που το ειδε το ανθρωποκυνηγητο ο roben των Cayenne ?
ο shooter τελειως σταρχιδια του πυροβολησε μπροστα στη καμερα
ο σουτερ ειναι τωρα ηδη στο βλαδιβοστοκ και εχει σκοπο να μεταβει στο νοβοσιμπιρσκ να δει την φιλεναδιτσα του.
που το ειδε το ανθρωποκυνηγητο ο roben των Cayenne ?
ο shooter τελειως σταρχιδια του πυροβολησε μπροστα στη καμερα
Η μανα τουςΧηρα με δυο ορφανα πλεον η μοντέλα ...
Που ειναι το κρατος που ειναι η πολιτεια ???
Ποιος θα μεγαλωσει τα δυο ανηλικα ?
Εν τω μεταξυ εχουμε εξαχρειωθει τελειως. Δεν ξερω δικαια ή αδικα, αλλά ειναι γεγονος. Πυροβολανε τον τύπο και ολο το ιντερνετ ξεσηκωνεται "σιγα μην λυπηθουμε τον πρεζεμπορα" "καλα να παθει το λαμογιο" "πού εβρισκε τα λεφτα και ζουσε οπως ζουσε" "σιγα μην λυπηθουμε τον γκανγκστερ". Μενει χήρα η μοντέλα με δυο παιδια και ολοι της λενε "δεν ηξερες που εμπλεκες" "καλα να παθεις πουτανα που πηρες τον πρεζεμπορα" "οταν ετρωγες τα λεφτα καλα ητανε".
Μια κουβεντα συμπαραστασης δεν εχω διαβασει. Εχει αγριεψει ο κοσμος πολυ.
Αυτά να τα πεις στους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους, ή ζουν τον καθημερινό εφιάλτη στο σπίτι τους εξαιτίας της πρέζας, και έχουν ξεπουληθεί..Εν τω μεταξυ εχουμε εξαχρειωθει τελειως. Δεν ξερω δικαια ή αδικα, αλλά ειναι γεγονος. Πυροβολανε τον τύπο και ολο το ιντερνετ ξεσηκωνεται "σιγα μην λυπηθουμε τον πρεζεμπορα" "καλα να παθει το λαμογιο" "πού εβρισκε τα λεφτα και ζουσε οπως ζουσε" "σιγα μην λυπηθουμε τον γκανγκστερ". Μενει χήρα η μοντέλα με δυο παιδια και ολοι της λενε "δεν ηξερες που εμπλεκες" "καλα να παθεις πουτανα που πηρες τον πρεζεμπορα" "οταν ετρωγες τα λεφτα καλα ητανε".
Θα ελεγα να χαλαρωσεις λιγο, εξ αρχης δεν λεω οτι γινεται καλώς ή κακώς, ως γεγονός το επισημαινω.Αυτά να τα πεις στους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους, ή ζουν τον καθημερινό εφιάλτη στο σπίτι τους εξαιτίας της πρέζας, και έχουν ξεπουληθεί..
Αυτοπροσδιορίζεσαι και δικηγόρος τρομάρα σου.
χαλαρός είμαι, εσύ βρίσκεσαι σε σύγχυση απο ότι φαίνεταιΘα ελεγα να χαλαρωσεις λιγο, εξ αρχης δεν λεω οτι γινεται καλώς ή κακώς, ως γεγονός το επισημαινω.
Για ποιον λογο ακριβως τωρα ποσταρισες, δεν αντιλαμβανομαι. Αλλά σε εχω παρατηρησει και παραπανω, να εισαι εριστικος γενικως. Συνεπως μαζι σου δεν εχω καμια περαιτερω συζητηση.
καλως σκοτωσανε τον πρεζεμποραΑυτά να τα πεις στους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους, ή ζουν τον καθημερινό εφιάλτη στο σπίτι τους εξαιτίας της πρέζας, και έχουν ξεπουληθεί..
Εν τω μεταξυ εχουμε εξαχρειωθει τελειως. Δεν ξερω δικαια ή αδικα, αλλά ειναι γεγονος. Πυροβολανε τον τύπο και ολο το ιντερνετ ξεσηκωνεται "σιγα μην λυπηθουμε τον πρεζεμπορα" "καλα να παθει το λαμογιο" "πού εβρισκε τα λεφτα και ζουσε οπως ζουσε" "σιγα μην λυπηθουμε τον γκανγκστερ". Μενει χήρα η μοντέλα με δυο παιδια και ολοι της λενε "δεν ηξερες που εμπλεκες" "καλα να παθεις πουτανα που πηρες τον πρεζεμπορα" "οταν ετρωγες τα λεφτα καλα ητανε".
Εμενα τύπε κατα βαθος με τρομαζει να βλεπω ανθρωπους να χαιρονται με τον θανατο και την δυστυχια οποιουδηποτε. Ο,τι κι αν εχει κανει. Κι εγω μπορω να κατανοησω οτι καποιοι "πανε γυρευοντας" αλλά δεν θα στησω και χορο μπροστα απο το πτωμα τους ως κανιβαλος. Κατα βαθος πιστευω οτι η εννομη ταξη εχει αλλους τροπους να λυνει τετοια ζητηματα. Ή τουλαχιστον θα ΕΠΡΕΠΕ να εχει.παντα ετσι ηταν
απλα τωρα με την κριση,εχουν βγει πολλα κομπλεξ ,αρνητικα,και κακιες των ελληνων στην επιφανεια
Ωραία να λέμε και ένα μπράβο σε σε όσους εμπλέκονται σε σοβαρές παρανομίες να τους στήνουμε και απο ενα άγαλμα, για το έργο τους.
Είναι τυχεροί όλοι αυτοί οι εγκληματίες που αλωνίζουν στο όνομα της δημοκρατίας, γιατί δεν υπάρχει πραγματική τιμωρία, όπως πχ. η θανατική ποινή, για να σφίξουν οι κ@λοι.
Αυτά να τα πεις στους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους, ή ζουν τον καθημερινό εφιάλτη στο σπίτι τους εξαιτίας της πρέζας, και έχουν ξεπουληθεί..
και εμένα με τρομάζει να πουλάνε πρέζα εξω απο τα σχολεία σε ανήλικα παιδιάΕμενα κατα βαθος με τρομαζει
αα τους κακους πρεζεμπορες
α τα κακα παιδια ( που οντως ειναι)
τα πρεζονια,αθωα παιδια ε? καμια ευθυνη των πραξεων τους
μικρα παιδακια που τα παρασυρανε
και δεν ξερουν τι κανουν
τα πρεζονια ειναι σιγουρα μαλακες αλλα οι πρεζεμποροι ειναι πολυ χειροτεροι.
γιατί είδες να πανηγυρίζω; αλλά ούτε που θα λυπηθώ κιόλαςρε συ
δεν ειπε κανεις τιποτα τετοιο
απλα λεμε να μην πανυγηριζουμε με τον θανατο καποιου,και μην βγαζουμε οτι κακια εχουμε,κομπλεξ στην επιφανεια
παει ,πεθανε,τελειωσε
δεν ξαναγυρναει
τι νοημα εχει?
λοιπον οταν νιωθω εγω ο ιδιος κανιβαλισμενος απο ενα συστημα που πνιγει τον τιμιο εργαζομενο,