baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ποιο ρολο σου εδωσαν?Έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για τη 10η εντολή
ποιο ρολο σου εδωσαν?Έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για τη 10η εντολή
Αγάπη η γενικότερο μπέρδεμα βλέπω..αγαπη μονο τυποι!!!!!
στις 15 Νοεμβρίου του 2019 έγραφε τα εξής: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το έχω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ.
Μόνο σε ταινίες τέτοια πλοκή...Έτοιμο σενάριο για ταινία είναι ρε τύποι γενικά η όλη φάση..
Της Τατιάνας θα γίνει. Έχουν κάτσει όλες οι κουτσομπολες και ψαχουλευουν τι γινόταν στο ζευγάρι σαν τις γιαγιάδες στα χωριά. Και έχουμε κι εδώ μέσα τέτοιες απ' ο,τι φαίνεται.Μόνο σε ταινίες τέτοια πλοκή...
Βασικά μέρα με τη μέρα θα γίνονται όλο και πιο πολλές αποκαλύψεις από το παρελθόν του ζευγαριού που από ότι φαίνεται είχαν συγκρουστεί πολλές φορές.
Nα πανε στο στρατο για θητεια επιτελους ολες αυτες οι κ@ργιολίες.. Να καθησουν ενα χρονο παραμεθοριο με φουλ γερμανικο σκοπετο και αγγαρεια.. Μεχρι να σφιξει η κωλ@τρυπιδα τους και να στανιαρει η μ@υνα τους..Το κακό με όλη αυτή την ιστορία, πέρα από το χαμό της άτυχης κοπέλας, ειναι
οτι έχουνε ξεσαλώσει όλες οι φεμινίστριες και οι δήθεν καταπιεσμένες από την πατριαρχία...?
Nαι.Είδες κάποια αποσπάσματα απο το ημερολόγιο.
Οκ, ημερομηνία είχαν?
Τι εννοείς τυπε να έφερνε το άγιο φως από τα ιεροσολυμα ;Λες να έκανε τίποτα νταραβέρια ο Μπάμπης με το ελικόπτερο και να το ξερε η μικρή?
Ρε τυπε σε αυτό το απόσπασμα που ανέβασες από τα γραφόμενα της κοπέλας πριν λίγο καιρό είχε αποβολή και δεν είχε κλείσει ούτε τα 18. Ψυχολογικά θα ήταν σκατα και με το δίκιο της. Εσύ που το ανέβασες όμως πόσο Κατίνα είσαι;αγαπη μονο τυποι!!!!!
στις 15 Νοεμβρίου του 2019 έγραφε τα εξής: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το έχω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ.
Ή "επενδυτές" incognitoΤι εννοείς τυπε να έφερνε το άγιο φως από τα ιεροσολυμα ;
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ειχε λυσσαξει αυτος να της κανει παιδι οσο πιο γρηγορα γινεται.Τρομερος ναρκισσισμος και τρομερη ανασφαλεια του Μπαμπη. Μεγαλο λαθος στα 27 να μπλεκει κ ενα 15χρονο. Ισως δεν ειχε το μυαλο να βγαλει πιο μεγαλες κοπελες.
Παντως ειναι σιγουρο οτι αν ανεβαζε τις φωτο απο το ελικοπτερο και με τη στολη σ ενα καλοφτιαγμενο προφιλ στο τιντερ ,ο τυπος θα ειχε κουραστει να γαμαει. Και οχι να τρεχει πισω απο το νιανιαρο. Ειδικα αν την εστελνε πακετο σπιτι της και ειχε και τον αερα του ανεξαρτητου χωρισμενου πατερα.Δεν θελω να μιλησω ασχημα για την Caroline σεβομενος οτι ειναι νεκρη. Ομως βασει του ημερολογιου τα θελε ο κωλαρακος της. Φονος δεν δικαιολογειται. Ενα σουτ και "αντε γεια" επρεπε και ειχε ολο το μελοον μπροστα του να γαμαει μουνια και για μια καλη πορεια. Τραγικα λαθη ο Μπαμπης. Αφαιρεσε μια ζωη και κατεστρεψε τη δικη του. Κριμα για ολους. Μεγαλο φταιξιμο εχουν και οι γονεις τους. Επρεπε ναμτους αρραβωνιασουν, ωστε να δωσουν τον απαραιτητο χρονο στο ζευγαρι να βαρεθει και να χωρισει ομαλα.
Τι εννοεις το ανεβασε ως Κατινα? Παντού ειναι αυτο το αποσπασμα.Ρε τυπε σε αυτό το απόσπασμα που ανέβασες από τα γραφόμενα της κοπέλας πριν λίγο καιρό είχε αποβολή και δεν είχε κλείσει ούτε τα 18. Ψυχολογικά θα ήταν σκατα και με το δίκιο της. Εσύ που το ανέβασες όμως πόσο Κατίνα είσαι;
Και επειδή παίζει παντού; Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να γινόμαστε Σκατιανες και στο bou; Δεν το δέχομαι.Τι εννοεις το ανεβασε ως Κατινα? Παντού ειναι αυτο το αποσπασμα.
Μπας και νομιζεις οτι αυτος εχει το ημερολογιο και μας ανεβαζει αποσπασματα?
εχω εγχειριδιο απο θυροτηλεοραση και δεν μπορω να την προγραματισω.Το εγχειρίδιο του FBI «έδειξε» τον πιλότο: Τι γράφει για συζυγοκτονίες και τι σημαίνει overkill
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καθ' ομολογία δολοφόνος της συζύγου του Καρολάινhellasjournal.com
Ζεις επικινδυνως τυπεΑυτο που λες απαγορευεται ρητά απο τον δικηγορικο κωδικα.
Οπως επισης απαγορευεται να ανοιξει ενας δικηγορος σάιτ και να δινει συμβουλες διαδικτυακα.
Ακομη και οταν δινω συμβουλες στα μελη εδω μεσα, ουσιαστικα παρανομώ
Με κοπο συγκρατω τα νευρα μου για τη μανα της.Και για μένα φταίνε και οι γονείς, της κοπέλας κυρίως.