Νέα

Σκοτωσανε ελληνοαυστραλο στη Βουλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
που το ειδε το ανθρωποκυνηγητο ο roben των Cayenne ?  :jerking:

ο shooter τελειως σταρχιδια του πυροβολησε μπροστα στη καμερα  :uzi:

ο σουτερ ειναι τωρα ηδη στο βλαδιβοστοκ και εχει σκοπο να μεταβει στο νοβοσιμπιρσκ να δει την φιλεναδιτσα του.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Καλά ρε .
Η μοντέλα έπεσε απ τα σύννεφα?
Δεν είχε καταλάβει τι λέρα ήταν?
Τα ελληνικά πρότυπα, πουτάνα και λαμόγιο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.767
Πόντοι
41.129
Χηρα με δυο ορφανα πλεον η μοντέλα ...

Που ειναι το κρατος που ειναι η πολιτεια ???

Ποιος θα μεγαλωσει τα δυο ανηλικα ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ εχουμε εξαχρειωθει τελειως. Δεν ξερω δικαια ή αδικα, αλλά ειναι γεγονος. Πυροβολανε τον τύπο και ολο το ιντερνετ ξεσηκωνεται "σιγα μην λυπηθουμε τον πρεζεμπορα" "καλα να παθει το λαμογιο" "πού εβρισκε τα λεφτα και ζουσε οπως ζουσε" "σιγα μην λυπηθουμε τον γκανγκστερ". Μενει χήρα η μοντέλα με δυο παιδια και ολοι της λενε "δεν ηξερες που εμπλεκες" "καλα να παθεις πουτανα που πηρες τον πρεζεμπορα" "οταν ετρωγες τα λεφτα καλα ητανε".
Μια κουβεντα συμπαραστασης δεν εχω διαβασει. Εχει αγριεψει ο κοσμος πολυ.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.767
Πόντοι
41.129
Εν τω μεταξυ εχουμε εξαχρειωθει τελειως. Δεν ξερω δικαια ή αδικα, αλλά ειναι γεγονος. Πυροβολανε τον τύπο και ολο το ιντερνετ ξεσηκωνεται "σιγα μην λυπηθουμε τον πρεζεμπορα" "καλα να παθει το λαμογιο" "πού εβρισκε τα λεφτα και ζουσε οπως ζουσε" "σιγα μην λυπηθουμε τον γκανγκστερ". Μενει χήρα η μοντέλα με δυο παιδια και ολοι της λενε "δεν ηξερες που εμπλεκες" "καλα να παθεις πουτανα που πηρες τον πρεζεμπορα" "οταν ετρωγες τα λεφτα καλα ητανε".

ειδες τυπε ? μονο εγω εδειξα ευαισθησια για το θεμα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αυτά να τα πεις στους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους, ή ζουν τον καθημερινό εφιάλτη στο σπίτι τους εξαιτίας της πρέζας, και έχουν ξεπουληθεί..
Αυτοπροσδιορίζεσαι και δικηγόρος τρομάρα σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτά να τα πεις στους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους, ή ζουν τον καθημερινό εφιάλτη στο σπίτι τους εξαιτίας της πρέζας, και έχουν ξεπουληθεί..
Θα ελεγα να χαλαρωσεις λιγο, εξ αρχης δεν λεω οτι γινεται καλώς ή κακώς, ως γεγονός το επισημαινω.

Για ποιον λογο ακριβως τωρα ποσταρισες, δεν αντιλαμβανομαι. Αλλά σε εχω παρατηρησει και παραπανω, να εισαι εριστικος γενικως. Συνεπως μαζι σου δεν εχω καμια περαιτερω συζητηση.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Θα ελεγα να χαλαρωσεις λιγο, εξ αρχης δεν λεω οτι γινεται καλώς ή κακώς, ως γεγονός το επισημαινω.

Για ποιον λογο ακριβως τωρα ποσταρισες, δεν αντιλαμβανομαι. Αλλά σε εχω παρατηρησει και παραπανω, να εισαι εριστικος γενικως. Συνεπως μαζι σου δεν εχω καμια περαιτερω συζητηση.
χαλαρός είμαι, εσύ βρίσκεσαι σε σύγχυση απο ότι φαίνεται

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καλως σκοτωσανε τον πρεζεμπορα
τωρα πρεπει οι συγγενεις του πρεζεμπορα να σκοτωσουνε τους δολοφονους
μετα οι γειτονες των συγγενων πρεπει να σκοτωσουν τους συγγενεις γιατι θα κληρονομησουν τις ναρκομπιζνες
μετα οι συγγενεις απο την αυστραλια πρεπει να σκοτωσουν τους γειτονες δολοφονους
μετα τα παιδια των γειτονων πρεπει να σκοτωσουν τους συγγενεις απο την αυστραλια
και τωρα που υο θυμηθηκα κι εγω πρεπει να σκοτωσω το γειτονα που πιανει θεση παρκινγκ με ενα κουβα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

παντα ετσι ηταν

απλα τωρα με την κριση,εχουν βγει πολλα κομπλεξ ,αρνητικα,και κακιες των ελληνων στην επιφανεια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
παντα ετσι ηταν

απλα τωρα με την κριση,εχουν βγει πολλα κομπλεξ ,αρνητικα,και κακιες των ελληνων στην επιφανεια
Εμενα τύπε κατα βαθος με τρομαζει να βλεπω ανθρωπους να χαιρονται με τον θανατο και την δυστυχια οποιουδηποτε. Ο,τι κι αν εχει κανει. Κι εγω μπορω να κατανοησω οτι καποιοι "πανε γυρευοντας" αλλά δεν θα στησω και χορο μπροστα απο το πτωμα τους ως κανιβαλος. Κατα βαθος πιστευω οτι η εννομη ταξη εχει αλλους τροπους να λυνει τετοια ζητηματα. Ή τουλαχιστον θα ΕΠΡΕΠΕ να εχει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ωραία να λέμε και ένα μπράβο σε σε όσους εμπλέκονται σε σοβαρές παρανομίες να τους στήνουμε και απο ενα άγαλμα, για το έργο τους.
Είναι τυχεροί όλοι αυτοί οι εγκληματίες που αλωνίζουν στο όνομα της δημοκρατίας, γιατί δεν υπάρχει πραγματική τιμωρία, όπως πχ. η θανατική ποινή, για να σφίξουν οι κ@λοι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ωραία να λέμε και ένα μπράβο σε σε όσους εμπλέκονται σε σοβαρές παρανομίες να τους στήνουμε και απο ενα άγαλμα, για το έργο τους.
Είναι τυχεροί όλοι αυτοί οι εγκληματίες που αλωνίζουν στο όνομα της δημοκρατίας, γιατί δεν υπάρχει πραγματική τιμωρία, όπως πχ. η θανατική ποινή, για να σφίξουν οι κ@λοι.

ρε συ

δεν ειπε κανεις τιποτα τετοιο

απλα λεμε να μην πανυγηριζουμε με τον θανατο καποιου,και μην βγαζουμε οτι κακια εχουμε,κομπλεξ στην επιφανεια

παει ,πεθανε,τελειωσε

δεν ξαναγυρναει

τι νοημα εχει?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

αα τους κακους πρεζεμπορες

α τα κακα παιδια ( που οντως ειναι)

τα πρεζονια,αθωα παιδια ε? καμια ευθυνη των πραξεων τους

μικρα παιδακια που τα παρασυρανε

και δεν ξερουν τι κανουν

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
λοιπον οταν νιωθω εγω ο ιδιος κανιβαλισμενος απο ενα συστημα που πνιγει τον τιμιο εργαζομενο,την ιδια στιγμη δε μπορω να νιωσω λυπη για το χαμο ενος παρασιτου που σκορπαει θανατο και επιβρεβευεται απο την ιδια κοινωνια που φτυνει εμενα και αλλους σαν εμενα.ευτυχως καποιος ομοιος του εκανε τη δουλεια που επρεπε να κανει το κρατος.μονο τα παιδια ειναι οι τραγικες φιγουρες εδω τα οποια λυπαμαι πολυ και την ουκρανιδα λιγο εως καθολου γιατι σχεδον σιγουρα ηξερε τι ειναι ο αντρας της.αυτα απο μενα

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αα τους κακους πρεζεμπορες

α τα κακα παιδια ( που οντως ειναι)

τα πρεζονια,αθωα παιδια ε? καμια ευθυνη των πραξεων τους

μικρα παιδακια που τα παρασυρανε

και δεν ξερουν τι κανουν

τα πρεζονια ειναι σιγουρα μαλακες αλλα οι πρεζεμποροι ειναι πολυ χειροτεροι.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
ρε συ

δεν ειπε κανεις τιποτα τετοιο

απλα λεμε να μην πανυγηριζουμε με τον θανατο καποιου,και μην βγαζουμε οτι κακια εχουμε,κομπλεξ στην επιφανεια

παει ,πεθανε,τελειωσε

δεν ξαναγυρναει

τι νοημα εχει?
γιατί είδες να πανηγυρίζω; αλλά ούτε που θα λυπηθώ κιόλας

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λοιπον οταν νιωθω εγω ο ιδιος κανιβαλισμενος απο ενα συστημα που πνιγει τον τιμιο εργαζομενο,

πες μου εσυ τωρα

σε ολη την ιστορια

απο τα αρχαια χρονια

ποτε ο τιμιος εργαζομενος περνουσε ωραια

μην σου πω τα αρχαια χρονια εαν εργαζοσουν καλυτερα να μην ζουσες

η δουλοι/ειλωτες/σκλαβοι

μετανομαστηκαν σε εργατες την συγχρονη εποχη

ξυπνατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom