Νέα

Σκέφτομαι να πάω σε studio μετα από κατάθλιψη και χωρισμό

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
513
Πόντοι
81
Πριν κάνω οτιδήποτε με μια άλλη σχέση θα ήθελα να παω σε studio κυρίως για να με "ξυπνησω" γιατι λόγω της καταθλιψης φοβαμαι οτι βρεθω με μια κοπελα που γουσταρω και γουσταρει θα έχω "προβληματα" λογω αποχης.

Οπότε σκέφτομαι να παω σε studio. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ξαναπαει και γενικα πιστευω οτι θα αγχωθω αν βρεθω. δεν ξερω πως ειναι ο χωρος ή υποδοχη κλπ. συν το οτι φοβαμαι για τυχον αρρωστεια τυπου aids.

Tα studio που έχω στο μυαλό μου

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

Aμα γνωριζει κανεις να μου πει τι προγραμμα υπαρχουν, κοστη και διαρκεια και γενικα τι ατμοσφαιρα επικρατει.
Τύπε τράβα σε ένα ψυχολόγο ή ψυχίατρο και πες του ακριβώς αυτά που ρωτάς εδώ. Ωφελημένος θα βγεις και δεν θα κολλήσεις και STD
Μην ακούς την ψυχιατρική ομάδα του Bou και τράβα κατευθείαν στη πηγή

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.972
Πόντοι
366
Τύπε τράβα σε ένα ψυχολόγο ή ψυχίατρο και πες του ακριβώς αυτά που ρωτάς εδώ. Ωφελημένος θα βγεις και δεν θα κολλήσεις και STD
Μην ακούς την ψυχιατρική ομάδα του Bou και τράβα κατευθείαν στη πηγή

το θεμα ειναι πως ο ψυχολογος θελει λεφτα και δεν τον/την γαμας και η πουτανα που χρειαζεται ψυχιατρο τουλαχιστον τη γαμας....

(αστεια το λεω παντα..)

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
33
Like
991
Πόντοι
311
Πρώτα σε ψυχίατρο, εν ανάγκη να μας χορηγήσει και μία θεραπεία γιατί είναι κρίμα να υποφέρουμε. Και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Μια αγχώδης διαταραχή με καταθλιπτικα στοιχεία φαίνεται. Πήγαινε γιατρό, αντιμετωπίζεται. Μην το αφήνεις, θα χειροτερεύει.

Labanero

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
82
Πόντοι
0
Πριν κάνω οτιδήποτε με μια άλλη σχέση θα ήθελα να παω σε studio κυρίως για να με "ξυπνησω" γιατι λόγω της καταθλιψης φοβαμαι οτι βρεθω με μια κοπελα που γουσταρω και γουσταρει θα έχω "προβληματα" λογω αποχης.

Οπότε σκέφτομαι να παω σε studio. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ξαναπαει και γενικα πιστευω οτι θα αγχωθω αν βρεθω. δεν ξερω πως ειναι ο χωρος ή υποδοχη κλπ. συν το οτι φοβαμαι για τυχον αρρωστεια τυπου aids.

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

Aμα γνωριζει κανεις να μου πει τι προγραμμα υπαρχουν, κοστη και διαρκεια και γενικα τι ατμοσφαιρα επικρατει.

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

Δεν είσαι ο μόνος που έχει περάσει κάτι ανάλογο
Ένα στούντιο ή μασάζ ενδυκνειται για την περίσταση.
Θα χαλαρώσεις ,θα αναζωογονειθης και θα επιστρέψει η αυτοπεποίθησή σου....
Και αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα κάν το πολλές φορές με διαφορετικές κοπέλες...
Το θέμα είναι να γίνει η γέφυρα που θα σε πάει παρακάτω....
Καλή αρχή.....

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
492
Πόντοι
301
Εκτός από τον Άσσο - είχα φάει και γείωση από την κοπελιά - που δεν θέλησε να με βοηθήσει. Μπορούσε να με φιλοξενήσει να έβρισκα μια δουλειά του ποδαριού, πόσο θα της κόστιζα, ένα πιάτο φαγητό παραπάνω, αλλά δεν...
Τα πρώτα 2 χρόνια ζορίστηκα αρκЄτά, στην 3τία άρχισα κάπως να στέκομαι στα πόδια μου, γονείς δεν υπάρχουν εδώ και 15+ χρόνια...
Δεν σου (σας) είπα ότι είχα κέφια, αλλά σκεφτόμουν ρε τούτοι κωλοαλβανοί ήρθαν ξυπόλητοι πριν χρόνια κι ούτε σώβρακο δεν φορούσαν, πιάσε αξίνα και δούλεψε όπου βρεις μεροκάμματο...
Τι νομίζεις/ετε ότι ήρθα στο χωριό και καθόμουν να καυλώνω στο Ίντερνετ και να παίζω στοιχήματα;
Ναι έριξα τη μούρη μου και παρακαλούσα να με πάρουν για μερεμέτια στα χωράφια και πήγαινα με λιγότερα.
αφου αντεξες απο την απωλεια των δικων σου ανθρωπων , απο κατι τοσο τραγικο , μετα δε θα μπορουσε να σε σταματησει κατι αλλο...

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.582
Πόντοι
456
Δεν χρειάζεται να φτιάχνουμε δικαιολογίες στο μυαλό μας ώστε να βρίσκουμε αφορμές για να πάμε σε στούντιο.
Ίσως υπάρχουν ενοχές και φόβοι και με αυτόν τον τρόπο ξεγελάς τον εαυτό σου αλλά δεν είναι τρόπος αυτός.
Είναι σαν να περιμένεις την πρώτη αναποδιά στη ζωή σου ή χωρισμό για να πεις στον εαυτό σου ναι αυτό ήταν που με έκανε και πλήρωσα για σεξ ενώ δεν ήθελα.

Η κατάθλιψη θέλει πολύ περισσότερα από το να γίνεις θαμώνας των στούντιο.
Από εκεί και πέρα ένας διακόπτης στο μυαλό είναι και απλά απολαμβάνεις το σεξ. Όσο για την ασφάλεια οι κοπέλες ξέρουν πολύ καλά να φυλάγονται.

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
285
Πόντοι
21
πιο πιθανο να κολλησεις κατι απο "κανονικη" παρα απο εκδιδομενη....
24 χρονια πηγαινω χωρις προφυλαξεις, δεν εχω κολησει ποτε κατι απο καποια "κανονικη" οπως λες.
Δοκιμασε να πας 1-2 φορες χωρις προφυλαξεις με εκδιδομενη και ελα πεσμου παλι αυτο που ειπες.

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
285
Πόντοι
21
Εκτός από τον Άσσο - είχα φάει και γείωση από την κοπελιά - που δεν θέλησε να με βοηθήσει. Μπορούσε να με φιλοξενήσει να έβρισκα μια δουλειά του ποδαριού, πόσο θα της κόστιζα, ένα πιάτο φαγητό παραπάνω, αλλά δεν...
Τα πρώτα 2 χρόνια ζορίστηκα αρκЄτά, στην 3τία άρχισα κάπως να στέκομαι στα πόδια μου, γονείς δεν υπάρχουν εδώ και 15+ χρόνια...
Δεν σου (σας) είπα ότι είχα κέφια, αλλά σκεφτόμουν ρε τούτοι κωλοαλβανοί ήρθαν ξυπόλητοι πριν χρόνια κι ούτε σώβρακο δεν φορούσαν, πιάσε αξίνα και δούλεψε όπου βρεις μεροκάμματο...
Τι νομίζεις/ετε ότι ήρθα στο χωριό και καθόμουν να καυλώνω στο Ίντερνετ και να παίζω στοιχήματα;
Ναι έριξα τη μούρη μου και παρακαλούσα να με πάρουν για μερεμέτια στα χωράφια και πήγαινα με λιγότερα.
Δηλαδη ειχες σχεση με καποια και οταν εμεινες στον ασο δεν σε αφησε να μεινεις μαζι της; Παραξενο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.038
Πόντοι
3.846
Είσαι παλικάρι. Δεν ειρωνεύομαι καθόλου, και εγώ έχω πατώσει οικονομικά, άλλαξα δουλειά, έκανα ό,τι δουλειά μου προσέφεραν για όσα λεφτά και μπόρεσα να ξανασηκωθώ οικονομικά και να αποκτήσω σεβασμό. Σε τέτοιες φάσεις εκτός από τις γυναίκες, μετράς και ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.

Για το νηματοθέτη:
Το σεξ είναι βιολογική ανάγκη όπως το φαγητό, ο ύπνος, κτλ. Αν γενικά δεν έχεις στύση και φοβάσαι ότι δε θα τα καταφέρεις πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μόνο το άγχος θα σου γαμήσει την εμπειρία.
Αν τώρα έχεις καύλες, διάβασε κριτικές και πήγαινε στο στούντιο με αυτήν που είναι πιο κοντά στα γούστα σου. Ένα γαμήσι θα ρίξεις, μην το παίρνεις πολύ στα σοβαρά. Θα πάρεις προφυλάξεις θα ικανοποιήσεις την ανάγκη σου, μπορεί και να σου βγει όμορφη εμπειρια. Το σεξ σε κάθε περίπτωση αυξάνει την αυτοπεποίθηση και μειώνει τα νεύρα.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.066
Πόντοι
736

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

Εισαι πειθαρχημένος η λόγω της τωρινής καταστασης θεωρείς οτι εισαι ευάλωτος ? γενικα εισαι επιβήτορας ελευθερας βοσκης η εισαι ποιο αγαπουλης? :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
653
Πόντοι
81
Είσαι παλικάρι. Δεν ειρωνεύομαι καθόλου, και εγώ έχω πατώσει οικονομικά, άλλαξα δουλειά, έκανα ό,τι δουλειά μου προσέφεραν για όσα λεφτά και μπόρεσα να ξανασηκωθώ οικονομικά και να αποκτήσω σεβασμό. Σε τέτοιες φάσεις εκτός από τις γυναίκες, μετράς και ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.

Για το νηματοθέτη:
Το σεξ είναι βιολογική ανάγκη όπως το φαγητό, ο ύπνος, κτλ. Αν γενικά δεν έχεις στύση και φοβάσαι ότι δε θα τα καταφέρεις πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μόνο το άγχος θα σου γαμήσει την εμπειρία.
Αν τώρα έχεις καύλες, διάβασε κριτικές και πήγαινε στο στούντιο με αυτήν που είναι πιο κοντά στα γούστα σου. Ένα γαμήσι θα ρίξεις, μην το παίρνεις πολύ στα σοβαρά. Θα πάρεις προφυλάξεις θα ικανοποιήσεις την ανάγκη σου, μπορεί και να σου βγει όμορφη εμπειρια. Το σεξ σε κάθε περίπτωση αυξάνει την αυτοπεποίθηση και μειώνει τα νεύρα.
Ρε μεγάλε
Δεν έχεις πηδήξει ποτέ γκόμενα
Και μετά να αναρωτηθείς
"Τι δουλειά έχω εδώ ?"

Για τον όποιο λόγο, μπάζο, βλαμμένη και λοιπά.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.802
Πόντοι
1.056
Ωραία που 'ναι η Κυριακή
Μα να 'ταν πιο μεγάλη
Γιατί περνάει γρήγορα
Κι αργεί να έρθει η άλλη

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
513
Πόντοι
81
Ρε μεγάλε
Δεν έχεις πηδήξει ποτέ γκόμενα
Και μετά να αναρωτηθείς
"Τι δουλειά έχω εδώ ?"

Για τον όποιο λόγο, μπάζο, βλαμμένη και λοιπά.
Παλιά πολύ συχνά αλλά έφταιγε ότι πέρναγε η επήρεια του αλκοολ

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.646
Πόντοι
206

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

Τι ηλικια εχεις φιλε;

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
426
Πόντοι
21

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

Καλά το σκέφτηκες . Γίνε πουτανιαρης. Γράψε στα παπάρια σου σ:shit:ς και @@ριες μια και καλή. Έλα στο κλαμπ.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
426
Πόντοι
21

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

Πέρα απ' την πλάκα ρε πεοθέτη μέσα σε μπουρδελοσάιτ ψάχνεις να βρεις τον εαυτό σου;

Άμα πας πρώτη φορά σε πουτανα ,δύο θα γίνουν : ή θα σε πάρει σιγά σιγά κι εσένα η κατρακύλα του πουτανιάρη σαν κι εμάς ή θα πέσεις ακόμα πιο χαμηλα ψυχολογικά,θα νιώσεις ενοχές και τελείως άχρηστος άντρας.

Υπάρχει και η επιλογή να χαπακωθεις που έγραψε ένας.

Στην περίπτωση σου κάτσε στ αβγα σου καλύτερα ,δούλευε ,τραβά καμιά βόλτα και με τον καιρό θα σου έρθει η ψυχολογία.

Υ.Σ.
Μάλλον χαραμιζομαι εδώ μέσα. Έπρεπε να γίνω πουτανοφρόιντ.

Τελευταία τροποποίηση:

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.500
Πόντοι
3.425
Εγω επειδη την πατησα με κοπελα και δεν μου σηκωθηκε την πρωτη φορα (μετα απο μακροχρονια σχεση μαλιστα) αποφασισα πως απο δω και περα μονο χαπακωμενος για πηγαινω 1η φορα με γκομενα

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.419
Πόντοι
216

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

Τύπε δεν υπάρχει κάτι για να σε αγχώσει, όλα είναι χαλαρά σε τέτοια μαγαζιά. Συμβουλή μου είναι για πρώτη φορά απλώς δώσε της μια πίπα και πάρτην πισοκολλητό. Απέφυγε προχωρημένες υπηρεσίες, όπως και ιεραποστολικά, κλπ που είναι και πιο κουραστικά και να μην είσαι και φάτσα-φάτσα και αγχώνεσαι.

Η φάση είναι χτυπάς κουδούνι, μπαίνεις σαλόνι, έρχεται η κοπέλα, αν σου αρέσει μπαίνεις, ξεντύνεσαι, περιμένεις, έρχεται, σου βάζει καπότα΄, λίγο πίπα, λίγο πισοκολλητό, χύνεις, φεύγει, πλένεσαι, ντύνεσαι, καληνυχτάς, φεύγεις. Μπαλιές κοφτές και γρήγορες. ίσως κάνεις και κανά ντουζάκι, πριν-μετά ανάλογα το μαγαζί και πόσο ιδρωμένος, κλπ είσαι

Άμα πάρεις προφυλάξεις, οι κίνδυνοι για ΣΜΝ είναι ασήμαντοι

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
837
Πόντοι
361
Αν πας με γυναίκα δν έχεις ποτέ άγχος. Τραβά γαμα σε μπουρδελο να σου βγει πιο φτηνά καντην στάνταρακι πάρε και τα ναρκωτικά της και στο τέλος θα γαμας ακάποτα. Θα σου φύγουν τα ψυχολογικά.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.352
Πόντοι
2.596
ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.
Mε δάνεισαν κοντά 1000€ οι φίλοι γιατί έπρεπε να πάρω και 2-3 πράγματα στο ξεκίνημα.
Και να σας πω το άλλο;
Όταν πήγα να τους τα δώσω πίσω ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ!!
Ο ένας βέβαια είναι ματσωμένος καλά τέσπα του είπα Γιώργο έχω κάτι γραμμάτια, όταν πάνε 18 τα ανίψια ο θείος θα τους δείξει τα κατατόπια...
Όσο για τους γονείς επειδή έγραψε ο @giannSL - ΟΚ δεν πήρε κι από κάτω εντελώς καθόσον είχα μια ηλικία (26 ετών ήμουν όταν έχασα τη μητέρα).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom