pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Παίδες, ψάχνω για call-girl που κάνει sloppy πιπα και φτυσιματα κλπ. Ξέρω ότι η Αριάννα το κάνει, καμμιά άλλη?
Π
Π
Άννα πιπινάκιΠαίδες, ψάχνω για call-girl που κάνει sloppy πιπα και φτυσιματα κλπ. Ξέρω ότι η Αριάννα το κάνει, καμμιά άλλη?
Π
Άννα πιπινάκι και είσαι ωραίος!Παίδες, ψάχνω για call-girl που κάνει sloppy πιπα και φτυσιματα κλπ. Ξέρω ότι η Αριάννα το κάνει, καμμιά άλλη?
Π
Νομίζω ότι το νήμα δεν τράβηξε γιατί βαριόμαστε να googlάρουμε τι σημαίνει "sloppy"
Εδώ πίνουμε απόψε δηλαδή; Δεν φαντάζομαι να θεωρείται νήμα βασικής θεματολογίαςΡιξε μια μεταφραση να παρει φωτια το νημα!
Μαθημα κορμου. Αν δεν γραψεις παρουσια σε κοβει ο Αντισθενης και δεν παιρνεις πτυχιο….Εδώ πίνουμε απόψε δηλαδή; Δεν φαντάζομαι να θεωρείται νήμα βασικής θεματολογίας
Εδώ πίνουμε απόψε δηλαδή; Δεν φαντάζομαι να θεωρείται νήμα βασικής θεματολογίας
Όσο και να τον έχεις;@Anna_Pipinaki εδώ ρωτα την αρχηγό της πίπας.. deepthoat ακατάπαυστα σαλια κ σε στείλνει παράδεισο
Όσο και να τον έχεις;
Όχι, για έναν φίλο μου ρωτάω που τον έχει σαν παριζάκι.Γιατι ρωτας;
Ανηκεις στους προνομιουχους;
Κρυφο ταλεντο;
Όχι, για έναν φίλο μου ρωτάω που τον έχει σαν παριζάκι.
Το σωστό είναι "depends of size"...θα ξεχάσουμε και τα αγγλικά που δεν ξέρουμε...Depends on size μονο στο anal εχω ακουσει.
Αν αρχισει τετοια μοδα και στο στοματικο καηκαμε!
Το σωστό είναι "depends of size"...θα ξεχάσουμε και τα αγγλικά που δεν ξέρουμε...
«Depends of size», «κανονικό μέγεθος», «ανάλογα το μέγεθος», αυτή η μάστιγα στο anal!
Εχεις καβλες τρελες, μπαινεις-κοζαρεις Ind. η και γραφεια και επιλεγεις καποια που κανει κ πρωκτικο. Γιατι καβλες ειναι αυτες μπορει να γουσταρεις να το παρεις κ το κωλαρακι, οποτε μην εχουμε δραματα μετα! Ερχεται το μωρο, το δωρακι πακετο ΜΕ το πρωκτικο και οταν ερθει η ωρα στραβωνει και...www.bourdela.com
Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά!Κι ομως το σωστο ειναι οπως το εγραψα!