Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Εν τω μεταξύ ο τυπος-δολοφονος εχει παρει 400 νέου followers μονο σημερα!! Ηθελα να ηξερα τη σκατα εχουν στο κεφαλι τους ολοι αυτοι!;;
στην ελλαδα εισαι τυπε. μην σου φανει περιεργο αν βγαλει και καμια ανακοινωση διαμαρτυριας το κκε περι προσωπικων δεδομενων για το καταγραφηκο τις καμερες και για το ρολοι που μετρουσε τους παλμους.

Τελευταία τροποποίηση:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η αφαίρεση μιας ανθρώπινης ψυχής αλλά η συνήθης πρακτική των γυναικών είναι να χρησιμοποιούν τα παιδιά σαν υπομόχλιο στα συμφέροντα τους σε ένα υποκείμενο χωρισμό η θανούσα πλήρωσε το τίμημα και ο θύτης θα πληρώσει το δικό του αλλά ας κρατήσουμε ότι και αυτός είναι πατέρας και ήρθε προφανώς αντιμέτωπος με το γεγονός ότι ετσιθελικά η μητέρα του θα το τράβαγε μαζί της σε ξένη χώρα θόλωσε το μυαλό και έγινε ότι έγινε
τυπε οτι και να εχει γινει , απο το να την πιασεις με τον γαμια στο κρεββατι εως να πεσεις σε εντελως τρελή που να μην συννενοησε με τιποτα, δεν την σκοτωνεις, και ειδικα οταν ειναι και η μανα του παιδιου σου. το εγραψα και πιο νωρις, και μονο που εβαλε το μωρο διπλα απο το σωμα τις νεκρης μητερας του η ποινη του ειναι μια και ονομαζετε ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ. σε περιπτωση που δεν τον επιανε η αστυνομια ισως και σε καποια χρονια να εφτανε σε σημειο να βιαζει και το παιδι του.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
Προφανως δεν ειναι το ιδιο να σκοτωνεις ανθρωπο με σκυλο.
Δε χωραει συζητηση.
Μη ψαρωνετε με τη new age woke νεοκουλτουρα.

Δεν εχει την ιδια βαρυτητα να σκοτωσει καποιος τη μανα μου με εναν αγνωστο.
Δεν εχει την ιδια βαρυτητα να σκοτωσει το φιλο μου με καποιον αλλον.
Δεν εχει την ιδια βαρυτητα να σκοτωσει τοσυγχωριανο μου με εναν αλλον
Και παει λεγοντας επεκτεινεται σε μεγαλυτερα γκρουπ (κοινοτητα, χωρα, ειδος)

Δεν εχει την ιδια βαρυτητα να σκοτωνει καποιος εναν ανθρωπο με ενα αλλο ζωικο ειδος.

Υπαρχουν βαθμιδες στη ζωη.

Αλλιως μη σε δω και τρως κανενα σουβλακι απο καποιο δολιο χοιρινο.
Ουτε να σκοτωνεις κανενα κουνουπι, μυγα, κατσαριδα.

Μη μας πουλας πολιτικο ορθο παπατζιλικι εδω μεσα δεν εισαι στο πανελ του Μουτσινα.
ο καθενας με τα κομπλεξ του και τις αρχες του. Δεν ειπα μη σκοτωσεις να φας, ημουν ξεκαθαρος. Επειδη εχω πετυχει real life σκηνικο κοντα στο σπιτι μου με ενα μαλακισμενο 20χρονο καγκουρακι να χτυπαει το σκυλι του χωρις ελεος, τον εκανα ταπετσαρια σε τσιμεντενιο τοιχο και του πηρα το σκυλι. Και θα το ξανακανω οσο εχω την δυναμη να το κανω.
Σε αντιστοιχο σκηνικο με ενα μαλακα που χαστουκισε τη γκομενα του δεν εκανα τιποτα. Εκεινη τον διαλεξε. το σκυλι οχι.

Δεν περιμενω να συμφωνησεις και καταννοω οτι το "προβλημα" το εχω εγω. Στο πουτσο μου οι ανθρωποι, τα σκυλια ομως ειναι ευλογια για το ειδος μας και ισως το μοναδικο ζωο που πληρει την εκφραση unconditional love.
Ο πολιτισμος μια χωρας φαινεται απο το πως συμπεριφερεται στα ζωα.

Και για να κλεισω για να μην το κανουμε μπουρδελο, αμα σκοτωσεις ενα σκυλο τρως πλεον 10 χρονια και αν φας ανθρωπο τρως 20 χρονια. ΝΑΙ δεν εχουν ιδια βαρυτητα, αλλα το να σκοτωσεις ενα σκυλο ειναι επισημα κακουργημα και αντιστοιχει (ατυπα) σε μισο ανθρωπο. Οποτε μια χαρα συγκρισεις μπορω να κανω και ασε τις νεοκουλτουρες και το μουτσινα για καμια βιγκαν φεμινιστρια.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.414
Πόντοι
2.306
Δεν ξέρω αν παρατήρησε κανείς το σημαντικότερο...

Ότι όλα τα τεχνολογικά που χρησιμοποιούνται απ'όλους μας με εγγύηση προσωπικών δεδομένων, τελικά τίποτα δεν είναι προσωπικό αντ αυτού εκτίθενται όλα στην διάθεση του εκάστοτε φορέα.

Ακόμη και το αρχείο του smart watch επιστρατεύθηκε
Η μεγαλύτερη απάτη ever ειναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων. Ότι γράφει δεν ξεγράφει και απλά είπαν να το κάνουν νόμιμο για ξεκάρφωμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η αφαίρεση μιας ανθρώπινης ψυχής αλλά η συνήθης πρακτική των γυναικών είναι να χρησιμοποιούν τα παιδιά σαν υπομόχλιο στα συμφέροντα τους σε ένα υποκείμενο χωρισμό η θανούσα πλήρωσε το τίμημα και ο θύτης θα πληρώσει το δικό του αλλά ας κρατήσουμε ότι και αυτός είναι πατέρας και ήρθε προφανώς αντιμέτωπος με το γεγονός ότι ετσιθελικά η μητέρα του θα το τράβαγε μαζί της σε ξένη χώρα θόλωσε το μυαλό και έγινε ότι έγινε
Εντάξει, δε διαφωνούμε. Εννοείται ότι δεν δικαιολογείται η αφαίρεση ζωής από ευνομούμενη κοινωνία. Αλλά κάπου με όλο αυτό τον εμπαιγμό, την υποκρισία και απανθρωπιά αυτού του καθάρματος, έρχεσαι στα όρια και λες ότι τέτοια τομάρια καλύτερα να μην ζουν. Βέβαια με όσα τον περιμένουν από εδώ και στο εξής, εκεί που θα τον στείλουν, ίσως και ο ίδιος αργά ή γρήγορα να το εύχεται. Όμως ελπίζω να συμφωνείς, ότι ακόμα κι αν "θόλωσε το μυαλό" θα ήταν διαφορετική η αντίδραση αν έπαιρνε εξ αρχής την ευθύνη των πράξεών του, παρά να φερθεί όπως φέρθηκε, σκοτώνοντας μάλιστα και το σκυλί του για λόγους σκηνοθετικούς.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Τραγικη ειρωνεια οτι την ακριβως επομενη μερα ψηφιστηκε η συνεπιμελεια.
Ποιος ξερει, ισως τα πραγματα να μην εφταναν στα ακρα, αν δεν υπηρχαν απειλες και φοβοι τετοιου τυπου (θα σου παρω το παιδι, δε θα το ξαναδεις, κλπ)

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.488
Πόντοι
10.690
Πραγματικά φρικτό! Και το κάνει ακόμα πιο εξοργιστικό το θέατρο που έπαιξε (αν και όχι επιτυχημένα) όλο αυτό τον καιρό. Σήμερα το πρωί στο Μνημόσυνο έκλαιγε με λυγμούς η μητέρα της Καρολάιν στην αγκαλιά του...

Εν τω μεταξύ έχουν κατακλείσει τα social media δημοσιεύσεις από διάφορες τύπισες όλων των ηλικιών που ως συνήθως τσουβαλιάζουν ΟΛΟΥΣ τους άνδρες ως βάναυσους εν δυνάμει δολοφόνους και κακοποιητές των γυναικών τους....Αλήθεια δεν θυμάμαι να είπαν κάτι όταν πρόσφατα (και απολύτως ενδεικτικά) μια γυναίκα με συνεργό τον εραστή της δολοφόνησαν τον σύζυγό της και έκρυψαν το πτώμα του σε ψυγείο κρεάτων...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
τυπε οτι και να εχει γινει , απο το να την πιασεις με τον γαμια στο κρεββατι εως να πεσεις σε εντελως τρελή που να μην συννενοησε με τιποτα, δεν την σκοτωνεις, και ειδικα οταν ειναι και η μανα του παιδιου σου. το εγραψα και πιο νωρις, και μονο που εβαλε το μωρο διπλα απο το σωμα τις νεκρης μητερας του η ποινη του ειναι μια και ονομαζετε ΘΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΟΙΝΗ. σε περιπτωση που δεν το επιανε η αστυνομια ισως και σε καποια χρονια να εφτανε σε σημειο να βιαζει και το παιδι του.
Δεν δικαιολογώ την πράξη μην μπερδεύεσαι θα μπορούσα να πω στην πυρά αυτό είναι εύκολο αλλά όσο μουνοπανο και να ήταν αυτός που σκηνοθέτησε το έγκλημα έχει ένα ελαφρυντικό τη γλώσσα του θύματος και τις απειλές προφανώς του αρπάζω το παιδί και φεύγω και η Αγγλία δεν είναι Πετράλώνα να παίρνεις τον ηλεκτρικό να πηγαίνεις κάθε απόγευμα

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Αμα σε δω να δολοφονεις τη γυναικα σου θα παρω τους μπατσους να σε δεσουν.
Αμα σε δω να δολοφονεις το σκυλι σου, θα σε δεσω σε ενα υπογειο, και θα σου κοψω τα αρχιδια με πριονι.

μέχρι το απόγευμα οι δήθεν αριστεροί του μπου είχαν γράψει διάφορες μαλακίες προσπαθώντας να δώσουν στο έγκλημα πολιτικές και εθνολογικές διαστάσεις.

αλλά η δική σου μαλακία ξεπερνάει οτιδήποτε γράφτηκε μέχρι τώρα. Αν το εννοείς όντως και δεν το γράφεις έτσι για τις εντυπώσεις το μυαλό σου είναι πολλαπλάσια άρρωστο σε σχέση με του δολοφόνου της κοπέλας

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.854
Πόντοι
9.931
Στα σοσιαλ γινεται χαμος με την γυναικοκτονία απο φεμιναζι και λοιπες προοδευτικές δυνάμεις :grin: Πρωτη στο χορο η Εφημερίδα των Συντακτών με τιτλο Από τη «ληστεία» στη γυναικοκτονία: Οι 37 ημέρες που σόκαραν τη χώρα:jerking::jerking::jerking:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
μέχρι το απόγευμα οι δήθεν αριστεροί του μπου είχαν γράψει διάφορες μαλακίες προσπαθώντας να δώσουν στο έγκλημα πολιτικές και εθνολογικές διαστάσεις.

αλλά η δική σου μαλακία ξεπερνάει οτιδήποτε γράφτηκε μέχρι τώρα. Αν το εννοείς όντως και δεν το γράφεις έτσι για τις εντυπώσεις το μυαλό σου είναι πολλαπλάσια άρρωστο σε σχέση με του δολοφόνου της κοπέλας

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Η μεγαλύτερη απάτη ever ειναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων. Ότι γράφει δεν ξεγράφει και απλά είπαν να το κάνουν νόμιμο για ξεκάρφωμα.η

Η μεγαλύτερη απάτη ever ειναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων. Ότι γράφει δεν ξεγράφει και απλά είπαν να το κάνουν νόμιμο για ξεκάρφωμα.
καθολου απατη δεν ειναι τυπε. απο μονοι τους βαζουν φωτο απο τι ωρα τρωνε μεχρι και τι ωρα χεζουν. εννοοιτε οτι ολλα αυτα αποθηκευοντε δια παντος.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Δεν δικαιολογώ την πράξη μην μπερδεύεσαι θα μπορούσα να πω στην πυρά αυτό είναι εύκολο αλλά όσο μουνοπανο και να ήταν αυτός που σκηνοθέτησε το έγκλημα έχει ένα ελαφρυντικό τη γλώσσα του θύματος και τις απειλές προφανώς του αρπάζω το παιδί και φεύγω και η Αγγλία δεν είναι Πετράλώνα να παίρνεις τον ηλεκτρικό να πηγαίνεις κάθε απόγευμα
στο ξαναλεω οτι και να εγινε οτι και να του ειπε δεν σκοτωνεις. και για εμενα η αποφαση να την σκοτωσει δεν παρθηκε την τελευταια στιγμη σχεδιαζε καιρο το σεναριο ο τυπος απλα δεν του βγηκε στο γυρισμα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.301
Πόντοι
1.706
Σοβαρευτειτε
Σαράντα μέρες έψαχναν το δολοφόνο όταν υπήρχε το μεγαλύτερο κίνητρο
Η πιο εύκολη υπόθεση θα γίνει επιτυχία
Μνημόνια για πάντα
Θα ήθελα η Σκότλαντ γιαρντ
Τι θα ήθελες η Σκότλαντ Γυάρντ???????
Είχαν έρθει όταν δολοφονήθηκε ο Σόντερς και έδωσαν τα φώτα τους.
Δεν μπορείς να πεις, πολλά έχουν αλλάξει από τότε.
Οι σαράντα ημέρες δεν είναι τίποτα, ούτε καν ενδιαφέρει αν θα μπορούδαν να το είχαν ξεκαθαρίσει σε 3 ή 10 ημέρες.
Σημασία έχιυν τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Εντάξει, δε διαφωνούμε. Εννοείται ότι δεν δικαιολογείται η αφαίρεση ζωής από ευνομούμενη κοινωνία. Αλλά κάπου με όλο αυτό τον εμπαιγμό, την υποκρισία και απανθρωπιά αυτού του καθάρματος, έρχεσαι στα όρια και λες ότι τέτοια τομάρια καλύτερα να μην ζουν. Βέβαια με όσα τον περιμένουν από εδώ και στο εξής, εκεί που θα τον στείλουν, ίσως και ο ίδιος αργά ή γρήγορα να το εύχεται. Όμως ελπίζω να συμφωνείς, ότι ακόμα κι αν "θόλωσε το μυαλό" θα ήταν διαφορετική η αντίδραση αν έπαιρνε εξ αρχής την ευθύνη των πράξεών του, παρά να φερθεί όπως φέρθηκε, σκοτώνοντας μάλιστα και το σκυλί του.
Το ποιντ μας πιστεύω είναι το θέατρο που έπραξε αν την έτρωγε και πήγαινε στην αστυνομία παραδινότανε μόνος του και έλεγε αυτό κι αυτό την έφαγα θα πληρώσω το τίμημα αλλά αναγνωρίστε μου έστω ένα ελαφρυντικό και αν δεν το κάνει το δικαστήριο θα το κάνει η συνείδηση μου δέχτηκα εκβιασμό υφαρπαγής του παιδιού μου και θόλωσα η θέση του κάθε γονέα πλέον είναι ίδια απέναντι στο παιδί το παιδί έχει ανάγκη και τους δυο γονείς κοντά και ας ζούνε χωρια

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
ο καθενας με τα κομπλεξ του και τις αρχες του. Δεν ειπα μη σκοτωσεις να φας, ημουν ξεκαθαρος. Επειδη εχω πετυχει real life σκηνικο κοντα στο σπιτι μου με ενα μαλακισμενο 20χρονο καγκουρακι να χτυπαει το σκυλι του χωρις ελεος, τον εκανα ταπετσαρια σε τσιμεντενιο τοιχο και του πηρα το σκυλι. Και θα το ξανακανω οσο εχω την δυναμη να το κανω.
Σε αντιστοιχο σκηνικο με ενα μαλακα που χαστουκισε τη γκομενα του δεν εκανα τιποτα. Εκεινη τον διαλεξε. το σκυλι οχι.

Δεν περιμενω να συμφωνησεις και καταννοω οτι το "προβλημα" το εχω εγω. Στο πουτσο μου οι ανθρωποι, τα σκυλια ομως ειναι ευλογια για το ειδος μας και ισως το μοναδικο ζωο που πληρει την εκφραση unconditional love.
Ο πολιτισμος μια χωρας φαινεται απο το πως συμπεριφερεται στα ζωα.

Και για να κλεισω για να μην το κανουμε μπουρδελο, αμα σκοτωσεις ενα σκυλο τρως πλεον 10 χρονια και αν φας ανθρωπο τρως 20 χρονια. ΝΑΙ δεν εχουν ιδια βαρυτητα, αλλα το να σκοτωσεις ενα σκυλο ειναι επισημα κακουργημα και αντιστοιχει (ατυπα) σε μισο ανθρωπο. Οποτε μια χαρα συγκρισεις μπορω να κανω και ασε τις νεοκουλτουρες και το μουτσινα για καμια βιγκαν φεμινιστρια.
Irrelevant τι ειναι κακουργημα και τι οχι. Δε μιλαμε για το αν θα μπεις φυλακη η οχι.

Απο ποτε το τι ειναι νομικα καταδικαστεο ειναι επιχειρημα που στεκει απο μονο του σε ηθικη και φιλοσοφικη συζητηση.
Το τι ειναι νομικα ορθο αλλαζει απο εποχη σε εποχη, εχει σχεση και με το κοινο περι δικαιου αισθημα της εποχης.

Καποτε και η μοιχεια ηταν εγκλημα.
Καποτε και η αλλαγη πιστης ηταν εγκλημα.
κλπ

Και σου ξαναλεω δεκτο και κατανοητο αυτο που λες αλλα σιγουρα υπαρχει προβλημα εαν λες στα αρχιδια σου οι ανθρωποι αλλα τα σκυλια πανω απο ολα. Αντιτιθεσαι σε βασικες αρχες της βιολογικης μας φυσης.

Το ξερεις και το ξερω αλλα οτι σε κανει νιωθεις εσενα καλυτερα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
στο ξαναλεω οτι και να εγινε οτι και να του ειπε δεν σκοτωνεις. και για εμενα η αποφαση να την σκοτωσει δεν παρθηκε την τελευταια στιγμη σχεδιαζε καιρο το σεναριο ο τυπος απλα δεν του βγηκε στο γυρισμα.
Πρεπει να παιχτηκαν πολλα σκηνικα παντως πριν το εγκλημα, με τσακωμους, απειλες, κλπ
Παιζει να εβαλε στο νου του και την ασφαλεια ζωης της κοπελας.

Παντως ο τυπος ειναι αρρωστος, και μονο που καθησε και σκηνοθετησε ολο αυτο για να γλυτωσει το τομαρι του και υποκριθηκε μποστα σε ολον τον κοσμο και κυριως στη μητερα της κοπελας του αξιζουν τα χειροτερα.

Οπως εχω πει και σε αλλες περιπτωσεις στο παρελθον, μακαρι να επανελθει η Θανατικη Ποινη στη χωρα μας. Ειναι αδιανοητο να κυκλοφορουν τετοιοι τυποι εκει εξω μετα απο λιγα χρονια φυλακισης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αν η άλλη τον απειλούσε ότι θα τον παρατήσει και ότι θα του πάρει το παιδί και θα φύγει δεν είναι τόσο τρελό ότι την σκότωσε. Το σκυλί ποιός το γαμαει μπροστά στα υπόλοιπα.
Eιναι εκπληκτικο, το οτι πιθανη απειλη της να παρει το παιδι και να φυγει, συνιστά δικαιολογια εστω και 1% για την πραξη του δολοφονου.
Και με συγχωρεις, καθολου δεν το γαμαω το σκυλι. Δειχνει ποιοτητα χαρακτηρα ΚΑΙ αυτο.
Αν παντως στ αληθεια, θεωρεις οτι "δεν ειναι τοσο τρελο οτι την σκοτωσε" επειδη του ειπε οτι θα παρει το παιδι για να φυγει, σε εκλιπαρω να αναζητησεις την βοηθεια καποιου ειδικου. Μιλω πολυ σοβαρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρω αν παρατήρησε κανείς το σημαντικότερο...

Ότι όλα τα τεχνολογικά που χρησιμοποιούνται απ'όλους μας με εγγύηση προσωπικών δεδομένων, τελικά τίποτα δεν είναι προσωπικό αντ αυτού εκτίθενται όλα στην διάθεση του εκάστοτε φορέα.

Ακόμη και το αρχείο του smart watch επιστρατεύθηκε
Ποιο προσωπικο δεδομενο ανευρεθη με την χρηση του ρολογιου?
Οι καρδιακοι παλμοι ειναι προσωπικο δεδομενο?
Μην ισοπεδωνουμε τα παντα.

• Like
Αντιδράσεις: alpula

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Eιναι εκπληκτικο, το οτι πιθανη απειλη της να παρει το παιδι και να φυγει, συνιστά δικαιολογια εστω και 1% για την πραξη του δολοφονου.
Και με συγχωρεις, καθολου δεν το γαμαω το σκυλι. Δειχνει ποιοτητα χαρακτηρα ΚΑΙ αυτο.
Αν παντως στ αληθεια, θεωρεις οτι "δεν ειναι τοσο τρελο οτι την σκοτωσε" επειδη του ειπε οτι θα παρει το παιδι για να φυγει, σε εκλιπαρω να αναζητησεις την βοηθεια καποιου ειδικου. Μιλω πολυ σοβαρα.
Δεν έχεις παιδιά και δεν εισαι σε θέση να βγάζεις συμπεράσματα που δεν προκύπτουν από ίδια πείρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom