John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εγώ τελιοσα το πριβέ και κάθησα και τους επερνα μάτι καυλοσα έχυσα επεξα και μαζί τους και μετά ιπιαμε το ποτάκι μας
Τύπισσα τι μπορεί να κάνει μια πελάτισσα στο πριβέ??Στο kinky opera το Σάββατο έγινε ωραιο σκηνικό με γυναίκα στο prive και στο δωμάτιο με τους χορούς.
Τρίψιμο , χουφτωματα, μέχρι και πίπα ξέρω.. Για σεξ δεν γνωρίζω..Τύπισσα τι μπορεί να κάνει μια πελάτισσα στο πριβέ??
Τύπισσα είσαι ψαγμενη βλεπωΤρίψιμο , χουφτωματα, μέχρι και πίπα ξέρω.. Για σεξ δεν γνωρίζω..
Τι εννοείς τυπε;Ρε παιδια υπαρχει αυτη την εποχη στριπτιζαδικο με λαιβ γαμησι πανω στην πιστα?
Αν ανοιγε τετοιο μαγαζι με λαιβ γαμησια, αλλα να μπορεις και να τον παιζεις χυμα, θα εκανε χρυσες δουλειες..
Τι εννοείς τυπε;
Αλκατραζ, Kinky opera, Queens στο περιστέρι και ίσως και άλλα έχουν εδώ και χρόνια γαμησι λαιβ.
Από ποια επαρχία έρχεσαι και δεν το γνώριζες;
Επίσης το Αλκατραζ είχε για χρόνια διαγωνισμούς για πελάτες/τύπους να ανεβαίνουν πάνω στην πίστα και να τον παίζουν δημόσια.
Αν γουστάρεις τέτοιες φάσεις άργησες να το ψάξεις.
Ρε σου λέω έδιναν δωρεάν χορους σε όσους πελάτες ήθελαν να ανεβαίνουν πάνω στη σκηνή και να τον παίζουν για χάρη μιας στριπερ!καλιο αργα παρα ποτε φιλε..Φυσικα και γουσταρω τέτοια σκηνικα.Η μαλακια ομως ειναι οτι εκει μεσα οταν βλεπεις δεν μπορεις να τον παιξεις..
Γαμουσε κανενας στην πιστα χυμα?Ρε σου λέω έδιναν δωρεάν χορους σε όσους πελάτες ήθελαν να ανεβαίνουν πάνω στη σκηνή και να τον παίζουν για χάρη μιας στριπερ!
Αυτά που σου λέω ήμουν εκεί και τα είδα, δεν τα άκουσα από κάποιον άλλον και μαλακιες.
Και σεξ κάνουν. Θέληση να υπάρχειΤρίψιμο , χουφτωματα, μέχρι και πίπα ξέρω.. Για σεξ δεν γνωρίζω..
χαχαχαχαχ σωστοςΙσχύει αυτό που λέει ο @xenitemenos . Συνέβαινε. Αν θέλεις να ξεφτιλιστείς δωρεάν είναι, σου έδιναν και "παροχές" κιόλας
Εσυ κανενα; Πες μας...Κανένα πρόσφατο παιχνίδι-σκηνικο με πελάτισσες;
Πολύ φίλη μου σε μπατσελορ, κάργα πιωμένη, έφτασε να κάνει πίπα στον stripper μέχρι κατάποσης σπέρματος. Και ούτε που της φαινόταν..Και όλα αυτά λίγο πριν το 2000!!
Εχει τυχη να δω εγω πελλατισα να ανεβει πιστα και να τα βγαζει ολαΠολύ φίλη μου σε μπατσελορ, κάργα πιωμένη, έφτασε να κάνει πίπα στον stripper μέχρι κατάποσης σπέρματος. Και ούτε που της φαινόταν..Και όλα αυτά λίγο πριν το 2000!!