You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Skydiving - Πτώσεις από αεροπλάνο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα taou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ειχα διαβασει προσφατα για εναν ο οποιος την επαθε και δεν ανοιξε το αλεξιπτωτο. Ο τυπος ειχε οχι αγιο, αλλα τον θεο τον ιδιο διπλα, και δεν επαθε τιποτα σοβαρο μονο ελαφρια καταγματα. Επεσε σε βαλτο και βυθιστηκε στην λασπη 2,5 μετρα
πιο πιθανο ειναι να σου κατσει το λοτο παρα κατι τετοιο. αν βαλεις τις πιθανοτητες να μην ανοιγει το αλεξιπτωτο (δε νομιζω να ειναι και πολλες) να μην ανηξει το εφεδρικο, να μη παθει καμια καρδια οταν το καταλαβε, και να πεσει σε βαλτο(ακομα πιο απιθανο εκτως αν τους πεταγανε σε περιοχη με πολλα χιλιομετρα βαλτου)...
γαμησε τα ο τυπος παιζει να ειναι απο τους πιο κωλοφαρδους ανθρωπους του κοσμου
γαμησε τα ο τυπος παιζει να ειναι απο τους πιο κωλοφαρδους ανθρωπους του κοσμου
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ειχα διαβασει προσφατα για εναν ο οποιος την επαθε και δεν ανοιξε το αλεξιπτωτο. Ο τυπος ειχε οχι αγιο, αλλα τον θεο τον ιδιο διπλα, και δεν επαθε τιποτα σοβαρο μονο ελαφρια καταγματα. Επεσε σε βαλτο και βυθιστηκε στην λασπη 2,5 μετρα
πωωω πανικος! πώς να νιωθεις αραγε οταν ξερεις οτι ε πεθαινεις σε λιγακι?
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δεν το πιστευεις, πιστευεις οτι κατι θα γινει και θα την γλιτωσειςπωωω πανικος! πώς να νιωθεις αραγε οταν ξερεις οτι ε πεθαινεις σε λιγακι?
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Υπαρχουν και αλλοιγαμησε τα ο τυπος παιζει να ειναι απο τους πιο κωλοφαρδους ανθρωπους του κοσμου
www.typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=73449]http://www.typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=73449[/url]
www.i-live.gr/news-skydiver-parachute-jump/]http://www.i-live.gr/news-skydiver-parachute-jump/[/url]
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν το πιστευεις, πιστευεις οτι κατι θα γινει και θα την γλιτωσεις
αν δε λιποθυμησε, πρεπει να ενιωσε εντελως 'ελευθερος'
[size=2pt]εγω ειμαι ρομπιτσα κ οταν ανοιξε το αλεξιπτωτο, ζαλιστηκα κ εχασα για λιγο τον κοσμο [/size]
πως γινεται? εδω απο τον 3ο πεφτεις και σκοτωνεσαι..
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Χαχαχα συμβαινουν αυτα και στις καλυτερες οικογενειες, μην το γραφεις ψιθυριστα(!?)αν δε λιποθυμησε, πρεπει να ενιωσε εντελως 'ελευθερος'
[size=2pt]εγω ειμαι ρομπιτσα κ οταν ανοιξε το αλεξιπτωτο, ζαλιστηκα κ εχασα για λιγο τον κοσμο [/size]
Αν δεν λιποθυμησε ο τυπος το μονο που θα ενιωσε ελευθερο θα ηταν το ουροποιητικο του συστημα
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ε οχι αυτος ο χοντρος του ΥΠΠΟ που εκανε αποπειρα για την γκομενα (πως τον λενε?) ειχε πεσει απο τον 4ο και εζησε και ηταν και 800 κιλα.πως γινεται? εδω απο τον 3ο πεφτεις και σκοτωνεσαι..
Εντιτ: Ζαχοπουλος
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ε οχι αυτος ο χοντρος του ΥΠΠΟ που εκανε αποπειρα για την γκομενα (πως τον λενε?) ειχε πεσει απο τον 4ο και εζησε και ηταν και 800 κιλα.
Εντιτ: Ζαχοπουλος
Νομίζω δεν έσκασε αφρενάριστος... Ήταν σε ακάλυπτο και πρέπει να χτύπησε σε πεζούλια, κλιματιστικά κτλ που ελάττωσαν κατά πολύ την ταχύτητα.
Δεν νομίζω ότι πέφτεις με ελεύθερη πτώση από εκεί που έπεσε και περιμένεις να ζήσεις. Δεν ξέρω κιόλας, ε;
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Χαχαχα συμβαινουν αυτα και στις καλυτερες οικογενειες, μην το γραφεις ψιθυριστα(!?)
Αν δεν λιποθυμησε ο τυπος το μονο που θα ενιωσε ελευθερο θα ηταν το ουροποιητικο του συστημα
ουφ μακαρι να μαζεψω λεφτα να ξανακανω για να μου αποδειξω οτι μπορωωω να τα καταφερω :-
παντως να πληρωσεις κ για βιντεο.-
ασχολείται κανείς με το άθλημα;
Nαι! Φανατικα!
Εχω πανω απο 5.000 ωρες πτωσεων απο αεροστατο!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ουφ μακαρι να μαζεψω λεφτα να ξανακανω για να μου αποδειξω οτι μπορωωω να τα καταφερω :-
μας ζαλισες ταρχιδια. πεσε απο τη καρεκλα να τελειωνουμε.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μας ζαλισες ταρχιδια. πεσε απο τη καρεκλα να τελειωνουμε.
τραβηξου παραπερα ζωο.
Άμα είστε μάγκες, πέστε με το αεροπλάνο μαζί.
μιλησε κανεις για μαγκια?
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
:o :o :o :oNαι! Φανατικα!
Εχω πανω απο 5.000 ωρες πτωσεων απο αεροστατο!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Πρέπει να μαζέψεις για 2 άτομα όμως...
Χαχαχα συμβαινουν αυτα και στις καλυτερες οικογενειες, μην το γραφεις ψιθυριστα(!?)
αυτο το θεμα το ειχα παρατηρησει σε λουνα παρκ σε παιχνιδι "ελευθερης πτωσης" ξερεις που οφειλεται? αυτη την αισθηση εκει κοντα στα αρχιδια σου υποθετω πως λες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 14K