Νέα

Σκοτώσανε τη σκύλα μου με φόλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 923
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[size=10pt]Από zougla:ο φονιάς των ζώων ονομάζεται Σάββας Βαρελίδης[/size]

Του δηλητηρίαζε τα ζώα από το 2007!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, 16:11

Ο κ. Μπατζιάν Ραχήμ, κάτοικος Ξάνθης από το 2007, είχε ειδοποιήσει τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Ξάνθης «ΣΩ.ΖΩ.» ότι του δηλητηρίασαν τρία σκυλιά, τα οποία είχε σε ιδιωτικό χώρο. Τότε τον είχαν συμβουλέψει να πάει στην αστυνομία και να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου, το οποίο και έκανε.

Το 2008 του δηλητηρίασαν ακόμη δύο σκυλιά και το 2010 άλλα δύο. Όπως τον συμβούλεψαν χωρίς αποδείξεις κανείς δεν μπορούσε να τον βοηθήσει ουσιαστικά. Στις αρχές του 2011 άλλα δύο σκυλιά τα βρήκε νεκρά από φόλα. Τότε ανέλαβε μόνος του να δράσει.

Υποψιαζόταν από καιρό έναν γείτονά του που επισκέπτεται την Ξάνθη δύο φορές τον χρόνο. Έτσι, όταν είδε ότι έφτασε στην περιοχή, του έστησε καραούλι και πολλά βράδια και τον περίμενε. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, τον είδε που μπήκε στον χώρο όπου είχε τα σκυλιά και τον έπιασε επί το έργον! Κάλεσε την Αστυνομία και αφού του κατασχέσανε τις φόλες που είχε πάνω του, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον οδήγησαν στο κρατητήριο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας!

Την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος του Φιλοζωικού Σωματείου Ξάνθης «ΣΩ.ΖΩ.» και όλοι εκεί περιμένουν πλέον με αγωνία την εξέλιξη. Όπως έγινε γνωστό, ο φονιάς των ζώων ονομάζεται Σάββας Βαρελίδης. Δικαίως οι φιλόζωοι της περιοχής, μεταξύ αστείου και σοβαρού, τονίζουν ότι η καλύτερη τιμωρία για κείνον είναι να δοκιμάσει έστω και λίγη από τη φόλα, που ετοίμασε και αυτή τη φορά για τα επόμενα θύματα του… Άδικο έχουν;

--------------εκτελέστε τον---------------
καλα ο τυπος ειναι η τερας υπομονης η αναισθησιας

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καλα ο τυπος ειναι η τερας υπομονης η αναισθησιας

πως μπορεις να τον ονομαζεις αναισθητο?? εχεις χασει ζωο απο φολα??
απλα θελησε να ενεργησει δια της νομιμης οδου ωστε να εξασφαλισει την καταδικη του τερατος.

Επισκέπτης
πως μπορεις να τον ονομαζεις αναισθητο?? εχεις χασει ζωο απο φολα??
απλα θελησε να ενεργησει δια της νομιμης οδου ωστε να εξασφαλισει την καταδικη του τερατος.
επειδη το εχω νιωσει γι αυτο το λεω εγω θα εξασφαλιζα την καταδικη τη δικη μου

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
επειδη το εχω νιωσει γι αυτο το λεω εγω θα εξασφαλιζα την καταδικη τη δικη μου

ευτυχως επραξε βασει λογικης κ οχι παρασυρομενος απο τα συναισθηματα του κ μπραβο του.

Επισκέπτης
βαλτε τον τυπο σ' ενα κλουβι με 2 πεινασμενα ροτβαιλερ να εχει λογους να μισει τα σκυλια

cliffburton7

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είναι απίστευτη η θλίψη που έχω λόγω του άδικου χαμού της τετράποδης οικογενειακής συντρόφου μας.

Ο μοναδικός λόγος που το βάζω ως ανάρτηση είναι για τις ιδέες αντεκδίκησης που μπορείτε να μου δώσετε και κανείς άλλος.

Ο υπεύθυνος της αποτρόπαιης πράξης μου είναι γνωστός με ον/μο και φυσιογνωμικά.
Αποδεικτικά απτά στοιχεία δεν μπορώ να συλλέξω ούτε έχω, όμως είμαι 150% σίγουρος για τον ίδιο για διάφορους λόγους και το βεβαρημένο αντίστοιχο παρελθόν του σε συνδυασμό με το ότι στον χώρο που τελέστηκε ήταν πολύ περιορισμένοι οι ύποπτοι (περιφραγμένος χώρος/ ιδιωτικό συγκρότημα κατοικιών) οι οποίοι έχουν κι οι ίδιοι σκυλιά (εκτός από τον υπάνθρωπο αυτό ο οποίος κατ εξακολούθησιν ενοχλείται από την παρουσία 4ποδων και τα φολιάζει).

χθες η σκύλα μου έκλεινε τα 6, αντί για κοκκαλότουρτα ο σκατάνθρωπος αυτός την τάϊσε φόλα.

είμαι κομμάτια.

Ίδια περίπτωση με τη δική μου. Η καριόλα η γειτόνισσα ταίζει φόλες ο'τι ζωντανό κυκλοφορεί στη γειτονιά...
Δεν την έχουμε πάθει με τα δικά μας ζωντανά (2 σκυλιά) γιατί τα έχουμε στο σπίτι και όταν τα βγάζουμε δεν παίρνουμε στιγμή το βλέμμα μας από πάνω τους.
Πήγαινε στην αστυνομία αν το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Αν σε αγνοήσουν, δώσε τον μπάσταρδο στεγνά στην κοντινότερη φιλοζωική...

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Eμενα μου ψοφισε η σκυλα μου σημερα αλλα οχι με φολα,
πρεπει να εφαγε κατι που ειχαν χεσει χαλκομυγες σε κατι αποφαγια
που τις ειχαμε!!
Κριμα ηταν μολις 10 χρονων!!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Eμενα μου ψοφισε η σκυλα μου σημερα αλλα οχι με φολα,
πρεπει να εφαγε κατι που ειχαν χεσει χαλκομυγες σε κατι αποφαγια
που τις ειχαμε!!
Κριμα ηταν μολις 10 χρονων!!

Φανταζομαι σε οικολογική σακουλα, και χωματερη με τη μία....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε παιχτες, εκπαιδευση παντα τα σκυλια να μη τρωνε ξενο φαγητο. γνωστα προβληματα οι φολες. λυσεις υπαρχουν. γιατι δεν ασχολειστε οπως πρεπει?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
την ειχαμε πολλα χρονια τυπε,δεν μας πηγαινε η καρδια να την πεταξουμε
στα σκουπιδια!!!
Ζωη σε λογου σας τυπε.δεν σου την επεσε καμια χηρα στην κηδεια να σε βιασει?

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εχει πολλους μα...κες που που ριχνουν φωλες ειδικα σε πλατιες που σηχναζουν πολλοι ζοωφιλοι πολλες φωρες οι ζοωφιληκες οργανοσεις τους βρησκουν και περνουν το δρομο της δηκεωσινης, αν τον βρεις ποτε θα σου προτηνα να μη του κανεις τοιποτα απλα να τον καταγκηλεις στους ζοωφιλους αυτοι ξερουν τι να κανουν και σε πληροφορω οτι αυτους που ριχνουν φωλες τους γα...νε χωρις σαλιο   :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
[quote author=master21 link=topic=85600.msg2873799#msg2873799 date=1306946136.δεν σου την επεσε καμια χηρα στην κηδεια να σε βιασει?
[/quote]
οχι τυπε εμεις και εμεις ειμασταν θεος χωρεστην

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιχτες, εκπαιδευση παντα τα σκυλια να μη τρωνε ξενο φαγητο. γνωστα προβληματα οι φολες. λυσεις υπαρχουν. γιατι δεν ασχολειστε οπως πρεπει?
φίλε είναι το μόνο που δεν μπορείς να εκπαιδεύσεις το σκύλο, δυστυχώς.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Αυτο δεν παιζει. Χαμενος χρονος και κοπος ειναι.

Ακομα και χορτατος να ειναι ο σκυλος, με τον καταλληλο τροπο τρωει τα παντα, και απλα μπορει να πεθανει ακομα και μετα απο τρελη εκπαιδευση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom