Νέα

Σκληρό πέσιμο από 15χρονη μαθητρια στο δρόμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Είχα αράξει το αμαξι κοντά στο σχολείο στο σπιτι μου στη Γλυφαδα. Προς το μέρος μου ερχόταν μια πιτσιρίκα παρέα με ενα αγόρι αγκαλια την οποία ασυναίσθητα κοίταξα γιατί μου εμοιαζε με την κορη ενος γειτονα και σκεφτόμουν καλα ποτε εβαλε η κόρη του γιατρού σκουλαρικι?
Την ωρα που πέρναγε δίπλα μου στρίβει το κεφάλι με κοιταει κρυφα απο το φιλο της και βιαστικα γλυφει τη γλωσσα:

Και μετα πας για παιδεραστης με τα κωλοπαιδα που την πεφτουν χυμα
ρε φιλε για εξηγησε μου πως εγλυψε την γλωσσα;; :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Εγώ ρε συ που μαι 23 και κάτι ψιλά και δεν μπορώ να επικοινωνήσω αν η γυναίκα δεν είναι πάνω απο 21 στο 18χρονο τι να βρεις..Αν είναι να σε γαμάει κάθε μέρα και να σε κάνει μπουρλότο με την συμπεριφορά της για να της τον σφυρίξεις μια φορά κλάφτα

Αυτό ισχυει με τη 18χρονη για τον 23άρη.
Με το 40άρη η 18χρονη θα είναι σούζα.
Άλλού είναι τα προβλήματα.
Εσύ έχεις απόλυτο δίκιο από την πλευρά σου.
Και εγώ μικρός , δεν έπαιζα με γυναίκες κάτω από 22-23.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Είχα αράξει το αμαξι κοντά στο σχολείο στο σπιτι μου στη Γλυφαδα. Προς το μέρος μου ερχόταν μια πιτσιρίκα παρέα με ενα αγόρι αγκαλια την οποία ασυναίσθητα κοίταξα γιατί μου εμοιαζε με την κορη ενος γειτονα και σκεφτόμουν καλα ποτε εβαλε η κόρη του γιατρού σκουλαρικι?
Την ωρα που πέρναγε δίπλα μου στρίβει το κεφάλι με κοιταει κρυφα απο το φιλο της και βιαστικα γλυφει τη γλωσσα:

Αντιπαρερχομαι το προφανες σφαλμα "εγλυψε την γλωσσα" που ηδη εκραξαν αρκετοι και προχωρω.
Σιγα το πέσιμο. Μια πλακα εκανε η κοπελα, προφανως επειδη την κοιταγες εντονα.
Στη θεση σου δεν θα ενιωθα και ωραια κιολας, οτι δηθεν μου την επεσε το πιτσιρικι.
Θα ενιωθα ασχημα, οτι με κοροιδεψε.
Εντυπωσιακο ομως.
Μια κοπελιτσα κάνει μια κινηση, και βρισκομαστε να το συζηταμε εδω δεκα μαντραχαλοι.
Οντως τελικα σερνει καραβι.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.041
Πόντοι
3.715
καλά πέσιμο δε θα το έλεγα, αλλά προσάναμα ναι.

Μου θυμίζει κάτι αντίστοιχο το 97, όπου μας πήγαιναν για βολή στη σχολή ευελπιδων απο το πεντάγωνο. Στη Μεσογείων πάνω, πρωί, πουρνό πουρνό είμαστε σε ένα πούλμαν με τους υπόλοιπους ταλαίπωρους συστρατιώτες.
Ξάφνου περπατάει στο ύψος της Αγ. Παρασκευής πρόστυχο μελαχροινό κορίτσι που κρατάει χαρτοσυσκευασία Μιλκο με καλαμάκι. Περιμένουμε στον κόκκινο σηματοδότη και χαζεύουμε όλοι το θύλη που λικνίζεται, μας παίρνει πρέφα ότι τη χαζεύουμε (όλη η δεξιά κι η αριστερή πλευρά) και τι κάνει το πουτανί;;;
Αρπάζει το καλαμάκι και ξεκινάει να το γλύφει βάλε/ βγάλε στο στόμα.
Περιττό να συνεχίσω τι έγινε μέσα στο πούλμαν και πως δε σπάσαμε παράθυρα, πόρτες να βγούμε να την πάρουμε μέσα και να φύγει με φορείο για συρραφή/ μπαλώματα...

...καριολάκια!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καλά πέσιμο δε θα το έλεγα, αλλά προσάναμα ναι.

Μου θυμίζει κάτι αντίστοιχο το 97, όπου μας πήγαιναν για βολή στη σχολή ευελπιδων απο το πεντάγωνο. Στη Μεσογείων πάνω, πρωί, πουρνό πουρνό είμαστε σε ένα πούλμαν με τους υπόλοιπους ταλαίπωρους συστρατιώτες.
Ξάφνου περπατάει στο ύψος της Αγ. Παρασκευής πρόστυχο μελαχροινό κορίτσι που κρατάει χαρτοσυσκευασία Μιλκο με καλαμάκι. Περιμένουμε στον κόκκινο σηματοδότη και χαζεύουμε όλοι το θύλη που λικνίζεται, μας παίρνει πρέφα ότι τη χαζεύουμε (όλη η δεξιά κι η αριστερή πλευρά) και τι κάνει το πουτανί;;;
Αρπάζει το καλαμάκι και ξεκινάει να το γλύφει βάλε/ βγάλε στο στόμα.
Περιττό να συνεχίσω τι έγινε μέσα στο πούλμαν και πως δε σπάσαμε παράθυρα, πόρτες να βγούμε να την πάρουμε μέσα και να φύγει με φορείο για συρραφή/ μπαλώματα...

...καριολάκια!
το οτι σας περασε λιγουρια δεν σε ενοχλει;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
το οτι σας περασε λιγουρια δεν σε ενοχλει;;
Πού να ενοχλησει. Το αναφερουμε κιολας ως ωραια αναμνηση!!!
Τι βόδια ειμαστε εμεις οι αντρες. Ενα κοριτσακι παιζει με το καλαμακι μπροστα απο εικοσι φανταρους και ειναι ολοι ετοιμοι να κατεβουν με τα οπλα να της επιτεθούν.
Αν ομως πηγαινε ενας αντρας μπροστα σε 20 κοπελες και τους εκανε νοηματα και χειρονομιες, θα φωναζανε την αστυνομια.
Και μετα μου λενε οτι ειναι το ιδιο ο αντρας και η γυναικα.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16

μηπωσ ηταν αληθωρη και κοιταγε αλλοθ?

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16

μηπως ειχαν ξεραθει τα χειλια της και δεν ειχε liposan???  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

Μηπως ηρθε η ωρα να παω για υπνο?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έχω την εντύπωση ότι εκτός από οικονομική κρίση αρχίζουμε να παθαίνουμε και άλλες ψυχοσωματικές κυρίως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έχω την εντύπωση ότι εκτός από οικονομική κρίση αρχίζουμε να παθαίνουμε και άλλες ψυχοσωματικές κυρίως.

γιατι το λες αυτο δικιε μου?
η μικρα απο οτι φαινεται γουσταρε  double penetration testing  :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εεεε φάνηκε το κορίτσι, είναι σεμνό και ταπεινό.
αλλά η κρίση κρίση, τύπε. σου λέει "θέλω να ξεπληρώσω το δάνειο", αλλά "δεν βγαίνω, μάνα μου"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εεεε φάνηκε το κορίτσι, είναι σεμνό και ταπεινό.
αλλά η κρίση κρίση, τύπε. σου λέει "θέλω να ξεπληρώσω το δάνειο", αλλά "δεν βγαίνω, μάνα μου"

ΤΥπε λες να πηρε κανα δανειο κρυφα απο την μανα της
η μικρη?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσες ωρες ησουν σημερα μπροστα απο τον gcc?  :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΤΥπε λες να πηρε κανα δανειο κρυφα απο την μανα της
η μικρη?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσες ωρες ησουν σημερα μπροστα απο τον gcc?  :grin:
όχι ρε, μεταφορικά μιλάω.
δηλαδή θέλει και δε θέλει να γαμηθεί το κορίτσι, όντας 16-17 χρονών.
απλά είπα να μια τοποθέτηση επί του θέματος με μια επίκαιρη πινελιά

(εε σήμερα από 3 το μεσημέρι μέχρι πριν λίγο 3 τα ξημερώματα. αύριο έχω 2 ώρες δουλειά σε OpenGL  και μετά ντου στον g++ για την παραγωγή assembly κώδικα από μια θεωρητική γλώσσα, δηλαδή την υλοποίηση του 3 βασικού βήματος σχεδίασης ενός compiler. γάμησέ τα τύπε, το κεφάλι μου γίνεται κουδούνι και έχω πέσει και σε καιρούς ξηρασίας από κολπικά υγρά και θα με βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι, και το σπρώξιμο σε τέτοιες περιόδους είναι must)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
όχι ρε, μεταφορικά μιλάω.
δηλαδή θέλει και δε θέλει να γαμηθεί το κορίτσι, όντας 16-17 χρονών.
απλά είπα να μια τοποθέτηση επί του θέματος με μια επίκαιρη πινελιά

(εε σήμερα από 3 το μεσημέρι μέχρι πριν λίγο 3 τα ξημερώματα. αύριο έχω 2 ώρες δουλειά σε OpenGL  και μετά ντου στον g++ για την παραγωγή assembly κώδικα από μια θεωρητική γλώσσα, δηλαδή την υλοποίηση του 3 βασικού βήματος σχεδίασης ενός compiler. γάμησέ τα τύπε, το κεφάλι μου γίνεται κουδούνι και έχω πέσει και σε καιρούς ξηρασίας από κολπικά υγρά και θα με βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι, και το σπρώξιμο σε τέτοιες περιόδους είναι must)

COmpiler??  πωπω ρε δικιε μου. Δεν παλευοντε αυτα  :grin:
καλο κουραγιο , κανα καλο μπουρδελακι δεν εχει εκει που εισαι?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
COmpiler??  πωπω ρε δικιε μου. Δεν παλευοντε αυτα  :grin:
καλο κουραγιο , κανα καλο μπουρδελακι δεν εχει εκει που εισαι?
τύπε 5 πράγματα θα σου πω:
1)λεξικογραφική ανάλυση
2)συντακτική ανάλυση
3)παραγωγή ενδιάμεσου κώδικα
4)περιβάλλον εκτέλεσης
5)παραγωγή τελικού κώδικα και κατασκευή εικονικής μηχανής.

θα βγάλει κάλους η χούφτα μου :jerking: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τύπε 5 πράγματα θα σου πω:
1)λεξικογραφική ανάλυση
2)συντακτική ανάλυση
3)παραγωγή ενδιάμεσου κώδικα
4)περιβάλλον εκτέλεσης
5)παραγωγή τελικού κώδικα και κατασκευή εικονικής μηχανής.

θα βγάλει κάλους η χούφτα μου :jerking: :2funny:

δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο το κομματι.
Για αυτο δεν ηξερα και το OpenGL  γιατι ειδα πως ειναι για API
τι ετος εισαι τωρα εσυ ρε?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο το κομματι.
Για αυτο δεν ηξερα και το OpenGL  γιατι ειδα πως ειναι για API
τι ετος εισαι τωρα εσυ ρε?
5o, τελειώνω, πτυχιακή έχω και αυτά τα μαθήματα που παίρνω τώρα, απλά θέλω να κάτσω επιπλέον 1 χρόνο για πρακτική και κάποια μαθήματα επιπλέον(verilog,vlsi,διαδικτυακές επιθέσεις,διαδικτυοκεντρικός προγραμματισμός,αρχιτεκτονική επεξεργαστών,ενσωματωμένα συστήματα,ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων και τεχνολογία πολυμέσων/αναγνώριση προτύπων) αλλά αυτά θα τα πάρω έτσι για την κάβλα μου, παρόλο που δεν προσθέτουν κάποιον επιπλέον τίτλο στο πτυχίο. :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μηπως ειχε φαει καμια σοκοφρετα πριν τυπε μου; :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Παλαιά (πρὸ Ρωσσίδων) ὑπῆρχαν καὶ χειρότερα.

Μᾶς ἐχαμογέλα εὐειδὴς γυνὴ καὶ προκαλεῖτο στύσις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom