tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Διάβασε πως γνωριστήκαμε πρώτη φορά
Εγω παντως δεν το ξεκινησα
ετσι άρχισε ο έρωτας σας ???
Διάβασε πως γνωριστήκαμε πρώτη φορά
Εγω παντως δεν το ξεκινησα
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά του κράτησες το φασιστάκι και μετά άρχισες να τον λούζεις!!!Διάβασε πως γνωριστήκαμε πρώτη φορά
Εγώ πάντως δεν το ξεκίνησα
PS: διάβασε και το από ΠΑΝΩ post
δε διαφωνεις αλλα τον υποστηριζεις κιολλας!!Τα οποία πέρασε σε αυτή την περίπτωση ο ΠΠ λόγω της φωτογραφίας και δεν ξέρω και τα υπόλοιπα που σβήστηκαν,δεν διαφωνώ.
Υποστηρίξα ότι δεν είναι ο ΠΠ ο μόνος που έπρεπε να τιμωρηθεί τις τελευταίες ημέρες,ότι θες καταλαβαίνεις!!!δε διαφωνεις αλλα τον υποστηριζεις κιολας!!
ορια υπαρχουν! οποιος τα ξεπερνα καλως και τιμωρειται! ουτε ο ΠΠος ουτε συ ουτε γω ουτε κανενας δε μπορει κανει οτι του κατεβει στην κουτρα σε ενα δημοσιο χωρο!
η βλακεια δε τιμωρειται, μην ανησυχεις....Υποστηρίξα ότι δεν είναι ο ΠΠ ο μόνος που έπρεπε να τιμωρηθεί τις τελευταίες ημέρες,ότι θες καταλαβαίνεις!!!
Δεν ανησυχώ,εσύ;!η βλακεια δε τιμωρειται, μην ανησυχεις....
θαπρεπε ομως....Δεν ανησυχώ!
Oλοκλήρωσε την σκέψη σου!!!θαπρεπε ομως....
καλα αμα σε παει ατα το βραδυ πεστου να παει να......ξερει αυτος.....
τιμωρηθηκε κι αλλος αν δεν το προσεξες...Υποστηρίξα ότι δεν είναι ο ΠΠ ο μόνος που έπρεπε να τιμωρηθεί τις τελευταίες ημέρες,ότι θες καταλαβαίνεις!!!
Κατόπιν εορτής ναι...τιμωρηθηκε κι αλλος αν δεν το προσεξες...
εσυ πως τη γλυτωνεις παντως Μr Spam? τελικα μηπως οντως η βλακεια δε τιμωρειται?Κατόπιν εορτής ναι...
Και όπως φαίνεται από αλλού.
Δεν κοιτάς και την καμπούρα σου λίγο!!!εσυ πως τη γλυτωνεις παντως Μr Spam? τελικα μηπως οντως η βλακεια δε τιμωρειται?
την πρασινη τελιτσα δεν την εβαλα εγω ξερεις στο προφιλ μου....Δεν κοιτάς και την καμπούρα σου λίγο!!!
Kατηγορείς εμένα για μετά!!!την πρασινη τελιτσα δεν την εβαλα εγω ξερεις στο προφιλ μου....
Kατηγορείς εμένα για μετά!!!
την πρασινη τελιτσα δεν την εβαλα εγω ξερεις στο προφιλ μου....