Λες να ηθελε, με ολοκληρο αμυγδαλο !!!μηπως ειχε φαει καμια σοκοφρετα πριν τυπε μου;![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Λες να ηθελε, με ολοκληρο αμυγδαλο !!!μηπως ειχε φαει καμια σοκοφρετα πριν τυπε μου;![]()
![]()
![]()
Παλαιά (πρὸ Ρωσσίδων) ὑπῆρχαν καὶ χειρότερα.
Μᾶς ἐχαμογέλα εὐειδὴς γυνὴ καὶ προκαλεῖτο στύσις.
Tι μαλακιες ρε πουστη μου![]()
τζους ευειδη?Παλαιά (πρὸ Ρωσσίδων) ὑπῆρχαν καὶ χειρότερα.
Μᾶς ἐχαμογέλα εὐειδὴς γυνὴ καὶ προκαλεῖτο στύσις.
Άμα "χαλιέσαι" μην διαβάζεις
Του αθληματος του θεματοθετη και συ ?![]()
Είχα αράξει το αμαξι κοντά στο σχολείο στο σπιτι μου στη Γλυφαδα. Προς το μέρος μου ερχόταν μια πιτσιρίκα παρέα με ενα αγόρι αγκαλια την οποία ασυναίσθητα κοίταξα γιατί μου εμοιαζε με την κορη ενος γειτονα και σκεφτόμουν καλα ποτε εβαλε η κόρη του γιατρού σκουλαρικι?
Την ωρα που πέρναγε δίπλα μου στρίβει το κεφάλι με κοιταει κρυφα απο το φιλο της και βιαστικα γλυφει τη γλωσσα:![]()
Και μετα πας για παιδεραστης με τα κωλοπαιδα που την πεφτουν χυμα
Είχα αράξει το αμαξι κοντά στο σχολείο στο σπιτι μου στη Γλυφαδα. Προς το μέρος μου ερχόταν μια πιτσιρίκα παρέα με ενα αγόρι αγκαλια την οποία ασυναίσθητα κοίταξα γιατί μου εμοιαζε με την κορη ενος γειτονα και σκεφτόμουν καλα ποτε εβαλε η κόρη του γιατρού σκουλαρικι?
Την ωρα που πέρναγε δίπλα μου στρίβει το κεφάλι με κοιταει κρυφα απο το φιλο της και βιαστικα γλυφει τη γλωσσα:![]()
σκληρο πεσιμο ειναι να ερθει και να σου πιασει το πουτσο και οχι αυτο περιγραφεις.......Είχα αράξει το αμαξι κοντά στο σχολείο στο σπιτι μου στη Γλυφαδα. Προς το μέρος μου ερχόταν μια πιτσιρίκα παρέα με ενα αγόρι αγκαλια την οποία ασυναίσθητα κοίταξα γιατί μου εμοιαζε με την κορη ενος γειτονα και σκεφτόμουν καλα ποτε εβαλε η κόρη του γιατρού σκουλαρικι?
Σορυ που θα στο πω αλλα αυτο δεν ηταν πεσιμο αλλα μια μαλακια.Ουτε που σε θυμαται, απλα εκανε μια βλακεια για να κανει λιγο μαγκιτσα κτλ κτλ
σκληρο πεσιμο ειναι να ερθει και να σου πιασει το πουτσο και οχι αυτο περιγραφεις.......
σε ειδε εκει μεσα στο αυτοκινητο που την κοιτουσες σαν λιγουρεις και αναρωτιοσουνα αν ειναι η κορη του γιατρου![]()
και ειπε να σε παιξει λιγο,αυτο ειναι ολο
ακου η κορη του γιατρου![]()
![]()
αυτο ειναι ακομη πιο σκληρο, σκλυροπυρινικοΡε τύπε σε λίγο θα μας πείς οτι σκληρό πέσιμο είναι να σου πάρει πίπα και να αρχίζει να στο παίζει κιόλας...![]()
![]()
![]()
Σορυ που θα στο πω αλλα αυτο δεν ηταν πεσιμο αλλα μια μαλακια.Ουτε που σε θυμαται, απλα εκανε μια βλακεια για να κανει λιγο μαγκιτσα κτλ κτλ
Τυπισσα εσυ που τα ξερεις αυτα???
τα εκανες και εσυ στα νιατα σου αυτα τα παιχνιδια ε?
πολυ σιγουρη σε βλεπω![]()
![]()
![]()