pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.307
- Πόντοι
- 3.556
δεν θα έχουμε μητριαρχία τότε ?η θα τον γυρισει στο σωστο δρομο!
δεν θα έχουμε μητριαρχία τότε ?η θα τον γυρισει στο σωστο δρομο!
μητριαρχια θα εχουμε οσο ειναι υπο της.... (ιπποτης)δεν θα έχουμε μητριαρχία τότε ?
παιρνεις χαπια τυπε???σε ποια χωρα του δυτικου κοσμου η ιδιοκτησια μεταβιβαζεται απο αντρα σε αντρα????που ζεις στην καμπουλ ή στο 1650????Για να μην κουραζεσαι : Αρχη στα αρχαια ελληνικα σημαινει εξουσια.
Πατριαρχια σημαινει η Εξουσια του Πατερα.
Πατερας ειναι ο αντρας.
Μπερδευεις τον καταμερισμο της εργασιας που σε εναν βαθμο ειναι λογικος σε μια κοινωνια (δεν μπορει η γυναικα να κουβαλαει τουβλα στην οικοδομη) με τις θεσεις εξουσιας.
Εξουσια στον κοσμο ερχεται πλεον ΜΟΝΟ με το χρημα. Το οτι δεν βρισκεται ξαφνικα η μανα σου και η μανα μου με 10 μυρια στην τσεπη να ζητησει δανειο, αυτο κατι δειχνει για τις γυναικες, οτι η ιδιοκτησια μεταβιβαζεται απο αντρα σε αντρα στο περασμα των αιωνων.
Τα χω δει ολα πολλες φορες,Έχω δει επεισόδια που φοβόμουν μετά να κοιμηθώ
Ας είναι αρκεί να ξαναζωντανέψει τύπε σαν τον μονοκύτταρο από τη Σιβηρία σήμερα μετά από 24000 χρόνιαμητριαρχια θα εχουμε οσο ειναι υπο της.... (ιπποτης)
αν σκασει τελικα και απελευθερωθει τοτε θα επιστρεψει στον ισιο δρομο το δικο μας!
Εσύ δηλαδή δεν ήθελες τον Μπάμπη για γαμπρό;Το «καλό παιδί», ο «τέλειος γαμπρός», ο « πρίγκιπας του παραμυθιού», ο «χαροκαμένος σύζυγος». Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά.
www.gazzetta.gr
|
Γλυκά Νερά: Το οργισμένο ξέσπασμα της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι κατά του πιλότου
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα Γλυκά Νερά:
«Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη.
Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.
Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της.
Μάθε στο παιδί σου, στον μικρο σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Τι ετυμολογία τι ετυμηγορία δυο στραπονιες απόσταση για τον μορφωμένο ιππότη, χαχαχαχαχαμαθε πρωτα τι σημαινει η λεξη ετυμηγορια και ασε τις αρχες και τα αρχιδια ρε μπουφε
Εδώ τα κάνεις πάνω σου όταν τις βλέπεις έξω στο δρόμο, στις σειρές θα κολλούσες;Έχω δει επεισόδια που φοβόμουν μετά να κοιμηθώ
Μπορεις να μου κανεις μια ετυμηγορια της λεξης πατριαρχια;
Ξερεις τι σημαινει η λεξη Αρχη στα αρχαια ελληνικα;
οτι η ιδιοκτησια μεταβιβαζεται απο αντρα σε αντρα στο περασμα των αιωνω
Τον χτύπησε το ντίλντο στο κέντρο λόγου.Τι ετυμολογία τι ετυμηγορία δυο στραπονιες απόσταση για τον μορφωμένο ιππότη, χαχαχαχαχα
Σχόλασε ; Ε γαμωτοο Χλωρίνης έχει αναλάβει νέος διασκεδαστής του φόρουμ ; στα χνάρια του Λαδάκη που ήταν και αυτός απόφοιτος του ΕΜΠ ;
θα έχει και βραδυνή παράσταση ή μόνο λαϊκή απογευματινή είναι το show ;
Δηλαδή αν υπήρχαν έξι περιπολικά στην ανατολική αττική ή εννιά ή δώδεκα δε θα σκότωνε ο Μπάμπης την Καρολάιν;Θα τους ζητησει συγνωμη ο μπαμπης εκ μερους μας στη φυλακη.
Να θυμισω οτι εκεινη τη νυχτα υπηρχαν τρια περιπολικα στην ανατολικη αττικη και δε θα τιμωρηθει κανεις γι αυτο