Τα έχεις μπερδεμένα φίλε. Καταρχάς για ποιό χρέος προς την πατρίδα αναφέρεσαι. Για τους πασόκους;;Για τους συριζαίους;;για του δαπίτες;;για τους δημόσιους υπάλληλους;; Για αυτούς που σε έχουν γραμμένο στα παπάρια τους και κοιτάζουν πώς θα σε κλέψουν ;;Για τους lgbtq;;τι σου προσφέρει αυτή η χώρα ώστε να σε απασχολεί αν θα διατηρηθεί ώς έχει;;
Όσον αφορά τους προγόνους μας καταρχάς ποιός σου είπε ότι οι πρόγονοι μας αγωνίστηκαν για να έχει η ελλάδα 35% μετανάστες;; Να είναι χρεωκοπημένη όπως τώρα;; Να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική χώρα όπως τώρα άρα στην ουσία να γίνεται ουδέτερη χώρα.Να παραχωρεί το όνομα της μακεδονίας;; να μειώνεται δραματικά ο γηγενής πληθυσμός της;; Να είναι πρώτη μούρη οι φεμινίστριες και οι πούστηδες;; Αυτή η χώρα δεν έχει καμία σχέση με το πώς την οραματίστηκαν οι πρόγονοι μας. Πολεμάς για κάτι που έχει αξία ,όχι για κάτι που βρίσκεται σε σήψη.
Τα παιδιά αυτή της χώρας φεύγουν για το εξωτερικό . Και εγώ αν έκανα παιδιά και τα μεγάλωνα στα 18 θα τα έστελνα έξω. Η χώρα είναι υποθηκευμένη με ένα χρέος στο 205% ,με ένα δημόσιο τεράστιο ,με τεράστια φορολογία . Η χώρα αυτή δεν έχει κανένα μέλλον όπως είναι τώρα,αυτά θα αγωνιστώ για να την αλλάξω είναι παραμύθια της χαλιμάς όπως δεν έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία 40 χρόνια,όπως δεν άλλαξε τίποτα με τα μνημόνια, με την χρεωκοπία της,όπως δεν θα αλλάξει στο μέλλον.
υγ. Εσένα μπορεί να σε έχει θρέψει καλά το σύστημα με τις δύο μερσέντες των 100 χιλιάδων ευρώ. Εγώ είμαι με ένα ποδήλατο ideal 20ετίας. Αγωνίσου εσύ για το σύστημα λοιπόν.