Νέα

Skydiving - Πτώσεις από αεροπλάνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ερωτηση: στο βιντεο ειναι ενας και κρεμεται εξω το αεροπλανο για λιγο (αυτος που κραταει την καμερα)... πως γινεται να μη τον παιρνει ο αερας?

JimmyJump

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
σωστη η Velvy...
εγω ειχα προγραμματισει να το κανω στην αγγλια, μεσω του πανεπιστημιου και ηταν αρκετα φθηνα...

θελω να το ψαξω κ εδω καμια στιγμη...ειναι στην "To Do" list...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ειχα διαβασει προσφατα για εναν ο οποιος την επαθε και δεν ανοιξε το αλεξιπτωτο. Ο τυπος ειχε οχι αγιο, αλλα τον θεο τον ιδιο διπλα, και δεν επαθε τιποτα σοβαρο μονο ελαφρια καταγματα. Επεσε σε βαλτο και βυθιστηκε στην λασπη 2,5 μετρα  :new_shocked:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
πιο πιθανο ειναι να σου κατσει το λοτο παρα κατι τετοιο. αν βαλεις τις πιθανοτητες να μην ανοιγει το αλεξιπτωτο (δε νομιζω να ειναι και πολλες) να μην ανηξει το εφεδρικο, να μη παθει καμια καρδια οταν το καταλαβε, και να πεσει σε βαλτο(ακομα πιο απιθανο εκτως αν τους πεταγανε σε περιοχη με πολλα χιλιομετρα βαλτου)...

γαμησε τα ο τυπος παιζει να ειναι απο τους πιο κωλοφαρδους ανθρωπους του κοσμου

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ειχα διαβασει προσφατα για εναν ο οποιος την επαθε και δεν ανοιξε το αλεξιπτωτο. Ο τυπος ειχε οχι αγιο, αλλα τον θεο τον ιδιο διπλα, και δεν επαθε τιποτα σοβαρο μονο ελαφρια καταγματα. Επεσε σε βαλτο και βυθιστηκε στην λασπη 2,5 μετρα  :new_shocked:

πωωω πανικος! πώς να νιωθεις αραγε οταν ξερεις οτι ε πεθαινεις σε λιγακι? :think:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν το πιστευεις, πιστευεις οτι κατι θα γινει και θα την γλιτωσεις

αν δε λιποθυμησε, πρεπει να ενιωσε εντελως 'ελευθερος'
[size=2pt]εγω ειμαι ρομπιτσα κ οταν ανοιξε το αλεξιπτωτο, ζαλιστηκα κ εχασα για λιγο τον κοσμο [/size]

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αν δε λιποθυμησε, πρεπει να ενιωσε εντελως 'ελευθερος'
[size=2pt]εγω ειμαι ρομπιτσα κ οταν ανοιξε το αλεξιπτωτο, ζαλιστηκα κ εχασα για λιγο τον κοσμο [/size]
Χαχαχα συμβαινουν αυτα και στις καλυτερες οικογενειες, μην το γραφεις ψιθυριστα(!?)

Αν δεν λιποθυμησε ο τυπος το μονο που θα ενιωσε ελευθερο θα ηταν το ουροποιητικο του συστημα

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
πως γινεται? εδω απο τον 3ο πεφτεις και σκοτωνεσαι..
Ε οχι αυτος ο χοντρος του ΥΠΠΟ που εκανε αποπειρα για την γκομενα (πως τον λενε?) ειχε πεσει απο τον 4ο και εζησε και ηταν και 800 κιλα.

Εντιτ: Ζαχοπουλος

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ε οχι αυτος ο χοντρος του ΥΠΠΟ που εκανε αποπειρα για την γκομενα (πως τον λενε?) ειχε πεσει απο τον 4ο και εζησε και ηταν και 800 κιλα.

Εντιτ: Ζαχοπουλος

Νομίζω δεν έσκασε αφρενάριστος... Ήταν σε ακάλυπτο και πρέπει να χτύπησε σε πεζούλια, κλιματιστικά κτλ που ελάττωσαν κατά πολύ την ταχύτητα. 

Δεν νομίζω ότι πέφτεις με ελεύθερη πτώση από εκεί που έπεσε και περιμένεις να ζήσεις. Δεν ξέρω κιόλας, ε;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Χαχαχα συμβαινουν αυτα και στις καλυτερες οικογενειες, μην το γραφεις ψιθυριστα(!?)

Αν δεν λιποθυμησε ο τυπος το μονο που θα ενιωσε ελευθερο θα ηταν το ουροποιητικο του συστημα

ουφ μακαρι να μαζεψω λεφτα να ξανακανω για να μου αποδειξω οτι μπορωωω να τα καταφερω :-

παντως να πληρωσεις κ για βιντεο.-

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ουφ μακαρι να μαζεψω λεφτα να ξανακανω για να μου αποδειξω οτι μπορωωω να τα καταφερω :-

μας ζαλισες ταρχιδια. πεσε απο τη καρεκλα να τελειωνουμε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Άμα είστε μάγκες, πέστε με το αεροπλάνο μαζί.

:grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Πρέπει να μαζέψεις για 2 άτομα όμως...

:2funny:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16

αυτο το θεμα το ειχα παρατηρησει σε λουνα παρκ σε παιχνιδι "ελευθερης πτωσης" ξερεις που οφειλεται? αυτη την αισθηση εκει κοντα στα αρχιδια σου υποθετω πως λες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom