ως γνωστον, οι επαγγελματιες είναι εξασκημένες στο να 'κοβουν' τι λειπει απτον καθενα μας, και υστερα-εαν είναι γατονι-εχει την δυνατοτητα να το 'ζυγισει' το θεμα, και προχωρα αναλόγως!
Κι εγω εχω συναντησει ψευτοναζακια που ηταν καθαρα πελατειακα βεβαια, και μ αυτό το σκεπτικο αντεδρασα χιουμοριστικα.
Ένα φεγγαρι, είχαμε ανταλλαξει τηλεφωνακια με εκδιδομενη (γνωστη σε αρκετους, 2-3 χρονια πριν), με σκοπο να 'βγαιναμε για κανα ποτακι' και παπαριες....Η ιδια το προτεινε, και θεωρησα πως μπηκα σε καποιο 'στοχαστρο'!
Μου στειλε σμσ ένα βραδακι (που τυχαια την σκεφτομουν κιολας) ρωτησε τι κανω και μαλακιες, και εν τελει, της προτεινα αν γουσταρει να πιουμε κανα ποτακι, ετσι για το γαμωτο, να το ζησουμε κι αυτό ελεγα, χαλαλι...
Με συναντησε κεντρικα αφου ηρθε με ταξι, την πηρα πιο συνοικιακα, αραξαμε ένα δυοωρο, και προς εκπληξη μου (ειμουν τρομερα επιφυλακτικος, αλλα και φοβισμένος λιγο, σε σημειο που μου περασε απτο μυαλο μην μας παρακολουθεί κανας αγαπητικος δηλαδή), τα παμε ομορφα, και πανω που φευγαμε, επεμενε σαν τρελη να πληρωσει τα δικα της (ειχε πιει αρκετα κιολας).
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ετυχε κι εκανα μες στην σουρα μου, που στησε την φαση τελεια...
2 γνωστοι μου, αλανια τυποι, πιναν μπυρες στην Μαβιλη...Καθω ηταν ακομα νωρις σχετικα, της προτεινα αν ηθελε να ρθει παρεα (μου δωσε οκ και κυριλλε κοινωνικη εντυπωση), και δεν χρειαζοταν να πουμε πολλα-πολλα (ουτε εθιξα το θεμα της δουλειας της δλδ).
Οι γνωστοι μου αυτοι δεν ηταν ατομα του κουτσομπολιού, ουτε και τιποτα φλουφληδες, οποτε πηγαμε, τα πιαμε, (σημειωνω ότι με κερασε προς ανταποδωση των προηγουμενων), και τελος, γαμηθηκαμε ουκ ολιγες φορες, μεσα σ ένα διμηνο περιπου που κρατησε το πανηγυρι!
Δεν θα πω μαλακιες, ηταν μεν ωραια, αλλα ΠΟΛΥ περιεργα ρε παιδια...
Δεν ξερω, απτην μια την ψιλοσιχαινομουν κιολας, απτην άλλη ενώ ηταν ξηγα, δεν επαψα να φοβάμαι τα πολλα-πολλα, οποτε ειχα αποστασεις.
Από εμενα δεν πηρε χρηματα-σκασιλα της κιολας, αφου περισσοτερα από εμενα κονομουσε) απλα της εκανε τρομερη εντυπωση ότι την εβγαλα και σε φιλους μου.
Το θεμα διαλυθηκε αφενως γιατι κι εγω αρχισα να βαριέμαι λιγακι, αφετέρου γιατι κι αυτή, με την σειρα της, καπου ξενερωνε οποτε τα λεμε κατά καιρους, αλλα μεχρι εκει!
Γιατι τα γραφω ολ αυτά?
Γιατι απλα, ποτε δεν ξερεις εάν η ζηλεια είναι γνησια η όχι, παιδες, με τα ψυχολογικα που κουβαλάει ο καθενας μας!
Απλα, το θεμα είναι, 'τι σημασια εχει?'