Νέα

Σκοτωσανε ελληνοαυστραλο στη Βουλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Kαλό κολοπαίδι ο μακαρίτης.... >:cheesy: :priest:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
:thumbsup: :thumbsup:

δεν απαντησα στο καταθληπτικος και μισογυνης, που δεν ξερω που κολλαει στην υποθεση του drug dealer και της βιζιτας του ... :think:

το μισογυνηδες ηταν γενικο σχολιο οχι προσωπικο και το «καταθλιπτικοι» αφορα τους αφορισμους σε οτιδηποτε εχει «λαμψη» αλλα που αν μας «κατσει»τοτε ως δια μαγειας καθαγιαζεται...
Παρεπιπτοντως δεν ειναι εδω κανενα φορουμ θινκ τανκ ή εσωτερικισμου τυπου Μαχαρισι Γιογκι ...
Πορνες, ευκολο χρημα και προσκερη σαρκικη απολαυση προαγουμε... νομιζω δηλαδη, τί οχι?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
Εγώ προσωπικά τρελαίνομαι για βαθιά... ΑΝΑΛυση...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Εγώ προσωπικά τρελαίνομαι για βαθιά... ΑΝΑΛυση...

μα για αυτο και εγω προσπαθω να το αναλ-υσω αλλα πως να το πω πιο ευγενικα ρε παιδια. Χωρις μαυρο χρημα ( μαυρο , κατραμι, αφορολογητο) δεν κινειται η οικονομια και δεν αναπτυσεται το μοριο...
Μην διορθωσει κανεις το οικονομια με το παρα- γιατι στην ελλαδα μονο αυτου του ειδους οικονομια ειχαμε, εχουμε και  θα εχουμε μολις φυγουν οι κομμουνιστες που κυβερνουν

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
το μισογυνηδες ηταν γενικο σχολιο οχι προσωπικο και το «καταθλιπτικοι» αφορα τους αφορισμους σε οτιδηποτε εχει «λαμψη» αλλα που αν μας «κατσει»τοτε ως δια μαγειας καθαγιαζεται...
Παρεπιπτοντως δεν ειναι εδω κανενα φορουμ θινκ τανκ ή εσωτερικισμου τυπου Μαχαρισι Γιογκι ...
Πορνες, ευκολο χρημα και προσκερη σαρκικη απολαυση προαγουμε... νομιζω δηλαδη, τί οχι?

ρε νιτρο μήπως τα ισοπεδώνεις όλα; από που και ως που εγώ και εσύ προαγωγοί; Σαρκική απόλαυση αγοράζουμε ναι, αλλά να προάγουμε, δεν νομίζω. Απλά ίσως συναινούμε σιωπηρά.

Όσο για την λάμψη, ο άνθρωπος με ντρόγκες δεν έκανε τα λεφτά; Ισχύει ή δεν ισχύει; Αν ισχύει, τότε τι σχέση έχει ότι κυκλοφορούσε με βέσπα και φορούσε φόρμες και ήταν ευγενικός. Όλοι οι σπουδαίοι μαφιόζοι είναι φινετσάτοι και ευγενικοί.

Τώρα βέβαια σε αυτά που γράφεις υπάρχει ένα πικρό κατακάθι αλήθειας. Ο ηθικός ψόγος κρύβει και έναν υφέρπων φθόνο...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ρε νιτρο μήπως τα ισοπεδώνεις όλα; από που και ως που εγώ και εσύ προαγωγοί; Σαρκική απόλαυση αγοράζουμε ναι, αλλά να προάγουμε, δεν νομίζω. Απλά ίσως συναινούμε σιωπηρά.

Όσο για την λάμψη, ο άνθρωπος με ντρόγκες δεν έκανε τα λεφτά; Ισχύει ή δεν ισχύει; Αν ισχύει, τότε τι σχέση έχει ότι κυκλοφορούσε με βέσπα και φορούσε φόρμες και ήταν ευγενικός. Όλοι οι σπουδαίοι μαφιόζοι είναι φινετσάτοι και ευγενικοί.

Τώρα βέβαια σε αυτά που γράφεις υπάρχει ένα πικρό κατακάθι αλήθειας. Ο ηθικός ψόγος κρύβει και έναν υφέρπων φθόνο...

προαγαγουμε ρε ηθελα να πω ...δεν εχει την εννοια του προαγωγου αλλα το πως βαζουμε προτεραιοτητες... αν ειναι το πρωτο ζητουμενο η ηθικη ας το κλεισουμε το μαγαζι να παμε να βρουμε τον αλλον στο νησι να αραξουμε στην χασιεντα να πινουμε τεκιλες

ΥΓ εγω φιλε δεν ειμαι απο αυτους που οταν δω το μελι δεν θα βαλω δαχτυλο να γλυψω, αλλα αναρωτιεμαι ολοι οι υπολοιποι δεν?

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Στο ΥΓ σου απάντησα ήδη με την τελευταία πρόταση.

Τις περισσότερες φορές κατακρίνουμε αυτόν που έβαλε το δάχτυλο στο μέλι, όχι εμφορούμενοι από ηθικά αντανακλαστικά, αλλά κυρίως γιατί εμείς δεν μπορούμε ή δεν έχουμε τα κότσια να το κάνουμε...

Υπάρχει βέβαια ένα αλλά...

Υπάρχουν διάφορα είδη πλουτισμού. Θα έλεγα το πιο "αθώο" είναι η μίζα. Μετά η μαύρη επιχειρηματικότητα με την έννοια της φοροδιαφυγής και/ή φοροαποφυγής συνεπικουρούμενη με πολιτική διαπλοκή. Μια άλλη μορφή επιχειρηματικότητας που άνθισε στην Ελλάδα είναι η κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα. Την εποχή της γερμανικής κατοχής υπήρξαν δύο άλλες μορφές κερδοφόρας επιχειρηματικότητας, η μαυραγορίτικη και η δοσιλογική επιχειρηματικότητα.

Υπάρχει και μια εντελώς σπάνια μορφή επιχειρηματικότητας στηριζόμενη στην τεχνολογική καινοτομία και είναι απολύτως αξιόμαχη, αξιοπρεπής και αυτοχρηματοδοτούμενη.

Τέλος υπάρχει και η σούπερ επικερδής επιχειρηματικότητα που αφορά το λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών και αγοραίου σεξ.

ΥΓ:Βάζεις στο ίδιο τσουβάλι κάθε μορφή επιχειρηματικότητας; Εγώ πάντως όχι...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Στο ΥΓ σου απάντησα ήδη με την τελευταία πρόταση.

Τις περισσότερες φορές κατακρίνουμε αυτόν που έβαλε το δάχτυλο στο μέλι, όχι εμφορούμενοι από ηθικά αντανακλαστικά, αλλά κυρίως γιατί εμείς δεν μπορούμε ή δεν έχουμε τα κότσια να το κάνουμε...

Υπάρχει βέβαια ένα αλλά...

Υπάρχουν διάφορα είδη πλουτισμού. Θα έλεγα το πιο "αθώο" είναι η μίζα. Μετά η μαύρη επιχειρηματικότητα με την έννοια της φοροδιαφυγής και/ή φοροαποφυγής συνεπικουρούμενη με πολιτική διαπλοκή. Μια άλλη μορφή επιχειρηματικότητας που άνθισε στην Ελλάδα είναι η κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα. Την εποχή της γερμανικής κατοχής υπήρξαν δύο άλλες μορφές κερδοφόρας επιχειρηματικότητας, η μαυραγορίτικη και η δοσιλογική επιχειρηματικότητα.

Υπάρχει και μια εντελώς σπάνια μορφή επιχειρηματικότητας στηριζόμενη στην τεχνολογική καινοτομία και είναι απολύτως αξιόμαχη, αξιοπρεπής και αυτοχρηματοδοτούμενη.

Τέλος υπάρχει και η σούπερ επικερδής επιχειρηματικότητα που αφορά το λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών και αγοραίου σεξ.

ΥΓ:Βάζεις στο ίδιο τσουβάλι κάθε μορφή επιχειρηματικότητας; Εγώ πάντως όχι...

μπορει να ξερεις οτι ανηκω σε αυτους που ματωσα για να φτιαξω μια κατασταση μετα απο 25 χρονια δουλειας οχι μαλακιες, σε οτι μεγαλη πολυεθνικη περασε απο το μπουρδελο η ελλας...
τα υπολοιπα ειναι ιστορια ...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Από το ξεκαθάρισμα λογαριασμών,περάσαμε στην επιχειρηματικότητα...ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δεν βλεπω καποιον να στεναχωριεται

μηπως η καλύτερη λύση για ολους αυτους θα ηταν να τους σκοτωναμε στον δρομο?

thivaios pit

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2015
Like
187
Πόντοι
1
όποιος ζει με το σπαθί, από το σπαθί πεθαίνει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
...πειτε με αιρετικό, αλλα εγω ενιωσα μια ικανοποιηση, γιατι εβλεπα την πορνη που μεγαλοπιαστηκε και επιδεικνυοτανε με τα λεφτά των ναρκωτικων της μασττρωπιας και της νταβατζιας
Προφανως ειναι απο τις περιπτωσεις που ολοι οταν το μαθουν θα κουνησουν το κεφαλι και θα σκεφθουν "επρεπε να το περιμενεις".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom