vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
να φαει φολακομματάκια και τάϊσμα στα σκυλιά
για να να ψωφισει με πονους
να φαει φολακομματάκια και τάϊσμα στα σκυλιά
καλα ο τυπος ειναι η τερας υπομονης η αναισθησιας[size=10pt]Από zougla:ο φονιάς των ζώων ονομάζεται Σάββας Βαρελίδης[/size]
Του δηλητηρίαζε τα ζώα από το 2007!
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, 16:11
Ο κ. Μπατζιάν Ραχήμ, κάτοικος Ξάνθης από το 2007, είχε ειδοποιήσει τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Ξάνθης «ΣΩ.ΖΩ.» ότι του δηλητηρίασαν τρία σκυλιά, τα οποία είχε σε ιδιωτικό χώρο. Τότε τον είχαν συμβουλέψει να πάει στην αστυνομία και να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου, το οποίο και έκανε.
Το 2008 του δηλητηρίασαν ακόμη δύο σκυλιά και το 2010 άλλα δύο. Όπως τον συμβούλεψαν χωρίς αποδείξεις κανείς δεν μπορούσε να τον βοηθήσει ουσιαστικά. Στις αρχές του 2011 άλλα δύο σκυλιά τα βρήκε νεκρά από φόλα. Τότε ανέλαβε μόνος του να δράσει.
Υποψιαζόταν από καιρό έναν γείτονά του που επισκέπτεται την Ξάνθη δύο φορές τον χρόνο. Έτσι, όταν είδε ότι έφτασε στην περιοχή, του έστησε καραούλι και πολλά βράδια και τον περίμενε. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, τον είδε που μπήκε στον χώρο όπου είχε τα σκυλιά και τον έπιασε επί το έργον! Κάλεσε την Αστυνομία και αφού του κατασχέσανε τις φόλες που είχε πάνω του, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον οδήγησαν στο κρατητήριο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας!
Την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος του Φιλοζωικού Σωματείου Ξάνθης «ΣΩ.ΖΩ.» και όλοι εκεί περιμένουν πλέον με αγωνία την εξέλιξη. Όπως έγινε γνωστό, ο φονιάς των ζώων ονομάζεται Σάββας Βαρελίδης. Δικαίως οι φιλόζωοι της περιοχής, μεταξύ αστείου και σοβαρού, τονίζουν ότι η καλύτερη τιμωρία για κείνον είναι να δοκιμάσει έστω και λίγη από τη φόλα, που ετοίμασε και αυτή τη φορά για τα επόμενα θύματα του… Άδικο έχουν;
--------------εκτελέστε τον---------------
καλα ο τυπος ειναι η τερας υπομονης η αναισθησιας
επειδη το εχω νιωσει γι αυτο το λεω εγω θα εξασφαλιζα την καταδικη τη δικη μουπως μπορεις να τον ονομαζεις αναισθητο?? εχεις χασει ζωο απο φολα??
απλα θελησε να ενεργησει δια της νομιμης οδου ωστε να εξασφαλισει την καταδικη του τερατος.
επειδη το εχω νιωσει γι αυτο το λεω εγω θα εξασφαλιζα την καταδικη τη δικη μου
+100000ευτυχως επραξε βασει λογικης κ οχι παρασυρομενος απο τα συναισθηματα του κ μπραβο του.
Είναι απίστευτη η θλίψη που έχω λόγω του άδικου χαμού της τετράποδης οικογενειακής συντρόφου μας.
Ο μοναδικός λόγος που το βάζω ως ανάρτηση είναι για τις ιδέες αντεκδίκησης που μπορείτε να μου δώσετε και κανείς άλλος.
Ο υπεύθυνος της αποτρόπαιης πράξης μου είναι γνωστός με ον/μο και φυσιογνωμικά.
Αποδεικτικά απτά στοιχεία δεν μπορώ να συλλέξω ούτε έχω, όμως είμαι 150% σίγουρος για τον ίδιο για διάφορους λόγους και το βεβαρημένο αντίστοιχο παρελθόν του σε συνδυασμό με το ότι στον χώρο που τελέστηκε ήταν πολύ περιορισμένοι οι ύποπτοι (περιφραγμένος χώρος/ ιδιωτικό συγκρότημα κατοικιών) οι οποίοι έχουν κι οι ίδιοι σκυλιά (εκτός από τον υπάνθρωπο αυτό ο οποίος κατ εξακολούθησιν ενοχλείται από την παρουσία 4ποδων και τα φολιάζει).
χθες η σκύλα μου έκλεινε τα 6, αντί για κοκκαλότουρτα ο σκατάνθρωπος αυτός την τάϊσε φόλα.
είμαι κομμάτια.
Eμενα μου ψοφισε η σκυλα μου σημερα αλλα οχι με φολα,
πρεπει να εφαγε κατι που ειχαν χεσει χαλκομυγες σε κατι αποφαγια
που τις ειχαμε!!
Κριμα ηταν μολις 10 χρονων!!
Φανταζομαι σε οικολογική σακουλα, και χωματερη με τη μία....
οχι την θαψαμε εξω στο χωραφι!!!Φανταζομαι σε οικολογική σακουλα, και χωματερη με τη μία....
Φανταζομαι σε οικολογική σακουλα, και χωματερη με τη μία....
πως και ετσι τυπε φραντζεσκο?οχι την θαψαμε εξω στο χωραφι
την ειχαμε πολλα χρονια τυπε,δεν μας πηγαινε η καρδια να την πεταξουμεπως και ετσι τυπε φραντζεσκο?
Ζωη σε λογου σας τυπε.δεν σου την επεσε καμια χηρα στην κηδεια να σε βιασει?την ειχαμε πολλα χρονια τυπε,δεν μας πηγαινε η καρδια να την πεταξουμε
στα σκουπιδια!!!
φίλε είναι το μόνο που δεν μπορείς να εκπαιδεύσεις το σκύλο, δυστυχώς.ρε παιχτες, εκπαιδευση παντα τα σκυλια να μη τρωνε ξενο φαγητο. γνωστα προβληματα οι φολες. λυσεις υπαρχουν. γιατι δεν ασχολειστε οπως πρεπει?
ρε παιχτες, εκπαιδευση παντα τα σκυλια να μη τρωνε ξενο φαγητο. γνωστα προβληματα οι φολες. λυσεις υπαρχουν. γιατι δεν ασχολειστε οπως πρεπει?