John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
Kαλό κολοπαίδι ο μακαρίτης.... >
γεια σου τρυφερουδι...τι είναι αυτό το...τζημερος???Ας ψηφιζαν Τζημερο
Οι μισθοί στην Ελλάδα ειναι πετσοκομμενοι απο τις κρατησεις και τους φορους
δεν απαντησα στο καταθληπτικος και μισογυνης, που δεν ξερω που κολλαει στην υποθεση του drug dealer και της βιζιτας του ...
Εγώ προσωπικά τρελαίνομαι για βαθιά... ΑΝΑΛυση...
το μισογυνηδες ηταν γενικο σχολιο οχι προσωπικο και το «καταθλιπτικοι» αφορα τους αφορισμους σε οτιδηποτε εχει «λαμψη» αλλα που αν μας «κατσει»τοτε ως δια μαγειας καθαγιαζεται...
Παρεπιπτοντως δεν ειναι εδω κανενα φορουμ θινκ τανκ ή εσωτερικισμου τυπου Μαχαρισι Γιογκι ...
Πορνες, ευκολο χρημα και προσκερη σαρκικη απολαυση προαγουμε... νομιζω δηλαδη, τί οχι?
ρε νιτρο μήπως τα ισοπεδώνεις όλα; από που και ως που εγώ και εσύ προαγωγοί; Σαρκική απόλαυση αγοράζουμε ναι, αλλά να προάγουμε, δεν νομίζω. Απλά ίσως συναινούμε σιωπηρά.
Όσο για την λάμψη, ο άνθρωπος με ντρόγκες δεν έκανε τα λεφτά; Ισχύει ή δεν ισχύει; Αν ισχύει, τότε τι σχέση έχει ότι κυκλοφορούσε με βέσπα και φορούσε φόρμες και ήταν ευγενικός. Όλοι οι σπουδαίοι μαφιόζοι είναι φινετσάτοι και ευγενικοί.
Τώρα βέβαια σε αυτά που γράφεις υπάρχει ένα πικρό κατακάθι αλήθειας. Ο ηθικός ψόγος κρύβει και έναν υφέρπων φθόνο...
Στο ΥΓ σου απάντησα ήδη με την τελευταία πρόταση.
Τις περισσότερες φορές κατακρίνουμε αυτόν που έβαλε το δάχτυλο στο μέλι, όχι εμφορούμενοι από ηθικά αντανακλαστικά, αλλά κυρίως γιατί εμείς δεν μπορούμε ή δεν έχουμε τα κότσια να το κάνουμε...
Υπάρχει βέβαια ένα αλλά...
Υπάρχουν διάφορα είδη πλουτισμού. Θα έλεγα το πιο "αθώο" είναι η μίζα. Μετά η μαύρη επιχειρηματικότητα με την έννοια της φοροδιαφυγής και/ή φοροαποφυγής συνεπικουρούμενη με πολιτική διαπλοκή. Μια άλλη μορφή επιχειρηματικότητας που άνθισε στην Ελλάδα είναι η κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα. Την εποχή της γερμανικής κατοχής υπήρξαν δύο άλλες μορφές κερδοφόρας επιχειρηματικότητας, η μαυραγορίτικη και η δοσιλογική επιχειρηματικότητα.
Υπάρχει και μια εντελώς σπάνια μορφή επιχειρηματικότητας στηριζόμενη στην τεχνολογική καινοτομία και είναι απολύτως αξιόμαχη, αξιοπρεπής και αυτοχρηματοδοτούμενη.
Τέλος υπάρχει και η σούπερ επικερδής επιχειρηματικότητα που αφορά το λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών και αγοραίου σεξ.
ΥΓ:Βάζεις στο ίδιο τσουβάλι κάθε μορφή επιχειρηματικότητας; Εγώ πάντως όχι...
Προφανως ειναι απο τις περιπτωσεις που ολοι οταν το μαθουν θα κουνησουν το κεφαλι και θα σκεφθουν "επρεπε να το περιμενεις"....πειτε με αιρετικό, αλλα εγω ενιωσα μια ικανοποιηση, γιατι εβλεπα την πορνη που μεγαλοπιαστηκε και επιδεικνυοτανε με τα λεφτά των ναρκωτικων της μασττρωπιας και της νταβατζιας
ο Φαντι Ιμπραχιμ σαν να φαινεται οτι το γυαλιζει το πομολο φρυδακι > γαϊτανατο < τατουαζατο
τρυφερούδι μου....δεν βλεπω καποιον να στεναχωριεται
μηπως η καλύτερη λύση για ολους αυτους θα ηταν να τους σκοτωναμε στον δρομο?
Ρε τύπε στα δεκα ποσταρισματα σου, τα εννεα ειναι μαλακιες, τι θα γινει?τρυφερούδι μου....
Καλησπέρα...είμαι ο....Ρε τύπε στα δεκα ποσταρισματα σου, τα εννεα ειναι μαλακιες, τι θα γινει?
Φιλοδοξεις να το κανεις δεκα στα δεκα?Καλησπέρα...είμαι ο....
και πάλι καλησπέρα...είμαι ο...Φιλοδοξεις να το κανεις δεκα στα δεκα?
την εκανε ο σκουρος του για γερμανια και εχει σαλταρει και μας εχει σκοτισει τα @@Ρε τύπε στα δεκα ποσταρισματα σου, τα εννεα ειναι μαλακιες, τι θα γινει?