Πολιτικο ξεπολιτικο πηρε μια εταιρεια που ειχε χασει ολο το μεριδιο αγορας με το ρισκο να τον βουλιαξει μαζι του.Αυτος τοκανε και ρισκαρε .Γιατι δεν τοκανε και αλλος?Χρονια επιχειρουσαν να δοθει ο Μαρινοπουλος.Και δεν απελυσε κανενα.Αν αυτο λεει κατι.Αυτοί ήταν απλά τυχεροί γιατί έτσι και έβγαιναν στην ανεργία όλοι αυτοί θα είχαμε πολύ δυσάρεστες εξελίξεις για την εκάστοτε κυβέρνηση... Πολιτικό παιχνίδι έκανε σε εκείνη την περίπτωση ο Σκλαβενίτης
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκλαβενίτης μια κίνηση ματ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τα πραγματα βεβαια δεν ειναι τοσο ροδινα ;) αναγκαστηκε καποια μαγαζια και ο σκλαβενιτης τελικα να τα δωσει στον μασουτηΠολιτικο ξεπολιτικο πηρε μια εταιρεια που ειχε χασει ολο το μεριδιο αγορας με το ρισκο να τον βουλιαξει μαζι του.Αυτος τοκανε και ρισκαρε .Γιατι δεν τοκανε και αλλος?Χρονια επιχειρουσαν να δοθει ο Μαρινοπουλος.Και δεν απελυσε κανενα.Αν αυτο λεει κατι.
Ναι γιατι βασει νομου υποχρεωνοταν να μειωσει .Τους υπαλληλους ομως τους κρατησε ολους.τα πραγματα βεβαια δεν ειναι τοσο ροδινα ;) αναγκαστηκε καποια μαγαζια και ο σκλαβενιτης τελικα να τα δωσει στον μασουτη
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
σε αυτο ικαλα εκανε φτανουν οι ανεργοι σε αυτη την χωραΝαι γιατι βασει νομου υποχρεωνοταν να μειωσει .Τους υπαλληλους ομως τους κρατησε ολους.
skatastamoutratous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 1.736
- Πόντοι
- 216
Ο Σκλαβενίτης δεν είμαι
Ούτε δουλεύω εκεί
Ούτε μετοχές του έχω
Για τις τιμές του δεν ξέρω γιατί δεν τα πάω καλά με αυτά - η γυναίκα μου κάνει τα ψώνια του σπιτιού.
Ξέρω όμως ότι συγκριτικά με τους υπαλλήλους ΟΛΩΝ των άλλων σουπερμαρκετάδων οι υπάλληλοι του Σκλαβενίτη έχουν-εκφράζουν ελάχιστα ή μηδαμινά παράπονα από τον εργοδότη τους - να μην πω ότι πίνουν νερό στο όνομά του.
Δεν μπορεί - κάτι θα λέει αυτό
Ούτε δουλεύω εκεί
Ούτε μετοχές του έχω
Για τις τιμές του δεν ξέρω γιατί δεν τα πάω καλά με αυτά - η γυναίκα μου κάνει τα ψώνια του σπιτιού.
Ξέρω όμως ότι συγκριτικά με τους υπαλλήλους ΟΛΩΝ των άλλων σουπερμαρκετάδων οι υπάλληλοι του Σκλαβενίτη έχουν-εκφράζουν ελάχιστα ή μηδαμινά παράπονα από τον εργοδότη τους - να μην πω ότι πίνουν νερό στο όνομά του.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Ρε μαλακες διαβάζετε τις βραβεύσεις?? Οι βραβεύσεις επίσημα πλέον γίνονται μεταξύ των συμμετεχόντων και φυσικά βραβεύονται όλοι από κατι
Οι βραβεύσεις δεν γίνονται από ανεξάρτητες επιτροπές ή με τη συμμετοχή όλων αλλά από αυτούς που συμμετέχουν και μάλιστα με χορηγια
Στη συνέχεια μαζεύονται μεταξύ τους μοιράζονται τα βραβεία βγαίνουν στο LinkedIn και χαίρονται στέλνουν έτοιμο το δελτίο τύπου στις εφημερίδες site (μετά αναρωτιουνται γιατί δεν πουλάνε)
Κι όλα ωραία και καλά!
ΥΓ Το νερό Θεονη έχει πάρει βραβείο του καλύτερου νερού στον κοσμο(!) μεχρι πριν λίγο καιρό δεν το πούλαγε ο ΑΒ - άρα που λαει β διαλογής νερά?
Η Ευρωφαρμα είναι β διαλογής εταιρεία?
Οι υπάλληλοι του Lidkl τα λεφτά τα πάνε στο εξωτερικό???
Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο και μην φανατιζεστε!!! Όλοι το κέρδος κοιτάνε και δεν υπάρχει πλέον αυτή η μαλακια καραμέλα του ελληνικά και ελληνικά... Δυστυχώς ή ευτυχώς...
Οι βραβεύσεις δεν γίνονται από ανεξάρτητες επιτροπές ή με τη συμμετοχή όλων αλλά από αυτούς που συμμετέχουν και μάλιστα με χορηγια
Στη συνέχεια μαζεύονται μεταξύ τους μοιράζονται τα βραβεία βγαίνουν στο LinkedIn και χαίρονται στέλνουν έτοιμο το δελτίο τύπου στις εφημερίδες site (μετά αναρωτιουνται γιατί δεν πουλάνε)
Κι όλα ωραία και καλά!
ΥΓ Το νερό Θεονη έχει πάρει βραβείο του καλύτερου νερού στον κοσμο(!) μεχρι πριν λίγο καιρό δεν το πούλαγε ο ΑΒ - άρα που λαει β διαλογής νερά?
Η Ευρωφαρμα είναι β διαλογής εταιρεία?
Οι υπάλληλοι του Lidkl τα λεφτά τα πάνε στο εξωτερικό???
Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο και μην φανατιζεστε!!! Όλοι το κέρδος κοιτάνε και δεν υπάρχει πλέον αυτή η μαλακια καραμέλα του ελληνικά και ελληνικά... Δυστυχώς ή ευτυχώς...
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Ο Μασούτης έχει και πάρα πολλά ιδιόκτητα να ξέρετε.
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Τύπε με το καλημέρα σας τους δίνει πάνω από 400 φράγκα για 4ωρο, λογικό είναι.Ο Σκλαβενίτης δεν είμαι
Ούτε δουλεύω εκεί
Ούτε μετοχές του έχω
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε η κυρά Κουλά που δουλεύει 20 χρόνια και παίρνει 1700ευρω όχι μόνο νερό αλλά και σπέρμα θα πιει στο όνομα του και καλα κάνει...Ο Σκλαβενίτης δεν είμαι
Ούτε δουλεύω εκεί
Ούτε μετοχές του έχω
Τα σούπερ μάρκετ και αυτός φυσικά προλαμβάνουν πλέον ΜΟΝΟ 4ωρους και αντε λίγο παραπάνω από το βασικό μισθό... Οικογένεια δηλαδή ουσιαστικά ποτέ με το μισθό αυτό (πλέον)
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
παλαιος μπακαλης ;) και κραταιός στην βορειο ελλαδα ;) πολυ δυσκολα τον χτυπας ;) εως αδυνατο να τον χτυπησειςΟ Μασούτης έχει και πάρα πολλά ιδιόκτητα να ξέρετε.
Οι μαρινοπουλοι ειχαν πουλήσει την εταιρεια στους Γάλλους αλλα σαν γνησιοι κοτοκλεφταδες εκλεβαν χρηματα απο τουςβγαλλους γιατι ειχαν συμμετοχη στο management κ λαμβαναν τεραστιο ενοικιο για τα γραφεια που διατηρουσε η εταιρεια. Για τους γνωστες τκυ δικαστικου ρεπορταζ υπαρχουν δικες σε εκκρεμοτητα μεταξυ υπαλλήλων πουβειχαν καταγγείλει τους πρωην εργοδοτες τους. Ο Σκλαβενίτη υποχρεώθηκε να αγορασει την εταιρεία, διοτι εκβιαστηκε. Ολα τα αλλα ειναο αστικοι μυθοι
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Κανένα ρίσκο δεν πήρε τη στιγμή εκείνη... Το έκανε με τις "ευλογίες" της κυβέρνησης η οποία προφανώς του εξασφάλισε τη στήριξη -μαμούθ των τραπεζών σε μια περίοδο που οι τράπεζες δε δάνειζαν ούτε ένα cent στην αγορά...Πολιτικο ξεπολιτικο πηρε μια εταιρεια που ειχε χασει ολο το μεριδιο αγορας με το ρισκο να τον βουλιαξει μαζι του.Αυτος τοκανε και ρισκαρε .Γιατι δεν τοκανε και αλλος?Χρονια επιχειρουσαν να δοθει ο Μαρινοπουλος.Και δεν απελυσε κανενα.Αν αυτο λεει κατι.
[URL unfurl="true"]https://ftp.bankingnews.gr/index.php?id=269241[/url]
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε αυτοί δεν πίνουν.. Πίνουν και δικαίως αυτοί που είναι 20 και 30 χρόνια.Τύπε με το καλημέρα σας τους δίνει πάνω από 400 φράγκα για 4ωρο, λογικό είναι.
Κι αν τα 400 είναι συγκριτικά περισσότερα από πχ μια καφετέρια το πρόβλημα είναι πως ένας άντρας δεν μπορεί να κάνει οικογένεια πχ
Μια ταμίας που πάει για το λν παιδικό σταθμό και μετά μεγαλώνει τα παιδιά πολλές φορές είναι σχέση win win Και Για τους δύο αλλά πλέον δεν είναι η πλειοψηφία...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Όχι ρε είναι καλός άνθρωπος :S το λένε παντούΚανένα ρίσκο δεν πήρε τη στιγμή εκείνη... Το έκανε με τις "ευλογίες" της κυβέρνησης η οποία προφανώς του εξασφάλισε τη στήριξη -μαμούθ των τραπεζών σε μια περίοδο που οι τράπεζες δε δάνειζαν ούτε ένα cent στην αγορά...
[URL unfurl="true"]https://ftp.bankingnews.gr/index.php?id=269241[/url]
skatastamoutratous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 1.736
- Πόντοι
- 216
Τύπε με το καλημέρα σας τους δίνει πάνω από 400 φράγκα για 4ωρο, λογικό είναι.
Πέρα από καλύτερες αποδοχές (δεν το γνωρίζω - για να το λες κάτι θα ξέρεις) αυτό που μου έχει μεταφερθεί είναι ότι οι εργαζόμενοι δεν αντιμετωπίζονται σαν "αναλώσιμοι αναξιοπαθούντες προς εκμετάλλευση" όπως λίγο-πολύ δυστυχώς συμβαίνει σε πολλές ομοειδείς αλυσίδες.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Κρινω την ταχυτητα του ταμειου και παρατηρω οτι ολες ειναι χοντρες με υφος μουνάραςαπο ποτε κρινουμε τον εργαζομενο με την εξωτερικη εμφανιση ελεος πια :thubsdown:
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Μια χαρά πίνουν και αυτοί. Το ίδιο είναι να δουλεύεις πακετάς ή σερβιτόρος και να βαράς 10ωρα για 500 ευρώ, με το να είσαι υπάλληλος μαρκετ με 400+ για 4ωρο;Τυπε αυτοί δεν πίνουν.. Πίνουν και δικαίως αυτοί που είναι 20 και 30 χρόνια.
Κι αν τα 400 είναι συγκριτικά περισσότερα από πχ μια καφετέρια το πρόβλημα είναι πως ένας άντρας δεν μπορεί να κάνει οικογένεια πχ
Μια ταμίας που πάει για το λν παιδικό σταθμό και μετά μεγαλώνει τα παιδιά πολλές φορές είναι σχέση win win Και Για τους δύο αλλά πλέον δεν είναι η πλειοψηφία...
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ξερεις εσυ καποια μουναρα οπως χαρακτηριζεις καποιες γυναικες που θα δουλευαν στον καθε σκλαβενιτη για 400 ευρωΚρινω την ταχυτητα του ταμειου και παρατηρω οτι ολες ειναι χοντρες με υφος μουνάρας
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
ο Σκλαβενιτης πληρωνει καλυτερα απο ολους και δεν απολυει..εχει τα 2 καλυτερα πραγματα λοιπονσαν εργοδοτης και πληρωνει και υπερωριες αν χρειαστει
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ετσι πιπινια μονο δεν εχειο Σκλαβενιτης πληρωνει καλυτερα απο ολους και δεν απολυει..εχει τα 2 καλυτερα πραγματα λοιπονσαν εργοδοτης και πληρωνει και υπερωριες αν χρειαστει