Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά!
Παντα απαντω σοβαρα.
Εκτος απο τις φορες που δεν το κανω.
Επι του θεματος: η πιπα δεν εχει περιορισμο.
Αν θα το καταφερει ολο βεβαια ειναι αλλο θεμα!
Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά!
Εσένα δεν σου έκανε, ε;Σώπατε ρε μάγκες.
Κάνει όντως sloppy τσιμπούκι η Στεφανία;
Μόνο μαλακια έχω πάρει μαζί της. Δεν ξέρω πως αποδίδει παρακάτω.Εσένα δεν σου έκανε, ε;
Ξέρεις κι εσύ τον Πάρη; Μικρός που είναι ο κόσμος!Όχι, για έναν φίλο μου ρωτάω που τον έχει σαν παριζάκι.
Ναι, τον ξέρω. Καλό παιδί αλλά αγαθιάρης.Ξέρεις κι εσύ τον Πάρη; Μικρός που είναι ο κόσμος!
Κοίτα, κωλο δεν του δίνουν, άλλες του κάνουν bite τσιμπούκι και τρέχει για ράμματα... Πόσα χτυπήματα μπορεί να αντέξει κανείς;Ναι, τον ξέρω. Καλό παιδί αλλά αγαθιάρης.
Πολλή ταλαιπωρία. Μήπως να το έκανε ένα σάντουιτς να ησύχαζε ο άνθρωπος;Κοίτα, κωλο δεν του δίνουν, άλλες του κάνουν bite τσιμπούκι και τρέχει για ράμματα... Πόσα χτυπήματα μπορεί να αντέξει κανείς;
βρες Ρουμανα...θα με θυμηθεις...εχουν περασει σε αλλα level πολλα κοριτσια απο τη χωρα αυτη στην τεχνη της πιπας...ειδικα απο κατι περιοχες οπως η Κωνσταντζα
Στείλε λινκ.Diva από άγγελους...
Πιο σλόπυ δεν γίνεται.....
Στείλε λινκ.
Πήγα να googlaro εγώ αλλά έγραψα Snoopy... Τελικά έφαγα πίτσα και είδα σειρά..Νομίζω ότι το νήμα δεν τράβηξε γιατί βαριόμαστε να googlάρουμε τι σημαίνει "sloppy"
Και εγώ με δυσλεξία είμαι, γλυκέ μου λουκουμά. Δεν βαριέσαι, και η πίτσα μια χαρά είναι!Πήγα να googlaro εγώ αλλά έγραψα Snoopy... Τελικά έφαγα πίτσα και είδα σειρά..
βρες Ρουμανα...θα με θυμηθεις...εχουν περασει σε αλλα level πολλα κοριτσια απο τη χωρα αυτη στην τεχνη της πιπας...ειδικα απο κατι περιοχες οπως η Κωνσταντζα
Νομιζω οτι αστειευεσαι τωραΠου μπορούμε να βρούμε
Ρουμάνες που προσφέρουν sloppy;