Νέα

ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ βίας απο Αφρικανούς στην οδο Ερμού..!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχω άλλη άποψη Μέμο...
Ακόμη και οι "συνήγοροι του διαβόλου" χρειάζονται, ειδικά όταν με αυτά που γράφουν, εκτίθενται οι ίδιοι και οι απόψεις που υποστηρίζουν...
Δεν θα πω περισσότερα, σεβόμενος την αδυναμία του πι- πι να απαντήσει...

Αυτη η μεγαλοψυχια μας εφαγε και να τωρα η Ελλαδα...
Διεφθαρμενοι απου σκουπιδια αλα ΠιΠης!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτη η μεγαλοψυχια μας εφαγε και να τωρα η Ελλαδα...
Διεφθαρμενοι απου σκουπιδια αλα ΠιΠης!
΄

Καμια φορά το να αφήνεις τον άλλο να μιλά και να εκτίθεται, είναι προτιμότερο από το να του το βουλώνεις βίαια...
Γνώμη μου πάντα...

Επισκέπτης
΄

Καμια φορά το να αφήνεις τον άλλο να μιλά και να εκτίθεται, είναι προτιμότερο από το να του το βουλώνεις βίαια...
Γνώμη μου πάντα...
Σωστό,αυτό είναι η δημοκρατία άλλωστε!!! :thumbsup:

Ακόμα και τις γνώμες που δεν σου αρέσουν να τις ακούς.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
΄

Γνώμη μου πάντα...
σιγα τη βια ρε ισιε, δε τον πλακωσε και στο ξυλο κανεις!
ουτε εχει κανα ουσιαστικο νοημα η τιμωρια που του επεβαλλαν, ειπαμε καλλιστα κανει ενα κλωνο και συνεχιζει να γραφει τις παπαριες του! Το μπαναρισμα ενος νικ σε ενα φορουμ ειναι περισσοτερο κατι σαν προεϊδοποιηση και νουθεσια στους υπολοιπους που σκεφτονται να φερθουν αναλογα. Δεν καταλυθηκε η ελευθερια στο ιντερνετ επειδη μπαναριστικε το νικ ΠορνοΠαπος, μη τραλλαθουμε κιολλας

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Πόσοι θα το είχαν κάνει λες αν ο διάλογος αντί στο ιντερνετ ήταν σε κάποια καφετέρεια;! :grin: :think:
οποιος προκαλει, καθυβριζει κ.λ.π. πρεπει ναναι και προετοιμασμενος για τις συνεπειες σε καταστασεις real life!
το οτι καποιος τα κανει αυτα κρυμμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο καθως ξερει οτι δεν θα εχει αμεσες συνεπειες, μαλλον ως τζαμπα μαγκας μπορει να χαρακτηριστει...

Επισκέπτης
Στην καφετέρια δεν θα τα έλεγε αυτά...γιατί είναι ΠΑΠΙΑ => ΚΟΤΑ  :uglystupid:
Αν τα έλεγε όμως θα έπεφτε μπουνίδι,λόγω απουσίας πολιτισμού σε κάποιους.

οποιος προκαλει, καθυβριζει κ.λ.π. πρεπει ναναι και προετοιμασμενος για τις συνεπειες σε καταστασεις real life!
το οτι καποιος τα κανει αυτα κρυμμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο καθως ξερει οτι δεν θα εχει αμεσες συνεπειες, μαλλον ως τζαμπα μαγκας μπορει να χαρακτηριστει...

H αντίθετη απόψη είναι πρόκληση;!

Ποτέ δεν ήταν ο ΠΠ που άρχιζε πρώτος να καθυβρίζει.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

[size=15pt]Ποτέ[/size] δεν ήταν ο ΠΠ που άρχισε πρώτος να καθυβρίζει.

Ποτέ μην λες ποτέ...

Το έχει κάνει και αυτό...ψάξε το

Επισκέπτης

ε βεβαιως αν δεν ανεκτεις να σε λεει ο αλλος φασιστα ,αναπηρο και διαφορα τετοια δεν εισαι καθολου μα καθολου πολιτισμενος!

Ποτέ δεν ήταν ο ΠΠ που άρχιζε πρώτος να καθυβρίζει.

οχι παιδι μου οχι προς θεου...
Τιποτα ξανακοιμησου.
warnban.gif
 [/color[/URL]]

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Ποτέ δεν ήταν ο ΠΠ που άρχισε πρώτος να καθυβρίζει.
και μονο το νικ που επελεξε για τον κλωνο του, υβρης ητανε!Εξυπναδουλα του χειριστου ειδους!

και βεβαια οι αριστεροι δε θεωρουν υβρη να σου πει καποιος¨"σου γαμω την πατριδα", αμα τους πεις "εισαι βλακας" μονο τρελλαινονται...

Επισκέπτης
και μονο το νικ που επελεξε για τον κλωνο του, υβρης ητανε!Εξυπναδουλα του χειριστου ειδους!

και βεβαια οι αριστεροι δε θεωρουν υβρη να σου πει καποιος¨"σου γαμω την πατριδα", αμα τους πεις "εισαι βλακας" μονο τρελλαινονται...

επιλεκτικες εαισθησιες.
Στον σκυλαραπα που μπορει να τους γαμει την κωλοτρυπιδα να κανουν υποκλισεις μπορουν.
Αλλα οταν προκειται για ΑΜΕΑ. απαπαπα...τοτε θυμουνται τον καιαδα :2funny: :2funny:
warnmute.gif
 Εχεις[/URL] γινε warn πολλες φορες, Ρατσιστικά όχι εδώ. Andreoug

Επισκέπτης
Ποτέ μην λες ποτέ...

Το έχει κάνει και αυτό...ψάξε το
Βρε από την αρχή πηγάζει το κακό.

Δηλαδή αν το πρώτο του ποστ ήταν: είστε μαλάκες φασιστές εδώ μέσα,ναι είναι πρόκληση.

Ερευνά σορρυ αλλά δεν έχω όρεξη να κάνω,αν θες δείξε μου το ΠΡΩΤΟ περιστατικό που ήταν η αιτία της μάχης σας με τον ΠΠ και φταίει αυτός.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Δηλαδή αν το πρώτο του ποστ ήταν: είστε μαλάκες φασιστές εδώ μέσα,ναι είναι πρόκληση.

Ερευνά σορρυ αλλά δεν έχω όρεξη να κάνω,αν θες δείξε μου το ΠΡΩΤΟ περιστατικό που ήταν η αιτία της μάχης σας με τον ΠΠ και φταίει αυτός.
οσο το μυαλο σου δουλευει(λεμε τωρα) μονοπαντα, δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις...

δε σε εχω δει παντως να υπερασπιζεσαι με τοσο ζηλο αλλους που μιουταριστηκαν επειδη εβρισαν μανες κ.λ.π., μαλλον για ολους τους αριστερους ο χλευασμος των ΑΜΕΑ ειναι ο.κ.

Επισκέπτης
οσο το μυαλο σου δουλευει(λεμε τωρα) μονοπαντα, δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις...

δε σε εχω δει παντως να υπερασπιζεσαι με τοσο ζηλο αλλους που μιουταριστηκαν επειδη εβρισαν μανες κ.λ.π., μαλλον για ολους τους αριστερους ο χλευασμος των ΑΜΕΑ ειναι ο.κ.
Αλυσίδα είναι,βρίζεις θα σε βρίσουν έτσι πάει.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Wait....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Τα οποία πέρασε σε αυτή την περίπτωση ο ΠΠ λόγω της φωτογραφίας και δεν ξέρω και τα υπόλοιπα που σβήστηκαν,δεν διαφωνώ.

Διάβασε πως γνωριστήκαμε πρώτη φορά  :uglystupid:

Εγώ πάντως δεν το ξεκίνησα  :uglystupid:

PS: διάβασε και το από ΠΑΝΩ post  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom