Νέα

Skydiving - Πτώσεις από αεροπλάνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1

ασχολείται κανείς με το άθλημα;

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.417
Πόντοι
736
Εγώ όχι , αλλά ψήνομαι τρελά να βρούμε άκρη !!!
Στην Τσεχία πάντως αυτό το πήδημα είναι πιο φτηνό από το άλλο  :fuck1:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
ειναι οτι πιο τελειο υπαρχει! πολλα λεφτα, αλλα ειναι σαν ονειρο :smitten:

kerasaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Yπαρχουν αερολεσχες που μπορεις να εκπαιδευτεις η να εξασκηθεις στις πτωσεις με αλεξιπτωτο.Ημουν γραμμενος αρκετα χρονια πριν και αν σου αρεσει πραγματικα ειναι υπεροχη εμπειρια :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.417
Πόντοι
736
Yπαρχουν αερολεσχες που μπορεις να εκπαιδευτεις η να εξασκηθεις στις πτωσεις με αλεξιπτωτο.Ημουν γραμμενος αρκετα χρονια πριν και αν σου αρεσει πραγματικα ειναι υπεροχη εμπειρια :rockon:

Για δώσε καμία παραπάνω πληροφορία για τις αερολέσχες

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

kerasaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για δώσε καμία παραπάνω πληροφορία για τις αερολέσχες

Σε καθε αερολεσχη μπορεις να γινεις μελος εφοσον εισαι ενηλικος και αφου κανεις καποιες απαραιτητες ιατρικες εξετασεις.Υπαρχουν γκρουπ για ερασιτεχνες (χωρις καμμια εμπειρια) και για "εμπειρους" που εχουν καποια εμπειρια (συνηθως απο τον στρατο στο σωμα των αλεξιπτωτιστων) η απο παλαιοτερη συμμετοχη σε αλλη αερολεσχη.
Ξεκινας με καποια βασικη εκπαιδευση επιγεια αρχικα και μετα με αλματα απο χαμηλο υψος που οσο παει γινεται και μεγαλυτερο.
Αφου κανεις τελειωσεις την εκπαιδευση (περιπου 10 μαθηματα 3 ωρων)θεωρησαι ενεργο μελος και προχωρας σε περισσοτερες τεχνικες πτωσεις.
Βεβαια θεωρειται ακριβο σαν χομπυ αλλα πραγματικα ειναι ανεπαναληπτη εμπειρια!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ασχολείται κανείς με το άθλημα;
Eχω κλεισει για μετα την πρωτοχρονια. 240ε για βουτια με τον εκπαιδευτη (δεμενος πανω του) η οποια μαλλον θα γινει στην θηβα. Για να πεσεις μονος πρεπει να εχεις πτυχιο, το οποιο αν εχω σωστη ενημερωση ειναι γυρω στο 1000ρικο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.767
Πόντοι
41.129
bluerebels.gr     

εδω πηγα εγω...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eχω κλεισει για μετα την πρωτοχρονια. 240ε για βουτια με τον εκπαιδευτη (δεμενος πανω του) η οποια μαλλον θα γινει στην θηβα. Για να πεσεις μονος πρεπει να εχεις πτυχιο, το οποιο αν εχω σωστη ενημερωση ειναι γυρω στο 1000ρικο

στα 240 ειναι χωρις το βιντεο??

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:think: Λες? ουτε μου ειχε περασει απο το μυαλο παντως...

ακου με!
χωρις μαλακιες, ειναι κατι που οταν πατας ξανα στο εδαφος εισαι σε φαση μαλακα τι εγινε τωρα? κ το βιντεο ειναι ο μονος τροπος να το ξαναζησεις! πεφτει κ αλλο ατομο μαζι σας και σας τραβαει οσο διαρκει η ελευθερη πτωση κ μετα το βλεπεις κ χαιρεσαι ξανα :grin:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
το κανουν να μοιαζει πολυ απλο αλλα αν σκεφτεις εστω και για λιγο "τι γινεται αν η "τεχνολογια" δε λειτουργησει τη γαμησες.

θα το εκανα μονο μετα απο καταναλωση ηρεμιστικων, οπως αλωστε και τα ταξιδια με αεροπλανο που τα φοβαμαι γαμα τα αλλα αν εχω φαει κανα χαπακι ειμαι πιο ανετος και απο τον πιλοτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom