Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
δεν μου λες μπαρμπα?

θα προφυλακιστει κανενας σημερα απο την ολμε? πως το βλεπεις?
Όχι, απλά έπρεπε να ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ.

Γιατί?

Διότι η απεργία ήταν επί τούτου, δηλαδή να γαμήσουν την ψυχολογία των παιδιών που προετοιμάζονται τόσο καιρό για να δώσουν στα πρότυπα σχολεία.

Να σου κάνω κι εγώ ένα ερώτημα:
ΑΝ είχες παιδί το οποίο ήταν να δώσει σε πρότυπο σχολείο και σου έβγαινε ο συνδικαλΗσταράς και σου έλεγε "όχι μεγάλε, ο μούλος σου δεν θα δώσει εξετάσεις γιατί έτσι γουστάρω ΕΓΩ!".

Αναμένω την απάντησή σου για το τι θα έκανες :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Όχι, απλά έπρεπε να ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ.

Γιατί?

Διότι η απεργία ήταν επί τούτου, δηλαδή να γαμήσουν την ψυχολογία των παιδιών που προετοιμάζονται τόσο καιρό για να δώσουν στα πρότυπα σχολεία.

Να σου κάνω κι εγώ ένα ερώτημα:
ΑΝ είχες παιδί το οποίο ήταν να δώσει σε πρότυπο σχολείο και σου έβγαινε ο συνδικαλΗσταράς και σου έλεγε "όχι μεγάλε, ο μούλος σου δεν θα δώσει εξετάσεις γιατί έτσι γουστάρω ΕΓΩ!".

Αναμένω την απάντησή σου για το τι θα έκανες :)
δεν θα το πιστεψεις

τον ειχα δασκαλο τον τσουχλο σε ιδιωτικο σχολειο που ειμουν

γκομενιαρης αλλα τραμουντανας ηταν δεν αφηνε θηλυκια γατα

υπηρξε νομαρχης στην θηβα το 1992

μετα ξεκουτιανε και αυτος ζητησε βουλευτιλικι απο την νεα δημοκρατια και του ειπαν οχι

για να δω τωρα που πρεπει στις 11 να κατεβω αθηνα θα μπορεσω η θα το παιξει και αυτος ΠΑΜΕ ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
δεν θα το πιστεψεις

τον ειχα δασκαλο τον τσουχλο σε ιδιωτικο σχολειο που ειμουν

γκομενιαρης αλλα τραμουντανας ηταν δεν αφηνε θηλυκια γατα

υπηρξε νομαρχης στην θηβα το 1992

μετα ξεκουτιανε και αυτος ζητησε βουλευτιλικι απο την νεα δημοκρατια και του ειπαν οχι

για να δω τωρα που πρεπει στις 11 να κατεβω αθηνα θα μπορεσω η θα το παιξει και αυτος ΠΑΜΕ ?
Στ' αρχίδια μου ποιος είναι, για μένα είναι ένα μηδενικό που απλά καταναλώνει τους πορους που ΕΓΩ παράγω. 3 μέτρα κάτω από την γη ο πουτάνας γιος, αυτή είναι η άποψή μου :)

Αλλά αυτά δεν με ενδιαφέρουν τόσο, δεν βλεπω την απάντηση σε αυτό που σε ρώτησα... as usual! :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Δυστυχώς κ γουρλοματης ψευτοδεξιοι ούτε θα απολύσει κ ούτε θα ακουμπήσει εργασιακά δικαιώματα δημοσίων υπαλλήλων

Κλασσικός αριστεριζων δεξιός ο γουρλοματης

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
το ειπα χτες στο ξαναλεω και τωρα

γιατι τον βαλατε σε φυλακη vip και οχι σε συγκεκριμενη φυλακη για φονιαδες οι οποιες υπαρχουν σε ολη την ελλαδα?

και εφοσον φοβοσαστε για την ζωη του γιατι δεν τον βαλατε σε κελι απομονωσης?
Ασε τον πιλότο.
Αυτός θα δικαστεί, θα καταδικαστεί και θα πάει στην φυλακή που θα ορίσει ο εισαγγελέας.
Το θέμα είσαι εσύ. Ποιός πούστης στο ίδρυμα σου δίνει πρόσβαση στο ιντερνετ, για να μην του σπας τα αρχίδια και σπας τα δικά μας;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Δυστυχώς κ γουρλοματης ψευτοδεξιοι ούτε θα απολύσει κ ούτε θα ακουμπήσει εργασιακά δικαιώματα δημοσίων υπαλλήλων
Υπάρχει (δυστυχώς) συνταγματικό δικαίωμα κατοχυρωμένο από το 1911.

Κλασσικός αριστεριζων δεξιός ο γουρλοματης
Κλασσική αντηπωλύτεφσι :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Το θέμα είσαι εσύ. Ποιός πούστης στο ίδρυμα σου δίνει πρόσβαση στο ιντερνετ, για να μην του σπας τα αρχίδια και σπας τα δικά μας;
εσυ οπως και αλλοι σπατε τα αρχιδια με τις "περιεργες απαντησεις σας" σε οτι στραβο και κουλο κανει η κυβερνηση σας

καλυπτετε μια "αριστη" κυβερνηση η οποια εχει γινει "αχρηστη" κυβερνηση σε ολους τους τομεις

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.615
Πόντοι
1.706
Ασε τον πιλότο.
Αυτός θα δικαστεί, θα καταδικαστεί και θα πάει στην φυλακή που θα ορίσει ο εισαγγελέας.
Τι εννοείς δηλαδή(ς), Ω Κύριε Πολίτα???
Πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια συνωμοσία ψυχιάτρων εναντίον του θρυλικού bou.com ή πως ο ίδιος ΠΟΥΣΤΗΣ ψυχίατρος ξεφόρτωσε ΟΛΑ του τα σκουπίδια εδώ???? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τι εννοείς δηλαδή(ς), Ω Κύριε Πολίτα???
Πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια συνωμοσία ψυχιάτρων εναντίον του θρυλικού bou.com ή πως ο ίδιος ΠΟΥΣΤΗΣ ψυχίατρος ξεφόρτωσε ΟΛΑ του τα σκουπίδια εδώ???? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Εγώ δεν λέω τίποτα και είμαι κατά των θεωριών συνωμοσίας.
Δεν θα μου ξεφύγει εμένα οτι στο ίδρυμα, αυτό πάνω στο πρωινό ρυζόγαλο ΔΕΝ είναι κανέλα. Γιατι οι γονείς του πιλότου έχουν πολλά λεφτά και κονέ για να επιτρέψουν "κάποιες απόψεις".
Γλάσκε προειδοποιήθηκες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Υπάρχει (δυστυχώς) συνταγματικό δικαίωμα κατοχυρωμένο από το 1911.

Κλασσική αντηπωλύτεφσι :)
Οι ντροπή της δεξιάς Μητσοτάκης ο Κούλης διότι ο πατέρας κοιτούσε πολύ μπροστά κ δικαιώθηκε το 2010
Το συνταγματικό δικαίωμα άμα θες το αλλάζεις με την πλειοψηφία στη Βουλή βάσει των λεγόμενων σας ότι θα πάρει τόση μεγάλη διαφορά αλλά κότα ο γουρλοματης κ ανίκανος στο να βάλει τάξη δημοσιονομική στη χώρα ώστε να έχεις ανεξάρτητη χώρα
Ένα εργασιακό νομο πήγε να φτιάξει ο κουλακος κ αυτός εξυπηρετεί τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις μόνο αλλά όχι τις μικροσαιες τύπου 40-100 υπαλλήλων

Όσο για την αντιπολίτευση που γράφεις ,,,,ε ναι ασφαλώς αντιπολίτευση σε έναν ερμαφρόδιτο πολιτικό πρωθυπουργό όπως είναι ο Κούλης

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.507
Πόντοι
206
Θέλω να μου πείτε ποια θα ήταν η διαφορά αν είχε συλληφθεί ο Harry αφου είχε πνίξει την Meghan ?Πρωτοφανές λιβάνισμα και προστασία για ποινικό κρατούμενο...τι σκατά μασόνο πατέρα έχει?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Γεωργιανος που ειχε συλληφθει για το φονο αλλα δεν ειχε σχεση
Εφαγε πολυ ξυλο στη γαδα.
Εκανε μυνηση τωρα
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τους γλεντησε καλα ο μπαμπης τους αστυνομικους.
Μεγαλο φιασκο
Ηθελαν οπωσδηποτε ενοχο και γρηγορα

Την πάτησαν για τα καλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μπορεί να φτάσει τους 150 συριζα - κιναλ - μερα, αν μείνει έξω ο βελο;
θέλει να γίνει η φώφη υπ. αμυνας του τσίπρα;
Οπως εχει η ελληνικη κοινοβουλευτικη πραγματικοτητα, με την απλη αναλογικη χωρις το πρωτο κομμα δεν μπορει να γινει καμια συγκυβερνηση, με δεδομενο οτι το ΚΚΕ δεν συμμετεχει ποτέ πουθενα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γεωργιανος που ειχε συλληφθει για το φονο αλλα δεν ειχε σχεση
Εφαγε πολυ ξυλο στη γαδα.
Εκανε μυνηση τωρα
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τους γλεντησε καλα ο μπαμπης τους αστυνομικους.
Μεγαλο φιασκο
Ηθελαν οπωσδηποτε ενοχο και γρηγορα

Την πάτησαν για τα καλα
Ναι μεγαλο φιασκο, ολοι δινουν συγχαρητηρια στην αστυνομια. Τεραστια αποτυχια επειδη εφαγε ενας γεωργιανος μια φαπα.
Σε πηρε ο πονος για τους αλλοδαπους τωρα?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Ο γεωργιανος ειχε πιαστει παλια για πλαστα εγγραφα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΘΗΚΕ,
Σουλατσαριζε στην ελλαδα, ευτυχως δεν ηταν κακοποιο στοιχειο.

Ακομα μια αποδειξη οτι δεν απελαυνουν κανεναν,
Και οι νυν και οι πρωην κυβερνωντες
Η φαπα ηταν 4 μερες κρατηση και ξυλοδαρμος, κατεθεσε μυνηση,
Φυσικα και χαρηκα για τον ξυλοδαρμο του απ την αστυνομια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Ο γεωργιανος ειχε πιαστει παλια για πλαστα εγγραφα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΘΗΚΕ,
Σουλατσαριζε στην ελλαδα, ευτυχως δεν ηταν κακοποιο στοιχειο.

Ακομα μια αποδειξη οτι δεν απελαυνουν κανεναν,
Και οι νυν και οι πρωην κυβερνωντες
Η φαπα ηταν 4 μερες κρατηση και ξυλοδαρμος, κατεθεσε μυνηση,
Φυσικα και χαρηκα για τον ξυλοδαρμο του απ την αστυνομια
Αν αποδειχθεί ότι έφαγε ξύλο τότε μπορεί να πάρει κ λεφτουδακια από το ελληνικό δημόσιο δλδ από τα λεφτά μου κ λεφτά σου :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Αν αποδειχθεί ότι έφαγε ξύλο τότε μπορεί να πάρει κ λεφτουδακια από το ελληνικό δημόσιο δλδ από τα λεφτά μου κ λεφτά σου :confused:
Τι θα φαγε στη γαδα , φοντάν?

Βεβαια το οτι σε καθε δικογραφια για προστασιες κοκες μαφιες κλπ υπαρχει μεσα και ενας εε ή εα αστυνομικος δε μας απασχολει καθολου, το θεωρουμε φυσιολογικο

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.266
Πόντοι
2.036
μπαρμπα

εφοσον η κυβερνηση τον εκλεισε σε κελι vip με οικονομικους δραστες και οχι σε κελι για φονιαδες

η να τον εβαζαν στην ιδια φυλακη αλλα σε κελι απομονωσης εφοσον φοβοντουσαν για την σωματικη ακεραιοτητα του τοτε σαφεστατα επηρεαζει το αποτελεσμα των εκλογων

βρες μου εσυ 1 περιπτωση φονια την τελευταια δεκαετια που να φυλακιζεται σε κελι vip του κορρυδαλλου

εγω σου λεω δεν υπαρχει καμοια τετοια περιπτωση σε βαθους δεκαετιας
Εκ πεποιθήσεως μαλάκας ή λόγω μόδας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom