Νέα

Σκλαβενίτης μια κίνηση ματ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
Αυτοί ήταν απλά τυχεροί γιατί έτσι και έβγαιναν στην ανεργία όλοι αυτοί θα είχαμε πολύ δυσάρεστες εξελίξεις για την εκάστοτε κυβέρνηση... Πολιτικό παιχνίδι έκανε σε εκείνη την περίπτωση ο Σκλαβενίτης
Πολιτικο ξεπολιτικο πηρε μια εταιρεια που ειχε χασει ολο το μεριδιο αγορας με το ρισκο να τον βουλιαξει μαζι του.Αυτος τοκανε και ρισκαρε .Γιατι δεν τοκανε και αλλος?Χρονια επιχειρουσαν να δοθει ο Μαρινοπουλος.Και δεν απελυσε κανενα.Αν αυτο λεει κατι.

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Πολιτικο ξεπολιτικο πηρε μια εταιρεια που ειχε χασει ολο το μεριδιο αγορας με το ρισκο να τον βουλιαξει μαζι του.Αυτος τοκανε και ρισκαρε .Γιατι δεν τοκανε και αλλος?Χρονια επιχειρουσαν να δοθει ο Μαρινοπουλος.Και δεν απελυσε κανενα.Αν αυτο λεει κατι.
τα πραγματα βεβαια δεν ειναι τοσο ροδινα ;)  αναγκαστηκε καποια μαγαζια και ο σκλαβενιτης τελικα να τα δωσει στον μασουτη  :headbaning1:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
τα πραγματα βεβαια δεν ειναι τοσο ροδινα ;)  αναγκαστηκε καποια μαγαζια και ο σκλαβενιτης τελικα να τα δωσει στον μασουτη  :headbaning1:
Ναι γιατι βασει νομου υποχρεωνοταν να μειωσει .Τους υπαλληλους ομως τους κρατησε ολους.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Ο Σκλαβενίτης δεν είμαι
Ούτε δουλεύω εκεί
Ούτε μετοχές του έχω
Για τις τιμές του δεν ξέρω γιατί δεν τα πάω καλά με αυτά - η γυναίκα μου κάνει τα ψώνια του σπιτιού.
Ξέρω όμως ότι συγκριτικά με τους υπαλλήλους ΟΛΩΝ των άλλων σουπερμαρκετάδων οι υπάλληλοι του Σκλαβενίτη έχουν-εκφράζουν ελάχιστα ή μηδαμινά παράπονα από τον εργοδότη τους - να μην πω ότι πίνουν νερό στο όνομά του.
Δεν μπορεί - κάτι θα λέει αυτό

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Ρε μαλακες διαβάζετε τις βραβεύσεις?? Οι βραβεύσεις επίσημα πλέον γίνονται μεταξύ των συμμετεχόντων και φυσικά βραβεύονται όλοι από κατι
Οι βραβεύσεις δεν γίνονται από ανεξάρτητες επιτροπές ή με τη συμμετοχή όλων αλλά από αυτούς που συμμετέχουν και μάλιστα με χορηγια
Στη συνέχεια μαζεύονται μεταξύ τους μοιράζονται τα βραβεία βγαίνουν στο LinkedIn και χαίρονται στέλνουν έτοιμο το δελτίο τύπου στις εφημερίδες site (μετά αναρωτιουνται γιατί δεν πουλάνε)
Κι όλα ωραία και καλά!
ΥΓ Το νερό Θεονη έχει πάρει βραβείο του καλύτερου νερού στον κοσμο(!) μεχρι πριν λίγο καιρό δεν το πούλαγε ο ΑΒ - άρα που λαει β διαλογής νερά?
Η Ευρωφαρμα είναι β διαλογής εταιρεία?
Οι υπάλληλοι του Lidkl τα λεφτά τα πάνε στο εξωτερικό???
Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο και μην φανατιζεστε!!! Όλοι το κέρδος κοιτάνε και δεν υπάρχει πλέον αυτή η μαλακια καραμέλα του ελληνικά και ελληνικά... Δυστυχώς ή ευτυχώς...

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ο Μασούτης έχει και πάρα πολλά ιδιόκτητα να ξέρετε.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ο Σκλαβενίτης δεν είμαι
Ούτε δουλεύω εκεί
Ούτε μετοχές του έχω
Για τις τιμές του δεν ξέρω γιατί δεν τα πάω καλά με αυτά - η γυναίκα μου κάνει τα ψώνια του σπιτιού.
Ξέρω όμως ότι συγκριτικά με τους υπαλλήλους ΟΛΩΝ των άλλων σουπερμαρκετάδων οι υπάλληλοι του Σκλαβενίτη έχουν-εκφράζουν ελάχιστα ή μηδαμινά παράπονα από τον εργοδότη τους - να μην πω ότι πίνουν νερό στο όνομά του.
Τύπε με το καλημέρα σας τους δίνει πάνω από 400 φράγκα για 4ωρο, λογικό είναι.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Ο Σκλαβενίτης δεν είμαι
Ούτε δουλεύω εκεί
Ούτε μετοχές του έχω
Τυπε η κυρά Κουλά που δουλεύει 20 χρόνια και παίρνει 1700ευρω όχι μόνο νερό αλλά και σπέρμα θα πιει στο όνομα του και καλα κάνει...
Τα σούπερ μάρκετ και αυτός φυσικά προλαμβάνουν πλέον ΜΟΝΟ 4ωρους και αντε λίγο παραπάνω από το βασικό μισθό... Οικογένεια δηλαδή ουσιαστικά ποτέ με το μισθό αυτό (πλέον)

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Ο Μασούτης έχει και πάρα πολλά ιδιόκτητα να ξέρετε.
παλαιος μπακαλης  ;) και κραταιός στην βορειο ελλαδα  ;) πολυ δυσκολα τον χτυπας ;) εως αδυνατο να τον χτυπησεις  :headbaning2: :headbaning2:

ugarit82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Κριτικές
7
Like
299
Πόντοι
281
Οι μαρινοπουλοι ειχαν πουλήσει την εταιρεια στους Γάλλους αλλα σαν γνησιοι κοτοκλεφταδες εκλεβαν χρηματα απο τουςβγαλλους γιατι ειχαν συμμετοχη στο management κ λαμβαναν τεραστιο ενοικιο για τα γραφεια που διατηρουσε η εταιρεια. Για τους γνωστες τκυ δικαστικου ρεπορταζ υπαρχουν δικες σε εκκρεμοτητα μεταξυ υπαλλήλων πουβειχαν καταγγείλει τους πρωην εργοδοτες τους. Ο Σκλαβενίτη υποχρεώθηκε να αγορασει την εταιρεία, διοτι εκβιαστηκε. Ολα τα αλλα ειναο αστικοι μυθοι

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Κανένα ρίσκο δεν πήρε τη στιγμή εκείνη... Το έκανε με τις "ευλογίες" της κυβέρνησης η οποία προφανώς του εξασφάλισε τη στήριξη -μαμούθ των τραπεζών σε μια περίοδο που οι τράπεζες δε δάνειζαν ούτε ένα cent στην αγορά...

[URL unfurl="true"]https://ftp.bankingnews.gr/index.php?id=269241[/url]

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Τυπε αυτοί δεν πίνουν.. Πίνουν και δικαίως αυτοί που είναι 20 και 30 χρόνια.
Κι αν τα 400 είναι συγκριτικά περισσότερα από πχ μια καφετέρια το πρόβλημα είναι πως ένας άντρας δεν μπορεί να κάνει οικογένεια πχ
Μια ταμίας που πάει για το λν παιδικό σταθμό και μετά μεγαλώνει τα παιδιά πολλές φορές είναι σχέση win win Και Για τους δύο αλλά πλέον δεν είναι η πλειοψηφία...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Κανένα ρίσκο δεν πήρε τη στιγμή εκείνη... Το έκανε με τις "ευλογίες" της κυβέρνησης η οποία προφανώς του εξασφάλισε τη στήριξη -μαμούθ των τραπεζών σε μια περίοδο που οι τράπεζες δε δάνειζαν ούτε ένα cent στην αγορά...

[URL unfurl="true"]https://ftp.bankingnews.gr/index.php?id=269241[/url]
Όχι ρε είναι καλός άνθρωπος  :S το λένε παντού  :headbang:

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216

Πέρα από καλύτερες αποδοχές (δεν το γνωρίζω - για να το λες κάτι θα ξέρεις) αυτό που μου έχει μεταφερθεί είναι ότι οι εργαζόμενοι δεν αντιμετωπίζονται σαν "αναλώσιμοι αναξιοπαθούντες προς εκμετάλλευση" όπως λίγο-πολύ δυστυχώς συμβαίνει σε πολλές ομοειδείς αλυσίδες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Τυπε αυτοί δεν πίνουν.. Πίνουν και δικαίως αυτοί που είναι 20 και 30 χρόνια.
Κι αν τα 400 είναι συγκριτικά περισσότερα από πχ μια καφετέρια το πρόβλημα είναι πως ένας άντρας δεν μπορεί να κάνει οικογένεια πχ
Μια ταμίας που πάει για το λν παιδικό σταθμό και μετά μεγαλώνει τα παιδιά πολλές φορές είναι σχέση win win Και Για τους δύο αλλά πλέον δεν είναι η πλειοψηφία...
Μια χαρά πίνουν και αυτοί. Το ίδιο είναι να δουλεύεις πακετάς ή σερβιτόρος και να βαράς 10ωρα για 500 ευρώ, με το να είσαι υπάλληλος μαρκετ με 400+ για 4ωρο;

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Κρινω την ταχυτητα του ταμειου και παρατηρω οτι ολες ειναι χοντρες με υφος μουνάρας
ξερεις εσυ καποια μουναρα οπως χαρακτηριζεις καποιες γυναικες που θα δουλευαν στον καθε σκλαβενιτη για 400 ευρω  :think: :think:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
ο Σκλαβενιτης πληρωνει καλυτερα απο ολους και δεν απολυει..εχει τα 2 καλυτερα πραγματα λοιπονσαν εργοδοτης και πληρωνει και υπερωριες αν χρειαστει

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
ο Σκλαβενιτης πληρωνει καλυτερα απο ολους και δεν απολυει..εχει τα 2 καλυτερα πραγματα λοιπονσαν εργοδοτης και πληρωνει και υπερωριες αν χρειαστει
ετσι  :thumbsup: :thumbsup: πιπινια μονο δεν εχει  :headbaning1: :headbaning2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom