Επισκέπτης
Τι να χασετε,που χαμενο το'χετε...
Ε βεβαια!Τι θα κανουμε χωρις την προπαγανδα και τις προκηρυξεις απο ουρανιο τοξο του ΠιΠη
Τι να χασετε,που χαμενο το'χετε...
Έχω άλλη άποψη Μέμο...
Ακόμη και οι "συνήγοροι του διαβόλου" χρειάζονται, ειδικά όταν με αυτά που γράφουν, εκτίθενται οι ίδιοι και οι απόψεις που υποστηρίζουν...
Δεν θα πω περισσότερα, σεβόμενος την αδυναμία του πι- πι να απαντήσει...
΄Αυτη η μεγαλοψυχια μας εφαγε και να τωρα η Ελλαδα...
Διεφθαρμενοι απου σκουπιδια αλα ΠιΠης!
Σωστό,αυτό είναι η δημοκρατία άλλωστε!!!΄
Καμια φορά το να αφήνεις τον άλλο να μιλά και να εκτίθεται, είναι προτιμότερο από το να του το βουλώνεις βίαια...
Γνώμη μου πάντα...
σιγα τη βια ρε ισιε, δε τον πλακωσε και στο ξυλο κανεις!΄
Καμια φορά το να αφήνεις τον άλλο να μιλά και να εκτίθεται, είναι προτιμότερο από το να του το βουλώνεις βίαια...
Γνώμη μου πάντα...
Πόσοι θα το είχαν κάνει λες αν ο διάλογος αντί στο ιντερνετ ήταν σε κάποια καφετέρεια;!σιγα τη βια ρε ισιε, δε τον πλακωσε και στο ξυλο κανεις!
Πόσοι θα το είχαν κάνει λες αν ο διάλογος αντί στο ιντερνετ ήταν σε κάποια καφετέρεια;!
οποιος προκαλει, καθυβριζει κ.λ.π. πρεπει ναναι και προετοιμασμενος για τις συνεπειες σε καταστασεις real life!Πόσοι θα το είχαν κάνει λες αν ο διάλογος αντί στο ιντερνετ ήταν σε κάποια καφετέρεια;!
Αν τα έλεγε όμως θα έπεφτε μπουνίδι,λόγω απουσίας πολιτισμού σε κάποιους.Στην καφετέρια δεν θα τα έλεγε αυτά...γιατί είναι ΠΑΠΙΑ => ΚΟΤΑ
οποιος προκαλει, καθυβριζει κ.λ.π. πρεπει ναναι και προετοιμασμενος για τις συνεπειες σε καταστασεις real life!
το οτι καποιος τα κανει αυτα κρυμμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο καθως ξερει οτι δεν θα εχει αμεσες συνεπειες, μαλλον ως τζαμπα μαγκας μπορει να χαρακτηριστει...
Αν τα έλεγε όμως θα έπεφτε μπουνίδι,λόγω απουσίας πολιτισμού σε κάποιους.
H αντίθετη απόψη είναι πρόκληση;!
[size=15pt]Ποτέ[/size] δεν ήταν ο ΠΠ που άρχισε πρώτος να καθυβρίζει.
Αν τα έλεγε όμως θα έπεφτε μπουνίδι,λόγω απουσίας πολιτισμού σε κάποιους.
Ποτέ δεν ήταν ο ΠΠ που άρχιζε πρώτος να καθυβρίζει.
και μονο το νικ που επελεξε για τον κλωνο του, υβρης ητανε!Εξυπναδουλα του χειριστου ειδους!Αν τα έλεγε όμως θα έπεφτε μπουνίδι,λόγω απουσίας πολιτισμού σε κάποιους.
Ποτέ δεν ήταν ο ΠΠ που άρχισε πρώτος να καθυβρίζει.
και μονο το νικ που επελεξε για τον κλωνο του, υβρης ητανε!Εξυπναδουλα του χειριστου ειδους!
και βεβαια οι αριστεροι δε θεωρουν υβρη να σου πει καποιος¨"σου γαμω την πατριδα", αμα τους πεις "εισαι βλακας" μονο τρελλαινονται...
Βρε από την αρχή πηγάζει το κακό.Ποτέ μην λες ποτέ...
Το έχει κάνει και αυτό...ψάξε το
οσο το μυαλο σου δουλευει(λεμε τωρα) μονοπαντα, δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις...Βρε από την αρχή πηγάζει το κακό.
Δηλαδή αν το πρώτο του ποστ ήταν: είστε μαλάκες φασιστές εδώ μέσα,ναι είναι πρόκληση.
Ερευνά σορρυ αλλά δεν έχω όρεξη να κάνω,αν θες δείξε μου το ΠΡΩΤΟ περιστατικό που ήταν η αιτία της μάχης σας με τον ΠΠ και φταίει αυτός.
Αλυσίδα είναι,βρίζεις θα σε βρίσουν έτσι πάει.οσο το μυαλο σου δουλευει(λεμε τωρα) μονοπαντα, δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις...
δε σε εχω δει παντως να υπερασπιζεσαι με τοσο ζηλο αλλους που μιουταριστηκαν επειδη εβρισαν μανες κ.λ.π., μαλλον για ολους τους αριστερους ο χλευασμος των ΑΜΕΑ ειναι ο.κ.
υπαρχουν και καποια ορια ξερεις!Αλυσίδα είναι,βρίζεις θα σε βρίσουν έτσι πάει.
Βρε από την αρχή πηγάζει το κακό.
Δηλαδή αν το πρώτο του ποστ ήταν: είστε μαλάκες φασιστές εδώ μέσα,ναι είναι πρόκληση.
Ερευνά σορρυ αλλά δεν έχω όρεξη να κάνω,αν θες δείξε μου το ΠΡΩΤΟ περιστατικό που ήταν η αιτία της μάχης σας με τον ΠΠ και φταίει αυτός.
Τα οποία πέρασε σε αυτή την περίπτωση ο ΠΠ λόγω της φωτογραφίας και δεν ξέρω και τα υπόλοιπα που σβήστηκαν,δεν διαφωνώ.υπαρχουν και καποια ορια ξερεις!
Τα οποία πέρασε σε αυτή την περίπτωση ο ΠΠ λόγω της φωτογραφίας και δεν ξέρω και τα υπόλοιπα που σβήστηκαν,δεν διαφωνώ.