Νέα

Σκληρό πέσιμο από 15χρονη μαθητρια στο δρόμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Με Trabant τι γαμάς ?

KREATOFAGOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
στα 25 μου ειχα δαγκωσει 15αρικο κ απο τοτε εχω εθιστει στο αγνο,φρεσκο φιλετο!

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Σορυ που θα στο πω αλλα αυτο δεν ηταν πεσιμο αλλα μια μαλακια.Ουτε που σε θυμαται, απλα εκανε μια βλακεια για να κανει λιγο μαγκιτσα κτλ κτλ

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Είχα αράξει το αμαξι κοντά στο σχολείο στο σπιτι μου στη Γλυφαδα. Προς το μέρος μου ερχόταν μια πιτσιρίκα παρέα με ενα αγόρι αγκαλια την οποία ασυναίσθητα κοίταξα γιατί μου εμοιαζε με την κορη ενος γειτονα και σκεφτόμουν καλα ποτε εβαλε η κόρη του γιατρού σκουλαρικι?
Την ωρα που πέρναγε δίπλα μου στρίβει το κεφάλι με κοιταει κρυφα απο το φιλο της και βιαστικα γλυφει τη γλωσσα:

Και μετα πας για παιδεραστης με τα κωλοπαιδα που την πεφτουν χυμα

Αδερφέ τέτοια σου έκανε το πουτανάκι;

Μήπως σου έκανε και τέτοια;

:grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είχα αράξει το αμαξι κοντά στο σχολείο στο σπιτι μου στη Γλυφαδα. Προς το μέρος μου ερχόταν μια πιτσιρίκα παρέα με ενα αγόρι αγκαλια την οποία ασυναίσθητα κοίταξα γιατί μου εμοιαζε με την κορη ενος γειτονα και σκεφτόμουν καλα ποτε εβαλε η κόρη του γιατρού σκουλαρικι?
Την ωρα που πέρναγε δίπλα μου στρίβει το κεφάλι με κοιταει κρυφα απο το φιλο της και βιαστικα γλυφει τη γλωσσα:

Τυπε τελικα τι εγινε??
Ξαναπηγες σημερα στο ιδιο σημειο
που λεγαμε και χθες να δουμε αν ξαναπερασε το μικρο?

Αντε μπες να μας πεις τα νεα ρε τρελε.

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Τι να εγινε ρε Bold?Ο τυπος εχει οπτικες ψευδαισθησεις...την εχει δει και πολυ γκομενος

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66

σκληρο πεσιμο ειναι να ερθει και να σου πιασει το πουτσο και οχι αυτο περιγραφεις.......
σε ειδε εκει μεσα στο αυτοκινητο που την κοιτουσες σαν λιγουρεις και αναρωτιοσουνα αν ειναι η κορη του γιατρου :2funny: :2funny:
και ειπε να σε παιξει λιγο,αυτο ειναι ολο
ακου η κορη του γιατρου :2funny: :2funny:

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
   Σορυ που θα στο πω αλλα αυτο δεν ηταν πεσιμο αλλα μια μαλακια.Ουτε που σε θυμαται, απλα εκανε μια βλακεια για να κανει λιγο μαγκιτσα κτλ κτλ

πεσιμο δλδ θεωρειται μονο αν σου ζητησει γκομενα κινητο η συναντηση για κοφυ?δν νομιζω...
αυτο το λεω ασχετα με τον original poster που μαλλον πουλαει φιδια   :P

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
σκληρο πεσιμο ειναι να ερθει και να σου πιασει το πουτσο και οχι αυτο περιγραφεις.......
σε ειδε εκει μεσα στο αυτοκινητο που την κοιτουσες σαν λιγουρεις και αναρωτιοσουνα αν ειναι η κορη του γιατρου :2funny: :2funny:
και ειπε να σε παιξει λιγο,αυτο ειναι ολο
ακου η κορη του γιατρου :2funny: :2funny:

Ρε τύπε σε λίγο θα μας πείς οτι σκληρό πέσιμο είναι να σου πάρει πίπα και να αρχίζει να στο παίζει κιόλας... :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τυπισσα εσυ που τα ξερεις αυτα???
τα εκανες και εσυ στα νιατα σου αυτα τα παιχνιδια ε?
πολυ σιγουρη σε βλεπω  :2funny: :2funny: :2funny:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Τυπισσα εσυ που τα ξερεις αυτα???
τα εκανες και εσυ στα νιατα σου αυτα τα παιχνιδια ε?
πολυ σιγουρη σε βλεπω  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι αλλα δεν ειναι χοντρο πεσιμο ειναι μια βλακεια. Χοντρο πεσιμο θα ταν να του εδινε το τηλεφωνο της κατι τελος παντων που θα μπορουσε να χει συνεχεια το πραγμα. Αυτο ηταν μια χαζομαριτσα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και για λιγη γλωσσα  εγινε θεμα ρε?????

Stories