Νέα

Σκέφτομαι να πάω σε studio μετα από κατάθλιψη και χωρισμό

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.013
Πόντοι
27.261
ε ρε γνώση που μοιράζεται στοτσαμπα... :tooth::tooth::tooth:

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
943
Πόντοι
86

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Πάρε το αμάξι ένα σαββατοκύριακο, πάνε μέχρι την Λαμία, κάνε βόλτες κάνα δίωρο μέσα στην πόλη οδηγώντας και όταν επιστρέψεις σπίτι αν έχεις όλα σου τα μέλη στην θέση τους, τα ζωτικά σου όργανα σε λειτουργία και το αυτοκίνητο να δουλεύει ακόμα θα καταλάβεις ότι το να πας σε στούντιο είναι πολύ λιγότερο αγχωτικό από όσο νομίζεις.
Βρήκες και εσύ να του πεις μέρος άκου Λαμία.Πες του να πάρει το αμάξι και να πάει στα χωριά της βόρειας Ελλάδας. Εκεί η καταθληψη θα πάει περίπατο.Ουτε στούντιο ούτε τίποτα μετά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.013
Πόντοι
27.261
στη μνήμη του ζαν κλοντ βανταμα ..:coffee:
ραντεβού στο Λεόντιο .. :coffee:
peinao-peinaw.gif

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.429
Πόντοι
216
Βρήκες και εσύ να του πεις μέρος άκου Λαμία.Πες του να πάρει το αμάξι και να πάει στα χωριά της βόρειας Ελλάδας. Εκεί η καταθληψη θα πάει περίπατο.Ουτε στούντιο ούτε τίποτα μετά.

Άμα τον τυλίξει καμά Βορειο-Ελλαδίτισσα δεν τον βλέπω να ξανακατεβαίνει τον συναγωνιστή

Στις Σέρρες δράμα η καβάλα :fuck1:

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Άμα τον τυλίξει καμά Βορειο-Ελλαδίτισσα δεν τον βλέπω να ξανακατεβαίνει τον συναγωνιστή

Στις Σέρρες δράμα η καβάλα :fuck1:
Χαχα είναι και ωραίες οι βόρειες στο λέω από εμπειρία.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.239
Πόντοι
1.446
Μετά από ένα χωρισμό, η μόνη λύση είναι να γαμήσεις όσο περισσότερες γίνεται με λεφτά.
Ρε bro, για να σου ανεβάσει κάτι το ηθικό κάτι πρέπει να είναι achievement, κάτι που κόπιασες για να το καταφέρεις (και ideally σε διαφοροποιεί κάπως από τη μάζα γιατί έχει δυσκολία, π.χ. να έχεις μια ωραία και έξυπνη γκόμενα). Οι τάνες είναι κατανάλωση και κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας. Προσφέρουν ευχαρίστηση αλλά θα ανεβάσουν το ηθικό μόνο σε κάποιον που δεν καταλαβαίνει το context που είναι η συναλλαγή. Αν κάποιος έχει απογοήτευση από σχέση, αυτό ξεπερνιέται με μια άλλη σχέση. Οι τάνες ειναι fun αλλά αν είσαι σε κακή ψυχολογία μπορεί να σε κάνουν και χειρότερα (όχι οι ίδιες, η ιδέα that you ended up there).

• Like
Αντιδράσεις: bombo

loukas123

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2021
Like
68
Πόντοι
0
Ρε bro, για να σου ανεβάσει κάτι το ηθικό κάτι πρέπει να είναι achievement, κάτι που κόπιασες για να το καταφέρεις (και ideally σε διαφοροποιεί κάπως από τη μάζα γιατί έχει δυσκολία, π.χ. να έχεις μια ωραία και έξυπνη γκόμενα). Οι τάνες είναι κατανάλωση και κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας. Προσφέρουν ευχαρίστηση αλλά θα ανεβάσουν το ηθικό μόνο σε κάποιον που δεν καταλαβαίνει το context που είναι η συναλλαγή. Αν κάποιος έχει απογοήτευση από σχέση, αυτό ξεπερνιέται με μια άλλη σχέση. Οι τάνες ειναι fun αλλά αν είσαι σε κακή ψυχολογία μπορεί να σε κάνουν και χειρότερα (όχι οι ίδιες, η ιδέα that you ended up there).
έχω βάλει κόμα! με λεφτά, χωρίς λεφτά κλπ.. Εννοώ με κάθε τρόπο κ πάση θυσία πρέπει να γαμήσεις

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.364
Πόντοι
2.596
όσο ζούσε, ζούσε μια χαρά. Μην εστιάζετε μόνο εκει που σας συμφέρει
Δηλαδή στα τελευταία 2 του χρόνια περνούσε ζωή χαρισάμενη, λοιπόν δεν έχω να πω τίποτε παραπάνω.

Karoulias

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Πήγαινε και ερωτευσου και εσύ μια εκδιδόμενη.
Ο έρωτας με έρωτα περνάει.

Orm

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
3
Πόντοι
0
Πριν κάνω οτιδήποτε με μια άλλη σχέση θα ήθελα να παω σε studio κυρίως για να με "ξυπνησω" γιατι λόγω της καταθλιψης φοβαμαι οτι βρεθω με μια κοπελα που γουσταρω και γουσταρει θα έχω "προβληματα" λογω αποχης.

Οπότε σκέφτομαι να παω σε studio. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ξαναπαει και γενικα πιστευω οτι θα αγχωθω αν βρεθω. δεν ξερω πως ειναι ο χωρος ή υποδοχη κλπ. συν το οτι φοβαμαι για τυχον αρρωστεια τυπου aids.

στην ιδια φαση ειμαι κι εγω φιλε...
Καταθλιψη δεν εχω αλλα το διαζυγιο θα ειναι αγριο, και η πρωην αποδειχτηκε μεγαλη καριολα.
Εχω καταληξει να ξεκινησω με μια ελληνιδα εσκορτ προκειμενου να ανεβει το ηθικο, και σιγα σιγα να βρουμε τον δρομο μας.

Your_sexy_girl

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Πριν κάνω οτιδήποτε με μια άλλη σχέση θα ήθελα να παω σε studio κυρίως για να με "ξυπνησω" γιατι λόγω της καταθλιψης φοβαμαι οτι βρεθω με μια κοπελα που γουσταρω και γουσταρει θα έχω "προβληματα" λογω αποχης.

Οπότε σκέφτομαι να παω σε studio. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ξαναπαει και γενικα πιστευω οτι θα αγχωθω αν βρεθω. δεν ξερω πως ειναι ο χωρος ή υποδοχη κλπ. συν το οτι φοβαμαι για τυχον αρρωστεια τυπου aids.

Tα studio που έχω στο μυαλό μου

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

Aμα γνωριζει κανεις να μου πει τι προγραμμα υπαρχουν, κοστη και διαρκεια και γενικα τι ατμοσφαιρα επικρατει.
Καλησπέρα!

Δεν είμαι άντρας, αλλά νιώθω πως μπορώ να σου δώσω συμβολή όπως θα έδινα σε κάποιον φίλο μου. Μην βιαστείς να κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις. Αν νιώθεις άβολα να πας σε κάποιο στούντιο δεν χρειάζεται να το κάνεις. Αν το ήθελες πραγματικά θα σου έβγαινε πιο φυσικά το να πας. Θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι χαλαρό με κάποια κοπέλα που γνωρίζεις και νιώθεις άνετα, και αν δεν θέλει κάτι χαλαρό να κάνει κάποια κοπέλα του κύκλου σου, βγες να γνωρίσεις κάποια κοπέλα που θέλει κάτι ελεύθερο, χωρίς δεσμεύσεις. Βγαίνοντας από έναν χωρισμό δεν νομίζω πως θα σε βοηθήσει συναισθηματικά το να πας σε εκδιδόμενη. Το να κάνεις νέες γνωριμίες όμως πιστεύω πως θα είναι πολύ πιο επικερδές για εσένα.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.239
Πόντοι
1.446
έχω βάλει κόμα! με λεφτά, χωρίς λεφτά κλπ.. Εννοώ με κάθε τρόπο κ πάση θυσία πρέπει να γαμήσεις
Eξαρτάται από τον άνθρωπο, δε λειτουργούν όλοι το ίδιο. Κάποιοι μόλις χωρίζουν ξεκινάνε αμέσως το καμάκι και τις τάνες, άλλοι θέλουν χρόνο να ηρεμήσουν, να δουν τι θα κάνουν κλπ. Σε τέτοια φάση, επειδή συνήθως όταν είσαι σε μακροχρόνια σχέση κάπου ξεχνάς την τέχνη της προσέγγισης, το να βγάλεις κάποια ΟΚ γκόμενα χωρίς να πληρώσεις είναι τονωτικό γιατί δίνει απόδειξη ότι μετράς.

loukas123

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2021
Like
68
Πόντοι
0
Eξαρτάται από τον άνθρωπο, δε λειτουργούν όλοι το ίδιο. Κάποιοι μόλις χωρίζουν ξεκινάνε αμέσως το καμάκι και τις τάνες, άλλοι θέλουν χρόνο να ηρεμήσουν, να δουν τι θα κάνουν κλπ. Σε τέτοια φάση, επειδή συνήθως όταν είσαι σε μακροχρόνια σχέση κάπου ξεχνάς την τέχνη της προσέγγισης, το να βγάλεις κάποια ΟΚ γκόμενα χωρίς να πληρώσεις είναι τονωτικό γιατί δίνει απόδειξη ότι μετράς.
σύμφωνοι. Κοίτα αυτή είναι η γνώμη μου κ δεν ξέρω κάποιον που να μη του χει δουλέψει κ να πάει προς το καλύτερο. Σεξ σαν να μην υπάρχει αύριο με κάθε τρόπο, συνεχής αλλήλεπίδραση με ''εύκολες'' πουτάνες κ μη. ΠΧ χοντρες, milfs κλπ. Η αποχή ,κατά τη γνώμη μου πάντα, δε πρόκειται να βοηθήσει με κανένα τρόπο έναν άνδρα να ξαναπάρει τα πάνω του, ίσως είναι προτιμότερο αν είσαι γυναίκα. Εξαιρέσεις? Σαφώς κ υπάρχουν, αλλά ο φίλος ήδη σκέφτεται τα στούντιο άρα δε πιστεύω ότι ανήκει σε αυτές.
Θεωρώ το σεξ απλώς μια φυσική ανάγκη όπως τις άλλες. Αν δεν έχεις κανα ποτάμι έξω απ' το σπίτι σου πληρώνεις το νερό που πίνεις, τα κοτόπουλα που τρως κλπ κλπ. Αν μπορείς να το βρεις φρι? Σουπερ φυσικά.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.014
Πόντοι
3.796
Καλησπέρα!

Δεν είμαι άντρας, αλλά νιώθω πως μπορώ να σου δώσω συμβολή όπως θα έδινα σε κάποιον φίλο μου. Μην βιαστείς να κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις. Αν νιώθεις άβολα να πας σε κάποιο στούντιο δεν χρειάζεται να το κάνεις. Αν το ήθελες πραγματικά θα σου έβγαινε πιο φυσικά το να πας. Θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι χαλαρό με κάποια κοπέλα που γνωρίζεις και νιώθεις άνετα, και αν δεν θέλει κάτι χαλαρό να κάνει κάποια κοπέλα του κύκλου σου, βγες να γνωρίσεις κάποια κοπέλα που θέλει κάτι ελεύθερο, χωρίς δεσμεύσεις. Βγαίνοντας από έναν χωρισμό δεν νομίζω πως θα σε βοηθήσει συναισθηματικά το να πας σε εκδιδόμενη. Το να κάνεις νέες γνωριμίες όμως πιστεύω πως θα είναι πολύ πιο επικερδές για εσένα.
Ακριβως ετσι,πηγα καποτε μπουρδελο κ πανικοβληθηκα.Δεν αξιζει αν φοβασαι.Μονο οταν το χεις πας κ πλεον δε ρωτας,το ξερεις ηδη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom