Προφανως δεν ειναι το ιδιο να σκοτωνεις ανθρωπο με σκυλο.
Δε χωραει συζητηση.
Μη ψαρωνετε με τη new age woke νεοκουλτουρα.
Δεν εχει την ιδια βαρυτητα να σκοτωσει καποιος τη μανα μου με εναν αγνωστο.
Δεν εχει την ιδια βαρυτητα να σκοτωσει το φιλο μου με καποιον αλλον.
Δεν εχει την ιδια βαρυτητα να σκοτωσει τοσυγχωριανο μου με εναν αλλον
Και παει λεγοντας επεκτεινεται σε μεγαλυτερα γκρουπ (κοινοτητα, χωρα, ειδος)
Δεν εχει την ιδια βαρυτητα να σκοτωνει καποιος εναν ανθρωπο με ενα αλλο ζωικο ειδος.
Υπαρχουν βαθμιδες στη ζωη.
Αλλιως μη σε δω και τρως κανενα σουβλακι απο καποιο δολιο χοιρινο.
Ουτε να σκοτωνεις κανενα κουνουπι, μυγα, κατσαριδα.
Μη μας πουλας πολιτικο ορθο παπατζιλικι εδω μεσα δεν εισαι στο πανελ του Μουτσινα.
ο καθενας με τα κομπλεξ του και τις αρχες του. Δεν ειπα μη σκοτωσεις να φας, ημουν ξεκαθαρος. Επειδη εχω πετυχει real life σκηνικο κοντα στο σπιτι μου με ενα μαλακισμενο 20χρονο καγκουρακι να χτυπαει το σκυλι του χωρις ελεος, τον εκανα ταπετσαρια σε τσιμεντενιο τοιχο και του πηρα το σκυλι. Και θα το ξανακανω οσο εχω την δυναμη να το κανω.
Σε αντιστοιχο σκηνικο με ενα μαλακα που χαστουκισε τη γκομενα του δεν εκανα τιποτα. Εκεινη τον διαλεξε. το σκυλι οχι.
Δεν περιμενω να συμφωνησεις και καταννοω οτι το "προβλημα" το εχω εγω. Στο πουτσο μου οι ανθρωποι, τα σκυλια ομως ειναι ευλογια για το ειδος μας και ισως το μοναδικο ζωο που πληρει την εκφραση unconditional love.
Ο πολιτισμος μια χωρας φαινεται απο το πως συμπεριφερεται στα ζωα.
Και για να κλεισω για να μην το κανουμε μπουρδελο, αμα σκοτωσεις ενα σκυλο τρως πλεον 10 χρονια και αν φας ανθρωπο τρως 20 χρονια. ΝΑΙ δεν εχουν ιδια βαρυτητα, αλλα το να σκοτωσεις ενα σκυλο ειναι επισημα κακουργημα και αντιστοιχει (ατυπα) σε μισο ανθρωπο. Οποτε μια χαρα συγκρισεις μπορω να κανω και ασε τις νεοκουλτουρες και το μουτσινα για καμια βιγκαν φεμινιστρια.