Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.467
Πόντοι
11.836
αγαπη μονο τυποι!!!!!

στις 15 Νοεμβρίου του 2019 έγραφε τα εξής:
«Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το έχω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ.
Αγάπη η γενικότερο μπέρδεμα βλέπω..

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.467
Πόντοι
11.836
Έτοιμο σενάριο για ταινία είναι ρε τύποι γενικά η όλη φάση..
Μόνο σε ταινίες τέτοια πλοκή...
Βασικά μέρα με τη μέρα θα γίνονται όλο και πιο πολλές αποκαλύψεις από το παρελθόν του ζευγαριού που από ότι φαίνεται είχαν συγκρουστεί πολλές φορές.

steve07

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2013
Like
219
Πόντοι
21
Το κακό με όλη αυτή την ιστορία, πέρα από το χαμό της άτυχης κοπέλας, ειναι
οτι έχουνε ξεσαλώσει όλες οι φεμινίστριες και οι δήθεν καταπιεσμένες από την πατριαρχία...?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μόνο σε ταινίες τέτοια πλοκή...
Βασικά μέρα με τη μέρα θα γίνονται όλο και πιο πολλές αποκαλύψεις από το παρελθόν του ζευγαριού που από ότι φαίνεται είχαν συγκρουστεί πολλές φορές.
Της Τατιάνας θα γίνει. Έχουν κάτσει όλες οι κουτσομπολες και ψαχουλευουν τι γινόταν στο ζευγάρι σαν τις γιαγιάδες στα χωριά. Και έχουμε κι εδώ μέσα τέτοιες απ' ο,τι φαίνεται.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Το κακό με όλη αυτή την ιστορία, πέρα από το χαμό της άτυχης κοπέλας, ειναι
οτι έχουνε ξεσαλώσει όλες οι φεμινίστριες και οι δήθεν καταπιεσμένες από την πατριαρχία...?
Nα πανε στο στρατο για θητεια επιτελους ολες αυτες οι κ@ργιολίες.. Να καθησουν ενα χρονο παραμεθοριο με φουλ γερμανικο σκοπετο και αγγαρεια.. Μεχρι να σφιξει η κωλ@τρυπιδα τους και να στανιαρει η μ@υνα τους..
Μονο τοτε, ισως να εχουμε ισοτητα..
Αντρες θελουν να γινουν ολες τους.. Αλλα κυριος, καμμια τους.. :confused:

Λελέκος

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
295
Πόντοι
21
Μια σιχαμάρα είστε όσοι μπαίνετε καν στη διαδικασία να δικαιολογείτε τον καριόλη. Κομπλεξικοί είστε.
Αν είναι δυνατόν να λέτε ότι αυτή ήταν η τρελή και αυτή το προκάλεσε.
Και που ξέρετε εσείς τι της έχει προκαλέσει αυτός; Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με το να γίνει φόνος; αν είναι δυνατόν.
Ανούσια λογική, εκτός θέματος.

Γεγονός είναι ότι έχουμε έναν ο οποίος τελείως συνειδητά και ψύχραιμα σκότωσε τη κοπέλα, και μάλιστα βασανιστικά (ασφυξία 5 λεπτών), σκότωσε και κρέμασε τον σκύλο, και το έπαιζε κινέζος για 1 μήνα.

και εσείς κοιτάτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι για το πόσο τρελή ήταν αυτή.

Σιχαμάρα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
αγαπη μονο τυποι!!!!!

στις 15 Νοεμβρίου του 2019 έγραφε τα εξής:
«Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το έχω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ.
Ρε τυπε σε αυτό το απόσπασμα που ανέβασες από τα γραφόμενα της κοπέλας πριν λίγο καιρό είχε αποβολή και δεν είχε κλείσει ούτε τα 18. Ψυχολογικά θα ήταν σκατα και με το δίκιο της. Εσύ που το ανέβασες όμως πόσο Κατίνα είσαι; :vomit:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τρομερος ναρκισσισμος και τρομερη ανασφαλεια του Μπαμπη. Μεγαλο λαθος στα 27 να μπλεκει κ ενα 15χρονο. Ισως δεν ειχε το μυαλο να βγαλει πιο μεγαλες κοπελες.
Παντως ειναι σιγουρο οτι αν ανεβαζε τις φωτο απο το ελικοπτερο και με τη στολη σ ενα καλοφτιαγμενο προφιλ στο τιντερ ,ο τυπος θα ειχε κουραστει να γαμαει. Και οχι να τρεχει πισω απο το νιανιαρο. Ειδικα αν την εστελνε πακετο σπιτι της και ειχε και τον αερα του ανεξαρτητου χωρισμενου πατερα.Δεν θελω να μιλησω ασχημα για την Caroline σεβομενος οτι ειναι νεκρη. Ομως βασει του ημερολογιου τα θελε ο κωλαρακος της. Φονος δεν δικαιολογειται. Ενα σουτ και "αντε γεια" επρεπε και ειχε ολο το μελοον μπροστα του να γαμαει μουνια και για μια καλη πορεια. Τραγικα λαθη ο Μπαμπης. Αφαιρεσε μια ζωη και κατεστρεψε τη δικη του. Κριμα για ολους. Μεγαλο φταιξιμο εχουν και οι γονεις τους. Επρεπε ναμτους αρραβωνιασουν, ωστε να δωσουν τον απαραιτητο χρονο στο ζευγαρι να βαρεθει και να χωρισει ομαλα.
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ειχε λυσσαξει αυτος να της κανει παιδι οσο πιο γρηγορα γινεται.
Την αφησε εγκυο στα 17 της, αυτη εχασε το παιδι, και μετα παλι τα ιδια. Ενω εβλεπε οτι κατι δεν παει καλα με αυτην την κοπελα.
Και πολυ μικρη, και δεν ειχε καμια φιλοδοξια στη ζωη της να σπουδασει και να γινει κατι, και ηθελε μωρο τη μια μερα ενω την αλλη δεν ηθελε, και σαφως ανωριμη προσωπικοτητα, ειλικρινα δεν καταλαβαινω .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε τυπε σε αυτό το απόσπασμα που ανέβασες από τα γραφόμενα της κοπέλας πριν λίγο καιρό είχε αποβολή και δεν είχε κλείσει ούτε τα 18. Ψυχολογικά θα ήταν σκατα και με το δίκιο της. Εσύ που το ανέβασες όμως πόσο Κατίνα είσαι; :vomit:
Τι εννοεις το ανεβασε ως Κατινα? Παντού ειναι αυτο το αποσπασμα.
Μπας και νομιζεις οτι αυτος εχει το ημερολογιο και μας ανεβαζει αποσπασματα?

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Η επιλόχεια κατάθλιψη δεν είναι μικρό πράγμα, καταστρέφονται οικογένεις από αυτό. Σε ακραίες περιπτώσεις έχουμε από αυτοκτονίες μανάδων μέχρι παιδοκτονία.

Και εγώ σοκαρίστηκα διαβάζοντάς τα αλλά θυμάμαι το από πάνω αλλά και την ηλικία του θύματος.

Το βασικότερο πρόβλημα είναι πως αυτό το τσογλάνι σύναψε σοβαρή σχέση στα 27-28 του με 15χρονη. Και για μένα φταίνε και οι γονείς, της κοπέλας κυρίως.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Τι εννοεις το ανεβασε ως Κατινα? Παντού ειναι αυτο το αποσπασμα.
Μπας και νομιζεις οτι αυτος εχει το ημερολογιο και μας ανεβαζει αποσπασματα?
Και επειδή παίζει παντού; Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να γινόμαστε Σκατιανες και στο bou; Δεν το δέχομαι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εχω εγχειριδιο απο θυροτηλεοραση και δεν μπορω να την προγραματισω. :confused: :confused: :confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Αυτο που λες απαγορευεται ρητά απο τον δικηγορικο κωδικα.
Οπως επισης απαγορευεται να ανοιξει ενας δικηγορος σάιτ και να δινει συμβουλες διαδικτυακα.
Ακομη και οταν δινω συμβουλες στα μελη εδω μεσα, ουσιαστικα παρανομώ
Ζεις επικινδυνως τυπε :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και για μένα φταίνε και οι γονείς, της κοπέλας κυρίως.
Με κοπο συγκρατω τα νευρα μου για τη μανα της.
Λογω της απωλειας που εχει υποστει.
Αλλά οταν ακουσα σημερα οτι "η μητερα της Καρολαιν ειναι πιστή καθολική και θρηνεί με αξιοπρεπεια" τρελαθηκα. Σοβαρα μιλαμε? Οταν η 14-15χρονη κορη της τα εφτιαχνε με εναν μαντραχαλο, πού ηταν η καθολική πίστη? Αδιανοητα πραγματα. Ενας ανθρωπος σε αυτες τις οικογενειες συνετος και λογικος δεν υπηρχε? Ολοι προβληματικοι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom