ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Αμα σκουπιζει καλα,στο επομενο μοντελο να της βαλουν κι ενα μουνι μπας και γλυτωσουμε τη γκρινια!
Αμα σκουπιζει καλα,στο επομενο μοντελο να της βαλουν κι ενα μουνι μπας και γλυτωσουμε τη γκρινια!
μην γελας σαρανταρα και εγω την σαρανταρα μου για αυτό την χωρησα
παρομοια γνωμη εχω και για άλλες ηλεκτρικες συσκευες,
πχ πλυντηριο πιατων… επλενα 150 πιατα-πιρουνια σε μιση ωρα σε μαγαζι καποτε
και καποιες ηλιθιες για 5-10 πιατα αντι να τα πλυνουν σε 2 λεπτα, κάθονται τα ξεπλενουν παλι περιπου σε 2 λεπτα και τα βαζουν στο πλυντηριο πιατων μεχρι να μαζευτουν 50 για να τα πλυνουν Η ΜΑΛΑΚΙΑ
Όχι δεν είσαι ο μόνος .Με τη μία εκεί πήγε το μυαλό μου...Είμαι ο μόνος που έχω την εντύπωση πως αυτές οι σκούπες - ρομπότ μπορούν να εξελιχθούν- μετατραπούν σε κατασκοπευτικές μηχανές πρώτης τάξεως ? , τροφή για σκέψη ......
Δηλαδή δεν ήξερες ότι τα κινητά το κάνουν αυτό εδώ και χρόνια, οι σκούπες σε μαραναν;Είμαι ο μόνος που έχω την εντύπωση πως αυτές οι σκούπες - ρομπότ μπορούν να εξελιχθούν- μετατραπούν σε κατασκοπευτικές μηχανές πρώτης τάξεως ? , τροφή για σκέψη ......
Μπορεί να χρησιμοποιηθούν απο επιτήδειους για να έχουν σε ζωντανή μετάδοση την εικόνα των δωματίων ενός σπιτιού ή καλύτερα για να χαρτογραφήσουν ένα σπίτι , το κινητό με σωστή διαχείριση δεν μπορεί να το κάνει αυτο , την σκούπα δεν μπορείς να την εμποδίσεις , την αγόρασες για να κόβει βόλτες μέσα στο σπίτι και να σκουπίζει , αυτός είναι ο σκοπός της .Δηλαδή δεν ήξερες ότι τα κινητά το κάνουν αυτό εδώ και χρόνια, οι σκούπες σε μαραναν;
Μερικοί εδώ μέσα είστε τρομερά ξεφτέρια.
Υποθέτω ξέρεις οτι η κάμερα της σκούπας δεν είναι φουλ έγχρωμη κάμερα, σαν του κινητού έτσι;Μπορεί να χρησιμοποιηθούν απο επιτήδειους για να έχουν σε ζωντανή μετάδοση την εικόνα των δωματίων ενός σπιτιού ή καλύτερα για να χαρτογραφήσουν ένα σπίτι , το κινητό με σωστή διαχείριση δεν μπορεί να το κάνει αυτο , την σκούπα δεν μπορείς να την εμποδίσεις , την αγόρασες για να κόβει βόλτες μέσα στο σπίτι και να σκουπίζει , αυτός είναι ο σκοπός της .
Δεν νομίζω οτι αυτό είναι αποτρεπτικός παράγοντας για τον εκάστοτε επιτήδειο .Υποθέτω ξέρεις οτι η κάμερα της σκούπας δεν είναι φουλ έγχρωμη κάμερα, σαν του κινητού έτσι;