Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.539
Πόντοι
2.356
Έαν γνωρίζεις και μιλάς και έτσι,τότε δεν υπάρχουν λέξεις για να χαρακτηρίσει κάποιος εσένα.Θα συμφωνήσω με αυτό που λένε ότι μονάδα μέτρησης για την βλακεία δεν υπάρχει.
δε πειραζει τυπε αφου θα αποσυρετε ολους τους χαρακτηρισμους οταν πεθανω!

rosos88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Εμένα μου φαίνεται πολύ δύσκολο ένας πιλότος να έκανε τέτοια γκάφα. Πρέπει να έχεις και ένα σημαντικό IQ για να γίνεις πιλότος οπότε εαν το είχε σχεδιάσει να την σκωτόσει θα το είχε κάνει σωστά. Είναι πολύ περίεργη περίπτωση. Επίσεις μου φαίνεται αηδιαστικό που τα μίντια πασάρουν την ιστορία με τον ψυχολόγο.... Είνια απλά άσχετο...

doganos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
147
Πόντοι
1
Νομίζω σύντομα θα φανεί τι έχει γίνει.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.615
Πόντοι
3.556

:coffee::confused:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
Αγόρασαν οικόπεδο και απευθύνθηκαν σε εργολάβο για να χτίσουν.. Εκεί ίσως κάποιος Αλβανός - Γεωργιανός θα εργαζόταν κ θα έδωσε τη πληροφορία σε κάνα ξάδερφο φυλακοβιο.. Τα 15χιλ μήπως ήταν κάποια προκαταβολή για το σπίτι που θα χτιζαν στο Πικέρμι?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.539
Πόντοι
2.356
Εμένα μου φαίνεται πολύ δύσκολο ένας πιλότος να έκανε τέτοια γκάφα. Πρέπει να έχεις και ένα σημαντικό IQ για να γίνεις πιλότος οπότε εαν το είχε σχεδιάσει να την σκωτόσει θα το είχε κάνει σωστά. Είναι πολύ περίεργη περίπτωση. Επίσεις μου φαίνεται αηδιαστικό που τα μίντια πασάρουν την ιστορία με τον ψυχολόγο.... Είνια απλά άσχετο...
οσο iq και να κανεις αν δεν εχεις την εμπειρια και στηριζεσαι μονο στις ταινιες τοτε ολο και καποια πατατα θα εχεις κανει... το τελειο εγκλημα για να γινει θελει χρονο! το συγκεκριμενο ειχε ουτε 2 ωρες περιθωριο.

stelios1

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
104
Πόντοι
1
Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Υπάρχουν απλώς ατελείς διωκτικές αρχές που οδηγούν σε ανεξιχνίαστα εγκλήματα.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.863
Πόντοι
216
Παιδιά συνεχίστε, τα λέτε πολύ ωραία :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: geoMan

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206

περίπου 50 χιλιάδες ευρώ χρειάζονται :confused:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
περίπου 50 χιλιάδες ευρώ χρειάζονται :confused:
Ακριβώς δεν είναι πιλότος μαχητικού είναι για εμπορικές πτήσεις έχει διάβασμα αλλά γίνεσαι με 50Κ.
Στις ΗΠΑ μεν είναι τόσοι πολλοί πιλότοι που δουλεύουν για διφραγκα σε μπάτζετ αεροπορικές εταιρείες που αναγκάζονται και δουλεύουν και σε σούπερ μάρκετ ή ντελιβερι γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν οικονομικά.
Δεν είναι τα χρόνια των 60's- 70's στην αεροπορία που επικρατούσε αίγλη και οι πιλότοι ήταν οι θεοί και τους βλέπανε ως ένα βήμα τον Κένεντι ή τον Ωνάση. @@ τώρα πια έχουν γίνει σαν τα κινητά. Εξέλιξη λέγεται....

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Καλά τώρα ότι κάλεσε την αστυνομία με τη μύτη όντως το είπε? Δε γίνεται αυτό, πρώτα απ όλα δε ξεκλειδώνει το κινητό ακόμα κι αν δεν είχε κλείδωμα οθόνης.. Μετά με τη μύτη δε μπορείς να ανοίξεις τπτ σε smartphone..
Τυπε πάντως εγώ μια φορά που τράβαγα μαλακια και έκλεισε το γαμωκινητο πάνω που ήμουν έτοιμος να χυσω, το άνοιξα στα γρήγορα με τη μύτη και φαντάσου ότι έχω και δύσκολο συνδυασμό διπλό Ζ σα πυξίδα :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.539
Πόντοι
2.356
Αγόρασαν οικόπεδο και απευθύνθηκαν σε εργολάβο για να χτίσουν.. Εκεί ίσως κάποιος Αλβανός - Γεωργιανός θα εργαζόταν κ θα έδωσε τη πληροφορία σε κάνα ξάδερφο φυλακοβιο.. Τα 15χιλ μήπως ήταν κάποια προκαταβολή για το σπίτι που θα χτιζαν στο Πικέρμι?
εδω ειχαν ληστεψει τον αλλο που ειχε τα λεφτα σε ενα τενεκε τυρι μεσα στο κοτετσι! 165.000

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
Οι ντετέκτιβ του FB ανακάλυψαν μέχρι και ατύχημα από ερωτικό παιχνίδι του πιλότου με τη κοπελίτσα.. Και σκηνοθετήση ληστείας μετά.. Μιλάμε πολύ Netflix έχει πεσει..

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.580
Πόντοι
11.445
Οι ντετέκτιβ του FB ανακάλυψαν μέχρι και ατύχημα από ερωτικό παιχνίδι του πιλότου με τη κοπελίτσα.. Και σκηνοθετήση ληστείας μετά.. Μιλάμε πολύ Netflix έχει πεσει..
Ακομα ομως ψαχνουν dna και αποτυπωματα τριτων .... πρεπει να εχουν δει πολυ csi τελικα οι γεωργιανοι :confused:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
Ούτε ίχνος γαντιών στη μονωτική ταινία δεν άφησαν.. Τα χαν προβλέψει όλα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.816
Πόντοι
4.655
Η απουσία στοιχείων που θα έπρεπε να υπάρχουν σε μία τέτοιου είδους ληστεία οδηγεί στον ποιο πιθανό ύποπτο, τον σύζυγο.

Δεν θεωρώ ότι η αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Υπάρχει η περίπτωση να υπάρχει παραπλάνηση των ΜΜΕ για να "χαλαρώσουν" οι δράστες, ή ο σύζυγος κρύβει κάτι.

Από αυτά που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα (και γνωρίζουμε εμείς), είναι κουλός ο θάνατος της κοπέλας και είναι επίσης κουλό να την σκότωσε ο σύζυγος.

Π

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
Γιατί δεν γυρνάνε νέο κύκλο στο Έτερος Εγώ;

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
Όπως κάνετε υποθέσεις και εσείς για Γεωργιανούς, Αζέρους και Αρμένιους δολοφόνους, έτσι λέμε και εμείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom