γαλλοφιλος και αφηνει την Ρενο απ'εξω οπως επισης
  και τα φθηνα ανταλλακτικα μου εβγαλε το ματι λεμε....

Γαμω την Βαλεο,τις τρομπες νερου,τις καμμενες φλαντζες και την Φλενορ για τα ακρομπαρα του
  συστηματος διευθυνσης...αχρηστα πραματααααααααααα

γάματα.
είναι σαν ένας μαλάκας να γράψει αντίστοιχα ...
δεν υπάρχουν καλύτερα απο μερσεντέ μπεεμβε και να απορείς...
καλά η πόρσε είναι γαλλική;
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τα μόνα γαλλικά που έστριβαν καλά ήταν τότε τα ρενώ. ειδικά το γουίλλιαμς ήταν αλλη περίπτωση.

Διαφωνω
Το Γουιλιαμς δεν ηταν ακριβως αυτο που λεμε "αυτοκινητο για τους πολλους"
Ουτε το 6ταχυτο 306 GTi Race

Ειδικα αυτοκινητα για ειδικους οδηγους

Κατα τα λοιπα κοινα αυτοκινητα,οπως σου τα ειπα....
Κανανε την καθημερινη μετακινηση αξια λογου,με λιγο χρωμα,με λιγο χαμογελο...
Στην κυκλικη του ΣΕΦ απο ποταμι προς Γλυφαδα,νυσταγμενος να πηγαινεις για δουλεια το πρωι
με το γαλλάκι,μολις πλησιαζες για το πεταλο,αμεσως ξυπναγες και το εχωνες για να καβλωσεις λιγο
Αυτη την αισθηση του fun to drive την ειχαν τα γαλλικα,δεν ξερω αν την εχουν ακομα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διαφωνω
Το Γουιλιαμς δεν ηταν ακριβως αυτο που λεμε "αυτοκινητο για τους πολλους"
Ουτε το 6ταχυτο 306 GTi Race

Ειδικα αυτοκινητα για ειδικους οδηγους

Κατα τα λοιπα κοινα αυτοκινητα,οπως σου τα ειπα....
Κανανε την καθημερινη μετακινηση αξια λογου,με λιγο χρωμα,με λιγο χαμογελο...
Στην κυκλικη του ΣΕΦ απο ποταμι προς Γλυφαδα,νυσταγμενος να πηγαινεις για δουλεια το πρωι
με το γαλλάκι,μολις πλησιαζες για το πεταλο,αμεσως ξυπναγες και το εχωνες για να καβλωσεις λιγο
Αυτη την αισθηση του fun to drive την ειχαν τα γαλλικα,δεν ξερω αν την εχουν ακομα..

μιλάς για φαν του ντράιβ για δεκαετίες των πούντο και των ούνο;
ααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα το πας φιρί φιρί να σε αρχίσω τώρα......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όλα τά τεκνά έδώ μαζζζζζοχτήκατε , πούντο , ούνο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697

ακριβώς ετσι οπως τα λεει ο γκαμπα.
ειχα ενα πεζακι 106 (πρωτης γενιας) με το μοτερακι TU 1.400κκ
του εβγαλα το λαδι 10 χρόνια , ποτε δεν παρουσιασε σοβαρο μηχανικο προβλημα, ποτε δεν με αφησε (μονο συνεχεια σκουριαζε το καζανακι της εξατμισης). Φρενα δεν μπορω να πω πως ειχε κορυφαια, αλλα εστιβε παρα πολυ καλα.
μετα πηρα ενα μεταχειρισμενο 206 με το ιδιο μοτερ. το κρατησα 5 χρονια και μου εβφαλε μονο μια βλαβη στα υδραυλικα του τιμονιου. δεν εστριβε ομως τοσο καλα οσο το 106..

τωρα εχω ενα γερμανικο και καθε φορα που παω στο συνεργειο για τακτικο σερβις κλαιω...η μερα με την νυχτα οι τιμες των ανταλακτικων...Πανακριβο το γερμανικο. Ειναι ομως καλυτερο και πιο σταθερο αμαξι. και αν ξαναπαρω αμαξι γερμανο θα παρω παλι.

ΥΓ> Περσονα παρε μου μια πιπα να κοψω το τσιγαρο. :pipa2:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
γάματα.
είναι σαν ένας μαλάκας να γράψει αντίστοιχα ...
δεν υπάρχουν καλύτερα απο μερσεντέ μπεεμβε και να απορείς...
καλά η πόρσε είναι γαλλική;
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχα

περσσοοοοοοοονααααααααααααααααααα :tits2: :s&m_2:

πολυ μαλακια αυτα τα γαλλικα αμαξια ρε παιδι μου!!!! :headbang:
δεν εδωσαν τιποτα στην παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανια οι μαλακες οι γάλλοι.. :idiot:
μονο κανα κρασι και κανα ροκφορ ειναι να αγοραζουμε απο εκει..... :2funny:

γαμω την Μερκελ σου, τον Μπερλουσκονη και τους Κιτρινιαριδες... :2on1:

http://[URL unfurl="true"]www.greek-radar.gr/wp-content/uploads/2011/05/sebastien-loeb-20060728-148478.jpg[/img[/URL]]
[img]http://media.carblog.co.za/wp-content/uploads/2008/12/sebastien-loeb-wrc-citroen.jpg
peugeot_205_t16_01.jpg

ssavass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλύτερα αμάξια από τα Γαλλικά δεν υπάρχουν,ιδίως τα peugeot-citroen.Στρίβουν,φρενάρουν,έχουν χαμηλή κατανάλωση και [size=40pt]φθηνά ανταλλακτικά[/size].Και το εσωτερικό έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν.
προσφατη ενημερωση, χθεσινη...

φαναρι ολοκληρο xenon σε bmw 3αρα του 2010 με πιτσιλιστηρια.... 1.020 ευρω ΜΕ φπα
φαναρι ολοκληρο xenon σε citroen c4 του 2010 με πιτσιλιστηρια.... 1.476 ευρω ME φπα
(αν θελεις σου στελνω και τιμολογια. το πρωτο δικο μου και το δευτερο του ξαδελφου μου που συμπτωματικα τα χτυπησαμε με μια βδομαδα διαφορα)

τελικα :

η εισαι μαλακας
η εισαι μαλακας
η εισαι μαλακας

ενα απ τα τεσσερα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2006/02/honda_civic_type_r_concept_01-resized.jpg[/img[/URL]]
H κουκλα μου.ποτε δεν ημουν πιο ευχαριστημενος απο αυτοκινητο.Αρκετα χαμηλη καταναλωση,ανετα ταξιδια,πολυ καλη αισθηση οδηγησης,και καλη καταναλωση.ΤΟ παλιο μου σεατ λεον εκαιγε τουλαχιστον 25-30% παραπανω.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
http://[URL unfurl="true"]www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2006/02/honda_civic_type_r_concept_01-resized.jpg[/img[/URL]]
H κουκλα μου.ποτε δεν ημουν πιο ευχαριστημενος απο αυτοκινητο.Αρκετα χαμηλη καταναλωση,ανετα ταξιδια,πολυ καλη αισθηση οδηγησης,και καλη καταναλωση.ΤΟ παλιο μου σεατ λεον εκαιγε τουλαχιστον 25-30% παραπανω.
[/quote]

Θέλης να τό μετρήσης να δής τί κάνη ???? στό δρόμο ???

Επισκέπτης
προσφατη ενημερωση, χθεσινη...

φαναρι ολοκληρο xenon σε bmw 3αρα του 2010 με πιτσιλιστηρια.... 1.020 ευρω ΜΕ φπα
φαναρι ολοκληρο xenon σε citroen c4 του 2010 με πιτσιλιστηρια.... 1.476 ευρω ME φπα
(αν θελεις σου στελνω και τιμολογια. το πρωτο δικο μου και το δευτερο του ξαδελφου μου που συμπτωματικα τα χτυπησαμε με μια βδομαδα διαφορα)

τελικα :

η εισαι μαλακας
η εισαι μαλακας
η εισαι μαλακας

ενα απ τα τεσσερα.

Όλοι οι αυτιστικοί,οι αγράμματοι,οι κόπανοι εδώ μαζεύτηκαν.

Τρεις προτάσεις έγραψες ρε παπάρα.Αν δεν ξέρεις να μετρήσεις τις προτάσεις που γράφεις εσύ,θα διαβάσεις τιμολόγιο;

ssavass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Τρεις προτάσεις έγραψες ρε παπάρα.Αν δεν ξέρεις να μετρήσεις τις προτάσεις που γράφεις εσύ,θα διαβάσεις τιμολόγιο;
ελα να στο κανω πιο ευκολο ρε κουραμπιέ...

η εισαι μαλακας
η εισαι μαλακας
η εισαι μαλακας
η εισαι μαλακας

ενα απ τα πεντε.

(και για να μην ξεχναμε τις πανηλιθιοτητες που γραφεις, σου δινω εσενα να διαβασεις μονος σου τα τιμολογια. κι ετσι και ειναι οπως τα αναφερω εδω θα σου βγαλω τα νυχια με πενσα. συμφωνοι ?????  :P )

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:2funny: εισαι χαζος ρε 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom