Νέα

Σκέφτομαι να πάω σε studio μετα από κατάθλιψη και χωρισμό

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.352
Πόντοι
2.596
Να πω κάτι γενικό: χαλαρώστε δείτε και το παραπέρα!!
Πριν λίγο διάβασα ότι έπεσε γυναίκα στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Λάρισα...
Είναι θλιβερή πραγματικότητα ότι η οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα εδώ και 16 σχεδόν χρόνια δρα ως καταλύτης και αναδύει ταχύτερα τα προβλήματα των ανθρώπων στην επιφάνεια...
Μολαταύτα ξέρω κι άτομα σε κατάθλιψη ενώ δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα...
Τι να πω ο σύγχρονος τρόπος ζωής μέσα στα μπουντρούμια των πόλεων έκανε τους ανθρώπους προβληματικούς;
Γιατί δεν συγκρίνεται η τωρινή Αθήνα με αυτή πριν 30 χρόνια (όταν πρωτοπήγα τσάρκα στη Φυλής).
Αυτοκτονίες, δολοφονίες ηλικιωμένων, βασανισμούς ως θανάτου μικρών παιδιών, τι στον αγύριστο, οι υπηρεσίες της Πρόνοιας κοιμούνται όρθιες...

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.812
Πόντοι
2.646
Τυπε καλημέρα. Ξεκίνα τις μπουρδελοτσαρκες στη φυλης να πάρεις μια ιδεα τι γινεται, δες μετα τα στούντιο και πήγαινε σε όποια σου αρέσει πιο πολύ οπτικά. Στην επόμενη γκομενα που θα βρεις, ελλεηνιδα ή όχι, κοίτα να ξενογαμησεις άμεσα, γιατί θα σου πιει το αίμα και αυτή αν είσαι άβγαλτος. Όταν λέω άμεσα, εννοώ πολύ άμεσα, μαξ στο τριήμερο

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
847
Πόντοι
96
σε στουντιο παμε ΠΡΙΝ την καταθλιψη και τον χωρισμο, μετα δεν θες στουντιο, παρεα θες

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
Πριν κάνω οτιδήποτε με μια άλλη σχέση θα ήθελα να παω σε studio κυρίως για να με "ξυπνησω" γιατι λόγω της καταθλιψης φοβαμαι οτι βρεθω με μια κοπελα που γουσταρω και γουσταρει θα έχω "προβληματα" λογω αποχης.

Οπότε σκέφτομαι να παω σε studio.
Στείλε μήνυμα στην Μαρία Σολωμού που κάνει pod.gr να σου απαντήσει. Εχει απαντήσεις για όλα.
Αν και να σου πω.... δηλαδή τι θα αλλάξει? Θα γυρίσει πίσω η λεγάμενη? .... Δε νομίζω οτι λύνεται έτσι κανένα πρόβλημα!!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.005
Πόντοι
4.655
Προσωπικά μετά από μακροχρόνιο χωρισμό, τα εσκορτάκια ήταν μία καλή διέξοδος μέχρι να έρθω στα ίσα μου και να βγω τσάρκα σωστή για γκομενάκια.

Στουντιο και μπουρδέλα δε μου έκαναν διοτι θελω χρόνο και άνεση.

Νομίζω ότι τα καλύτερα εσκορτακια για αυτες τι περιπτώσεις είναι τα γλυκούλια, εκφυλα που τα χύνεις παντου και δε σε νοιάζει να είναι μουνάρες, αρκει να γαμας με ενταση.

Π

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.984
Πόντοι
2.606

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
155
Πόντοι
280
Με την ψυχολογική κατάρευση θα είναι δύσκολο να πάρεις τα πάνω σου αμέσως επόμενος για να μη σε βρει και οικονομική κατάρευση ξεκίνα από Μεταξουργείο στο δεκάρικο και μόλις λειτουργεί το εργαλείο πηγαίνεις και σε καλύτερα

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.238
Πόντοι
2.846
Πριν κάνω οτιδήποτε με μια άλλη σχέση θα ήθελα να παω σε studio κυρίως για να με "ξυπνησω" γιατι λόγω της καταθλιψης φοβαμαι οτι βρεθω με μια κοπελα που γουσταρω και γουσταρει θα έχω "προβληματα" λογω αποχης.

Οπότε σκέφτομαι να παω σε studio. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ξαναπαει και γενικα πιστευω οτι θα αγχωθω αν βρεθω. δεν ξερω πως ειναι ο χωρος ή υποδοχη κλπ. συν το οτι φοβαμαι για τυχον αρρωστεια τυπου aids.

Tα studio που έχω στο μυαλό μου

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

Aμα γνωριζει κανεις να μου πει τι προγραμμα υπαρχουν, κοστη και διαρκεια και γενικα τι ατμοσφαιρα επικρατει.
Να πας στα κορίτσια. Ασυζητητί.
Ο αρσενικός πρέπει να πηγαίνει στα κορίτσια έτσι κι αλλιώς: παντρεμένος, μπάκουρος, "σε σχέση". Έστω για να πάρει το κολλάει. Κάποια στιγμή θα τις χρειαστεί.
Εγώ έκανα το λάθος να μην πάω επί 2 δεκαετίες με δυο διαδοχικές συζύγους - κι όταν επιτέλους το πήρα απόφαση χρειάστηκα 3-4 συνεδρίες για να πάρει μπρος το πουλάκι.
Οπότε βουρ και μην απογοητευτείς αν δεν σου βγει με την πρώτη.
Το τι ατμόσφαιρα επικρατεί είναι θέμα κοπέλας. Σε γενικές γραμμές οι μιλφάρες είναι πιο θερμές κι ενεργητικές, οι πιτσιρίκες είναι πιο άβουλες και θέλουν καθοδήγηση. Αλλά τίποτα δεν ισχύει 100%.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.238
Πόντοι
2.846
Με την ψυχολογική κατάρευση θα είναι δύσκολο να πάρεις τα πάνω σου αμέσως επόμενος για να μη σε βρει και οικονομική κατάρευση ξεκίνα από Μεταξουργείο στο δεκάρικο και μόλις λειτουργεί το εργαλείο πηγαίνεις και σε καλύτερα
συνάδελφε το Μετάξι στο δεκάρικο παραείναι φαστ-τρακ διαδικασίες για πρωτάρη στο άθλημα, άσε που οι συνθήκες είναι όχι ιδανικές.
Προσωπικά θα ξεκινούσα από στούντιο ή μασάζ. Τον κίνδυνο να πετάξεις λεφτά δεν τον γλυτώνεις ποτέ.
Εγώ σε λιγότερο από 4 χρόνια μετράω πάνω από 250 κορίτσια κι ακόμα πετάω λεφτά πού και πού. Όπως κι οι πιο παλιοί φαντάζομαι.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.232
Πόντοι
1.446
Γιατί δεν συγκρίνεται η τωρινή Αθήνα με αυτή πριν 30 χρόνια (όταν πρωτοπήγα τσάρκα στη Φυλής).
Αυτοκτονίες, δολοφονίες ηλικιωμένων, βασανισμούς ως θανάτου μικρών παιδιών, τι στον αγύριστο, οι υπηρεσίες της Πρόνοιας κοιμούνται όρθιες...
Αδελφέ, παλιά πολλές φορές δεν τα μάθαινες και να γίνονταν. Εγώ π.χ. όταν ήμουν πιτσιρίκος το ίντερνετ ήταν στα πρώτα του βήματα, έμπαινες για λίγο, δεν ήσουν όλη μέρα συνδεδεμένος. Εφημερίδα δεν αγόραζα, και να γινόταν μια ληστεία π.χ. που να το μάθω; Μόνο αν τύχαινε να δω ειδήσεις στην τηλεόραση μια στο τόσο και λέγανε για ένα λεπτό ότι λήστεψαν μια τράπεζα ή ένα μαγαζί κλπ. Τώρα είσαι όλη μέρα online, έχεις πολύ περισσότερη πληροφόρηση και ότι παρανομία γίνει τη μαθαίνεις.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.856
Πόντοι
2.356
Aν αγχωθείς θα χάσεις 50 ή 100 ευρώ, δε θα χρεοκοπήσεις. Αν πας safe με καπότα οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι είναι practically zero.
Οι χώροι είναι ΟΚ, μην περιμένεις δωμάτιο σε πεντάστερο και καλά αφρόλουτρα, αλλά για να ρίξεις ένα πούτσο για 20 λεπτά δεν είναι βρώμικα.
Αν θέλεις πολυτέλεια βάλε ένα κατοστάρι ακόμα και πάρε ένα CG στο σπίτι σου ή σε hotel.
Τύπε, μου λένε δεν πηγαίνουν τα call girls σε σπίτια, φοβούνται.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.856
Πόντοι
2.356
Να πω κάτι γενικό: χαλαρώστε δείτε και το παραπέρα!!
Πριν λίγο διάβασα ότι έπεσε γυναίκα στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Λάρισα...
Είναι θλιβερή πραγματικότητα ότι η οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα εδώ και 16 σχεδόν χρόνια δρα ως καταλύτης και αναδύει ταχύτερα τα προβλήματα των ανθρώπων στην επιφάνεια...
Μολαταύτα ξέρω κι άτομα σε κατάθλιψη ενώ δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα...
Τι να πω ο σύγχρονος τρόπος ζωής μέσα στα μπουντρούμια των πόλεων έκανε τους ανθρώπους προβληματικούς;
Μην ψαρώνετε.
Πάντα γίνονταν αυτά, απλώς δεν τα μαθαίνατε.
Και κάποτε οι αγχωμένοι μικροτσούτσουνοι γίνονταν ΔΡΑΚΟΙ.
Τώρα απλά γίνονται bi/gay/cross/πούστηδες

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.232
Πόντοι
1.446
Τύπε, μου λένε δεν πηγαίνουν τα call girls σε σπίτια, φοβούνται.
Εξαρτάται τι σπίτι έχεις, αν υπάρχουν πράγματα αξίας ή είσαι σε γειτονιά απόφυγε το, αν είναι κανένα business apartment στα παπάρια σου.

Papajon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Μεταξύ όλων των απόψεων που έχουν γραφτεί παραπάνω, εγώ απλά θέλω να αναφέρω ότι έχω βιώσει παρόμοια κατάσταση και πιστεύω πως ήταν αρκετά βοηθητικό για εμένα οι επαφές που είχα με εκδιδόμενες.
Απλά μετά κόλλησα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.856
Πόντοι
2.356

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.856
Πόντοι
2.356

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.232
Πόντοι
1.446

big optima

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
36
Πόντοι
0
επειδη δεν ειμαι πολυ εμπειρος αλλα ψηνομαι για σεξακι με πληρωμη
ρε παληκαρια βοηθατε με να καταλαβω κατι
τι διαφορα εχει το στουντιο με το καταστημα μασαζ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom