Επισκέπτης
Kαίσαρας
lol γαματος ο καισαρας
Kαίσαρας
δεν ξερω για την σεχουλα αλλα για αρκετους τα ζωα ειναι πολυ συμαντικα στη ζωη τους.Θα εκανες το ιδιο χιουμορ αν μας ελεγε οτι παει τον μπαμπα της (χτηπα ξυλα)για ενχιριση?Χιουμορ κανω . χαλαρωσε
Κι ο σκύλος στο avatar μου ο Καίσαρας είναι.lol γαματος ο καισαρας
δεν ξερω για την σεχουλα αλλα για αρκετους τα ζωα ειναι πολυ συμαντικα στη ζωη τους.Θα εκανες το ιδιο χιουμορ αν μας ελεγε οτι παει τον μπαμπα της (χτηπα ξυλα)για ενχιριση?
Τα παραλές. ;)χιλιες φορες να δω μπροστα στα ματια μου μαρτυρικο κ εξευτελιστικο θανατο ανθρωπου παρα ζωακι να κακομεταχειριζεται
Αμ, δεν τα παραλεει , πιστεψε μεΤα παραλές. ;)
+1000
κ τον δικο μου τον σκυλο τον υπεραγαπω
χιλιες φορες να δω μπροστα στα ματια μου μαρτυρικο κ εξευτελιστικο θανατο ανθρωπου παρα ζωακι να κακομεταχειριζεται
σεξουλα περαστικα στη σκυλιτσα σου
Τα παραλές. ;)
Τα ζωα ειναι σημαντικα αλλα οι ανθρωποι σημαντικοτεροι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ.
Χαλαρωστε λιγακι με τους σκυλους και τις γατες...ενταξει,καλη παρεα κανουν αλλα δεν υποκαθιστουν τους ανθρωπους.
Και οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι κουφαλες και μπινεδες δεν σημαινει οτι ΟΛΟΙ ειναι ετσι,στο φιναλε κοιταξτε την μουρη σας στον καθρεφτη και αναλογιστειτε εαν ΕΣΕΙΣ ειστε ενταξει απεναντι τους,και ειδικα απεναντι στον-στην δικο σας-δικια σας.
Αυτό είναι το πρόβλημα. ;)μπορεί να σου φαίνεται υπερβολή, αλλά για τους φιλόζωους ίσως να μην είναι.... ;) ;)
Αυτό είναι το πρόβλημα. ;)