Επισκέπτης
σου ειπα με τι τραβαγε μαλακια ο λαλακης στην σκοπια???Α και για να μην ξεχαστω πλε... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υ.Γ ο μπακαλης μου εβαλε χερι γιατι γραφω εκτος ΨΠΣ γαμω τα καγκουρα μου..
σου ειπα με τι τραβαγε μαλακια ο λαλακης στην σκοπια???Α και για να μην ξεχαστω πλε... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σου ειπα με τι τραβαγε μαλακια ο λαλακης στην σκοπια???
πες μου καβλααααααα
http://www.mycomics.gr/sales/TN_Protos%2032.JPG[/img[/URL]]![]()
Υ.Γ ο μπακαλης μου εβαλε χερι γιατι γραφω εκτος ΨΠΣ γαμω τα καγκουρα μου..
[/quote]
Μη μου τη ματιασετε
Ειναι πολυ φιλικη με τους φιλους. Δεν γαυγιζει ασκοπα και φυσικα αγρυπνος φυλακας.
4 μου εκανε. Τα 3 τα πουλησα ηδη. Το 4ο σκεφτομε να το κρατησω, αλλα οπως εγραψες και συ πολλα τα εξοδα ρε φιλε. Εχω κι αλλο ενα, ημιαιμο αρσενικο, και 4 γατες. Απο αυριο φωτογραφιες απο κατσικακια και κοτουλες.
Ευχαριστω γαι τις ευχες.
κουκλα ειναι να σου ζησει ;)
αν και η δικια μου με την καταμαυρη μουσουδα ειναι πιο ωραια ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
γενικα τα μποξερ δεν γαυγιζουν ειναι ιδανικη ρατσα για οσους εχουν προβλημα με τους γειτονες ;)
κρατησε το
απλα με 2 μποξερ θα γινετε ψιλοχαμος οταν παιζουν και θα βγαζουν την ενεργια τους η οποια ειναι ατελιωτη
ειχα πριν χρονια 2 τιγρε θυλικες και εμενα και σε διαμερισμα τοτε και μονο που δεν το γκρεμισανε το σπιτι
απο εξοδα αστα να πανε 3 δικα μου εχω τωρα (το 1 μποξερ) και ταιζω 17 αδεσποτα στην αθηνα και αλλα 9 στο εξοχικο πιο συχνα παω στα petshop για ξηρα και κονσερβες παρα για μενα στο supermarket
αλλα τι να κανεις ψιχουλες ειναι ;)
Λάκη εσένα ούτε σκυλι δεν σου κάθεται χωρίς λεφτά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οπότε μιλάμε για ασβό ... για να πιάνει τα κυβικά σου.
![]()
παρε ενα ποντικι τοτε...Κριμα ρε πουτι μου που δεν μπορω και εγω να παρω σκυλο :'( :'( εχω 4 γατες που μισουν τους σκυλους![]()
Κριμα ρε πουτι μου που δεν μπορω και εγω να παρω σκυλο :'( :'( εχω 4 γατες που μισουν τους σκυλους![]()
Ρεσιτάλ μαλακίας από ιδιοκτήτη και οδηγό ΚΤΕΛ.
Το αφήνω στην κρίση σας.
Σώστε τα ζώα από τα κτήνη!
Μαλακας. Τι εφερε την αστυνομια?
Ανετα του εσκαγα πετρα στο κεφαλι. ΑΝΕΤΑ.