Νέα

Σκοτώσανε τη σκύλα μου με φόλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 923
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Α και για να μην ξεχαστω πλε... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σου ειπα με τι τραβαγε μαλακια ο λαλακης στην σκοπια???

TN_Protos%2008.JPG
http://www.mycomics.gr/sales/TN_Protos%2032.JPG[/img[/URL]]
Υ.Γ ο μπακαλης μου εβαλε χερι γιατι γραφω εκτος ΨΠΣ γαμω τα καγκουρα μου..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
σου ειπα με τι τραβαγε μαλακια ο λαλακης στην σκοπια???

πες μου καβλααααααα

TN_Protos%2008.JPG
http://www.mycomics.gr/sales/TN_Protos%2032.JPG[/img[/URL]]
Υ.Γ ο μπακαλης μου εβαλε χερι γιατι γραφω εκτος ΨΠΣ γαμω τα καγκουρα μου..
[/quote]

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μη μου τη ματιασετε

κουκλα ειναι να σου ζησει ;)
αν και η δικια μου με την καταμαυρη μουσουδα ειναι πιο ωραια ;) :cheesy:

Ειναι πολυ φιλικη με τους φιλους. Δεν γαυγιζει ασκοπα και φυσικα αγρυπνος φυλακας.

γενικα τα μποξερ δεν γαυγιζουν ειναι ιδανικη ρατσα για οσους εχουν προβλημα με τους γειτονες ;)

4 μου εκανε. Τα 3 τα πουλησα ηδη. Το 4ο σκεφτομε να το κρατησω, αλλα οπως εγραψες και συ πολλα τα εξοδα ρε φιλε. Εχω κι αλλο ενα, ημιαιμο αρσενικο, και 4 γατες. Απο αυριο φωτογραφιες απο κατσικακια και κοτουλες.
Ευχαριστω γαι τις ευχες.

κρατησε το
απλα με 2 μποξερ θα γινετε ψιλοχαμος οταν παιζουν και θα βγαζουν την ενεργια τους η οποια ειναι ατελιωτη :2funny:
ειχα πριν  χρονια 2 τιγρε θυλικες και εμενα και σε διαμερισμα τοτε και μονο που δεν το γκρεμισανε το σπιτι :2funny:
απο εξοδα αστα να πανε 3 δικα μου εχω τωρα (το 1 μποξερ) και ταιζω 17 αδεσποτα στην αθηνα και αλλα 9 στο εξοχικο πιο συχνα παω στα petshop για ξηρα και κονσερβες παρα για μενα στο supermarket :cheesy:
αλλα τι να κανεις ψιχουλες ειναι ;)

Επισκέπτης
κουκλα ειναι να σου ζησει ;)
αν και η δικια μου με την καταμαυρη μουσουδα ειναι πιο ωραια ;) :cheesy:

γενικα τα μποξερ δεν γαυγιζουν ειναι ιδανικη ρατσα για οσους εχουν προβλημα με τους γειτονες ;)

κρατησε το
απλα με 2 μποξερ θα γινετε ψιλοχαμος οταν παιζουν και θα βγαζουν την ενεργια τους η οποια ειναι ατελιωτη :2funny:
ειχα πριν  χρονια 2 τιγρε θυλικες και εμενα και σε διαμερισμα τοτε και μονο που δεν το γκρεμισανε το σπιτι :2funny:
απο εξοδα αστα να πανε 3 δικα μου εχω τωρα (το 1 μποξερ) και ταιζω 17 αδεσποτα στην αθηνα και αλλα 9 στο εξοχικο πιο συχνα παω στα petshop για ξηρα και κονσερβες παρα για μενα στο supermarket :cheesy:
αλλα τι να κανεις ψιχουλες ειναι ;)

Κουκλα ειναι και η δικια σου. Να ειναι παντα καλα και να τη χαιρεσε.  Με τα boxer ασχολουμε απο παιδι. Το πρωτο το αγορασα απο pet shop της Αθηνας οταν ημουν 16-17 χρονων. Εκανα ολοκληρο ταξιδι για να το αγορασω. Αυτη ειναι το 3ο που παιρνω. Θα ηθελα να το κρατησω το μικρο, αλλα μαλλον θα το χαρισω αν δεν βρω να το πουλησω. Δυστηχως τα οικονομικα μου απαιτουν πολλες περικοπες. Το καλο παντως με τα δικα μου ειναι οτι τα εχουμε μαθει να τρωνε τα παντα. Ακομα και φασολια. Παντως καποια στιγμη θα ηθελα να παρω κι ενα bulldog αλλα ειναι ακριβα. Οτνα τα οικονομικα μου καλυτερευσουν ισως παρω. Το εχω χρονια ψωνιο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κριμα ρε πουτι μου που δεν μπορω και εγω να παρω σκυλο  :'( :'(  εχω 4 γατες που μισουν τους σκυλους  :2funny:

OP
OP
Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.785
Πόντοι
3.715
εγώ είχα τη σκύλα που ήταν 2 ετών. Έφερα ένα αδέσποτο γατί που το είχαν παρατήσει Νοέμβρη στο δρόμο με ένα πιάτο νερό δίπλα της όταν κοιμόταν. Σημαντικό να το βρει ξυπνώντας από μωρουδίστικη μυρωδιά.
Το έπλυνε, το κανάκεψε από την πρώτη στιγμή και μέχρι να μου τη σκοτώσουν παίζανε απίστευτα,,,έπεφτε και καμμιά ψιλή έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, αλλά ποτέ τίποτα άγριο.
Ο γάτος ως αιλουροειδές της την έστηνε στα πιο απίθανα σημεία μέσα στο σπίτι και ήταν πάντα στο hit & run, κομμάντο γιατί μετά αν καθυστερούσε τον έπιανε και τον πήδαγε (κίνηση υπεροχής) κανονικά...φορμάρισμα λέμε.
Τρελό γιέλιο που λείπει.

OP
OP
Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.785
Πόντοι
3.715
...κι από κοντά να τα έχεις για αποφυγή ατυχήματος.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαρακι αυτο μην σε παιρνει απο κατω ..Οι γατες σου για να συνηθισουν το νεο σκυλι που θα φερεις θα κανουν καμια βδομαδα.Αλλα να σαι απο κοντα γιατι το κουταβι θελοντας να παιξει μπορει να παει κοντα στην γατα και να του βγαλει κανα ματι.Γι' αυτο αστους 5 με 6 μερες να συνηθισει ο ενας τον αλλον και μην σε ανχωνει τιποτα.Για να καταλαβεις εγω πηρα το κουταβι μου 2 μηνων και ειχα 6 γατες , στην αρχη ηταν αγριεμενα τα πραγματα τωρα ολα μελι γαλα , φιλαρακια εγιναν.

OP
OP
Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.785
Πόντοι
3.715
είναι μέχρι να συνηθίσουν τις μυρωδιές, μετά γίνονται απίστευτα φιλαράκια.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε παιδια δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, οι γατες μου δεν ειναι μικρες ειναι απο 6 χρονων μεχρι 13, εχουν γινει περιεργες κτλ δεν ειναι ευκολο τωρα στα γεραματα να συνηθισουν κατι τοσο μεγαλο. Να φανταστειτε ο γατος μου, ο  μεγαλος επιτιθεται σε σκυλια [ακομα και μεγαλα σε μεγεθος] και χωρις καν να κινδυνευει! Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω να γυρισω καποια μερα σπιτι μου και να βρω τις γατες η τον σκυλο ασχημα χτυπημενο

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Ρεσιτάλ μαλακίας από ιδιοκτήτη και οδηγό ΚΤΕΛ.

Το αφήνω στην κρίση σας.

Σώστε τα ζώα από τα κτήνη!

ρεσιταλ μαλακιας (περαν του οδηγου) από ιδιοκτήτη σκύλου...

δηλαδη αυτος ο μαλακας δε μπορουσε να ενημερωθει με ενα τηλεφωνο τί γίνεται στη περιπτωση που θέλει να πάρει σκύλο?

και βαζεις το σκύλο που αγαπας στις αποσκευες του ΚΤΕΛ? μα είναι δυνατόν?

OP
OP
Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.785
Πόντοι
3.715
[size=10pt]Από zougla:ο φονιάς των ζώων ονομάζεται Σάββας Βαρελίδης[/size]

Του δηλητηρίαζε τα ζώα από το 2007!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, 16:11

Ο κ. Μπατζιάν Ραχήμ, κάτοικος Ξάνθης από το 2007, είχε ειδοποιήσει τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Ξάνθης «ΣΩ.ΖΩ.» ότι του δηλητηρίασαν τρία σκυλιά, τα οποία είχε σε ιδιωτικό χώρο. Τότε τον είχαν συμβουλέψει να πάει στην αστυνομία και να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου, το οποίο και έκανε.

Το 2008 του δηλητηρίασαν ακόμη δύο σκυλιά και το 2010 άλλα δύο. Όπως τον συμβούλεψαν χωρίς αποδείξεις κανείς δεν μπορούσε να τον βοηθήσει ουσιαστικά. Στις αρχές του 2011 άλλα δύο σκυλιά τα βρήκε νεκρά από φόλα. Τότε ανέλαβε μόνος του να δράσει.

Υποψιαζόταν από καιρό έναν γείτονά του που επισκέπτεται την Ξάνθη δύο φορές τον χρόνο. Έτσι, όταν είδε ότι έφτασε στην περιοχή, του έστησε καραούλι και πολλά βράδια και τον περίμενε. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, τον είδε που μπήκε στον χώρο όπου είχε τα σκυλιά και τον έπιασε επί το έργον! Κάλεσε την Αστυνομία και αφού του κατασχέσανε τις φόλες που είχε πάνω του, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον οδήγησαν στο κρατητήριο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας!

Την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος του Φιλοζωικού Σωματείου Ξάνθης «ΣΩ.ΖΩ.» και όλοι εκεί περιμένουν πλέον με αγωνία την εξέλιξη. Όπως έγινε γνωστό, ο φονιάς των ζώων ονομάζεται Σάββας Βαρελίδης. Δικαίως οι φιλόζωοι της περιοχής, μεταξύ αστείου και σοβαρού, τονίζουν ότι η καλύτερη τιμωρία για κείνον είναι να δοκιμάσει έστω και λίγη από τη φόλα, που ετοίμασε και αυτή τη φορά για τα επόμενα θύματα του… Άδικο έχουν;

--------------εκτελέστε τον---------------

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μαλακας. Τι εφερε την αστυνομια?

Ανετα του εσκαγα πετρα στο κεφαλι. ΑΝΕΤΑ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αντε να δουμε ποσο θα φαει..

Stories