Επισκέπτης
σου ειπα με τι τραβαγε μαλακια ο λαλακης στην σκοπια???Α και για να μην ξεχαστω πλε... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υ.Γ ο μπακαλης μου εβαλε χερι γιατι γραφω εκτος ΨΠΣ γαμω τα καγκουρα μου..
σου ειπα με τι τραβαγε μαλακια ο λαλακης στην σκοπια???Α και για να μην ξεχαστω πλε... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σου ειπα με τι τραβαγε μαλακια ο λαλακης στην σκοπια???
πες μου καβλααααααα
http://www.mycomics.gr/sales/TN_Protos%2032.JPG[/img[/URL]]
Υ.Γ ο μπακαλης μου εβαλε χερι γιατι γραφω εκτος ΨΠΣ γαμω τα καγκουρα μου..
[/quote]
Μη μου τη ματιασετε
Ειναι πολυ φιλικη με τους φιλους. Δεν γαυγιζει ασκοπα και φυσικα αγρυπνος φυλακας.
4 μου εκανε. Τα 3 τα πουλησα ηδη. Το 4ο σκεφτομε να το κρατησω, αλλα οπως εγραψες και συ πολλα τα εξοδα ρε φιλε. Εχω κι αλλο ενα, ημιαιμο αρσενικο, και 4 γατες. Απο αυριο φωτογραφιες απο κατσικακια και κοτουλες.
Ευχαριστω γαι τις ευχες.
κουκλα ειναι να σου ζησει ;)
αν και η δικια μου με την καταμαυρη μουσουδα ειναι πιο ωραια ;)
γενικα τα μποξερ δεν γαυγιζουν ειναι ιδανικη ρατσα για οσους εχουν προβλημα με τους γειτονες ;)
κρατησε το
απλα με 2 μποξερ θα γινετε ψιλοχαμος οταν παιζουν και θα βγαζουν την ενεργια τους η οποια ειναι ατελιωτη
ειχα πριν χρονια 2 τιγρε θυλικες και εμενα και σε διαμερισμα τοτε και μονο που δεν το γκρεμισανε το σπιτι
απο εξοδα αστα να πανε 3 δικα μου εχω τωρα (το 1 μποξερ) και ταιζω 17 αδεσποτα στην αθηνα και αλλα 9 στο εξοχικο πιο συχνα παω στα petshop για ξηρα και κονσερβες παρα για μενα στο supermarket
αλλα τι να κανεις ψιχουλες ειναι ;)
Λάκη εσένα ούτε σκυλι δεν σου κάθεται χωρίς λεφτά Οπότε μιλάμε για ασβό ... για να πιάνει τα κυβικά σου.
παρε ενα ποντικι τοτε...Κριμα ρε πουτι μου που δεν μπορω και εγω να παρω σκυλο :'( :'( εχω 4 γατες που μισουν τους σκυλους
Κριμα ρε πουτι μου που δεν μπορω και εγω να παρω σκυλο :'( :'( εχω 4 γατες που μισουν τους σκυλους
Ρεσιτάλ μαλακίας από ιδιοκτήτη και οδηγό ΚΤΕΛ.
Το αφήνω στην κρίση σας.
Σώστε τα ζώα από τα κτήνη!
Μαλακας. Τι εφερε την αστυνομια?
Ανετα του εσκαγα πετρα στο κεφαλι. ΑΝΕΤΑ.