tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Διάβασε πως γνωριστήκαμε πρώτη φορά
Εγω παντως δεν το ξεκινησα![]()
ετσι άρχισε ο έρωτας σας ???
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Διάβασε πως γνωριστήκαμε πρώτη φορά
Εγω παντως δεν το ξεκινησα![]()
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά του κράτησες το φασιστάκι και μετά άρχισες να τον λούζεις!!!Διάβασε πως γνωριστήκαμε πρώτη φορά
Εγώ πάντως δεν το ξεκίνησα
PS: διάβασε και το από ΠΑΝΩ post![]()
δε διαφωνεις αλλα τον υποστηριζεις κιολλας!!Τα οποία πέρασε σε αυτή την περίπτωση ο ΠΠ λόγω της φωτογραφίας και δεν ξέρω και τα υπόλοιπα που σβήστηκαν,δεν διαφωνώ.
Υποστηρίξα ότι δεν είναι ο ΠΠ ο μόνος που έπρεπε να τιμωρηθεί τις τελευταίες ημέρες,ότι θες καταλαβαίνεις!!!δε διαφωνεις αλλα τον υποστηριζεις κιολας!!
ορια υπαρχουν! οποιος τα ξεπερνα καλως και τιμωρειται! ουτε ο ΠΠος ουτε συ ουτε γω ουτε κανενας δε μπορει κανει οτι του κατεβει στην κουτρα σε ενα δημοσιο χωρο!
η βλακεια δε τιμωρειται, μην ανησυχεις....Υποστηρίξα ότι δεν είναι ο ΠΠ ο μόνος που έπρεπε να τιμωρηθεί τις τελευταίες ημέρες,ότι θες καταλαβαίνεις!!!![]()
Δεν ανησυχώ,εσύ;!η βλακεια δε τιμωρειται, μην ανησυχεις....
θαπρεπε ομως....Δεν ανησυχώ!
Oλοκλήρωσε την σκέψη σου!!!θαπρεπε ομως....![]()
καλα αμα σε παει ατα το βραδυ πεστου να παει να......ξερει αυτος.....![]()
![]()
τιμωρηθηκε κι αλλος αν δεν το προσεξες...Υποστηρίξα ότι δεν είναι ο ΠΠ ο μόνος που έπρεπε να τιμωρηθεί τις τελευταίες ημέρες,ότι θες καταλαβαίνεις!!!![]()
Κατόπιν εορτής ναι...τιμωρηθηκε κι αλλος αν δεν το προσεξες...
εσυ πως τη γλυτωνεις παντως Μr Spam? τελικα μηπως οντως η βλακεια δε τιμωρειται?Κατόπιν εορτής ναι...
Και όπως φαίνεται από αλλού.
Δεν κοιτάς και την καμπούρα σου λίγο!!!εσυ πως τη γλυτωνεις παντως Μr Spam? τελικα μηπως οντως η βλακεια δε τιμωρειται?
την πρασινη τελιτσα δεν την εβαλα εγω ξερεις στο προφιλ μου....Δεν κοιτάς και την καμπούρα σου λίγο!!!![]()
Kατηγορείς εμένα γιατην πρασινη τελιτσα δεν την εβαλα εγω ξερεις στο προφιλ μου....
Kατηγορείς εμένα γιαμετά!!!
![]()
την πρασινη τελιτσα δεν την εβαλα εγω ξερεις στο προφιλ μου....